Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 2, 2013 at 7:25 p.l. #333633
Ott Kiivikas
MemberTänasest trennist siis. Alustasin lamades surumisest soojendus katsed olid kõik suht kerged ja ootus oli ehk suurem kui tulemus jäi, kuid tunnen et surumine paraneb ja mõtetes olen juba hetke tööraskustes ees, mis on hea, st. et usun et olen enamaks suuteline. 90 x 10, 110 x6, 130 x 6 ja 150 x 4 (viimast kordust natuke aidati).
Kaldpink smith
87/10, 107/6, 117/5, 137/5 (viim kordus abiga, kuid raskus +5 kilo eelmise korraga)
lamades hantlite surumine
40/10 , 52/6, 70/3 (viim kordus seejuures abiga, oli raskem kui arvasin, olen kunagi 3 kordust ka ise surunud, kuid usun et järgmine kord läheb paremini)
Õlalendamisi 18 .- 27kg
Surumine smithil 57 – 107kg 10 – 5 kordust
Rööbaspudel surumine 25/6, 50/6, 80/3 3/4 kordust (4 oli väga ligidal, kuid kunagi varem ei ole 80 kg seda harjutust teinud, seejuures korraliku amplituudiga).
Lamades prantuse surumine
50/10 , 70/8 , 90/5 (tuli hästi ja vaadates palju olin triitsale alla teinud, surun ju kitsalt ,siis väga hästi)
Seega mingeid imenumbreid ei teinud, kuid raskused ikkagi suuremad kui eelmisel korral
Homme plaanis tugevam selg, Siim soovis laksu saada – pole probleemi anname…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rööbaspuudel surdes avastasime sarnasust randmesidemete ja ketaste värvi kombinatsiooni osas, kõik peab olema tasakaalus. Kahju meestest kellel on musta puansega kombinatsioon…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänased parimad katsed videos
jaanuar 3, 2013 at 2:30 p.l. #333671Ott Kiivikas
MemberPäeva hobi pool hakkab läbi saama ja töö pool algab ehk siis trenn, seda saab tööks nimetada muu tegevus päeva jooksul on hobi ja kui hobi sisse toob mis siis viga…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Revalis täna siis plaanis tugevam selg ja Siim tõenäoliselt teeb juba sooja, kohapeal otsustan vastavalt enesetundele et milles paugutama hakkame ja kui midagi enneolematut sünnib, siis kindlasti ega see saladuseks ei jää.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2013 at 7:35 p.l. #333690Ott Kiivikas
MemberOijah ei tea mis toimub, kuid jõud ei näikse raugevat. Korralik toit + toidulisandid ja õiges vahekorras puhkust ja trenni teevad oma töö.
Nii sai siis täna Siimupoisile laksu antud nagu lubatud ja karistus oli korralik…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Alustasime jõutõmbega
100kg/8, 140/5, 170/5, 200/3 kõik ilma vöö ja paelteta pealthaardes, 200 ei ole kunagi pealt haardes veel proovinudki, kuid tavaliselt kippus 170 ga juba 5 korduse ajal käsi lahti minema, kuid täna pidas, st. et ka haare on läinud tugevamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kuna Siim jäi kimpu 210 -ga ei tulnud tal see täna maast lahti, siis seda enam soovisin ise näidata, et see kang midagi nii raske ei ole ja nii tõmbasin uueks pika seeria rekordiks 210kg x 13 (hommikune kaal 90,3 kg).
2) Lõuatõmbed läksin üle pika aja laialt tõmmates välja 25 kg millega tuli 5 kordust viimases 4 seerias.
3) Ettekallutatult kangi tõmbed’
100/8, 120/6, 140/6, 160/6 (üle tüki aja tegin seda harjutust ja kerge varu jäi sisse, eks alaselg oli väsinud ka tõmbest)
4) Ülatõmme kitsas trenazööril
100/10 ,140/6, 180/5 , 210/5 see on ka uus rekord
5) Õlatagaosal trenazööril 3 seeriat ja seal kordasin rekordit pannes ploki põhja 91 kg ja lisaraskus 35kg 7 kordust
6 ) Trapets läksin välja kuni 227kg 7 kordust kang seljataga
7) Biitseps kuni 65kg 5 kordust
lisaks üle scottpingi biitseps ja käsivars.
