Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
september 6, 2012 at 9:02 e.l. #323798
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKerge meki annab. See võib kas meeldida või mitte meeldida. Mõnele mu sõbrale käis kookose lõhn ka närvidele, millest mina muidugi aru ei saa. Kookosõli kasutades ei mõtle ma maitsele või lõhnale, kuigi kui peaksin neid iseloomustama ütleksin, et need on head. Lihtsalt need on kõrvalised asjad kookosõli kasulikkuse kõrval.
september 6, 2012 at 10:16 e.l. #323805Ott Kiivikas
MemberSõin lõunaks täisterapastat ja peale oli kookosõli, mis siis soojendades sulas üles ja ausalt öeldes ei tundnud küll kookose maitset, seega igati ok neile kes võib – olla igapäev ei soovi et mitmel toidul on kookose maitse küljes…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindlasti hakkab kookosõli stabiiliselt minu toidulaual figureerima…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 10:25 e.l. #323806Draakon40
Memberminul täiesti ilma kookesemaitseta õli, ökopoodidevalikus mõlemad, ka maitsega:)
september 6, 2012 at 10:29 e.l. #323807rennosport
MemberMa polegi siis ainuke, kes kookose maitset ei tunne. Üks võimalik põhjus võib ka selles olla, et ma lisan soola, pipart ja muid vürtse nii palju, et kookose maitse ei pääse esile. Samas, kui Ott juba ütleb, et maitset ei ole, siis järelikult ei ole, sest Otil lähevad hetkel ilmselt suht maitsestamata toidud juba kraevahele?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 10:32 e.l. #323808htilga
MemberSeda kookosrasva söön ma ise lusikaga otse purgist ja väga hästi tunneb selle maitset
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 10:35 e.l. #323809rennosport
MemberMul on jälle see selline suurt tükk sinises pakendis mis on mul tavalises külmas seal +4 kraadi umbes. Ometi on ta nii kõva, et ka kõige teravam nuga sealt läbi ei lõika, nii olengi sunnitud kirvega sealt omale tükke klopsima panni peale.
september 6, 2012 at 10:36 e.l. #323810htilga
MemberMul on jälle see selline suurt tükk sinises pakendis mis on mul tavalises külmas seal +4 kraadi umbes. Ometi on ta nii kõva, et ka kõige teravam nuga sealt läbi ei lõika, nii olengi sunnitud kirvega sealt omale tükke klopsima panni peale.
Miks sa seda külmkapis siis hoiad?
september 6, 2012 at 10:39 e.l. #323811rennosport
MemberPoes oli ka külmas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Senised kogemused on näidanud, et või taolised asjad sulavad sooja käes ära, aga krt see võibolla tõesti ei sula. See hakkab võibolla alles +40 juures sulama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Panni peal sulas ära igaljuhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 10:42 e.l. #323812lkv
MemberMina hoian oma kookosõli (seda sama, mis pildil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) toatemperatuuril, siis on pehme ja mõnus lusikaga võtta. Endale meeldib juurvilju, eriti brokkolit ja lillkapsast, sellega praadida. Juurde pisut ürdisoola ja olemas…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2012 at 10:44 e.l. #323813Kristjan-Johannes Konsap
See pole minu arust mingi õige kookosrasv. Pole kookosrasva tegu, pole kookosrasva nägu.
Ilmselt on seda mingil määral töödeldud.
Normaalne kookosrasv sulabki suvel juba toatemperatuuril.
september 6, 2012 at 11:31 e.l. #323815Ott Kiivikas
MemberMa polegi siis ainuke, kes kookose maitset ei tunne. Üks võimalik põhjus võib ka selles olla, et ma lisan soola, pipart ja muid vürtse nii palju, et kookose maitse ei pääse esile. Samas, kui Ott juba ütleb, et maitset ei ole, siis järelikult ei ole, sest Otil lähevad hetkel ilmselt suht maitsestamata toidud juba kraevahele?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on ka perenaise poolt maitsestatud toit, seega tõenäoliselt see võtab ka seda kookosõli maitset maha. Maitseainetest ma enne võistlusi ei loobu….
Panin ka esimese hooga külmkappi, kuid siis oli ka tegu et sealt purgist seda õli kätte saada, seega mõistlik on säilitada toatemperatuuril.
september 6, 2012 at 5:38 p.l. #323851Ott Kiivikas
MemberTänasest trennist ka mõne sõnaga. Kavas siis tugevam rind, õlg, triits.
Raskused olid samad mis 8 päeva tagasi, selles mõttes ok et ei olnud mingit ärakukkumist ja dieedi aeg nagu olen korduvalt öelnud, siis ka raskuste säilimine on põhimõtteliselt edasiminek. Kaal oli täna siis selle dieedi madalaim hommikul 89,9 (päeval enne trenni 91,7 – peale trenni 90,45kg).
Lamades surumises suutsin teha seekord 3 x5 147,5kg eelmine kord tuli kaks 5 seeriat teised 4 sed, nüüd tegin väikse abiga 4 seerias 5 kordust ja viimases abiga 4 kordust. Tunda andiski ikkagi glükogeenivarude tühjus, väljendub see nii ,et teed kordusi ja tunned et tuleb veel ja järsku võtab nagu noaga jõu ära ja on nagu tühi. Seega max raskuste mõttes ei ole näitajad langenud, lihtsalt seeria lõpud kipuvad kiiremini väsima.
