Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 6, 2013 at 7:07 p.l. #336584
Archangel
MemberMõni tark oskab öelda , mis vahe on toitumiskava I – V ? Endal oleks vaja toitumiskava millega saaks keha rasva % vähemaks.
Peaks oleme treenerite taseme järgi. Kõrgem tase pakub rohkem haritud ja suuremate kogemustega treeneri. Eks oma töö saavad kõik tehtud ma eeldan, aga ilmselgelt kõrgelt haritud ja kogenud treeneri töötund maksab veidi lisa.
veebruar 6, 2013 at 7:14 p.l. #336585SanderLopatin
MemberAga mille järgi ma otsustan mis tase mulle sobib , hinnavahe väga ei huvita.
veebruar 6, 2013 at 8:03 p.l. #336588Ott Kiivikas
MemberAga mille järgi ma otsustan mis tase mulle sobib , hinnavahe väga ei huvita.
Sa vaata treenerite listi ja keda sa sealt soovid selle validki endlae treeneriks ja treeneri listist saad vaadata ,mis tasemega sulle sobiv treener on ja vastavalt sellele tead mis see teenus maksab. Loodetavasti selgitus on mõistetav.
veebruar 6, 2013 at 8:14 p.l. #336589SanderLopatin
MemberArvatavasti sobib mul III ja IV tase , sest käin sparta jõusaalis ja need tasemed on seal täiesti saadavad.
veebruar 6, 2013 at 8:20 p.l. #336591Ott Kiivikas
MemberTänane päev õhtus töine nagu ikka. Paar tundi arutasime uue EKFL juhatusega edasisi plaane ja valmistasime ette laupäevaseks Põhjamaade federatsioonide kokkusaamiseks meie seisukohti. Arutatakse läbi Põhjamaade meistrivõistluste edasine formaat ja panime kokku nö meie ettepanekud. Eks peale laupäeva paistab, kuidas see võistlus tulevikus välja hakkab nägema. Igal juhul on se vajalik võistlus ja hea etapp enne kui tase EM või MM tasemeni küünib.
Üks heategu päevas nagu öeldakse, täna sõitsin linnavahel ja kõnniteel nägin tütarlast kes hüppas ühel jalal, sõbranna toetas teda. Ei saanud mööda minna sõitsin tiiruga tagasi ja pidasin auto kinni bussipeatuses ja kerisin akna alla ja ütlesin et viskan neid ära kuhu vaja (vene tüdrukud olid), esimene vastus oli ,et meil ei ole raha…
, ma ütlesin et ega ma takso ei ole, et viin seda heast südamest. Siis tulid peale ja viisin Lasnamäele noortekeskusesse, võtsin veel tüdruku sülle ja viisin teisele korrusele , ühesõnaga täis service….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Moraal lühike, kui näete enda ümber inimesi kes abi vajavad, aidake…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Trenn oli täna taastav jalapäev, mõnus tegemine ja keha oli nagu ikka väsinud peale raskeid trenne, seega hääl ja pilt läksid hästi jälle kokku.
Õhtul jõudsin koju ja vaatan ,telekast “kaalul on rohkem kui elu”, jäin huviga vaatama, sest treener Erik (kes ka hetkel vaatas minu blogi ) seal treeneriametis. Kuna tavaelus ei ole ma temaga vist kokku puutunud – vähemasti ei mäleta, siis vaatasin saate ära. Mis tähelepanekud siis on: Positiivse poole peale jäi see, et on viitsitud terve aasta üles filimida, st et ei ole seda iganädalast ebatervisliku kaalurallit nagu varasemas projektis. Ehk antaksegi inimeste mõista, et see on pikk protsess. Usun ,et see innustab inimesi veelgi hoogsamalt ennast kätte võtma ja saalid ausalt öeldes praegugi üle rahvastatud. Kuna ma nägin saadet poole pealt, siis ei näinud ma tõenäoliselt seda osa, milline toiduprogramm kokku pandi ja seles osas ei oskagi kommenteerida. Mulle tundus, et vähemasti esimese hooga kukkus see kaal ikkagi natuke liiga kiiresti ehk seal ca 26 nädalaga 34 kilo, mis teeb 1,5 kilo nädalas keskmist, mis on päris palju ja selge et sellise tempoga ei kaota mitte ainult rasva (selge, et see stardikaal oli ka suur, kuid esialgu kui läheb kilosid, siis hiljem peaks see tempo olema ikkagi natuke aeglasem – see vaid minu arvamus). Oluline kui see asi pidama jääb – hea oleks näha näiteks aasta pärast, mis seisus see neiu on. Paistis olevat tubli tüdruk.