Seega järjekordne supertrenn ja loodame et see pura jätkub veel pikka aega…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2013 at 8:51 p.l. #333573alan81
MemberViimasel ajal see pealthaardega jõutõmbe teema maru popiks igal pool läinud. Sellega maru kummaline lugu. Mõnel käed suured nagu lumelabidad ja näpud pikad ning paksud nagu sardellid, kuid juba 200-ga näpud ei taha hoida. Samas mõnel käed nagu klaverimängijal ja 250 pole probleem. Praktika näitab, et kõige paremini treenivad haaret igasugused rippumised ja staatilised hoidmised.
jaanuar 3, 2013 at 9:14 p.l. #333692Ott Kiivikas
MemberViimasel ajal see pealthaardega jõutõmbe teema maru popiks igal pool läinud. Sellega maru kummaline lugu. Mõnel käed suured nagu lumelabidad ja näpud pikad ning paksud nagu sardellid, kuid juba 200-ga näpud ei taha hoida. Samas mõnel käed nagu klaverimängijal ja 250 pole probleem. Praktika näitab, et kõige paremini treenivad haaret igasugused rippumised ja staatilised hoidmised.
Pealthaardes on mugavam lihtsalt tõmmata, käed on nö loomulikus aendis. Kuid kulturismis ei ole selle haardega midagi peale hakata, laval tegelt ei küsi keegi palju sa käes jaksad hoida või isegi tõsta. Kuid mulle meeldib kuni niikaua kui käsi hoiab teha ilma paelteta, sest endal on lihtsalt hea tunne kui jaksad midagigi käes hoida. Paelu kasutan heal juhul viimastes seeriates üksikutel harjutustel.
jaanuar 3, 2013 at 9:48 p.l. #333693kaido leesmann
MemberVäga kõva Ott!
Aastavahetusega natukene juurde ka tulnud. 2.märtsiks mahud ilusti -93-e
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2013 at 7:46 e.l. #333700Ott Kiivikas
MemberVäga kõva Ott!
Aastavahetusega natukene juurde ka tulnud. 2.märtsiks mahud ilusti -93-e
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei hakka tõenäoliselt oma närvisüsteemi sellega üle koormama…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga elame ja näeme ehk on nö must hobune platsis…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2013 at 7:49 e.l. #333701Ott Kiivikas
MemberHommikul tööle sõites – pimedas alles, jookseb minu auto nina eest üle kapuutsis noorsand. Kuna Balti jaama poolt tuleb igasugu rahvast, siis esmamulje oli tegemist on järjekordse kotivargaga, kes plehku on pannud noos kaasas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas mees lehvita ja keda ma näen? Mr. Mesi hommikusel jooksul, kuid kes vara ärkab, see kevadel medalit nõudleb – ütleb vanasõna….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Seega laksud hakkavad käima kui juba nii tõsine ettevalmistus algab 4 jaanuar…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2013 at 4:16 p.l. #333740Ott Kiivikas
MemberTäna taastumispäev 3 päevane rekordite sadu seljataga ja keha vajab puhkust. Plaan oli minna sauna, kuid olude sunnil ei jõudnud, lähen ehk homme peale trenni. Päev ise on ka selline udune ja olemine ka vastav, hea et täna trenni ei ole.
