Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2013 at 7:08 p.l. #336087
Invention
MemberPudingu uudis on küll hea. Homme saabki järjekordne pakk otsa, saab järgmised 2 maitset järgi proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas uutel maitsetel degusteerimine ka tuleb?
jaanuar 29, 2013 at 7:12 p.l. #336088Ott Kiivikas
MemberPudingu uudis on küll hea. Homme saabki järjekordne pakk otsa, saab järgmised 2 maitset järgi proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas uutel maitsetel degusteerimine ka tuleb?
Eks ikka tuleb, kuid sinna nagu öeldud läheb veel aega. Hetkel on Puddingut alles veel Revalis 4 koti ja Kalev Spa -s 1 kott ehk ka Sportland Virus.
jaanuar 30, 2013 at 12:10 p.l. #336111rait83
MemberTegin esmaspäeval raske jalatrenni, kas kolmapäeval on mõtet teha jalale taastavat treeningut?
Või peaks vahe olema pikem või pole see üldse oluline? Minu puhul on lihasvalu kui selline tavaliselt just tugevam teisel päeval peale treeningut. Või nimetagem seda siis ka DOMS ( Delayed onset muscle soreness )
jaanuar 30, 2013 at 12:55 p.l. #336124Ott Kiivikas
MemberTegin esmaspäeval raske jalatrenni, kas kolmapäeval on mõtet teha jalale taastavat treeningut?
Või peaks vahe olema pikem või pole see üldse oluline? Minu puhul on lihasvalu kui selline tavaliselt just tugevam teisel päeval peale treeningut. Või nimetagem seda siis ka DOMS ( Delayed onset muscle soreness )
See ongi nüüd tunnetuse küsimus, kunas taastav trenn teha. See sõltub esiteks selle tugeva trenni koormusest ja sellest kunas järgmine trenn on plaanitud. Minul jooksevad selgelt tugev ja kerge trenn 3 päeva vahet. Samas tõstjad ju kükivad igapäevaselt ja selge, et seal on ka nii tugevaid kui taastavaid päevi sees.
jaanuar 30, 2013 at 2:04 p.l. #336128Crln
MemberKaramelline proteiinijäätis Fast Protein Puddingust
Koostisosad:
Piim 3,5% (sobib ka kohvi- või vahukoor)
Fast Protein Pudding
Vedelat lämmastikku (loe täpsemalt siit: http://en.wikipedia.org/wiki/Nitrogen)
Kaunistuseks Oreosid
Valmistamine:
· Kaalu Pudding.
· Lisa vastav kogus piima.
· Lisa vedel lämmastik, samal ajal segades, kuni on saavutatud soovitud tekstuur.
· Serveeri koos lisandiga!
Võrdluseks valmistasime ka Nutellast jäätist. Kohvi- või vahukoore kasutamine lisaks jäätisele rohkem kreemikust, praegu meenutas Nutella jäätis väga Starbucksi cookie frappuccinot. Piima kasuks otsustasime, et säilitada Puddingu madalat kalorsust.
Tulemus:
jaanuar 30, 2013 at 2:11 p.l. #336129lkv
MemberOpppaaa!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui Ott seda võitjaks ei kuuluta, siis annan Sulle ise ühe pudingu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 30, 2013 at 2:18 p.l. #336130maleva
MemberOli seda vaja vaadata, suu jookseb vett nii mis jube. Ja see nutella
jaanuar 30, 2013 at 5:54 p.l. #336163amstaff1
MemberOli seda vaja vaadata, suu jookseb vett nii mis jube. Ja see nutella

WORD!
Kust seda lämmastiku saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 30, 2013 at 7:06 p.l. #336167Ott Kiivikas
MemberPreemia panen välja küll – sellele võib kasvõi homme Telliskivi Fitshopi järgi tulla (Pakk seda sama Puddingut). Selline põhjalik ülevaade ja puust ja punasega nagu öeldakse….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma muidugi ei ole kunagi selle vedela lämmastikuga kokku puutunud ja ei ei kujuta ette kui populaarseks see kodustes tingimustes saab….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Loodame et suudame Prl. Crln tuvastada.jaanuar 30, 2013 at 7:14 p.l. #336169Invention
MemberMillegipärast pakun, et vedelat lämmastikku koju osta ei saa. (Kindel muidugi pole) Väärkasutamisel on üsna kurvad tagajärjed
jaanuar 30, 2013 at 7:17 p.l. #336172Ott Kiivikas
MemberKui palju ja kas seda vedelat lämmastikku kasutatakse toiduvalmistamisel üldse….?
jaanuar 30, 2013 at 8:03 p.l. #336176Tragl
MemberKui palju ja kas seda vedelat lämmastikku kasutatakse toiduvalmistamisel üldse….?
Ekstremistid kasutavad. Tegelikult tarvitatakse seda tehnilistel otstarvetel. Kodutingimustes võib selle pudingu lihtsalt sügavkülma pista.
jaanuar 30, 2013 at 8:42 p.l. #336185Crln
MemberPreemia panen välja küll – sellele võib kasvõi homme Telliskivi Fitshopi järgi tulla (Pakk seda sama Puddingut). Selline põhjalik ülevaade ja puust ja punasega nagu öeldakse….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma muidugi ei ole kunagi selle vedela lämmastikuga kokku puutunud ja ei ei kujuta ette kui populaarseks see kodustes tingimustes saab….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Loodame et suudame Prl. Crln tuvastada.Aitäh! Mul on väga hea meel, et teile retspet meeldis.
Nüüd saan tagastada LauraL teaduse hüvanguks annetatud 43,455g Puddingut. Aitäh, Laura! Samuti suured tänud operaator Eve Toomsalule.
jaanuar 31, 2013 at 7:05 e.l. #336196LauraL
MemberAitäh! Mul on väga hea meel, et teile retspet meeldis.
Nüüd saan tagastada LauraL teaduse hüvanguks annetatud 43,455g Puddingut. Aitäh, Laura! Samuti suured tänud operaator Eve Toomsalule.
Ei ole vaja mulle seda enam tagastada, mulle täitsa piisab sellest aust ja kuulsusest, mis ma sain kui helde annetaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2013 at 10:00 e.l. #336206villu_v
MemberMingil põhjusel ei saa ma omle fitshopist pudingut tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.