Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2012 at 7:59 p.l. #331134
Ott Kiivikas
MemberTrennijuttu ka ning mõningaid Fitshopi uudiseid.
Alustasin siis täna tugevamate trennidega ja ega ei osanud eriti midagi arvata, mis hetkel jõu mõttes sees on. Kuna kaal on madal, vaatamata sellele et olen toidukordade arvu tõstnud 6 korrale 5 pealt, on kaal stabiilselt langenud, hommikul 87,4 kilo ja peale trenni õhtul olid numbrid juba 87,0kg…..
Pilt on jätkuvalt päris terav, mine või homme lavale,…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alustasin kükist raw ja sügav
70/8, 100/8, 120/8, 140/6, 150/5, 160/5, 170/5 (kang oli ülal trapetsil, seega selga kasutasin vähem). Vaatasin kevadisi numbreid peale seda kui alustasin sügiseks ettevalmistust, siis tegin samad numbrid, kuid 1,2 kilo raskema kaaluga, seega edasiminek või natuke parem stardipositsioon. Max tulemusest mis ma sel hooajal sain 200×5 -30 kg, kuid siis oli kang madalamal seljal, mis on natuke lihtsam minujaoks teha, seega usun, et hetkel olen -20 – 25 kilo sellest).
2) Hackkpkk raw põhja
80/8, 100/8, 120/6, 140/6, 160/5, 180/5 (siia jäi midagi ka sisse, samuti ok maks -30kilo)
3) Rinnalkükk põhja raw
70/8, 100/6, 120/5, 140/3 (max -4 kordust 140kg olen teinud 7 seeria).
4) Ben Johnson 5 seeriat, lisaks säärt , kõhtu ja aeroobset 30 min ja lõppu Pilates rullil massaz.
Selg tundub hetkel ka tugev, seega loodan ka ülehomme tõmbes korralike numbritega alustada. Eesmärk oleks vähemasti mõni kordus või mõni kilo basnäitajates juurde saada võrreldes eelmise ettevalmistusega see eeldaks kükki 205/5, tõmme 220×12 või siis 230×10, surumises sooviks 180 uuesti kätte saada sel, hooajal olen 175 surunud kõik raw näitajad. Eks paistab kuidas tuleb, kuid soov jälle tõsta on olemas ja enegiat üksjagu ja enestunne peale trenni ka super.
Enne trenni hakkan kasutama betakat ja uut toodet Loader, täna panin esimese paugu ja energiat oli küll üksjagu
Peale trenni jätkuvalt HTR + Dextro ja trenni ajal INTRA. Peale shake koju jõudes olen viimastel päevadel regulaarselt söönud Pudingut -sellest on saamas minu toitumise lahutamatu osa ja üks oodatumaid toidukordi üldse päeva jooksul…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Täna saabus Fitshopi ka uut kaupa, erinevaid vigureid, mida saab eri otstarbeliselt kasutada.
Kummid koduseks harjutamiseks või lava taha soojenduseks (pumpamiseks) hea ka reisule kaasa võtta kui muud käepärast ei ole.
Vöö millest tunnen eriti puudust Revalis treenides – kuhu saab raskuse külge panna ja teha rööbaspuudel surumisi või lõuatõmbeid
Lisaks veel erinevad kummilindid
november 29, 2012 at 8:29 p.l. #331137lkv
MemberKuhu ma pildid uploadima peaksin, et need siin n2htavad oleksid?
november 29, 2012 at 8:30 p.l. #331138vend vähk
ModeratorSiit võiks kollane ajakirjandus saada jälle hea pealkirja oma pommuudistele: Kulturist Kiivikas venitab kummi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2012 at 7:29 e.l. #61348Ott Kiivikas
MemberAastalõpp lähenemas ja sellega koos toimumas ka järjekordne Honda Jõuluturniir. Sellel astal toimub võistlus Rakveres ehk seal kus see 7 aastat tagasi 2005 a. alguse sai. Sedakorda on tegemist teistsuguse turniiriga, st. et ei ole individuaalvõistlus, vaid meeskond (2 sportlast igalt spordialalt). Näiteks sõudjad; Raja/Taimsoo ja Kergejõustiklased Raja/Mägi, vormel: Pentus/Korjus ja raskejõustiku esindavad kulturist Mikk Raudsepp/ jõutõstja Raigo Kuusnõmm.
