Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
detsember 4, 2012 at 2:13 p.l. #331514
kaido leesmann
MemberVäga inspireerivad arengulood!
Vaatad mõnda noorepõlvepilti ja imestad, et sealt on midagi üldse välja tulnud:)
detsember 4, 2012 at 2:18 p.l. #331515Samakamees
MemberRoska ja Jürka pildid ajavad endiselt naerma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> wtf?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2012 at 2:58 p.l. #331518Ott Kiivikas
MemberVäga head pildid Ott! Sul on ikka tasemel fotokas!
Mul on tasemel telefon…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2012 at 8:52 p.l. #331545Ott Kiivikas
Memberdetsember 4, 2012 at 9:04 p.l. #331548Monika Saar
MemberMul homme vaba päev ja lähen kohe ostma!
detsember 4, 2012 at 9:06 p.l. #331549Ott Kiivikas
MemberMul homme vaba päev ja lähen kohe ostma!
Mis sa tühja raha raiskad…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa tunned mind juba paremini kui ma ise…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2012 at 9:58 p.l. #331559vend vähk
ModeratorNüüd on jama majas. Kipub ikka nii olema, et kui keegi niisama särab ja väidab, et on õnnelik, siis ilmuvad igasugustest koobastest välja kauged sugulased ja tahavad raha laenata jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2012 at 10:03 p.l. #330394amstaff1
MemberNeid tegijate pilte vaadates, tundub, et head vormi saavutada läheb vähemalt 10 aastat.
Väga motiveeriv küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2012 at 6:35 e.l. #331568Monika Saar
MemberMis sa tühja raha raiskad…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa tunned mind juba paremini kui ma ise…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ostan ikka, juba austusest Sinu ja Su prere vastu!
detsember 5, 2012 at 7:22 e.l. #331569Ott Kiivikas
MemberNüüd on jama majas. Kipub ikka nii olema, et kui keegi niisama särab ja väidab, et on õnnelik, siis ilmuvad igasugustest koobastest välja kauged sugulased ja tahavad raha laenata jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks neid sugulasi on aja jooksul välja ilmunud, kes lapsepõlves väga tihedalt läbi ei käinud ja hiljem kui avalikuses figureerima hakkasin välja ilmusid (mitte küll raha saamise eesmärgil, vaid ikka sugulaste värk, tuleb suhelda üksteisega….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )detsember 5, 2012 at 2:14 p.l. #3315883ne
MemberPostitan siis enda vähendatud süsivesikute ja gluteiini vaba rullbiskviidi retsepti. Idee oli mul hea aga teostus mitte kõige parem. Kuna põhi jääb üpriski rabe on seda raske kokku keerata ja ma liialdasin täidisega. Aga eks teinekord olen targem.
Põhja tegin “oopsies” retsepri järgi. Täidisele koguseid juurde ei pane kuna mul tuli täidist liiga palju. Kõike siis tunde järgi.
Põhi:
3 muna
100 g toorjuustu
natuke soola
Soovikorral suhkruasendajat( mina kasutasin natuke stevia pulbrit)
Täidis:
Keefir
Ricotta kohupiimatoru
Fast Protein Puddin Caramel
Mustikad külmutatud
Maasikad( külmutatud kuumaasika toormoos)
Valmistamine:
Eralda muna valged kollastest ja vahusta munavalged näpuotsatäie soolga kõvaks vahuks. Toorjuust ja munakollased sega omavahel, soovikorral lisa suhkruasendajat. Ettevaatlikult sega munakollase ja toorjuustu segu munavalge segule. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja pane ahju 30 minutiks(ahju soojus 150 kraadi)
Sega omavahel keefir , kohupiim ja puddingu pulber, lase 10 kümas seistaja lisa marjad.
Põhi niisuta soovitud vedelikuga, mina kasutasin mustikatest tulnud mahla. Vala segu põhjale ja keera rulli.
Minu tehtul puudub igasugune kaubanduslik välimus aga maitse on hea.
detsember 5, 2012 at 4:16 p.l. #331600Monika Saar
MemberJulge pealehakkamine on pool võitu. Väga hea ju, aga tahtsin küsida miks just gluteiini vaba, kas kul on gluteiini talulmatus?
Kui ei, siis oleksin põhja sisse natuke jahvatatud kaerahelbeid lisanud ja suts nisukliisi. Kiudaineid oleks juurde vaja. Kas tuli ka ilusti paberiküljest lahti? Kui ei siis võiks paberit natuke enne kookosõliga niisutada.
detsember 5, 2012 at 5:41 p.l. #331606eiweiss
MemberHuvi pärast küsin, et kas munavalgeid ja kollaseid samapalju ei või olla?
Ma ise ka suure kogemustepagasiga pole j22tisetegemisel, aga nagu ma aru olen saanud, siis justt2nu munakollastele tuleb selline m6nus kreemjas j22tis. Selle yhe munavalge ma panin ise ka, et nii palju yle ei j22ks ja 2ra ta midagi ei rikkunud. Ma arvan, et kui tervete munadega teha, siis ei tohiks j22tisel lasta sygavkylmas p2ris l2bi kylmuda, vaid tuleks seda sellise poolpehmena syya, siis vast 6nnestuks tervete munadega ka. Muidu kipuvad munavalged j22sse minema.
Ma ei tea, kas t2na v6is veel retsepte saata, aga isegi, kui v6istlusel ei osale, siis 2kki kellegil minuga sarnane maitse.
Mulle meeldib vahetevahel hommikus88giks praetud saiu teha, proovisin nyyd sama retsepti koos pudingiga ja maitse tuli nii m6nus mahlane ja karamelline, et ei pidanudki valget surma lisama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karamelli-praesaiad:
piim
1 muna
2 spl pudingit
sai
praadimiseks v6i/6li
Panni v6ib k6igepealt sooja panna. Seej2rel segada kausis kokku muna, 2spl pudingupulbrit, piim. Kogus vastavalt saiade arvule. Sai kasta m6lema kyljega segusse ja praadida m6lemalt poolt. Kuna mu armastatud kirsimoos sai otsa, otsustasin saiade peale pudingut valmistada.
detsember 5, 2012 at 5:42 p.l. #331607eiweiss
MemberTahtsin lisada veel, et Monika tort n2eb t6esti super v2lja!!! Nii kihvt, kuidas viitsitakse ja tehakse ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2012 at 5:57 p.l. #331609vend vähk
ModeratorTahtsin lisada veel, et Monika tort n2eb t6esti super v2lja!!! Nii kihvt, kuidas viitsitakse ja tehakse ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aastaid tagasi oli Baari-Paavo ja Bemmi-Kristjan, siis nüüd on Tordi-Monika
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.