Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
august 31, 2012 at 8:49 e.l. #323133
saaremets
Memberaugust 31, 2012 at 8:58 e.l. #323136Sarge
MemberEndal v-o harjumuseks saanud. Hakkasin ju jõusaaliga ülikooli ajal tegelema, siis loengute vahel sai trennid tehtud ja siiamaani läheb umbes 2 tundi trenni peale.
PS! Ader meenutab natuke A. Swarzeneggerit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2012 at 9:07 e.l. #323137Tragl
MemberHeategevusüritusena jätab ausalt öeldes kesise mulje. Oleks mehed pandud 50 minutiks puid raiuma, vat siis oleks juba midagi olnud. Kirved ka jõle väikesed selliste meeste ja pakkude kohta.
august 31, 2012 at 10:06 e.l. #323139IVARK
MemberHeategevusüritusena jätab ausalt öeldes kesise mulje. Oleks mehed pandud 50 minutiks puid raiuma, vat siis oleks juba midagi olnud. Kirved ka jõle väikesed selliste meeste ja pakkude kohta.
No mehed pole ju ka tavapärased, kirved ise on tegelikult täpselt see, mis vaja- ei vähem ega rohkem. Teevad töö oluliselt lihtsamaks.
august 31, 2012 at 1:36 p.l. #323156night596
MemberOskab keegi aidata , olen kuulnud ja mulle on rääkinud sõbrad kreatiini kohta , et ma ei jooks seda , et sellest võib jääda impoks ja tulevikus ,mida rohkem ma erinevaid toidulisandeid joon seda suurem mõju on mu tulevastele lastele jne , et lapsed võivad tulla mitte terved toidulisanditest , ma isiklikult seda ei usu , aga oskab öelda keegi , on neil toidulisanditel siis tõesti nii suur mõju et võib nii juhtuda . Ette tänades.
august 31, 2012 at 2:24 p.l. #323162Sarge
MemberOskab keegi aidata , olen kuulnud ja mulle on rääkinud sõbrad kreatiini kohta , et ma ei jooks seda , et sellest võib jääda impoks ja tulevikus ,mida rohkem ma erinevaid toidulisandeid joon seda suurem mõju on mu tulevastele lastele jne , et lapsed võivad tulla mitte terved toidulisanditest , ma isiklikult seda ei usu , aga oskab öelda keegi , on neil toidulisanditel siis tõesti nii suur mõju et võib nii juhtuda . Ette tänades.
You made my day
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ei juhtu sinuga midagi!
august 31, 2012 at 2:27 p.l. #323163vend vähk
ModeratorNüüd on puud lõhutud. Millal kraavi kaevama hakatakse?
august 31, 2012 at 2:36 p.l. #323166Kristjan-Johannes Konsap
MemberNüüd on puud lõhutud. Millal kraavi kaevama hakatakse?
august 31, 2012 at 2:54 p.l. #323170vend vähk
ModeratorOleks ju hea. Olge lahked. Turundusjuhi tasuta genereeritud ürituse idee:
“Eesti kulturistid osalevad heategevuslikul talgupäeval, mille raames ühendatakse puudustkannatava suurpere koju veevärk. Heategevusliku lahingu käigus kaevavad Argo Ader ja Ott Kiivikas torustikukraavi: üks alustab kaevamist kodumaja krundilt, teine hakkab vastu tulema veesüsteemi juurest. Võidab see, kellel on konkurendiga kohtumise hetkeks kaevatud pikem vahemaa.”
Et heategevusüritus seekord kesist muljet ei jätaks, võiks vahemaa olla ikka nii 30 km. Üle kiviste küngaste ja läbi soiste märgalade. Läbi kiskjaid täis metsade ja rusikakangelasi täis külade.
Need on tegelikult kahtlased vennad. Ader on veel kroonud käinud, aga Ott paneks raudselt Postimehes teema üles, et kästi relva ähvardusel hauda kaevata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2012 at 3:18 p.l. #323171Archangel

Aga tõsiselt rääkides, ära muretse. Kreatiin on üks äärmiselt ohutu toidulisand tervele inimesele ning halvimal juhul saad väikse kõhuvalu, kui korraga otsustad mitu korda suurema koguse võtta, kui soovituslik. Lisandid on pm. toidust välja võetud toitained kontsentreeritud kujul.
Su sõbrad on lihtsalt keskmised harimata tegelinskid spordi ja treeningu koha pealt ning nende jaoks on igasugune toidulisand = Steroid. lol
august 31, 2012 at 3:30 p.l. #323174night596
MemberEi lihtsalt käisin tööl , töö juures veel üks tüüp tegeleb treenimisega ja ütles , milleks sa kreatiini jood vanaduses tahad impo olla , ma ütlesin , et see on jama , see poleks nagu võimalik, muidu peaks kõik inimesed (mehed) impod olema , sest kreatiini leidub ka lihas kui ma nüüd ei eksi , mind see väga ei ehmata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2012 at 3:32 p.l. #323175Archangel
MemberEi lihtsalt käisin tööl , töö juures veel üks tüüp tegeleb treenimisega ja ütles , milleks sa kreatiini jood vanaduses tahad impo olla , ma ütlesin , et see on jama , see poleks nagu võimalik, muidu peaks kõik inimesed (mehed) impod olema , sest kreatiini leidub ka lihas kui ma nüüd ei eksi , mind see väga ei ehmata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see mees tegeleb küll vist pigem naljategemisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa parem küsi tema käest, et miks ta üritab kehale kasulikke aineid vältida ning kas tema eesmärk on võimalikult vara voodihaigeks jääda?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2012 at 4:10 p.l. #323176night596
MemberEks järgmine aasta küsin kui sinna tööle lähen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2012 at 6:09 p.l. #323184Ott Kiivikas
MemberNeed on tegelikult kahtlased vennad. Ader on veel kroonud käinud, aga Ott paneks raudselt Postimehes teema üles, et kästi relva ähvardusel hauda kaevata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kroonuteema jätkuks kutsuti täna “Omakohtu ” saatesse, olin ära linnast ja ei saanud minna, aga tagalamehena oleksin midagi ilusat küll öelnud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2012 at 6:12 p.l. #323185Ott Kiivikas
See raiumine oli kogu selle asja juures üldse sümboolne tegevus, sest põhiline oli et suurpere talveks küttepuud saab -ja tõenäoliselt on need juba parajas mõõdus ja raiuma ei pea. Kirved ei olnud väiksed midagi – nii pika varrega kirvest mina vist polegi varem käes hoidnud ja see pea ei pea olema ka jurakas nagu vene ajal, kui ka väiksem pea lõikab nagu võid…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.