Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 25, 2013 at 2:45 p.l. #339187
Ott Kiivikas
MemberTäna sai siis ära ostetud EM piletid ja nüüd enam tagasiteed ei ole. Lisaks mulle siis veel Rück ja Raigo. Kas keegi veel, seda näitab aeg, loomulikult kui on kellegil endal soov sõita tiitlivõistlustele või rahvusvahelistele turniiridele, siis infot saab siit; http://www.fitness.e…le-voistlustele
Õige pea aga trenni ja käsil siis raskem mikrotsükkel ja proovin tasapisi viia jälle jõunäitajaid üles. Eks õhtul kirjutan ehk pikemalt mis ja kuidas läks.
märts 25, 2013 at 5:53 p.l. #339193kaido leesmann
MemberKuhu minek on?
märts 25, 2013 at 5:55 p.l. #339194RainKuusnõmm
MemberChisinau.Moldova
märts 27, 2013 at 6:55 p.l. #339333Ott Kiivikas
MemberJälle nädal läbi, võib nii öelda, sest homme veel ja jälle nädalavahetus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Trennid sujuvad ja pilt justkui paraneb tasapisi, vana 3+1 süsteem teeb oma töö ja oleks võinud varem nö sellega alustada, kuid ka praegu 6,5 nädalat EM -ni, seega peaks saama teravaks nagu nuga, sel nädalavahetusel plaan teha uued vormipildid 6 nädalat enne. Jõud on ka täitsa ok, viimases rinnatrennis tegin negatiivse kaldega, viimane seeria lõpetasin 145/5 ja väike varu jäi veel sisse ka (mul ei ole suurt vahet kas lamades või negatiivne kalle). Paremini isegi tuli lahtise kangiga positiivse kaldega viimane seeria 132/5 – ja teise harjutusena tehes ei ole see paha tulemus. Kolms harjutus lõpetasin lamades hantlite surumise 60kg/5.Täna puhkasin ja käisin Revalis saunas, väga mõnus. Peale seda kergem tsükkel ja maht üles. Nädalavahetusel treenerite atesteerimine, seega igal nädalavahetusel koolitan ,koolitan ja koolitan…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Sain kätte ka V taseme tunnistuse, saadeti EOK -st ära postiga, seega nüüd paber kinnituseks ka olemas. Kindlasti plaanin minna nädalavahetusel vaatama jõutõstmise EMV – tõotab tulla huvitav võistlus, sest mitmed mehed on heas vormis ja ehk saame ka ajalugu oma silmaga näha…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reval – Cup läheneb, mõned päevad veel jäänud aega registreeruda ja loodan ,et võistlejaid tuleb veel juurde, sest nagu täna ka Reval Cupi teemas kirjutasin, siis auhinnad on korralikud ja tasub vähemasti kohale tulla.
Võistlejatele niipalju ,et saan homme kätte poseerimispüksid, lasin teha 60 paari, seega kõik peaks sama püksid jalga ja esmaspäevast alates on need nö müügis 20€ (lasin teha tagant parema lõikega, seega peaks olema nö parem variant kui varem).
Grimm jõuab ka kohale hiljemalt nädala alguses seega seda saab ka Fitshopist järgmisel nädalal osta 24€ purk (Winner tan), eraldi müügil on geel mida saab kehale enne lavale minekut määrida.
märts 27, 2013 at 7:10 p.l. #339337Erkko
MemberMida see Winner Tan endast kujutab – kui nüüd võrrelda Top Taniga ?
märts 27, 2013 at 7:26 p.l. #339339Ott Kiivikas
Ma ei ole top tani kasutanud, seega ei oska neid kahte võrrelda. Saan võrrelda Jan Tanaga. Kui peale kanda, siis esimese hooga jääb värv suht sama, see kuidas kellegi nahk hiljem reageerib on küsimärk? MK Tallinnas winner taniga läks hästi, sest ei jooksnud laiali, samas eelmise aasta Balti Match – kus oli erakordselt kõva valgus ja palav ja poseerisin mitu tiiru järjest, siis jooksis laili. Kuid sama on mul juhtunud ka Jan Tanaga, on olnud väga hea ja samas on olnud võistlusi kus laguneb totaalselt.
Mida vähem inimene higistab, seda ebatõenäolisem on et untsu läheb, mida valgem keha ja rohkem higistab ,seda suurem tõenäosus, et asi või untsu minna. Soovitan enne solaariumis mingi krunt alla võtta, see lihtsustab pealekandmist ja valge ei jää alt läbi kumama.
märts 27, 2013 at 7:28 p.l. #339340Ott Kiivikas
MemberNaistel on untsu mineku % väiksem kuna laval ei toimu seesugust pingutust nagu on kulturismis, kus tehakse 7 poosi jutti ja kui on veel võrdlusi ,siis hakkab paratamatult vesi jooksma kui just soolata ja joomata ei ole oldud.
märts 27, 2013 at 7:36 p.l. #339341Patella
MemberKas see toode? http://www.winnertan.it/EN/winnertan.php
märts 27, 2013 at 8:10 p.l. #339344Ott Kiivikas
MemberKas see toode? http://www.winnertan…N/winnertan.php
Just see. Olen näinud ka palju itaallasi kes sellega on grimminud ja igati ok on välja näinud, kuid neil ka loomupoolest tumedam nahk.
märts 28, 2013 at 8:16 e.l. #339358JACKO
MemberMillal muidu võistlusgrimm Fitshopis müügile tuleb?
