Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
detsember 3, 2012 at 9:49 p.l. #331430
Samakamees
MemberMina võistlen ja vahetan kettaid ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et saan ise endale raskuse äkki peale panna, muheheheh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 150+ loodan teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaal peaks jääma 84kg kanti sellisel kellaajal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 3, 2012 at 10:04 p.l. #330027kaido leesmann
MemberRevali võistlus tuleb wilks’i järgi. Võistleme 5-s arvestusklassis: noored, juuniorid, naised, mehed ja masters.
Kaasa teevad ainult need “eliitmehed” kes põhihooajal shlangi lasid ja oma tulemust ära ei teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 3, 2012 at 10:13 p.l. #331431eiweiss
MemberPostitan siis esimese reeglite j2rgi pildi koos pakiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna olen ise ka suur j22tises6ber, siis otsustasin proovida pudingust j22tist teha. Koguseid kyll grammi pealt ei m66tnud, kuid retsept n2gi v2lja enam-v2hem selline:
Karamellij22tis:
200ml piima
1- 1,25dl pudingipulbrit
3 munakollast
1 munavalge
50ml valmis kohvi
K6igepealt segada pudingipulber piimaga ja panna 5-ks minutiks kylmkappi. Seej2rel vahustada mikseriga munad, millele soovi korral v6ib lisada ka suhkrut. Suhkur v6ib olla on omal kohal sokolaadipudingi korral, aga karamelli oma tuli kyll liiga magus. Kui puding valmis, segada see vahustatud munadega ja kohviga mikseri abil korralikult l2bi. Segu panna v2hemalt 2ks tunniks kylmkappi. Ideaalis tuleks iga poole tunni tagant kylmkapis segamas ka k2ia. Kui segamiseks aega pole, siis soovitan lihtsalt natuke v2hem kylmkapis hoida ja p2ris k6vaks j22tisel mitte minna lasta.
Maitselt oli t2pselt nagu karamellij22tis, kirsimoosiga syyes lausa super. Magusaisu v6ttis ka pikaks ajaks 2ra
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2012 at 6:27 e.l. #331435htilga
MemberLõpuks üks tervislik retsept võistlejalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinkohal ongi asja ideed tabatud (mis vähemalt võiks asja idee olla!), et on võetud tervislikud komponendid ning see Puddinguga magustatud.
Huvi pärast küsin, et kas munavalgeid ja kollaseid samapalju ei või olla?
detsember 4, 2012 at 8:01 e.l. #331448vend vähk
ModeratorRevali võistlus tuleb wilks’i järgi. Võistleme 5-s arvestusklassis: noored, juuniorid, naised, mehed ja masters.
Kaasa teevad ainult need “eliitmehed” kes põhihooajal shlangi lasid ja oma tulemust ära ei teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hr Leesmann on nii tagasihoidlik mees oma väljaütlemistes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> detsember 4, 2012 at 8:50 e.l. #331457kaido leesmann
MemberHr Leesmann on nii tagasihoidlik mees oma väljaütlemistes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi peab ju asjadele õiged nimed andma, muidu on meil varsti kõik “superstaarid” ja “ellitmehed” koos
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2012 at 8:57 e.l. #331462vend vähk
ModeratorKeegi peab ju asjadele õiged nimed andma, muidu on meil varsti kõik “superstaarid” ja “ellitmehed” koos
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muretsemiseks ei ole põhjust- kes ikka 300 kg ära ei suru, see ei ole mingi superstaar
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> detsember 4, 2012 at 9:06 e.l. #331464Ott Kiivikas
MemberPostitan siis esimese reeglite j2rgi pildi koos pakiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna olen ise ka suur j22tises6ber, siis otsustasin proovida pudingust j22tist teha. Koguseid kyll grammi pealt ei m66tnud, kuid retsept n2gi v2lja enam-v2hem selline:
Karamellij22tis:
200ml piima
1- 1,25dl pudingipulbrit
3 munakollast
1 munavalge
50ml valmis kohvi
K6igepealt segada pudingipulber piimaga ja panna 5-ks minutiks kylmkappi. Seej2rel vahustada mikseriga munad, millele soovi korral v6ib lisada ka suhkrut. Suhkur v6ib olla on omal kohal sokolaadipudingi korral, aga karamelli oma tuli kyll liiga magus. Kui puding valmis, segada see vahustatud munadega ja kohviga mikseri abil korralikult l2bi. Segu panna v2hemalt 2ks tunniks kylmkappi. Ideaalis tuleks iga poole tunni tagant kylmkapis segamas ka k2ia. Kui segamiseks aega pole, siis soovitan lihtsalt natuke v2hem kylmkapis hoida ja p2ris k6vaks j22tisel mitte minna lasta.
Maitselt oli t2pselt nagu karamellij22tis, kirsimoosiga syyes lausa super. Magusaisu v6ttis ka pikaks ajaks 2ra
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris huvitav retept ja kindlasti väärib kodus järgi proovimist. Täna on sünnipäev meie töötajal Monikal, kes resideerub Sparta Fitshopis ja kes kostitas selpuhul meid kohe Pudingu tordiga – mis maitses küll superhästi.