Ise olen nagu ka paaril varasemal aastal üks õhtujuhtidest. Usun, et Mikul ja Raigol on päris head võimalused poodiumikohale tõusta. Ürituse täpne kellaaeg ja päev – selle selgitan välja, kuid varem on ta seal 25. dets paiku olnud. Kui saavad ka võistlusalad paika, siis annan täpsema ülevaate.
Pildimeenutus varasemalt turiirilt kui ise veel võistlesin. Olen kokku osalenud 4 korda kui ma õigesti mäletan ja kohad vastavalt 2,3,3,4. Esimene kord jäi võidust puudu 0,5 punkti, mille kaotasin viktoriini küsimusega (1 punkt), st. kehalises osas olin parim, võitis tookord Margus Hunt (kettaheitja, nüüdne ameerika jalpallur).
Loodan ,et kulturismi ja jõutõste seltskonnad tulevad Mikule ja Raigole ka kaasaelama. Nii et kulturistid ja jõutõstjad võiksid kasvõi korraks “sõjakirve” maha matta ja koos midagi hästi teha. Me lubame ,et me ei sõima jõutõstjaid “paksudeks” 2 tuh publiku ees…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2012 at 8:43 e.l. #331151kaido leesmann
MemberUsun, et meie noormehed esindavad väärikalt raskejõustikku.
Ott, sa võiksid kirjutada millistel aladel võisteldakse. Las poisid teevad natukene trenni, siis on lahingus lihtsam.
november 30, 2012 at 8:44 e.l. #331152kaido leesmann
MemberAastalõpp lähenemas ja sellega koos toimumas ka järjekordne Honda Jõuluturniir. Sellel astal toimub võistlus Rakveres ehk seal kus see 7 aastat tagasi 2005 a. alguse sai. Sedakorda on tegemist teistsuguse turniiriga, st. et ei ole individuaalvõistlus, vaid meeskond (2 sportlast igalt spordialalt). Näiteks sõudjad; Raja/Taimsoo ja Kergejõustiklased Raja/Mägi, vormel: Pentus/Korjus ja raskejõustiku esindavad kulturist Mikk Raudsepp/ jõutõstja Raigo Kuusnõmm.
Ise olen nagu ka paaril varasemal aastal üks õhtujuhtidest. Usun, et Mikul ja Raigol on päris head võimalused poodiumikohale tõusta. Ürituse täpne kellaaeg ja päev – selle selgitan välja, kuid varem on ta seal 25. dets paiku olnud. Kui saavad ka võistlusalad paika, siis annan täpsema ülevaate.
Pildimeenutus varasemalt turiirilt kui ise veel võistlesin. Olen kokku osalenud 4 korda kui ma õigesti mäletan ja kohad vastavalt 2,3,3,4. Esimene kord jäi võidust puudu 0,5 punkti, mille kaotasin viktoriini küsimusega (1 punkt), st. kehalises osas olin parim, võitis tookord Margus Hunt (kettaheitja, nüüdne ameerika jalpallur).
Loodan ,et kulturismi ja jõutõste seltskonnad tulevad Mikule ja Raigole ka kaasaelama. Nii et kulturistid ja jõutõstjad võiksid kasvõi korraks “sõjakirve” maha matta ja koos midagi hästi teha. Me lubame ,et me ei sõima jõutõstjaid “paksudeks” 2 tuh publiku ees…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägi jah rohkem sellest “sõjakirvest”, siis korjatakse see teema raudselt ülesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2012 at 8:46 e.l. #331153lkv
Member2009 aasta, kus Ott ka ise võistles.
