Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
august 31, 2012 at 6:26 p.l. #323186
rennosport
MemberMe keegi siin ei tea mis seal metsas tegelikult juhtus. Niipalju, kui mina oma sõpradelt aegade jooksul kuulnud olen, siis kraaklejate vaigistamiseks on mindud ikka kordi üle piiri. Kas mina kiidan selle heaks? Kindlasti mitte. See on raske teema, välja heita ei ole ka nagu mõtet, siis oleks poistel järgmised 8 kuud voilaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2012 at 6:27 p.l. #323187Ott Kiivikas
MemberNatuke oma tegemistest ka. Täna oli trennivaba päev ja päeval põikasin läbi Spartast, et seal saunamõnusid nautida. Reval – Spordi keldrikorrusel olev saunakompleks peaks hiljemalt järgmise nädala alguses jällegi avatud olema ja nagu aru sain Alduri jutust, siis ka noorenduskuuri läbi teinud. Loodame parimat ja seda et ka Revali püsikliendid saavad kohapeal saunamõnusid nautida – kui see külm bassein ka oleks lahti siis oleks super.
Peale tööd käisin Viljandis ära. homme ju kooli algus ja vanaemad ja lapsed vaja linna toimetada.
Kirbuga sai kokku lepitud ,et homme teeme siis tema projekti lõpupildid ja ehk lasen ka enda hetkevormist homme pildid teha, et näha kus me hetkel peale 3 nädalat spetsiaalettevalmistust oleme ja kuhu me veel 9 nädalaga jõudma peame.
august 31, 2012 at 6:34 p.l. #323188Ott Kiivikas
MemberMe keegi siin ei tea mis seal metsas tegelikult juhtus. Niipalju, kui mina oma sõpradelt aegade jooksul kuulnud olen, siis kraaklejate vaigistamiseks on mindud ikka kordi üle piiri. Kas mina kiidan selle heaks? Kindlasti mitte. See on raske teema, välja heita ei ole ka nagu mõtet, siis oleks poistel järgmised 8 kuud voilaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen selle peale mõelnud ja selline kasvatuslik meetod nagu armeeteenistus pakub on nende lugude põhjal mida kuulnud olen kohati jah ülekohtune. Saan aru ,et sõjavägi ei ole mingi nännutamise koht, kuid kuid läbi alandamise tekitab see kannatajates ainult viha ja sõjaolukorras ei ole kindel et mõni selline mõnitaja oma mehe juhuliku kuuli läbi kannatada ei saa… Kasvatus peab olema range, kuid range ei pea olema alandav. Mehi annab vormida ka eeskuju näidates ja austust üles näidates. Natuke meenutab treeneri ja õpilase protsessi, mis võib olla lõpptulemusena küll täiesti erinev asi ,kuid mõlemil juhul antakse edasi teadmisi ja õpetatakse reziimi. Mis saaks siis kui oma õpilasi terroriseerima hakkaksin, ei kujuta ette kes see koostööd teha tahaks….
august 31, 2012 at 6:38 p.l. #323190rennosport
MemberEestis on ainult paar linna, kus läbi terrorismi arendatakse sportlasi. Üks nendest linnadest on Narva, kus veel 5 aastat tagasi anti naistele võrkpallis vastu vahtimist ka kui vaja ja aru ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2012 at 6:40 p.l. #323193Ott Kiivikas
MemberEestis on ainult paar linna, kus läbi terrorismi arendatakse sportlasi. Üks nendest linnadest on Narva, kus veel 5 aastat tagasi anti naistele võrkpallis vastu vahtimist ka kui vaja ja aru ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läbi aegade olen selliseid treenereid isegi näinud, kuid kas neid hiljem hea sõnaga õpilaste poolt meenutatakse see on iseasi….
september 1, 2012 at 6:31 e.l. #323202Eduard Iganus
MemberMa olen selle peale mõelnud ja selline kasvatuslik meetod nagu armeeteenistus pakub on nende lugude põhjal mida kuulnud olen kohati jah ülekohtune. Saan aru ,et sõjavägi ei ole mingi nännutamise koht, kuid kuid läbi alandamise tekitab see kannatajates ainult viha ja sõjaolukorras ei ole kindel et mõni selline mõnitaja oma mehe juhuliku kuuli läbi kannatada ei saa… Kasvatus peab olema range, kuid range ei pea olema alandav. Mehi annab vormida ka eeskuju näidates ja austust üles näidates. Natuke meenutab treeneri ja õpilase protsessi, mis võib olla lõpptulemusena küll täiesti erinev asi ,kuid mõlemil juhul antakse edasi teadmisi ja õpetatakse reziimi. Mis saaks siis kui oma õpilasi terroriseerima hakkaksin, ei kujuta ette kes see koostööd teha tahaks….
