Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2012 at 8:10 p.l. #331754
tarmop
MemberKus su valmistehtud tootepilt on?—
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osaleksid minu konkursil… panen selle lukku pühapäeval, siis on aega veel esitada oma töid ja nädala alguss san minuarvates parimale ära anda ka teenitud auhinna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu tootel pole erilist nägu, naiste tordid on lati kõrgele tõstnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tegin maitsva, mugava, lihtsa ja võimalikult hea sisuga kiire toidukorra kõige võhiklikumale huvilisele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2012 at 8:11 p.l. #331755htilga
MemberEi ole vaja passida, see läheb eetrisse sept 2013 ETV -s…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris pikalt tehakse saateid ette
detsember 6, 2012 at 8:35 p.l. #331759Ott Kiivikas
MemberMinu tootel pole erilist nägu, naiste tordid on lati kõrgele tõstnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tegin maitsva, mugava, lihtsa ja võimalikult hea sisuga kiire toidukorra kõige võhiklikumale huvilisele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellised lähevadki just poissmeestele peale , kellel ei ole naist kes niimoodi nagu Monika kokkaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2012 at 8:55 p.l. #331765kaido leesmann
MemberMe alustame täpselt. Ma loodan, et mehed+masters alustavas kusagil 18.15.
Osalejaid planeerin kusagil 30 ümber.
detsember 7, 2012 at 10:48 e.l. #331794lkv
MemberMotivatsiooni küpsetajatele – mida kõike on pudingust tehtud!
detsember 7, 2012 at 12:41 p.l. #331803Ott Kiivikas
MemberMotivatsiooni küpsetajatele – mida kõike on pudingust tehtud!

Jaa see võtab ikka silma kirjuks….
.detsember 7, 2012 at 12:45 p.l. #331805Akrapovic
MemberJaa see võtab ikka silma kirjuks….
.Mõtlen kes selle kõik ära sõi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paistab minu poole aasta magusa kogus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2012 at 1:12 p.l. #331810Ott Kiivikas
MemberNii võistluse lähenemisest annavad märku konurendid, kes on Fitshopis veel viimaseid ettevalmistustooteid valimas. Nii lahkus just üks minu konkurente Heiki Käärid ja seadis sammud juba Revali….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen ise päev otsa lao kolimisega tegelenud, seega kõva aeroobne baas on all ja nahk juba soe. Loodetavasti ka kaalunumbrid täna päev otsa rahmeldamisele madalad, mis võiks anda ka wilksides väikse eelise. Hommikul olin 87,6 kilo päeval tavaliselt ca kilo rohkem kuid täna oleks hea kui jääks sinna 88 kanti. Varsti näeme.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2012 at 1:19 p.l. #331812Ott Kiivikas
MemberMõtlesin, siin et paneks ka omalt poolt mõne auhinna välja…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . No pole palju neid võistlejaid, kes ise võistlustele minnes teistele auhindu välja panevad, kuid mulle see meeldib…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Panen iga kaalukategooria võitjale omalt poolt koti toidulisandit boonuseks välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2012 at 5:06 p.l. #331832vend vähk
ModeratorMõtlesin, siin et paneks ka omalt poolt mõne auhinna välja…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . No pole palju neid võistlejaid, kes ise võistlustele minnes teistele auhindu välja panevad, kuid mulle see meeldib…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Panen iga kaalukategooria võitjale omalt poolt koti toidulisandit boonuseks välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meenutab natuke hr Aleksejevi tegevust, kes 90-datel kulturismivõistlustel absoluutsele võitjale suure rahasumma välja käis ja…ise võitis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2012 at 7:30 p.l. #331841Ott Kiivikas
MemberMeenutab natuke hr Aleksejevi tegevust, kes 90-datel kulturismivõistlustel absoluutsele võitjale suure rahasumma välja käis ja…ise võitis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Summad ei ole nii suured, kuid tänane lisandite summa oli vast sinna paarisaja euro kanti küll mis välja sai antud.
