Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 13, 2011 at 10:03 e.l. #292920
Ott Kiivikas
MemberTannul segas tõmmet selgelt tema suur jalanumber – vaatasin ,et nagu lestad on jalas, küsisin mis on jalanumber 46,5….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kogu aeg pead jälgima, et varbad ei liiguks tõmbe ajal kangi alla.märts 13, 2011 at 10:04 e.l. #292921rennosport
MemberÄkki saan veidi abiks olla.
Räägitakse, et ei saa surumissärki seljast ära.
Ma olen teinud mõned katsed. Nimelt peale jalatrenni on biitseps peaaegu 1cm väiksem, kui enne jalatrenni. Ehk siis, kui veri jalgadesse ajada läheb ülakeha tublisti väiksemaks. Sellest lähtuvalt, peaks siis peale särgiga surumisi üks 15 mintsa jalgadele hagu andma, vast leevendab veidi neid füüsilisi piinu, mis selle protsetuuri käigus tekivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav oleks, kui reeglid näeksid ette, et iga mees peab ise suutma omale varustuse selga ajama ja selle ka ära võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2011 at 10:34 e.l. #292925Aile
MemberTundub et trauma mille said tannu kostüümi eemaldamisega, jättis jälje terveks eluks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jesss!!
Seis 1:1
märts 13, 2011 at 10:45 e.l. #292927Ott Kiivikas
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jesss!!
Seis 1:1
Aile kas sul on järgmiseks nädalavahetuseks kostüümid välja valitud?
märts 13, 2011 at 11:33 e.l. #292934Aile
MemberAile kas sul on järgmiseks nädalavahetuseks kostüümid välja valitud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult härgadele…
Ma veel härjaks ei kvalifitseeru.
märts 13, 2011 at 11:36 e.l. #292935Aile
MemberHärjad täna puhkavad, valmistutakse järgmise nädalvahetus eestikateks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabandust OT…
Härjad täna puhkavad küll…aga, kas mittehärjad peavad ka puhkama? Kas kohe järgmine nädal ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2011 at 12:14 p.l. #292939AlanBStard
Moderator
Seda tahaks küll proovida.
märts 13, 2011 at 5:02 p.l. #292967renku
MemberKui sa viitsid varasemaid postitusi vaadata, siis tegelikult kirjutasin ka miks ma ei võistle – kuid lühidalt vastates, tunnen, et praegu trennid sujuvad ja justkui tuleks nagu lihast ka juurde – ei taha seda protsessi peatada ja proovin sügiseks saada ikka mõned kilod lihast juurde, et näidata mingitki edasiminekut. Paljudes harjtustes olen saanud näitajad juba hiilgeaegade tasemele ja mõnedes harjutustes neid ka parandanud – mis on hea märk, et treeningsüsteem toimib. Kindlasti minu mitte osalemine motiveerib paljusid rohkem pingutama, sest absoluudi tiitelt ei julge ma küll kellegile enne nö kaela riputada seal on mitmeid kes on suutelised seda napsama…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No Ott, siin oled sa lihtsalt viisakas.
Ma ei tea, kas Koovit võistleb, aga kui ei võistle, siis tegelikult ju peale Vähi ei ole ühtegi konkurenti absoluutsele tiitlile.
Kui Koovit võistleb, siis on võitja Koovit. Kas on veel variante
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kas seekord ka keegi võistleb musklimeeste võistlusel, kes üle 80 kg kaalub?
märts 13, 2011 at 8:36 p.l. #292984Ott Kiivikas
MemberNo Ott, siin oled sa lihtsalt viisakas.Ma ei tea, kas Koovit võistleb, aga kui ei võistle, siis tegelikult ju peale Vähi ei ole ühtegi konkurenti absoluutsele tiitlile.
Kui Koovit võistleb, siis on võitja Koovit. Kas on veel variante
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kas seekord ka keegi võistleb musklimeeste võistlusel, kes üle 80 kg kaalub?
