Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2011 at 12:38 p.l. #291595
Ott Kiivikas
MemberTänan küsimast, enesetunne super ja Hera 80 – maisteb väga hästi!
Teavitan ka, et “kuningas”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jätab trooni vabaks kevadel ja kes soovib võib asemele istuda. See tähendab lihtsalt seda, et kuna olen enda arvates kasvulainel (vähemalt jõunäitajad seda kinnitavad), siis valmistun sügiseks ja kasutan antud aega ära maksimaalselt ,et näidata mingitki edasiminekut lihasmassi osas. Usun, et seda põnevamaks kujuneb rebimine absoluudi tiitli eest: Vähi, Rückenberg, Pärle, Kornišev, Morozov -andke andeks kui kellegi teenimatult kõrvale jätsin, sest ei valda infot kes veel võistlevad. Ei hakka seda infot saladuses hoidma ja lollitama nagu osad sõbrad teevad, et nädal enne võistlusi ka ei tea kas võitlen või ei – loodan ,et seemotiveerib teisi mehi rohkem pingutama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treeningutest rääkida, siis eilne seljatrenn sujus superhästi tegin järgmise kava:
1) Ettekallutatult kangi tõmbed
100kg/12, 120/10, 140/8, 155kg/6
2) Pullover trenazööril (Nautilus)
100kg/12, 114/10, 127/10, 141/7, 141/6
3) Kõhuli trenazööril tõmbed laia haardega
70kg/10, 80/8, 90/6, 100/5
4) Ploki tõmbed laia haardega ülalt
60kg/12, 80/10, 90/8, 100/6
5) Ühe käega T-kangi tõmbed (loen ainult kettaid – kang ise 20kilo ja kinnitub otsapidi nurka)
40kg/10, 50/8, 60/8, 70/5
6) Jõutõmme (alaselg oli selleks ajaks juba väga küpse, sest tegin palju ettekallutatult harjutusi, mis staatilises asendis alaselga väsitavad).
120/8, 150/6, 180/6, 200/5 – tuli päris ilusasti ja ennast ka hämmastas, et selja viimase seeria suutsin veel 200 kiloga seeria teha – võib ainult ette kujutada kui tõmmet esimesena teha…
Pärast sain muidugi osaks kuidas tänapäeval jõutõstevarustust trennis kasutatakse – no see oli omaette kino millest õige pea kirjutan….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna on trennist puhkepäev, homme plaanis 40 kg hantlitega biitsi teha ja 100kg prantuse surumist.
Panen õige pea ka vahepeal sissevõetud pildimateriali välja.
märts 2, 2011 at 12:58 p.l. #291596Kristjan-Johannes Konsap
MemberTänan küsimast, enesetunne super ja Hera 80 – maisteb väga hästi!Teavitan ka, et “kuningas”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jätab trooni vabaks kevadel ja kes soovib võib asemele istuda. See tähendab lihtsalt seda, et kuna olen enda arvates kasvulainel (vähemalt jõunäitajad seda kinnitavad), siis valmistun sügiseks ja kasutan antud aega ära maksimaalselt ,et näidata mingitki edasiminekut lihasmassi osas. Usun, et seda põnevamaks kujuneb rebimine absoluudi tiitli eest: Vähi, Rückenberg, Pärle, Kornišev, Morozov -andke andeks kui kellegi teenimatult kõrvale jätsin, sest ei valda infot kes veel võistlevad.See on nüüd küll uudispomm!