Monika ise kirjutab retsepti juurde
detsember 4, 2012 at 9:09 e.l. #331465kaido leesmann
MemberMuretsemiseks ei ole põhjust- kes ikka 300 kg ära ei suru, see ei ole mingi superstaar
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suhtumine, ikka suhtumine on põhiline! Kui asjad tulevad liiga vara või liiga kergelt kätte, siis sportlaste areng tihti peatub.
Kahjuks ainult vähesed julgevad unistada 300-st või muudest suurematest eesmärkidest. Sest inimene teab, et kui ta on mingi unistuse või numbri suurema rahvahulga ees välja öelnud, siis tuleb hakata ka tõsiselt tööle ning sinu samme jälgitakse ja kommenteeritakse.
Minu üks ülesanne Revalis nooremaid treenides ongi motiveerida poisse suuremalt unistama ja mitte limiteerima ennast!
detsember 4, 2012 at 10:06 e.l. #331474Ott Kiivikas
MemberSuhtumine, ikka suhtumine on põhiline! Kui asjad tulevad liiga vara või liiga kergelt kätte, siis sportlaste areng tihti peatub.
Kahjuks ainult vähesed julgevad unistada 300-st või muudest suurematest eesmärkidest. Sest inimene teab, et kui ta on mingi unistuse või numbri suurema rahvahulga ees välja öelnud, siis tuleb hakata ka tõsiselt tööle ning sinu samme jälgitakse ja kommenteeritakse.
Minu üks ülesanne Revalis nooremaid treenides ongi motiveerida poisse suuremalt unistama ja mitte limiteerima ennast!
Ma isegi usun ,et neid unistajaid nii 300 -st. kui ka Mr. Olümpiast on üksjagu ,kuid vähesed kes oskavad või suudavad leida järjepideva skeemi kuidas unistuseni jõuda. Enamus unistab ,kuid neil puudub konkreetne tegevuskava koos läbitavate etappidega mida tuleb teha selleks, et eesmärgini jõuda. Puhas koolitusteema motivatsioon…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Enamus kodanike loodabki sellele, et umbes esimene võistluskui ma 300 ei suru, siis pole mõtet võistlema minnagi või kui ma kohe MM tasemele ei ole, siis pole mõtet lavale Eestikatel kulturismis minna – ja neid mehi me laval ei näe ka kunagi ,sest nii seda rada ei läbita…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2012 at 12:58 p.l. #331503Monika Saar
MemberPõhi
230g Digestive küpsiseid
100g võid
Täidis
1l keefitit
40g zelatiini
130g Fast karamelli pudingut
40g dextroosi e viinamarjasuhkurt
100g mustikaid
100g vaarikaid
Kaunistuseks värskeid marju!
Vaata valmistamisviisi Monika plogist!
detsember 4, 2012 at 1:02 p.l. #331504Monika Saar
MemberVäga head pildid Ott! Sul on ikka tasemel fotokas!
detsember 4, 2012 at 1:19 p.l. #331505kaido leesmann
MemberMa isegi usun ,et neid unistajaid nii 300 -st. kui ka Mr. Olümpiast on üksjagu ,kuid vähesed kes oskavad või suudavad leida järjepideva skeemi kuidas unistuseni jõuda. Enamus unistab ,kuid neil puudub konkreetne tegevuskava koos läbitavate etappidega mida tuleb teha selleks, et eesmärgini jõuda. Puhas koolitusteema motivatsioon…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Enamus kodanike loodabki sellele, et umbes esimene võistluskui ma 300 ei suru, siis pole mõtet võistlema minnagi või kui ma kohe MM tasemele ei ole, siis pole mõtet lavale Eestikatel kulturismis minna – ja neid mehi me laval ei näe ka kunagi ,sest nii seda rada ei läbita…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti nõus!
Vahest ma olen mõelnud, et tänased tegijad võiksid kusagil kirjutada kuidas nad üldse spordi juurde jõudsid ja sealt edasi võistlustele.
Annaks kindlasti palju motti noortele. Kunagi olid siin foorumis väljas kulturistide noorpõlve pildid.
Väga lahe oli vaadata noort Morozovit, Rosinat ja teisi.
detsember 4, 2012 at 1:23 p.l. #331507vend vähk
ModeratorTäiesti nõus!
Vahest ma olen mõelnud, et tänased tegijad võiksid kusagil kirjutada kuidas nad üldse spordi juurde jõudsid ja sealt edasi võistlustele.
Annaks kindlasti palju motti noortele. Kunagi olid siin foorumis väljas kulturistide noorpõlve pildid.
Panen siia ka ühe motivatsioonipildi endast 32 aastat tagasi…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2012 at 1:52 p.l. #331513lkv
MemberTäiesti nõus!
Eesti tegijad enne ja pärast..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.