Seekord puudusid ka saatest intriigid, mis tavaliselt nende projektide puhul on sisse kirjutatud -selles mõttes oli hea vaadata, et mingit üksteisel ärapanemist ei olnud. Kuid mõneti kannatas saade seeläbi ,et ei olnud sellisedi särvaid persoone (tundub, et ka Erikul ei ole varem teleprojekte olnud), seega natuke sellist särtsu jäi minu jaoks puudu ja ka eestlaste vaoshoitus, seda eriti lõpus kus ütleme nii et välismaa saadetes inimesed ahhetavad ja elavad oma emotsioone välja, meil on nii moka otsast tuleb lähedastelt kommentaar – tubli tüdruk on….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (just inimlikke emotsioone oleks võinud rohkem olla, kuid eks see peegeldab meie eestlaste iseloomu). Aga muidu kindlasti õnnestunud projekt!veebruar 6, 2013 at 8:59 p.l. #336595Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui nüüd mõtlema hakata, siis ega saates detailselt ei näidatudki, mida ja mis kell või kui palju kaloreid sööma peab, ega kuidas näeb detailselt välja üks trennipäev.
Küll keskenduti progressi näitamisele, mis oli muljetavaldav. Suurema ülekaalu puhul on kilod vähemalt alguses lihtsamad kaduma, kuid ma kahtlen, et see aasta ainult üks lust ja lillepidu oli nagu saatest mulje jääda võis. Erik kasutab väga palju erinevaid harjutusi, mis ma usun kaloripõletuse spordikaugele inimesele huvitavamaks ja lõbusamaks teevad kui tavaline jõusaalis rassimine.
Ott, ütleme nii, et sa vist murduksid, sest osalejal tuli loobuda nii makaronidest kui pastakastmest, nii leivast kui ka sinu lemmikutest – hapukurkidest.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2013 at 10:12 p.l. #336604Tim.
MemberMuidu meedias on selle esimese osaleja pilte juba liikunud ja üks artikkel sel teemal kus enne & pärast pilt kõrvuti – http://www.elu24.ee/1127942/kaalul-on-rohkem-kui-elu-tegi-kristeli-onnelikuks
veebruar 7, 2013 at 4:46 e.l. #108349Archangel
MemberMuidu meedias on selle esimese osaleja pilte juba liikunud ja üks artikkel sel teemal kus enne & pärast pilt kõrvuti – http://www.elu24.ee/…teli-onnelikuks
Terve osa on isegi üleval vaatamiseks:
http://www.elu24.ee/1129328/avalda-arvamust-kuidas-meeldis-uus-kaalusaade
veebruar 7, 2013 at 5:30 e.l. #108351ROtter
MemberTegelikult on sellised saated saatanast. Ülekaalulised inimesed vaatavad, saavad innustust ning hakkavad järgima. AGA , kuigi saates oli õigesti, paljud ülekaalulised ei alusta tervisekontrollist. See tähendab – ei teata oma vererõhku, EKG -d. Alustatakse kohe suure koormusega, mis kindlasti ei ole hea südamele. Samuti pandi ülekaaluline alguses jooksma. See ei mõju hästi põlveliigestele.
veebruar 7, 2013 at 11:17 e.l. #336613Eduard Iganus
MemberSaatel polegi väga viga, aga detaile on üsna vähe. Oleks oodanud pisut rohkemat. Kaalu langetati küll märkimisväärse kiirusega, kas see on õige ja hea, on juba iseasi. Usun, et see saade annab ikkagi motivatsiooni teistele, kes selliste probleemidega vaevlevad.
veebruar 7, 2013 at 3:56 p.l. #336618Monika Saar
MemberKas te siis saadet ei vaadanud. Käidi ju koormustesti tegemas ja kontrolliti ka inimese tervisenäitajaid! Hallooo!
Otil õigus, oleks rohkem emontsioone soovinud. Eestased ju!
Ootan, millal Ott selle treeneri koha üle võtab!
veebruar 7, 2013 at 4:07 p.l. #336622martinkink
MemberTänane päev õhtus töine nagu ikka. Paar tundi arutasime uue EKFL juhatusega edasisi plaane ja valmistasime ette laupäevaseks Põhjamaade federatsioonide kokkusaamiseks meie seisukohti. Arutatakse läbi Põhjamaade meistrivõistluste edasine formaat ja panime kokku nö meie ettepanekud. Eks peale laupäeva paistab, kuidas see võistlus tulevikus välja hakkab nägema. Igal juhul on se vajalik võistlus ja hea etapp enne kui tase EM või MM tasemeni küünib.
Üks heategu päevas nagu öeldakse, täna sõitsin linnavahel ja kõnniteel nägin tütarlast kes hüppas ühel jalal, sõbranna toetas teda. Ei saanud mööda minna sõitsin tiiruga tagasi ja pidasin auto kinni bussipeatuses ja kerisin akna alla ja ütlesin et viskan neid ära kuhu vaja (vene tüdrukud olid), esimene vastus oli ,et meil ei ole raha…
, ma ütlesin et ega ma takso ei ole, et viin seda heast südamest. Siis tulid peale ja viisin Lasnamäele noortekeskusesse, võtsin veel tüdruku sülle ja viisin teisele korrusele , ühesõnaga täis service….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Moraal lühike, kui näete enda ümber inimesi kes abi vajavad, aidake…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Trenn oli täna taastav jalapäev, mõnus tegemine ja keha oli nagu ikka väsinud peale raskeid trenne, seega hääl ja pilt läksid hästi jälle kokku.