Loodame, et siis sügisel on seda suurem mass ja parem vorm.
märts 2, 2011 at 1:00 p.l. #291598vend vähk
ModeratorNo see olin nüüd küll nagu välk selgest taevast! Eks on seda puhkust teinekord tarvis. Mina ise olen hetkel kevadel võistlemise suhtes suhteliselt tagasihoidlik. Teen vormi vastavalt võimalustele ning püüan vinti mitte üle keerata. Oluline, et perekond ei kannataks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 1:03 p.l. #291599Ott Kiivikas
MemberNo see olin nüüd küll nagu välk selgest taevast! Eks on seda puhkust teinekord tarvis. Mina ise olen hetkel kevadel võistlemise suhtes suhteliselt tagasihoidlik. Teen vormi vastavalt võimalustele ning püüan vinti mitte üle keerata. Oluline, et perekond ei kannataks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sina oled ka üks nendest meestest, kes räägib, et jätab võistluse vahele – kuid minu silmad seda vist ei näe kunas see juhtub….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte paha pärast ,lihtsalt imestan ,et sa kogu aeg ümber mõtled…märts 2, 2011 at 1:04 p.l. #291600Ott Kiivikas
MemberSee on nüüd küll uudispomm!Loodame, et siis sügisel on seda suurem mass ja parem vorm.
Kirp kas istud dieedile ja kasutad juhuse ära????
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei saa ju ometi kaalu poolest väiksemaks jääda kui sina….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 1:09 p.l. #291607Raivo Piiber
MemberKirp kas istud dieedile ja kasutad juhuse ära????
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei saa ju ometi kaalu poolest väiksemaks jääda kui sina….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakka või isegi mõtlema …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 1:18 p.l. #291610vend vähk
ModeratorSina oled ka üks nendest meestest, kes räägib, et jätab võistluse vahele – kuid minu silmad seda vist ei näe kunas see juhtub….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte paha pärast ,lihtsalt imestan ,et sa kogu aeg ümber mõtled…See on siiani endalegi kummaline tundunud. Oleme ausad- kui vorm väga käest ära läheb, siis ma ei tunne ennast üldse hästi ja vorm kipub käest libisema alati 2-3 kuud pärast viimaseid võistluseid. Tartus toimuvatele Eesti Karikavõistlustele loodan lavale paisata kõik oma parimad õpilased ning eks olen siis ise ka eeskujuks ja lihvin oma rasvavoldid selleks ajaks enam-vähem vormi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 1:19 p.l. #291611vend vähk
ModeratorHakka või isegi mõtlema …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo unistab ikka sellest vormita meeste kategooriast, millest siin umbes pool aastat tagasi fantaseeriti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 1:21 p.l. #291613Raivo Piiber
MemberRaivo unistab ikka sellest vormita meeste kategooriast, millest siin umbes pool aastat tagasi fantaseeriti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See teema on ikka veel õhus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel on teada vähemalt 2 meest, kes osaleksid – Jüri V. ja mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 1:22 p.l. #291614Ott Kiivikas
MemberHakka või isegi mõtlema …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes ütles, et luuavarrest ei võiks pauku tulla….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui me veel teeks selle sumo raundi ette ja sinna järgneks vabakava, siis oleksid kindlasti platsis….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 1:24 p.l. #291615Ott Kiivikas
MemberSee teema on ikka veel õhus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel on teada vähemalt 2 meest, kes osaleksid – Jüri V. ja mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ärge Arnoldit ära unustage – kuid tema liitub siis kui see muutub kolmevõistluseks, sumo round, vabakava ja siis on lõpus golfi täpsuslöök…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 1:26 p.l. #291617vend vähk
ModeratorSee teema on ikka veel õhus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti leiaks selliseid vägilasi veelgi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2011 at 1:42 p.l. #291622Ott Kiivikas
MemberEsmaspäeval tegime siis presentatsiooni Zeluloosi Spordiklubis, samas tegin ise ka trenni – läks väga ok. eriti sobis üks istudes rinnasurumise trenazöör, seal ei andnud õlg üldse tunda ja sain korralikult suure raskusega üle kuu aja rinda treenitud.
Väike ülevaade toimunud presentatsioonist.
Alati kelmikad GP
Degusteeritavad batoonid
märts 2, 2011 at 1:43 p.l. #291623Ott Kiivikas
Membermärts 2, 2011 at 1:45 p.l. #291624Ott Kiivikas
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.