Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 19, 2012 at 12:19 p.l. #330349
Ott Kiivikas
MemberSiin veel videolink intervjuust Eastlab.biz saidile. Siinkohal jällegi suured tänud selle saidi omanikule Igor Kopcekile, kes tegi jällegi pildistamise osas supertöö. Ilma piltideta ei saa laval olija arugi, kuidas ta esines, kuid nii jääb mingigi märk maha ja saab enda jaoks tagasisidet.
http://tv.eastlabs.biz/video/6219/ott-kiivikas-2012-world-championships-ecuador
november 19, 2012 at 12:29 p.l. #330350Ott Kiivikas
Membernovember 19, 2012 at 12:56 p.l. #330361Ottoson
MemberKaal kodus 89,8 kilo ehk ca +3 kilo, nii et käige mu sõnade ja tegude järgi, kui süüa tahad, siis jooksin 10 km päevas + kangitrenn ja hullu midagi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahepeal on saabunud postkasti ka dopingukontrolli tulemuse teatis, mis võeti vahetult enne MM minekut. Nii et saab puhtalt ka seda ala teha heal tasemel, see test jällegi selle kinnituseks.
Ma vaatan, et sa käisid samal päeval testis kui minagi. Sinu teatise nr on 45, minul oli 44. Sinul oli see juba ma ei tea mitmes kontroll, minul esmane kogemus?!
Küsimus, kas teil EMV raames ka kedagi testiti?
november 19, 2012 at 6:25 p.l. #330384Ott Kiivikas
MemberMa vaatan, et sa käisid samal päeval testis kui minagi. Sinu teatise nr on 45, minul oli 44. Sinul oli see juba ma ei tea mitmes kontroll, minul esmane kogemus?!
Küsimus, kas teil EMV raames ka kedagi testiti?
Need testid olidki EMV ülesandmisnimekirja põhjal tehtud. Mul on paarkümmend testi küll kokku tehtud ja oleks hea kui neid rohkemgi tehtaks, paraku on tegemist kalli lõbuga, kuid süstemaatiline kontroll käib iga -aastaselt.
november 19, 2012 at 6:49 p.l. #330385Ott Kiivikas
MemberPanen siis jupikaupa pilte ja ka selgitavat juttu.
See siis hotelli Royal Decameron aed
Esimene kohtumine Vaikse ookeaniga – miks ei tee inimese rõõmsaks ja paneb hüppama
Selline rannajoon oli kasutamiseks hotellil, meie oma oli kohe selle valge torni kõrval. Mööda rannajoont sai teha hommikujooksu
Kui muud tõsta ei olnud, siis treenisin looduses leiduvate kividega
november 19, 2012 at 7:28 p.l. #330387Ott Kiivikas
Membernovember 19, 2012 at 8:09 p.l. #330391Ott Kiivikas
Membernovember 20, 2012 at 3:57 e.l. #330406Archangel
MemberÜks hea video naturaalse kulturismi ja dopingu teemadel. Üks mu hea tuttav, kes selle spordiga on pikalt tegelenud muljetab veidi sellel teemal.
