Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2013 at 8:54 p.l. #339401
Kristjan-Johannes Konsap
MemberJust nii, täna nägin Kirpu Sparta solaariumisse sisenemas ja see ei jätnud mulle muud võimalust aruteluks kui see, et mees hüppab üllatusesinejana Reval Cupil lavale ja kandideerib parima noore auhinnale – Musclecore sarja reklaamnäoks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mäletatavasti ütlesin eelmises postituses, et hea oleks omada kerget solaariumi jume enne grimmimist ja mees sõnast, härga sarvest – Kirp kohe solaariumis…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Noor pole ma enam ammu, juba täismees ja õige pea veel üks aastake turjal. Kui üldse, siis võiks välja tulla Mens Physiques! Teravaid jalgu mul ei ole, vormist rääkimata, seega ideaalne kandidaat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Umbes sama soga ajasin ka täna Kalmusega, kes mult GASPi teksaseid ostmas käis. Nimelt sain mina aru, et ta teeb taas eluvormi ja tahab võistelda, aga Kalmus keelas mul ära sel teemal rääkimise.
märts 29, 2013 at 6:29 e.l. #339407Ott Kiivikas
MemberEi lähe küll teemasse aga, Egle on täna “Kolmeraudses” TV- 3 s, seega kes telerilähedal vaadake mida räägitakse Bikini fitnessist.
Vaatasin “Kolmeraudset” ja Egle esines hästi – hea kui uue spordiala tutvustajaks on inimene, kes ei jää kaamera ees hätta ega jäta alast kummailist kuvandit. Raud oli temaga leebem ka kui paljude teiste saatekülalistega (eriti hull oli üksnädal kui Mihhail Kõlvart saates oli – küll ta ründas teda, mulle isegi Kõlvart sümpatiseeris, kuna ta jäi väliselt rahulikuks ja intelligentseks).
märts 29, 2013 at 7:31 e.l. #339412märts 29, 2013 at 5:04 p.l. #339434rennosport
MemberNiipalju võid ju ikka öelda, et kas klient ostis numbri võrra suuremad püksid seekord?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2013 at 7:00 e.l. #339452Ott Kiivikas
MemberVaatasin huviga, mis on saanud Margus Hundist, kes USA- NFL drafti kehalistel katsetel suuri tulemusi tegi. Kui veel aastal 2006 sai Honda turniiril Hunti 0,5 punktiga kehalise osa pool võidetud, siis täna ei oleks tema vastu erilist võimalust. 102 kg kangi 38 korda, paigalt hüpe 87cm üles, paigalt kaugus 308cm 40 jardi jooks 38m (4,6sek). Sama asi mis ma koolitusel rääkisin – kui oled baas jõunäitjates tugev, siis teed imet…
Pikkus 207cm ja kaal 120+ kilo
Siin video tema katsetest: http://www.nfl.com/videos/nfl-combine/0ap2000000145044/Margus-Hunt-shares-his-football-story
märts 30, 2013 at 12:44 p.l. #339474JanK
MemberMis see paigalthüpe endast kujutab? Verticali mõõdetakse või mis?
märts 30, 2013 at 2:41 p.l. #339479Nesatur
MemberVertikaal jep, hüppevõime.
märts 30, 2013 at 7:37 p.l. #339505Ott Kiivikas
MemberTäna seljataga pikk sportlik päev olin hommikul juba kell 9.30 Spartas ja valmis meie tulevasi fitnessitreenereid atesteerima. Osalejaid nagu alati palju seekord 35 uut potensiaalset treenerit ja osa ka neid, kes juba treenerina töötavad ja soovivad taset tõsta. Läbi sai ka täna praktiliselt ainult 1/4 ehk 10 inimest. Mis parata eks näitab see hetkeseisu ja sunnib omakorda oseljaid rohkem pingutama, see tähendab õppima. Järgmine võimaluse uuesti eksamile tulla septembris, enne seda jällegi koolitused.
Peale eksamineerimist kohe ise trenni, et peale seda juba samas toimunud jõutõstmist vaatama. Pikem sissekanne siis juba EMV teemas.
Koju tulles ootas mind ees juba munadepühale kohane üllatus. Perenaiste tehtud munapüramiid…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2013 at 9:45 e.l. #339538rennosport
MemberVõib ainult spekuleerida, kui võimas ta sõudmises on. Pean silmas kuival maal sõudmist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 500m oleks ta Eestis alistamatu. .märts 31, 2013 at 8:46 p.l. #339599Ott Kiivikas
MemberJõudisn alles koju, kuna käisin lastega “Shreki” muusikali vaatamas venis päris pikaks koos pausiga 3,5 tundi….
Täna oli siis suurem ülevaatus ja sai palju pildistatud, kõiki ei jõua lihtsalt täna ümber töödelda, seega panen enda omad praegu välja ja ehk enne und suudan mõned veel ära töödelda.