Ehk kogu komplekt, svamm, koorija, õli, grimm jne…
märts 28, 2013 at 7:54 p.l. #339391Ott Kiivikas
MemberMillal muidu võistlusgrimm Fitshopis müügile tuleb?
Ehk kogu komplekt, svamm, koorija, õli, grimm jne…
Eeldatavasti nädala alguses saan kätte, sest tellimus pandi Itaaliast teele esmaspäeval. Koorijat ei ole, muud asjad tulevad geel/õli, svamm ja grimm (Winner Tan) . võib vabalt ka rulliga peale kanda, lihtsam on nii. Täna saabus ka 60 paari poseerimispükse (S,M,L – suurus mustad).
märts 28, 2013 at 8:02 p.l. #339394Ott Kiivikas
MemberJust nii, täna nägin Kirpu Sparta solaariumisse sisenemas ja see ei jätnud mulle muud võimalust aruteluks kui see, et mees hüppab üllatusesinejana Reval Cupil lavale ja kandideerib parima noore auhinnale – Musclecore sarja reklaamnäoks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mäletatavasti ütlesin eelmises postituses, et hea oleks omada kerget solaariumi jume enne grimmimist ja mees sõnast, härga sarvest – Kirp kohe solaariumis…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Lisaks nägin täna Spartas treenides ka “Dexter” Jacksonit – kes vaevalt nõustus paar sõna vahetamast, sest juhe olevat koos…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul jäid need juhtmete kokkujooksimised 10 aasta tagusesse aega, praegu naudin protsessi ja mõnus on olla…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Lisks “Taavi Käpp”, kes treenis oma kitsast selga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja vennakesed “Inimkraanad” ,seega töö õhkkond missugune. Tegin ka ise kergema selja ja biitsepsi – korraliku mahuga trenni.Homme saan päeva tööasjadest puhata ja keskendun trennile. Munadepüha minus suurt vaimustust esile ei kutsu, sest kulturisti jaoks ongi elu üks suur munadepüha….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Vahest olen just spetsiaalselt munadepüha aeg mune mitte söönud, et erineda tavainimestest, kes tavaliselt mune väga tihti ei söö.Tuletan veel meelde, et Reval – Cupile on aega registreeruda veel 3 päeva ja auhinnad on korralikud, seega tasub juba kohale tulla.
Ärge unustage siis pühadeks “Oti mune” osta ja värvida – kes viitisb võib panna ka pilte oma pühademunadest….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2013 at 8:07 p.l. #339395martinkink
MemberJust nii, täna nägin Kirpu Sparta solaariumisse sisenemas ja see ei jätnud mulle muud võimalust aruteluks kui see, et mees hüppab üllatusesinejana Reval Cupil lavale ja kandideerib parima noore auhinnale – Musclecore sarja reklaamnäoks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mäletatavasti ütlesin eelmises postituses, et hea oleks omada kerget solaariumi jume enne grimmimist ja mees sõnast, härga sarvest – Kirp kohe solaariumis…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Lisaks nägin täna Spartas treenides ka “Dexter” Jacksonit – kes vaevalt nõustus paar sõna vahetamast, sest juhe olevat koos…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul jäid need juhtmete kokkujooksimised 10 aasta tagusesse aega, praegu naudin protsessi ja mõnus on olla…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Lisks “Taavi Käpp”, kes treenis oma kitsast selga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja vennakesed “Inimkraanad” ,seega töö õhkkond missugune. Tegin ka ise kergema selja ja biitsepsi – korraliku mahuga trenni.Homme saan päeva tööasjadest puhata ja keskendun trennile. Munadepüha minus suurt vaimustust esile ei kutsu, sest kulturisti jaoks ongi elu üks suur munadepüha….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Vahest olen just spetsiaalselt munadepüha aeg mune mitte söönud, et erineda tavainimestest, kes tavaliselt mune väga tihti ei söö.Tuletan veel meelde, et Reval – Cupile on aega registreeruda veel 3 päeva ja auhinnad on korralikud, seega tasub juba kohale tulla.
Kulturistid ja muud tegelased võikski iga hommik mune koksida ja tühjaks puhuda ning kohvitassi kõrvale neid värvida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kihvt on veel muidugi see, et munadepüha ajal on poodides eraldi müügil “Valged munad”, mis teistest tsipa kallimad. Majanduslik mõtlemine ja pühad teevad ikka imesi
märts 28, 2013 at 8:22 p.l. #339396Sarge
Omast kogemusest soovitan igal juhul Top Tani. Winner Tan jooksis mul Balti matši võistluse ajal maha juba. Kui lavalt vabakava ära tegin, pidi juba grimmi korrigeerima. Top Taniga tegin ma LEKV’il -80kg, juunioride absoluut, meeste absoluut ja vabakava. Absoluutides tegin mitu ringi poseerimist ja kordagi ei pidanud isegi grimmi patsutama. Nii nagu hommikul peale sai kantud, nii ka jäi. Enne lavale minekut ühe korra sai õli ainult pandud ja vsjo. Kanda on Top Tani keerulisem, sest peab 3-4 kihti panema, aga üldkokkuvõttes on vähem tööd ja püsib kõvasti paremini peal.
Jan Tana sobis mulle üpris hästi, aga ikkagi hakkas roheliseks kiskuma ja maha jooksma. Top Tani eelis on ka kindlasti see, et ta ei lähe mitte mingil juhul roheliseks.
märts 28, 2013 at 8:38 p.l. #339399Ott Kiivikas
MemberEi lähe küll teemasse aga, Egle on täna “Kolmeraudses” TV- 3 s, seega kes telerilähedal vaadake mida räägitakse Bikini fitnessist.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.