Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 21, 2013 at 10:15 p.l. #329119
htilga
MemberKuidas seal V astme saamisel oli. Õpilane pidi saama MMil esikolmikusse või maailmameistriks?
jaanuar 22, 2013 at 7:42 p.l. #335449Ott Kiivikas
MemberTäna oli tihe päev, eks ta on iga päev tihe, kuid iga päev võib olla mitte nii tegus. Kui aega on vähe panen tähele et tõuseb effektiivsus, ei raiska aega, vaid keskenud asjale, mis vajavad tegemist ja teed need kiirelt ära.
Hommikul käisin siis EOK kutsekomisjonis ja andisn aru, miks mulle V taseme treeneri kvalifikatsiooni vaja on ja vestluse käigus selgitasin erinevaid aspekte treeneritööst ja oma mõtetest seoses treeneriametiga. Tundus, et jutt oli veenev ja tasuks siis V taseme treeneritunnistus (seda ei saanud kätte, kuid nö komisjon, eesotsas Kristjan Pordiga selle kinnitas), eks eeltöö tegid ära nö täidetud CV ja paberid – sest kui on nii enda tulemuse, õpilaste tulemused, kui ka järjepidev töö koolitajana, lisaks raamatu kaasautor, siis on suur eeldus täidetud. Kui nüüd küsida, mis minu jaoks sellega muutub, siis ütlen ,et põhimõtteliselt midagi, sest treeneriametit teen ikkagi fanatismist (mis puudutab võistlussporti) ja tegin seda siis kui ei olnud mingit atestatsiooni ja teen ka siis kui V tase. Mis muutub tavainimeste jaoks, siis veebtreeneri hind tõuseb vastavalt V taseme hinnale…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuid niikaua kui mul nö paberit käes ei ole, kasutage juhust ja tellige veel kavad IV taseme hinnaga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Hetkel on veel müned täitmata tellimud ees, kuid loodetavasti likvideerin lähipäevil ka need.Trenni tegin Spartas ja oli selline pumpav trenn. Õhtul pidasime vanema tütre sünnipäeva Skypargis (tal sünnipäev küll 31.12. kuid sel ajal on raske sõpru kokku saada), seega päev täis positiivseid emotsioone, annaks rohkem seeliseid päevi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2013 at 7:50 p.l. #335450Sarge
MemberSellisel juhul on Silvar Rückenbergil puudu ainult publikatsioon, et V aste saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.jaanuar 22, 2013 at 7:53 p.l. #335451Ott Kiivikas
MemberSellisel juhul on Silvar Rückenbergil puudu ainult publikatsioon, et V aste saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Silvar selleni ka kungai kindlasti jõuab ,kui samamoodi treeneritööd jätkab…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .jaanuar 22, 2013 at 9:20 p.l. #335463trewe
MemberOtt, kas käesoleval offseasonil aeroobset üldse ei puutu?
jaanuar 23, 2013 at 12:09 e.l. #334039joonast
MemberHuvi pärast uurisin webtreenerit, ja seal on nii Ott Kiivikasel, kui ka Indrek Otsusel märgitud tasemeks III. Tundub, et seal on nii mõnedki andmed vananenud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2013 at 8:53 e.l. #335470Ott Kiivikas
MemberOtt, kas käesoleval offseasonil aeroobset üldse ei puutu?
Teen ikka, kuid väiksemas mahus. Vahest 30 min vahest 20 ja kui kiire on piirdun soojendusega 15min. Eelmisel hooajal läks nagu plaani täitmiseks ja sel hooajal teen nö tunde järgi ja hoian pigem toiduga rohkem. Selles mõttes on kaal jätkuvalt kontrolli all ja väline pilt nö ka. Hommikul 91,5 -92 õhtu 93 kilo.
jaanuar 23, 2013 at 8:55 e.l. #335471Ott Kiivikas
MemberHuvi pärast uurisin webtreenerit, ja seal on nii Ott Kiivikasel, kui ka Indrek Otsusel märgitud tasemeks III. Tundub, et seal on nii mõnedki andmed vananenud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle lingi all on küll õige: Otsus V tase, Kiivikas ja Morozov IV tase jne. http://www.fitness.ee/veebitreener (vajuta vali treener, siis kuvab treenerite astmed.)
jaanuar 23, 2013 at 9:18 e.l. #335472Ott Kiivikas
MemberV tase on lisaks mulle ja Otuse – taadile veel Fred Antsonil ja Tarmo Tiitsul. Inimesed kellel on aegunud kvalifikatsioon, võtek ühendust meie EKFL kutsekomisjoni esindja Marek Morozoviga. Link treenerite registrile: http://www.spordiregister.ee/treeneriteregister/index.php?spordiala=24
jaanuar 23, 2013 at 9:28 e.l. #335475Invention
MemberKasutaja joonast pidas vist seda silmas, et kui vajutada pildile, kus on täpsemad andmed, siis seal on tõesti kirjas III tase
jaanuar 23, 2013 at 10:29 e.l. #335488joonast
MemberKasutaja joonast pidas vist seda silmas, et kui vajutada pildile, kus on täpsemad andmed, siis seal on tõesti kirjas III tase
Just jah, ma algul seda “vali treener” ei pannud tähelegi.
jaanuar 23, 2013 at 12:32 p.l. #335500Ott Kiivikas
MemberJust jah, ma algul seda “vali treener” ei pannud tähelegi.
Tänud uuendame seda infot ka seal ma alles täitsa noor poiss sellel pildil….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2013 at 12:55 p.l. #335502kaido leesmann
MemberPalju õnne Ott, oled selle täiega ära teeninud!
jaanuar 23, 2013 at 1:05 p.l. #335504Ott Kiivikas
MemberPalju õnne Ott, oled selle täiega ära teeninud!
Tänud, tore kui nii arvad! Usun,et ega sinulgi see V tase mööda külge maha ei jookseks, sest ka ise oled suutnud viia õpilase maailmameistri tiitlini.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2013 at 10:25 p.l. #335842Ott Kiivikas
MemberVäga töine nädal ühelpool ja natuke ka eelkõige trennijuttu. Tundub, et süsteem , mille olen ise enda jaoks välja mõelnud toimib jätkuvalt, vähemasti tänases trenis sain sellele jällegi kinnitust. Minna edasi 2 kuud näitajate pealt, mis varem on olnud kättesaamatud ja seda väiksema kaalu juures, siis ei oska muud öelda, kui et olen vähemati enda jaoks avastanud midagi ,mis vähemasti minu treeningkogemust ja treenituse taset arvestades väga sobib ja mis kõige parem selle juures, et liigesed ja lihased peavad sellele koormusele vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna tegin tugevama jalapäeva ja jälle kõigis kolmes baasharjutuses uued margid
1) Kükk kang trapetsil (raw)
70/10, 100/8, 130/6, 150/6, 170/6 (kõik ilma vöö ja soojendus sokkideta) ja viimane 195kg/6 (+2 kordust varsemast selle kaalu parimast ja +5 kilo eelmisest trennist siis 190/6;küll väikese varuga, nüüd panin kõik välja).
2) Hackükk raw
100kg/8, 130/6, 170/5, 200/5 (kõik ilma vööta ainult soojendussokid), 230/4 (viimane kordus Siim natuke aitas), selle raskusega pole varem seeriat teinud.
3) Rinnalkükk raw
70/10, 100/8, 130/5, 165/3 uus rekord
Lisaks Ben Johnson ja säär. Kokku jälle super enestunne ja ka trenn. Homme tugevam rind, õlg ja triits.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.