Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 5, 2011 at 8:25 e.l. #292037
Ott Kiivikas
MemberNonii, olgu võtan süü omaks
irww. Reedeti on mu tööpäev kella 17.00ni, poole kuuest veel käsin spetsiaalselt vaatamas kas oled kükkiga alustanud, siis veel ei olnud. Tgelikult olin väga väsinud ka, kuna hommikul sain kiirelt Vändras käidud. Muideks mul oleks olnud üks meetod, mis oleks aidanud natuke…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas teil show läks ehk on mõni fotosüüdistus olemas?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga seda meetodit katsetame mõni teine kord….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2011 at 9:08 e.l. #292043mihkelvaino
MemberKuidas teil show läks ehk on mõni fotosüüdistus olemas?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga seda meetodit katsetame mõni teine kord…. 
Show on alles kolmapäeval, eile oli Revalis mul ajakirja tarvis fotosessioon, kui kätte pildid saan siis viskan kuhugi üles.
märts 5, 2011 at 9:20 e.l. #292050Ott Kiivikas
MemberShow on alles kolmapäeval, eile oli Revalis mul ajakirja tarvis fotosessioon, kui kätte pildid saan siis viskan kuhugi üles.Niipalju kui ma ööklubide ööelust veel mäletan ,siis kolmapäev peaks olema naisteõhtu……..naised pääsevad klubisse tasuta, seega publiku huvi üle sa muretsema ei pea….
märts 5, 2011 at 11:07 e.l. #292073vend vähk
ModeratorNiipalju kui ma ööklubide ööelust veel mäletan ,siis kolmapäev peaks olema naisteõhtu……..naised pääsevad klubisse tasuta, seega publiku huvi üle sa muretsema ei pea….

[/quot
Enne küünistavad ja siis murravad maha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2011 at 9:18 p.l. #292288Ott Kiivikas
MemberNädal on läbi ja aeg väike kokkuvõte teha:
Treeningu poole pealt liikusin kindlasti edasi, sest mitmetes harjutustes sain teha isklikud rekordid eriti rahul olen prantuse surumise 100kg/6 ja Rinnaltkükk viimase 4 harjutussena 165kg/5. Üle tüki aja 220 kilo ka kükis turjal hoida oli ka päris hea tunne. Nädalavahetusel treenisin mõlemil päeval, laupäev oli puhas aeroobne päev tegin ellipsit 70min (kuna sporti tuleb telekast palju ,siis on hea kardiot teha – vaatad aga võistlusi ja aeg lendab).
Täna sai tehtud rinda ja õlga, tore on tõdeda, et ka rind lasi peale 40 päeva kestnud kerget vigastust korralikult treenida (negatiivse kaldega surumist tegin 90kg/15 +90/15 – (+ tähendab kuni 30 sek pausi seeria vahel ehk superseeriat), peale seda lisasin raskust tegin 100kg/10+100/10+100/10 ja veel 100/10+100/10+100/8 , lisaks tegin nii kaldpink kui lendamisi – vaatamata sellele, et ei ole saanud rinda korralikult baasharjutusi teha ei ole jõud sealt kuhugi kadunud, tõenäoliselt on põhjus ka selles, et triitsepsis olen saanud edasi minna, mis mängib surumistel suurt rolli.
Järgmine nädal on superseeriate nädal – seega liigesed saavad puhkust, kuid süda suuremat koormust.
Muus osas nagu mainisin möödus nädal spordiseltsis – elasin kaasa nii meie suusatajatele, mingeid supertulemusi ei tulnud sealt ja samuti ei tulnud neid ka kergejõustiku sise EM-lt. Loomulikult olin pidevalt kursis Arnold Classicul toimuvaga ja vaatasin erilise huviga kaale -85 ja 90 kus olen ka ise võistlenud viimasel ajal, ütleme nii ,et hea vormi korral oleks võinud spekuleerida finaalikohast (-90 kg 4. koha mees Dennis Giustot olen varem ka võitnud, kindlasti oli -90kg esikolmik tase omaette). Kuid samas ei tunne ka erilist vajadust teha sinna vormi ja saada lihtsalt finaalikoht. Pigem maksab see finaalikoht rohkem MM ja medal EM tulevikus.
Täitsin oma valijakohust ja käisin valimas , nüüd jälgin valmistulemusi ja eks need olid sellisena ka prognoositavad, suuri üllatusi ei sündinud. Ega ju ausalt öeldes ega siin väga nuriseda ka väga millegi üle ei saa.
Mis siis järgmisel nädal plaanis: Esmaspäeval kohe toidulisandite presentatsioon Audentes Fitnessis kella 17.30 – 19.30 kõik on oodatud, maitseme uusi Fasti tooteid ja Hera80 uusi maitseid.