Kaldpinki tegin 125 kg 5 ja 4 kordused siin sama asi, et viimased kordused kippusid ära vajuma. Edasi õlale lendamisi ja surumisi ja lõpetasin rööbaspuudel surumistega seal sama pull 50 kilo lisaraskust ja 5 kordust tunned tuleb kergelt ja siis järsku nagu noaga enam ei tule, seega osa oli siis 6 seeriad ja osad 5 – sed.
Aeroobset 55 min ratas.
Homme tugevam seljatrenn ja kui tunne on siis proovin jõutõmbes juurde panna ja kui ei saa panna ei juhtu ka midagi, küll leian seljale veel mõne harjutuse kus saab ehk looma välja lasta….
september 7, 2012 at 6:31 e.l. #323863vend vähk
ModeratorTänasest trennist ka mõne sõnaga. Kavas siis tugevam rind, õlg, triits.
Raskused olid samad mis 8 päeva tagasi, selles mõttes ok et ei olnud mingit ärakukkumist ja dieedi aeg nagu olen korduvalt öelnud, siis ka raskuste säilimine on põhimõtteliselt edasiminek. Kaal oli täna siis selle dieedi madalaim hommikul 89,9 (päeval enne trenni 91,7 – peale trenni 90,45kg).
Lamades surumises suutsin teha seekord 3 x5 147,5kg eelmine kord tuli kaks 5 seeriat teised 4 sed, nüüd tegin väikse abiga 4 seerias 5 kordust ja viimases abiga 4 kordust. Tunda andiski ikkagi glükogeenivarude tühjus, väljendub see nii ,et teed kordusi ja tunned et tuleb veel ja järsku võtab nagu noaga jõu ära ja on nagu tühi. Seega max raskuste mõttes ei ole näitajad langenud, lihtsalt seeria lõpud kipuvad kiiremini väsima.
Kaldpinki tegin 125 kg 5 ja 4 kordused siin sama asi, et viimased kordused kippusid ära vajuma. Edasi õlale lendamisi ja surumisi ja lõpetasin rööbaspuudel surumistega seal sama pull 50 kilo lisaraskust ja 5 kordust tunned tuleb kergelt ja siis järsku nagu noaga enam ei tule, seega osa oli siis 6 seeriad ja osad 5 – sed.
Aeroobset 55 min ratas.
Homme tugevam seljatrenn ja kui tunne on siis proovin jõutõmbes juurde panna ja kui ei saa panna ei juhtu ka midagi, küll leian seljale veel mõne harjutuse kus saab ehk looma välja lasta….
Kaotad trennis keskmiselt üle 1 kg nagu minagi. Pikema trenni kaalu rekord on mul olnud -2,5 kg. Enamus harrastajaid kaotavad trennis heal juhul 100-300 grammi ja imestavad, et miks minu kaal nii palju kukub? Palju annab juurde pikk soojem dress kindlasti, samuti intensiivne trenn ja mõõdukas joomine. Paljudel on saalis kaasas suured 2-liitrised joogianumad ja need kulistatakse tühjaks isegi siis kui mingisugust trennimoodi asja ei toimugi. Higimull peab otsa ees olema igal juhul!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2012 at 6:40 e.l. #323870Ott Kiivikas
MemberVedeliku kadu olen siin stabiilselt välja toonud, et 3 tunnise trenniga on see -3 kg, tavaliselt joon tagasi 1 -1,5 l seega keskmine kaalukadu kui on aeroobset ka sees on trennis 1,5 -2 kilo. Selge, et hiljem joon tagasi, kuid trenni aeg ei lähe vett niipalju sisse kui välja tuleb. Vaatasin eile ka seda Hermaküla eksperimenti “Ringvaates” kus ta 1.40 kaotas 3,2 kilo – olles soojalt riides ja ta on kõva higistaja ka, rohkem kui keskmine eestlane. Enne eksperimenti helistas veel mulle ka ja küsis mis ma asjast arvan. Eks ma siis selgitasin ,mis selline 5-8 kilo kaalukaotust kaasa võib tuua ja kuidas võitlusaladel tihti see tulemus sinna kaotsi lähebki, et mehed ei ole viitsinud pekki maha visata ja siis vee arvelt manipuleerivad nii suurte kilode arvuga, mis lõpptulemusena pärisb töövõimet ja sellest taastumine võtab ka mitu päeva, kuid tavaliselt on võistlused vahetuslt peale kaalumist.
september 7, 2012 at 10:32 e.l. #323897Ott Kiivikas
MemberKäisin mõni aeg tagasi Viljandis ja vaatasin üle mitmete aastate kasti kuhu ema on aja jooksul korjanud erinevat materiali nii diplomite kui ajaleheväljalõigete osas, päris nostalgiline oli vanu tulemusi meenutada.
Tegin mõnedest eredamatest ka pildid ja siin need on vaatamiseks lugemiseks, mõned päris minu sporditee algusest 1984a.
Esimene spordivõistlus, mis mul mälus on ümber Paalajärve jooks
võidusõltuvus sai alguse samast võistlusest mille ma võitsin…
Edasi korvpall minkorvpalli eesti meister
Jõutõstmine ja käsipall ka seal tulid tulemused enne kui kulturismis (1993 EMV jõutõstmises olin noorte 3. koht ja kulturismis 4.koht)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.