6 Weeks out EM Kaal 91,8 kilo enne pildistamist vahetult. Pildistada oli keeruline kuna vahepeal päike siis ei ole jne. sellepärast on pildid ka eri nurga ja valgusega. Ilma mingisuguse soojeduse ja pumpamata ja saal oli reaalselt külm, ime et üldse mingid sooned välja tulid…
märts 31, 2013 at 9:35 p.l. #339609Ott Kiivikas
MemberHomme tuleb bikiini eri, pilte sai palju ja on mida vaadata! Seega nüüd magama, muidu lihas ei kasva…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2013 at 7:37 p.l. #339694Ott Kiivikas
MemberTäna täpselt 16 aastat tagasi alustasin treeninguid Tallinnas spordiklubis Reval – Sport, muideks Reval sai täna ise 23 aastaseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See klubi on mulle olnud treeningpaigaks ja ka toetajaks pikkade aastate vältel ja mis juhtus sellest klubi muutusest ja tulekust Tallinna, kohe kui sain Hr. Otsuse käe alla – kuu enne võistlusi (olin ise enda arvates veel võistlusvormis kui saabusin), Otsuse – Taat võttis kõhupealt oma ravaprotsendi mõõtja ehk kaliibriga, milleks on tal sõrmed kinni ja ütles, et -3 kilo….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma olin šokis, võtsin muidugi siis maha ja aprilli lõpus tulin Eesti juuniorite absoluutseks karikavõitjaks, tuuseldades seekord esmakordselt laval olnud Imre Vähi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Klubi maksu olen maksnud 16 aasta jooksul 1 kuu – arvutage kokku palju säästnud olen…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Klubi ise tundus mega -suur (praegu ongi), kuid siis oli ta samas ruumis kus praegu on laste peotuba (300m2).Tahan siinkohal tänada Aldurit – Revali juhti, kes need pikad aasta on olnud spordimehi salliv ja alati toetanud võistlusspordi arengut selles klubis!
Mäletan trennipäevikusse esimest sissekannet kui trenn oli tehtud – kui ma siin ka kasvama ei hakka, siis peab mehes viga olemas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja nii ka läks nagu tagasivaadates võib öelda, seega kes võistlustel tahab kuhugi jõuda, see vajab ikka head keskkonda (on näiteid ka teistsuguseid, Janar – kuid selliseid fänne on ka 1 miljonist) seega keskkond kindlasti soosib arengut, eriti kui on konkurendid kohe samas saalis….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mis muud kui tulge Revali trenni!!!
aprill 2, 2013 at 6:14 p.l. #339786Ott Kiivikas
MemberTäna tegin üle jupi aja korraliku raskema jalatrenni ja jõud ei ole palju kadudnud nagu selgus.
Kõigepealt sirutusi ette 5 seeriat kuni 95kg 8x
Kükk kang turjal: 70×10, 100×10, 130×8, 150×6, 170×5 (kõik ilma vöö ja sidemeteta) viimane 180×5 (väikse varuga, vöö peal)
jalapress 200×10, 300×10, 400×8, 450×8, 500×6 väike varu
Astumisi kang turjal 4 seeriat kuni 80 kg
Lisaks tagaosale ja säärele.
Kaal langeb ja peabki ,seega pilt teravneb ka päev -päevalt. Nädal on tihe erienvad loengud, lisaks Täitevkomitee, EKFL juhatuse koosolek ja muud Reval – Cupiga seotud organisatoorsed asjad. Reede õhtul hakkame juba üles panema lava ja valgust ja kiletama ettevalmistama tagaruume. Karikad on tellitud ja reede saan kätte. Kohapealt tuleb ka otseülekanne, seega kaugema kandi rahvas ei pea muretsema kui ei saa oma silmaga kaema tulla. Selge, et kohapealt vaadates saab õige pildi – seega kes saavad tulge ikka kohapeale. Pealtvaatjatele loositakse ka välja auhindu ,seega ainuüksi vaatamine saab premeeritud! Üritusele sissepääs TASUTA!
aprill 2, 2013 at 7:48 p.l. #339800Ott Kiivikas
MemberPanen jutu ilmestamiseks ka mõned pildid, mis küll nädalavahetusel tehtud.
Kõigepealt Natalia tehtud pasha (rammus kohupiim, koor, rosinad jne.), supermaitsev oli, sõin väikse tüki….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esmaspäevl tegusdeerisin uut sokolaadi – piparmündi maitselist pudingut Arctic Spordis – peab ütlema, et ka piparmünt on super hea maitsega- soovitan proovida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd on ka Fasti uued Puddingud ja pakendiuuenduse läbi teinud tooted saadaval ka Prismades. Toimus nö sortimendi uuendus.
aprill 3, 2013 at 7:30 p.l. #339912Ott Kiivikas
MemberTäna kõigepealt sai tehtud korralik rinna, õla ja triitsatrenn vaikselt jõud taastub nii läksin neg. kaldega surumises kuni 150/4 ja kaldpink vaba kang lõpetasin teise harjutuse 135kg/4, lisaks erinevatel trenazööridel surumisi. Edasi õlga ja triitsi, jooksus piirdusin soojenduse 15 min 2,4 km – selline rahulik sörk. Trenn on jälle selline lihast ülesehitavat laadi ja nii peabki olema, sest vastasel juhul kaovad ka lihased ,dieet teeb ise oma töö! Varem sellest väga aru ei saanud ja oli ka trenn lõhkuv ja dieet ka sinna otsa, kuid nüüd toimetan targemini.
Kui teha korraliku trenni on vaja ka korralikult süüa, nii sai täna jälle käidud Talleggis varumas mune ja lihakraami. Munadest muidugi oma munad….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kelle siis veel?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aprillist tulid Talleggis välja ka uued tooted ja võtsin neid prooviks, Natalia hetkel valmistab, tuba on head lihalõhna täis, mine või kohe panni kallale…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Proovin ära ja annan teada, need minutipihvid tunduvad eriti head, sest on juba maitsestatud ja lihtsad valmistada. Vortsikesed on rohkem pererahvale, kes hetkel ei valmistu võistlusteks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Järgnevad päevad tulevad ülitihedad, nii on homme loeng sekretäridele, EOK Täitevkomitee istung, lapse arenguvestlus ja loomulikult kõik muud jooksvad tööasjad ja võistluste korraldusega seotud asjad. Täna saatsin välja ka võistlejatel info, nö meelespea ja ka stsenaariumi, kuidas hakkab võistlus välja nägema, loodan et sellest on abi eriti neile, kes varem võistelnud ei ole.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.