Teisipäev või kolmapäev peaksin osalema ühe teleprojekti võtetel, eks sellest räägin täpsemalt siis kui täpsemalt selgeks saab mis see täpsemalt on.
Samuti teisipäeval on noorterühma ülevaatus – kes valmistuvad võistlushooajaks.
Kolmapäev – õhtul ootan Sparta spordiklubisse kella 18 – 20 Kaalulangetamise lühikoolitusele, enne palun kindlasti registreeruda – täpsemalt juba samakohase uudise alt või kui weebipoodi siseneda, siis koolituste alt leiate registreerimise.
Eks nädala teise poole tegemised selguvad suuresti nädala sees, neist jõuan kindlasti juba jooksvalt kirjutada.
märts 7, 2011 at 7:05 p.l. #292385Ott Kiivikas
MemberEsimene selle nädala tööpäev seljataga. Päev möödus kiiresti, igaesmaspäevane koosolek, siis jooksvad tööasjad ja edasi juba trenni, et õhtul teha toidulisandite presentatsiooni. Täna tegime siis Audentes Fitnessis, tegin samas enne ka trenni. Kuna oli seljpäev ja superseeriad 10+10+10, siis rohkem selline pumpamistrenn, kus raskus ei ole suur, kuid tööhulk mis lihasest läbi käib on üksjagu suur.
Saal oli nagu saal ikka – selge et seal sama tööõhkkonda ei tekki kui Revalis või Spartas, kuid teha sai kõik asjad ilusasti ära. Trenni lõpuks oli toss päris väljas, pidin enne presentatsiooni veel tassi kohvi tegema, et eluvaim sisse tuleks….

Krissu on silmnähtavalt alla võtnud
märts 7, 2011 at 7:11 p.l. #292386Ott Kiivikas
MemberNagu näha siis meeskond töötab nagu õlitatult – järgmisena on GP väljas sel nädalavahetusel Arigatos Nike Conventionil
kohtasin ka sumo/maadlejat Epp Mäed, kellega koos olime Taiwanil Maailmamängudel (Epp võitis seal kulla, mina hõbeda), muideks Epp on ka tugev kandidaat Londoni OM naiste maadluses
paralleelselt õpiti uusi tantsunumbreid, millega sisustatakse tulevaste võistluste vaheetteasted
märts 7, 2011 at 7:14 p.l. #292387Ott Kiivikas
Membermärts 7, 2011 at 7:16 p.l. #292388Ott Kiivikas
Membermärts 8, 2011 at 8:41 p.l. #292484Ott Kiivikas
MemberPäev õhtus ja aeg teha väike kokkuvõte: Kuna trennist oli vaba päev, siis olin oma päeva planeerinud nii, et sain kaasa lüüa projektist, millest ma varem ka rääkinud olin põgusalt. Väike etteaste uues teleseriaalis (ulmekomöödia -vähemalt nii öeldi). Osalen episoodiliselt, st. kandvat rolli ei ole, aga asi seegi, et päris rooste näitelmisoskus ei läheks….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võtetega on nagu ikka päev läheb mööda ja mõtled, et palju seal siis tegemist oli…..enamus aja käib ettevalmistus ja reaalset võtteaega on minimaalselt, enamus energia läheb ootamise peale, kuid nii se juba kord on. Esimene osa peaks minema eetrisse TV3 16märts õhtul kell 21 – kuid seda tasub kindlasti üle vaadata. Mina astun üles viimases osas kokku siis 10 osaline seriaal. Kuid esmamulje oli päris hea ja loodan ,et sellest tuleb päris huvitav seriaal, sest vaatenurk on teine kui senini eetris olnud seriaalidel (ufo teema on inimesi läbi ajaloo huvitanud ja nüüd siis ka Eesti teleekraanidel koos ehtsa ufolaevaga…).
Muidugi naisi ei saa ära unustada – kallid töökaaslased, keda mul täna ei õnnestunud musitada ja kallistada, siis teen seda kindlasti siis kui me kohtume! Loomulikult õnnitlen kõiki naisi naistepäeva puhul!
Aga mis ma siin ikka jutustan, väike ülevaade toimunust.
Tulnukas 1
Tulnukas 2
Presidendi ihukaitsja ja tulnukad
märts 8, 2011 at 8:44 p.l. #292485Ott Kiivikas
Membermärts 8, 2011 at 8:47 p.l. #292486Ott Kiivikas
Membermärts 8, 2011 at 8:51 p.l. #292487Ott Kiivikas
Membermärts 8, 2011 at 8:53 p.l. #292488Ott Kiivikas
Membermärts 8, 2011 at 8:58 p.l. #292489Ott Kiivikas
MemberAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.