november 30, 2012 at 9:49 e.l. #331158Ott Kiivikas
MemberSel aastal on kindlad alad: Joonejooks, Sangpomm (16,24,32kg koefitsendiga 1,1,5,2 1 min. jooksul). hinge kinnihoidmine, autorattavahetus, rippumine ja mingi uus ala tõukerattal orienteerumine…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (seda viimast soovitaks eriti harjutada…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2012 at 9:57 e.l. #331160Kristjan-Johannes Konsap
MemberSel aastal on kindlad alad: Joonejooks, Sangpomm (16,24,32kg koefitsendiga 1,1,5,2 1 min. jooksul). hinge kinnihoidmine, autorattavahetus, rippumine ja mingi uus ala tõukerattal orienteerumine…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (seda viimast soovitaks eriti harjutada…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pead Aldurile vihjama, et Revalisse oleks üht tõukekat vaja… tuhara treenimiseks või nii.
november 30, 2012 at 1:05 p.l. #331169kaido leesmann
MemberPead Aldurile vihjama, et Revalisse oleks üht tõukekat vaja… tuhara treenimiseks või nii.
Tulin just Revalist, Mikk Raudsepp kihutas seal tõukerattaga ringi.
Mõtlesin veel et milles küsimus, aga ju siis harjutas juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2012 at 1:31 p.l. #331170Kristjan-Johannes Konsap
MemberTulin just Revalist, Mikk Raudsepp kihutas seal tõukerattaga ringi.
Mõtlesin veel et milles küsimus, aga ju siis harjutas juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma nägin teda ka eile. See ju tähendab juba teist päeva järjest trennis. Ilmselgelt valmistub…
november 30, 2012 at 1:41 p.l. #331171Ott Kiivikas
MemberMiku motivatsioon on laes….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Seoses läheneva nädalavahetusega tuletan teile kallid blogilugejad meelde, et see on see aeg, kus saate rahulikult keskenduda Pudingu valmistamisele, pildistamisele ja siia blogisse üleslaadimisele, et võita 1 kott seda sama pudingut. Vaatan ehk proovin isegi midagi uut ja huvitavat sellest kokku segada. Telliskivis ja Spartas peaks seda veel ka müügil olema. Kaal oli hommikuks veel langenud, vaatamata sellele, et söön iga päev 1 toidukord rohkem kui tavaliselt, sealhulgas on igapäevaselt Puding (87,0kg hommikul).
Lähema tunni jooksul Revalisse minek ja vaatame, mis rinnas, õlas ja triitsepsis sees on eks õhtul kirjutan pikemalt kuidas läks.
november 30, 2012 at 1:46 p.l. #331174Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa annan idee, sest tahaks teada, kas sellest Puddingust ka häid valgupannkooke teha sünnib?
Maitse peaks eelduste järgi super tulema, aga kas seguneb hästi taignas jne…
november 30, 2012 at 1:53 p.l. #331176Ott Kiivikas
MemberMa annan idee, sest tahaks teada, kas sellest Puddingust ka häid valgupannkooke teha sünnib?
Maitse peaks eelduste järgi super tulema, aga kas seguneb hästi taignas jne…
Ma kipun arvama, et sa eksid…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – kuna Puding on mõeldult külmalt, st. et pigem ma katsetaks küpsisetordi või mingi muu külma magustoidu valmistamisega, sest ka pudru sisse pannes oli Puding söödav, kuid külmana kordi etem.detsember 1, 2012 at 9:20 e.l. #331239vend vähk
ModeratorSel aastal on kindlad alad: Joonejooks, Sangpomm (16,24,32kg koefitsendiga 1,1,5,2 1 min. jooksul). hinge kinnihoidmine, autorattavahetus, rippumine ja mingi uus ala tõukerattal orienteerumine…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõukeratastega puutus Eesti Kulturismi koondis viimati kokku ilmselt 2009 aasta Põhjamaade meistrivõistluste lõpus Norra Trondheimi lennuväljal kui tormi tõttu lennuki väljalendu pikendati terve igaviku ning moraalse kannatuse eest sportlastele väljastatud viski tegi oma töö ning atleedid sõitsid inimtühjal lennuväljal südaöösel ringi lennujaamatõukeratastega. On mida meenutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.