Olen Sinuga Ott täitsa nõus. Kuna olen seda KV leiba mõnda aega söönud, siis tahaksin veel täpsustada, et teenisutse teeb eriti kasulikuks veel see, kui osatakse sealt võtta kõik, mis võtta annab. Sealt saab kogemusi ja teadmisi, mida mujalt ei saa, kusjuures täiesti märkamatult (väljaspool väljaõppe protsessi). Puhas boonus ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahju, et ka seal on jätkuvalt ebaprofessionaalseid ohvitsere ja allohvitsere, kes elavad välja mingeid isiklikke komplekse ja seetõttu kannatavad ajateenijad ning lõppkokkuvõttes kogu KV maine.
Jutte ja muljeid aga räägitakse kindlasti seinast seina, mis paljuski sõltuvad inimese individuaalsest arengutasemest ja maailmavaatest.
september 1, 2012 at 6:44 e.l. #323204vend vähk
ModeratorJah, nii see kipub olema, et ühest ja samast kompaniist, ühest ja samast rühmast ja jaost reservi tulnud mehed räägivad ühest ja samast toimunud sündmusest ulmeliselt erinevaid jutte. Arusaadav, et kui ühele väga meeldib, see mis tehakse ja teine kohe algusest peale on seisukohal, et ta vihkab selliseid üritusi, siis ka tagasiside on erinev nagu öö ja päev. Ise olen kogu aeg öelnud, et kui ma 1997-1998 aastatel Võrus aega teeninud ei oleks, kohe kindlasti ei oleks ma klassikalises kulturismis jõudnud nii kaugele nagu praegu…aga kes teab, võib-olla oleksin vägev kulturist olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
september 1, 2012 at 6:57 e.l. #323210Ott Kiivikas
MemberOlen Sinuga Ott täitsa nõus. Kuna olen seda KV leiba mõnda aega söönud, siis tahaksin veel täpsustada, et teenisutse teeb eriti kasulikuks veel see, kui osatakse sealt võtta kõik, mis võtta annab. Sealt saab kogemusi ja teadmisi, mida mujalt ei saa, kusjuures täiesti märkamatult (väljaspool väljaõppe protsessi). Puhas boonus ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahju, et ka seal on jätkuvalt ebaprofessionaalseid ohvitsere ja allohvitsere, kes elavad välja mingeid isiklikke komplekse ja seetõttu kannatavad ajateenijad ning lõppkokkuvõttes kogu KV maine.
Jutte ja muljeid aga räägitakse kindlasti seinast seina, mis paljuski sõltuvad inimese individuaalsest arengutasemest ja maailmavaatest.
Eks need muljed millest minu maailmapilt kaitseväest kujunenud on, selles on suur panus ka sinul endal, kui inimesel, kes on pikalt selles süsteemis töötanud. Lisaks muidugi õpilased, kelle tegemisi kaitseväes olen jälginud ja kes on oma kogemustest rääkinud. Imre on tõesti üks väheseid minu tutvuringkonnast, kes on kaitseväes viibitud ajast valdavalt positiivselt rääkinud ja seda eriliselt väärtustanud hilisemaid saavutusigi silmas pidades. No seda on ka hea kuulda, sest vaieldamatult on Imre omas vallas paljudele eeskujuks ja kui kõik seda sõjaväes käiku materdavad, siis kujuneb ka siit mingi üldine arvamus, mis omakorda mõjutab noorte suhtumist kaitseväesse.
september 1, 2012 at 7:57 e.l. #323213Kristjan-Johannes Konsap
MemberOlgem ausad, enamik ajateenijaid, kellega ma koos olin, oleks võimalusel eelistanud kusagil mujal olla. Mind üllatas, kui erinevaid mehi seal koos oli, ning mõne jaoks oli ajateenistuse läbi tegemine elu suurim saavutus/ “mehelikeim” tegu üldse!!! Siis pole ka midagi imestada, kui omavahel rääkides kiruti ülemusi ja nende perverssusi, kuid naisele helistades serveeriti seda kui “oli natuke raske päev jah, aga ma olen ju nii kõva mees”. Ehk kuna kaitsevägi peaks tegema meheks(ja milline mees laseks endale teisiti öelda) ning sellel on negatiivse varjuni kõrval ühiskonnas kindlasti ka teatud väärtus(ja paljudele on teiste arvamus tähtis), siis põhipoint ongi: keegi ei hakka saagima oksa, millel ise istub!!!