Spartas sai sisse filmitud järjekordne osa SKT -st sedakorda käesurujatega ja vähemasti minu jaoks oli huvitav võttepäev ja sai palju uusi teadmisi juurde ja aimu kui tehniline ala ikka see surumine on. Samuti saate näha kuidas Cool D käis proffidega kätt surumas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Uus osa tulemas uuel nädalal.Õhtul täna kerge laadimine venna sünnipäev, täna koju jõudes tegingi alla kergema Pudingu – vahepeal ei ole seda söönud ja täna veendusin jällegi selle headuses eriti kui sai juurde külmutatud marju….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Esmaspäeval 17.30 – 19.30 degusteerime siis Pudingut juba Reval – Spordis, seega kes ei ole veel saanud tulge maitsma, saab nii karamelli kui šokolaadi. Härgadele võin pakkuda ka uut Intrat, viimast olen kasutandu ka treeningutel ja toimib hästi nagu kuulda ja näha on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2013 at 8:28 p.l. #333754HyPn0se
MemberVäga hea, mul on kõik asjad sätitud selle degusteerimise järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2013 at 8:43 p.l. #333755Ott Kiivikas
MemberVäga hea, mul on kõik asjad sätitud selle degusteerimise järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellest kujuneb tõenäoliselt sinu järgmise nädala tippsündmus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Neljapäeval oleme Scalas ,seega kes Scala inimestest loeb, siis olge järgmisel neljapäeval 17.30 – 19.30 platsis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2013 at 9:46 p.l. #333762HyPn0se
MemberSellest kujuneb tõenäoliselt sinu järgmise nädala tippsündmus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen sama meelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sel päeval ei taha ma ühtegi vabandust kuulda a´la “Meil polnud laos nii palju” või “need on siiski mõeldud vaid proovimiseks”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvatavasti jääb shake ka koju ja panustan vaid Pühale söömaajale, mida küll osad degusteerimiseks nimetavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2013 at 9:06 e.l. #333783Ott Kiivikas
MemberMa olen sama meelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sel päeval ei taha ma ühtegi vabandust kuulda a´la “Meil polnud laos nii palju” või “need on siiski mõeldud vaid proovimiseks”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvatavasti jääb shake ka koju ja panustan vaid Pühale söömaajale, mida küll osad degusteerimiseks nimetavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks mul on nägude peale hea mälu ja kui sa just maskeraadi ei korralda, siis mingist suurest söömajast seal juttu ei ole…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Nende degustatsiooni “kuritarvitajatega” mul on tavaliselt oma plaan ja kaasan nad toimkonda, nõud on vaja pesta, pakkida, prügi viia jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tööd leiab…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2013 at 8:21 p.l. #333868Ott Kiivikas
MemberTäna tegin siis kergema tsükli esimese trenni jala. Reie esiosale kokku 30 seeriat tagaosae 5 ja ja säärtele 5 kokku seega 40 seeriat jagadele. Ja keda ma trennis nägin, pojake Johannes….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oli ennast riidesse pannud nagu tõeline sportlane….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jalas Nike tõstesaapad, põlve soojedussokid, seksikad GASP -i lühikesd liibuvad….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nagu selgus oli rahaboss Samakas andnud katsuda oma tõstesaapaid ja Kirp oli kuidagi üle tüki aja kohe ka paremas tujus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Andke Johannesele ikka oma vanu asju, võite need tuua Telliskivi 51 Fitshopi poodi, me anname need üle või kui ta ise tööl on saab kätte ja ta on kohe parem inimene…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellised Eesti lood siis laupäeval…
jaanuar 5, 2013 at 8:45 p.l. #333873Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna tegin siis kergema tsükli esimese trenni jala. Reie esiosale kokku 30 seeriat tagaosae 5 ja ja säärtele 5 kokku seega 40 seeriat jagadele. Ja keda ma trennis nägin, pojake Johannes….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oli ennast riidesse pannud nagu tõeline sportlane….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jalas Nike tõstesaapad, põlve soojedussokid, seksikad GASP -i lühikesd liibuvad….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nagu selgus oli rahaboss Samakas andnud katsuda oma tõstesaapaid ja Kirp oli kuidagi üle tüki aja kohe ka paremas tujus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Andke Johannesele ikka oma vanu asju, võite need tuua Telliskivi 51 Fitshopi poodi, me anname need üle või kui ta ise tööl on saab kätte ja ta on kohe parem inimene…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellised Eesti lood siis laupäeval…
Haha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olime jah täna Otiga nagu kaksikud enne kui soojendusdressi maha viskasin. GASPi pusa(et raskemat kangi pehmem taluda oleks) ja hallid dressipüksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eino dieedist hoolimata on hetkel motivatsiooni ja energiat piisavalt.
Tõstesaapad tegid ka oma töö ära: kükkisin veel eelmisest trennist valusatest jalast hoolimata väikse hooaja rekordi.
Investeering tõstesaabastesse on küll korralik, aga tundub, et aitavad tõesti jalatrennile kaasa.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.