http://www.youtube.com/watch?v=oV8NTbDAI5s&list=UUyFjLgx8KwCx7RXKBbnphpg&index=0&feature=plcp
Sa Ott ära anna alla. Võistled küll eba-ausates oludes, aga puhas südametunnistus ja põhimõtetele truuks jäämine on ka palju väärt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2012 at 2:48 p.l. #330439Samakamees
MemberAiii joppas sul jälle selle dopingu kontrolliga
november 21, 2012 at 7:09 e.l. #330488Ott Kiivikas
MemberTäna on siis see päev kus peaksin vabanema prillidest, vähemasti mõneks ajaks,…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Nimelt orienteeruvalt 11.15 lähen KSA -sse silmaopile. Olen sellel pikka aega mõelnud ja nüüd saab see teoks. Kes on kogu aeg näinud, see väga sellest aru ei saa, kuid kes on prillikandja, see mõistab mind ehk paremini. Selge, et olnud ca 20 aastat prillikandja (miinus ei ole küll väga suur ,kuid -2 ja 2,25 on siiski piisavalt palju ,et tavaelus igapäevaselt prille kanda). Mis siis muutub, eelkõige trennis on tõenäoliselt palju mugavam ,sest higistades ja erinevaid harjutusi tehes, kipuvad prillid ikka ninapealt ära libisema ja tihti tilgub higi ka klaasidele, rääkimata talvel külmast sooja minnes -uduseks minek jne. Nii et ootan seda momenti väga kui ei pea enam igapäevaselt prille ette panema. Kuna läätsed minu silmale ei sobi, siis ei ole saanud aastaid ka päikeseprille kanda (tihti isegi talvel ,kus on ere päike, siis oleks see hädavajalik, eriti autoga sõites, kuid ei ole olnud võimalust neid kanda). Nüüd ostsin New Yorgist ka juba mõne paari päikeseprille valmis, et kui on tarvis saab ka neid kanda.Kindlasti proovin niipalju kui võimalik kajastada ka protsessi ennast, kui ka taastumist peale operatisooni. Tehakse kõige uuema metoodika ja tehinkaga, seega annan tagasisidet kuidas see protsess välja nägi ja millised emotsioonid ja enestunne sellele järgnes. Ehk julgustab see minu läbi tehtud protsess ka teisi prillikandjaid, kes on pikka aega selle peale mõelnud, kuid erinevatel põhjustel seda edasi on lükanud – nüüd seda muutust ellu viima.
Kuna trenni tõenäoliselt lähipäevadel kohe teha ei tohi, siis tegin eile ja üleeile ka treeningud, et natukenegi toonust sees hoida ja et treenitus liigselt ei langeks.
Lisan mõned puhkusepildid ka
öine hotelliaed
Hotelliõues olid erinevad diivanid ja voodid, kus said nii päeval kui soovi korral õhtul pikutada, päeval oli eriti hea peale lõunasööki värskes õhus seal natuke nurru lasta.
Hotelli peasissekäik
Tavapärane õhtusöök…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seekord mitte päris krokodillid
november 21, 2012 at 7:27 e.l. #330489vend vähk
Moderatornovember 21, 2012 at 7:52 e.l. #330491Ott Kiivikas
Membernovember 21, 2012 at 8:16 e.l. #330492Leegi-H
MemberMa soovitan endale peapael higi jaoks muretseda, sest peale seda oppi tuleb silmi kaitsta igasugu prahi jms eest, päris mitu kuud. Mida võib sul ka naha peal olla ja mis higiga silma voolab. Paned bloki ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2012 at 9:07 e.l. #330495vend vähk
ModeratorKohalikud raudselt vaatasid, et mingi talisupleja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 22, 2012 at 10:21 e.l. #330590Ott Kiivikas
MemberProtseduur siis tehtud. Kuna nägemine hetkel veel udune, sis pikalt ei kirjuta, esimesed kolm päeva on pilt sama nagu käiksin ilma prillideta, ainus vahe on see, et ka lähedalt vaadates on pilt udune, kellel on olnud .-2 nägemine, see kujutab ette mis pilti ma praegu näen. Objekte ja suuremaid pilte eristan ja näen lugeda, kuid väiksem kiri on päris udune. Protsess ise möödus kähku ja oli täiesti valutu – ime ikka mida inimesed on välja mõelnud. Vaatad rohelist pukti 15 – 30 sek ja peale seda tunned korra kärsahaisu ja ongi kõik, rohkelt peab erinevaid tablette võtma ja erinevaid silmatilku, kuid vähemasti tänaseks ei ole nmingit valu või ka liigset ebamugavust tundnud. Ütleme nii ,et lihtsalt pean ilma prillideta mõned päevad ringi käima ja see ei ole väga hull – huvitav saab olema siis kui pilt hakkab iga päevag teravamaks minema.
Trenn ei ole ka keelatud, kuid jah higi eest peab kaitsma, kuid see eeldaks juba ka korraliku trenni, seega rahulikult lähen kindasti ka lähipäevadel liigutama. Kui võetakse läätsed maha järgmine nädal, siis saan juba täisahuga treenima hakata.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.