Muidugi on iga asi millekski hea. Näiteks kui mul on vaja vihaseks minna, tuleb vaid meenutada Logistikapataljoni labiilse närvisüsteemiga vanemveeblit ja korras.
september 1, 2012 at 9:14 e.l. #323218vend vähk
ModeratorEks ole ju jõusaalikultuuriga ka nii, et spordiklubid on rahvast täis, kes kõik oma jutu järgi on hirmsad atleedid. Vennikesed ei ole veel kunagi jõusaali jõudnudki, vaid peavad 3 aastat plaani sinna minemiseks ja ka nende kohta juba öeldakse, et kulturistid. Usun, et ajateenistus ei ole kindlasti ainuke koht, kus esineb erinevaid kiidulaule noorte meeste poolt. Noorte meeste puhul sõltub ka palju seltskonna tugevusest kuhu satutakse. Minust varem teenisid Kupis aega jõutõstja Silbaum, rammumees Murumets, maadleja renku, palju erinevate spordialade tugevaid tegijaid ning kõik said ilusti hakkama. Osad kiunuvad, et ajateenistus on ajaraiskamine- et kool, töö ja perekond on olulisemad. Mina peaksin eriti kõvasti vinguma, sest 1.juulil andsin dokumendid sisse Tartu Kõrgemasse Kunstikooli ja siis järgmisel päeval pidin ootamatult RKO-sse minema(millegipärast ei olnud kutseid varem saadetud) ning juba 3. juuli varahommikul kl 05:00 olime pataljonis… Sinna läks minu arvutigraafiku eriala ja kõrgharidus, aga iga asi on millekski hea! Ma olen päris kindel, et tsiviilis oleksin järgneva aasta jooksul enda tervise p.sse keeranud ja ei oleks mul ka praegu lapsi, ei oleks mul selliseid usaldusväärseid sõpru, kes ajateenistusest jäid(nad ei ole mind kunagi alt vedanud), ilmselt ei oskaks ma siiani normaalselt süüa teha, riideid pesta jne, jne, jne. Väga suur enamus meie kompanii poistest alustasid paari aasta jooksul pere-elu ja nagu nad ise ütlesid, siis enne ajateenistust nad ei osanud isegi mõelda pere-elu peale. Tahest-tahtmata tekkis täpselt aastase teenistuse jooksul ühtekuuluvustunne, koostöö, üks kõigi ja kõik ühe eest! Kui teenistus läbi, siis alternatiiviks oligi perekond. Muide, meie kompaniis reservi minnes vandusid kõik, et nemad enam vormi selga ei pane. Tänaseks päevaks on sellest seltskonnast tegevteenistuses üle 10 noore mehe. On veebleid, leitnate ja isegi üks major. Mina isiklikult ajateenijatega ei tegele ja ei tahagi tegeleda- minu närvikava ei peaks sellisele pingele vastu.
september 2, 2012 at 7:21 e.l. #323281Ott Kiivikas
MemberEile pidin tegema ka siis vormipildid, kuid selgus et saal kus saaks nö võrdluspildid ja kus oleme tavaliselt pildistamisi teinud ,oli koolituse tõttu kinni ja ei õnnestunudki teha. Proovime täna uuesti ja õhtul ehk siis õnnestub midagi ilmutada. Muidu tegin eile jalgu, nö taastav päev ja treeningpartneri Etsi jaoks laastav päev…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas kellegile, vastavalt treenitusele. Täna siis ka ühistreening kell 17 Reval – Spordis – Natalia ootab Bikini naisi ülevaatusele ja mina teen hr. Hypnose vormipildid, kui keegi veel soovib poseerida siis võin üle vaadata, seega olge kohal!september 2, 2012 at 7:24 e.l. #323282Ott Kiivikas
MemberEnne meid peaks olema XL Teami ühistreening, seega kui läheme on masinad juba soojaks tehtud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 2, 2012 at 7:36 e.l. #323285vend vähk
ModeratorEnne meid peaks olema XL Teami ühistreening, seega kui läheme on masinad juba soojaks tehtud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…higisteks ja tatisteks tahtsid sa öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 2, 2012 at 7:39 e.l. #323289Siim Kelner
MemberTõenäoliselt liitun ka mina täna teami ühistreeninguga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 2, 2012 at 7:58 e.l. #323297Ott Kiivikas
MemberTõenäoliselt liitun ka mina täna teami ühistreeninguga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore mida rohkem õpilasi kohale tuleb seda uhkem.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.