Vaadates Janari vormi, siis kindlasti on Janar tugev konkurent Imrele, siis ärme unustame sõber Morozovit kes on hetkel kaaluga alla 100kilo ja ei ole vähemalt minu arvates kaugel heast vormist. Lisaks olen näinud ka Kolja Kornõshevi, kes kindlasti ei anna ka ära midagi ilma lahinguta, seega hetkel on juba 4 kandidaati, kes supervormi korral kõik võivad võita. Koovit ei võistle. Kõik minu poolt ülesloetud mehed kaaluvad rohkem kui 80 kilo (mis võistluskaalud tulevad seda näitab aeg).
märts 13, 2011 at 8:38 p.l. #292986Ott Kiivikas
MemberSeda tahaks küll proovida.Palun väga kui oled Lätti teel hüppa Aini juurest läbi ja proovi ära. Räägin shefiga , äkki annab ka Revali see seadeldis muretseda mulle igal juhul väga meeldis. Jalad on tänaseni valusad sellest jalatrennist, eriti sääred, mida tegin ainult kokku 6 seeriat….
märts 13, 2011 at 10:21 p.l. #292990m@rko
MemberTannul segas tõmmet selgelt tema suur jalanumber – vaatasin ,et nagu lestad on jalas, küsisin mis on jalanumber 46,5….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kogu aeg pead jälgima, et varbad ei liiguks tõmbe ajal kangi alla.Mul on ka jalanumber 46
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ei ütleks, et just jalanumber mu tõmmet väga segaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2011 at 7:13 e.l. #293000Ott Kiivikas
MemberValmis on saanud ühistreeningu video Bonsunaga head vaatamist!
Kliki siia
märts 14, 2011 at 11:12 e.l. #293010Ott Kiivikas
MemberNatuke ka siis trennijuttu vahepeal. Eile oli siis plaanis tugevam seljatrenn.
Viimasel ajal olen alustanud enamjaolt alatõmmetega, seekord alustasin siis
1) T- kangi tõmbed vastu kõhtu ettekallutatult
80kg/12, 95/10, 110kg/10, 120/8 (natuke jäi veel varu)
Paraleelselt julgestasi Leesmann juuniori katseid erinevates tõsteviisides, isa jagas loomulikult käsklusi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2) Lõuatõmbamine (oma keha raskus)
8,8,8 kuna olen kaalus juurde võtnud, siis laia haardega ja tunnetusega tõmmates raskust juurde ei kannata panna.
3) Ettekallutatult T- kang ühe käega
40kg/12, 50/10, 60/10, 75/5 (loen ainult peale pandud kettaid, kang ise vast pool tavakangi raskusest +10kg)
4) Pullover trenazöör
109kg/12, 127/10, 141/8, 141/7
5) Kõhuli trenazööril tõmbed lai haare
70kg/10, 80/8, 90/6
6) Jõutõmme
120/8, 160/8, 185/6, 210/6 (Tuli ilusasti Kaido ise oli tunnistajaks ja ergutas kaasa, mõni kordus jäi ehk isegi sisse, kuid tore on tõdeda, et ka seljapäeva lõpus, eriti kui on sees veel mitu ettekallutatult tehtud harjutust suurte raskustega o nlõpus jõudu veel tõmmata – psühholoogiliselt tundub kang isegi kuidagi kergem kui trenni alguses tehes). Järgmine kord 220 ni.
Täna teen vahepeal eraldi kardiotrenn + venitus, sest sääred valutavad siiani eelmise nädala trennist Pärnus. Peale seda oleme GP of Fitnessi tüdrukutega presentatsiooni tegemas MyFitness Rocca al Mares. Selle saali inimesed tulge kindlasti maitsma Fasti uusi tooteid!
Äsja tuli ka kutse IT Planeedi esilinastusele mis toimub 15 märts ehk homme Kinos Sõprus – kolmapäeval on 1 seeria nähtaval TV3 algusega kell 21 – vaatan kui jõuan käin homme läbi.
Sellel neljapäeval olen aga pika päeva kodulinnas Viljandis, kuhu mind on kutsutud Maagümnaasiumi trenni ja toitumise juttu puhuma ja samas toimub ka Honda Jõuluturniirile sarnane üritus – kus ma kommentaatori/ kohtuniku rollis olen. Igal juhul kodulinna on alati hea minna.
Kindlasti võtan ka fotoka kaasa ja teen kohapelat reportaazi.
märts 14, 2011 at 12:20 p.l. #293014Ott Kiivikas
Membermärts 14, 2011 at 3:27 p.l. #293035Kristjan-Johannes Konsap
MemberKas Härra “Kaheteistkordne Eesti Absoluutne Meister Kulturismis” ka kolmapäeval Reval-Sporti satub? Levivad kuuldused, et Härra Kristjan-Johannes Konsap satub sel päeval Tallinnasse sotsiaalmeedia koolitusele, et edaspidi Eesti rahvale oma tarkuse ja kogemusega abiks olla. Kavas on pärast koolitust ja pealinna butiigist uute tossude ostmist väike trenn Revalis teha. Seda muidugi juhul kui “shefid” minusuguse staari oma armsasse klubisse sisse lasevad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.