Võistlusest endast ka, paksud lõid mind täna nagu paberkotti….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mitte ainult paksud, aga ka peenikesed….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui Samakas surub sama palju, siis no comments…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kiire analüüs on selline, et tulemus 160kilo kaal 88,15kilo mis tegelikult on parem kui aasta tagasi ,siis jäi sama tulemus kuid kaalu juures 91 kilo. Algraskus ebaõnnestus, võtsin liiga kitsalt kinni ja ei surunud ära .- see omakorda võtis võitlusvaimu maha, sest miinimum mida ootasin oli 165 ja ideealis kuni 170….. Teine katse oli parem, võtsin natuke laiemalt kinni ja surusin ära, kolmas lisasin 162,5 kuid võitlesin aga ei tühi kuidagi.Mõtlesin milels asi, täna tegelesin lao kolimisega ca 4-5 tundi tõstmist ja rahmeldamist järjest, toit sama mis päevadel kui istun arvutitaga. Enne kaalumist ei söönud, et saada madalam kaal (mis surumisvõistlustel on mõtetu, sest eelis on raskematel meestel, parem olla kilo raskem ja suruda 2,5 kilo rohkem ja saad paremad punktid). Sõin vahetult peale kaalumist, ca tund enne võistlust, kuid ega see toit nii kiiresti kohale ei jõua. Peale võistlust jäin jalatrenni ja see oli ca tund veel hiljem ja siis oli pura jälle sees, kükkisin igas harjutuses +10 -12 kilo rohkem kui nädal tagasi.
Paksud olid kõvad Hjalmar surus oma uueks rekordiks 215kilo alla 100 kilosena, mis on kõva tulemus. Siim üllatas ka mind 215 kilo -selgub et aastaga +20 kilo ja trennis olevat lausa 220kg raw surunud…
. Tarmo tegi oma ära 190 kilo, 95 ei jäänud kaugele. Vendade Koovitite au kaitses Günter, kes sai kirja 185 kui ma õigesti mäletan. Minu lõppkoht 5.koht (aasta tagsi 4. koht. kuid ettepoole jäid nö spetsiaalsurujad abs. 2 meest EMV), seega kummalisem oleks kui oleks neist kedagi suutnud edestada -siis võiks küsida, et millega nad seal trennis tegelevad.Pärast lisan juba trennivideo ja numbrid – Siimul (Kelneril) on põhjust kurvastada…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on ka paremad katsed võistlustest videos panen ka need välja kokkuvõtva videona kõik katsed.
Müts maha paksude ees….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2012 at 7:56 p.l. #331842Ott Kiivikas
MemberKuna surumine ei läinud ootuspäraselt, siis ei olnud ka jalatrenni osas mingeid ootusi, hakkasin lihtsalt tegema ja tuli hästi.
Kükk raw (kang kõrgemal turjal)
100/8, 130/6, 150/6, 175/5, 182,5/4 (kordus jäi sisse ka, mis nädalaga võrreldes vähemalt +10 viimane kord 170/5)
Hackkükk raw põhja
100/8, 130/6, 160/5, 190/6 (siin jäi midagi ka veel sisse, nädal tagasi 180/5)
Rinnalkükk lai sügav raw
70/8, 100/6, 120/5, 140/5 (eelmine nädal 140/3, seega +10kg)
Ben Johnson 5 seariat ja hackil säärt kuni 200kg/5
Seega see andis jälle postitiivse emotsiooni ,et ei ole asi nii hull, tõenöoliselt oli toit juba ka mõjuma hakanud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim K – sa ei pea seda video vaatama, sest midag rõõmustavat sa seal ei näe, hääle soovitan maha keerata, sest see lisab masendust…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2012 at 8:05 p.l. #331843Ott Kiivikas
MemberMul on tunne, et Revali lamades surumises peab hakkama ka dop. kontrolle tegema, aastaga on poisid kuidagi kahtlaselt hästi arenenud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Sain lõpus paremiad katseid filmida, seega vabandust nende ees keda video ei ole, sest ma teadupärast ka isevõistlesin.,,,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2012 at 8:14 p.l. #331844Ott Kiivikas
MemberSellist järjekorda nagu selle rasvaprotsendi mõõtja juures nägin viimane kord lapsena kui suhkrusabas seisin….
Kaido tegemas võistluste instruktaazi
Võistlejaid oli üksjagu
TarmoP looma välja laskamas
Juuniorite esikolmik
Masters paremik
Meeste esikolmik . kolm paksu…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2012 at 9:47 p.l. #331853kaido leesmann
MemberOli väga hea võistlus!
Eks kõik kes trenni teevad arenevad ka aastatega.
Paljud tegid selle võistluse treeningtsükli raamides, see seletab ka madalamat lõpptulemust.
Aga nagu alati – kõik kes julgesid välja tulla olid tublid!!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.