Õhtul jõudsin koju ja vaatan ,telekast “kaalul on rohkem kui elu”, jäin huviga vaatama, sest treener Erik (kes ka hetkel vaatas minu blogi ) seal treeneriametis. Kuna tavaelus ei ole ma temaga vist kokku puutunud – vähemasti ei mäleta, siis vaatasin saate ära. Mis tähelepanekud siis on: Positiivse poole peale jäi see, et on viitsitud terve aasta üles filimida, st et ei ole seda iganädalast ebatervisliku kaalurallit nagu varasemas projektis. Ehk antaksegi inimeste mõista, et see on pikk protsess. Usun ,et see innustab inimesi veelgi hoogsamalt ennast kätte võtma ja saalid ausalt öeldes praegugi üle rahvastatud. Kuna ma nägin saadet poole pealt, siis ei näinud ma tõenäoliselt seda osa, milline toiduprogramm kokku pandi ja seles osas ei oskagi kommenteerida. Mulle tundus, et vähemasti esimese hooga kukkus see kaal ikkagi natuke liiga kiiresti ehk seal ca 26 nädalaga 34 kilo, mis teeb 1,5 kilo nädalas keskmist, mis on päris palju ja selge et sellise tempoga ei kaota mitte ainult rasva (selge, et see stardikaal oli ka suur, kuid esialgu kui läheb kilosid, siis hiljem peaks see tempo olema ikkagi natuke aeglasem – see vaid minu arvamus). Oluline kui see asi pidama jääb – hea oleks näha näiteks aasta pärast, mis seisus see neiu on. Paistis olevat tubli tüdruk.
Seekord puudusid ka saatest intriigid, mis tavaliselt nende projektide puhul on sisse kirjutatud -selles mõttes oli hea vaadata, et mingit üksteisel ärapanemist ei olnud. Kuid mõneti kannatas saade seeläbi ,et ei olnud sellisedi särvaid persoone (tundub, et ka Erikul ei ole varem teleprojekte olnud), seega natuke sellist särtsu jäi minu jaoks puudu ja ka eestlaste vaoshoitus, seda eriti lõpus kus ütleme nii et välismaa saadetes inimesed ahhetavad ja elavad oma emotsioone välja, meil on nii moka otsast tuleb lähedastelt kommentaar – tubli tüdruk on….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (just inimlikke emotsioone oleks võinud rohkem olla, kuid eks see peegeldab meie eestlaste iseloomu). Aga muidu kindlasti õnnestunud projekt!Kas see heategu oleks samasugune olnud kui abivajajateks oleks kaks härrasmeest?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (mitte, et tüdrukute abistamine heategu ei ole)Väga hea projekt, ma arvan, et see saade toob palju rõõmu inimeste ellu tagasi. Inimesed saavad hakata oma elu uue pilguga vaatama ja teha asju milleks nad ennem võimelised ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2013 at 5:34 p.l. #336629Nesatur
MemberKas te siis saadet ei vaadanud. Käidi ju koormustesti tegemas ja kontrolliti ka inimese tervisenäitajaid! Hallooo!
Otil õigus, oleks rohkem emontsioone soovinud. Eestased ju!
Ootan, millal Ott selle treeneri koha üle võtab!
veebruar 7, 2013 at 6:48 p.l. #336632Ott Kiivikas
MemberPäev õhtus trenn tehtud ja möödus jällegi nagu unes – täpselt keha tunneb ära, et vajab taastumist. Homme hommikul lähen Tervisiooni ja tutuvustan hommikusi ajalehti…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega kes ise ei viitsi lugeda, neile loen ette….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega mul nädala sees ausalt öeldes ei ole aega lehti lugea, hea kui õhtul ETV uudised ära näen ja kõik. Homme lisaks üks seminar kus olen nö peaesineja Radissonis (endien Olümpia hotell) ca 3 tunnine osa, minul täita terviseloenuga ca 1,5 tundi. Hetkel on selgelt aktiviseerunud seminaridele kutsumine ja nii on lähi kuu jooksul juba mitu veel tulemas ja tänagi küsiti juba septembrisse esinemisaega, seega hea vaheldus, mulle meeldib teha ja anda teadmisi inimestele edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2013 at 6:57 p.l. #336633Ott Kiivikas
MemberJärjekordne Fitcamp laagriloos ka tehtud ja õnnelikuks võitjaks osutus Rõõmulabor ja TõnuE. Vaata vahvat jutuajamist Tõnuga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaks loosi on veel jäänud, seega käige ikka Fitshopis ja täitke kuponge, iga täidetud kupong lisab võiduvõimalust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.fitness.e…ipaase-loositud
Emotsioonipilt eelmisest laagrist
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.