Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
august 2, 2012 at 6:48 p.l. #321100
Ott Kiivikas
MemberTäna oli siis tugevam jalatrenn ja põhjust rahuloluks. Kõigepealt oli halb üllatus, sest olin trennijalanõud koju unustanud, mis seal ikka kingad millega tulin läksid jalatrennis käiku….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enne seda veel juhtus tööjuures veeavarii ja lahendasin seda, nii et ei olnud trenni peale aega väga mõeldagi.Soojenduseks jooksu 1,5 km ja siis kükkima
1) 100kg/8, 120/6, 140/6, 160/5, 180/5, 200/4 (viimane kordus viimases seerias abiga), kuid 3 kordust 200 -ga on ka uus raw rekord.
2) Rinnalkükk 100kg/6, 120/4, 140/3, 160/1 (siia jäi ka varu ja raw kükina rekord)
3) Lockout (nagu Siimu videost lugesin) ehk siis puuris kükk 260/3, 310/3 ja 355kg/3 (see ka rekord ja varu jäi veel sisse). Tänud siinkohal ka Siimule, kes julgestas kükki ja Etsile kes filmi jäädvustas. Päeval seal üksi sellist pulli ei teeks kui tuge ei oleks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4) Ben Johnson 5 seeriat ja sääri istudes 4 seeriat lõppu jooksu 1,5 km.
Homme tugevam rinna ja õlapäev, loodame et ka seal tulevad uued numbrid, enestunne vähemalt lubab…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et asi ka puust ja punane oleks siis ka parimatest katsetest videokokkuvõte
august 2, 2012 at 9:05 p.l. #321108Marko Terasmaa
MemberViimase aja kükitrennid peavad küll jalga hakkama oluliselt paisutama! Like!
august 3, 2012 at 5:47 e.l. #321110matjusm
MemberKõigepealt oli halb üllatus, sest olin trennijalanõud koju unustanud, mis seal ikka kingad millega tulin läksid jalatrennis käiku..
Selline küsimus Ott: milliste jalanõudega sa tavaliselt rasket kükitrenni teed? Kas mingid spetsiaalsed tõstmisjalanõud või tavalised jooksu/spordi jalatsid? Küsin seetõttu et rääkisin kord ühe endise jõutõstjaga kes ütles et kui raskused seal 200kg ja ülegi siis selline pehme tallaga spordijalats lihtsalt pressitakse nii suure raskuse all kokku ja on üpris ebastabiilne nii et tahaks teada kuidas Eesti parim kulturist on selle asja lahendanud.
august 3, 2012 at 6:18 e.l. #321112Kristjan-Johannes Konsap
MemberSelline küsimus Ott: milliste jalanõudega sa tavaliselt rasket kükitrenni teed? Kas mingid spetsiaalsed tõstmisjalanõud või tavalised jooksu/spordi jalatsid? Küsin seetõttu et rääkisin kord ühe endise jõutõstjaga kes ütles et kui raskused seal 200kg ja ülegi siis selline pehme tallaga spordijalats lihtsalt pressitakse nii suure raskuse all kokku ja on üpris ebastabiilne nii et tahaks teada kuidas Eesti parim kulturist on selle asja lahendanud.
Mul ka profid vaatasid kõrvalt ja nentisid, et suurte raskuste puhul hakkan tossudega ette kalduma. Kui ressurssi leian, tahaks õiged tõstmisjalanõud osta, seni peab vist vanad head tennised välja otsida: sile tald ei kaldu kuhugi.
august 3, 2012 at 7:34 e.l. #321118Ott Kiivikas
MemberViimase aja kükitrennid peavad küll jalga hakkama oluliselt paisutama! Like!
Jala paisumiseks peaks ka kehakaal paisuma, see suht ikka seal kus ta olnud on, kuid vähamalt teoreetiliselt peaksid mingid muutused toimuma kui suudad suuremaid raskusi tõsta, ilma selleta võib ainult unistada….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline küsimus Ott: milliste jalanõudega sa tavaliselt rasket kükitrenni teed? Kas mingid spetsiaalsed tõstmisjalanõud või tavalised jooksu/spordi jalatsid? Küsin seetõttu et rääkisin kord ühe endise jõutõstjaga kes ütles et kui raskused seal 200kg ja ülegi siis selline pehme tallaga spordijalats lihtsalt pressitakse nii suure raskuse all kokku ja on üpris ebastabiilne nii et tahaks teada kuidas Eesti parim kulturist on selle asja lahendanud.
Mul on tegelikult Nike tossud, kuid tugevama tallaga, mitte jooksutoss, teen pildi ja panen blogisse, sellega saab juba kükki teha küll, varem kasutasin sisepallimängu jalanõusid, need on hea hõõrduvusega ja tugeva tallaga, ilma patjadeta ja nendega sai trenni teha küll. Eraldi on olemas jooksutossud, et põlvi säästa. Aga nagu eilsest videost näha, siis saab edukalt ka kingadega kükkida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõstesaabas on muidugi super, kuid maksavad ka korralikult, Nike -l on need ka olemas, kuid mitte laiatarbekaubana, sest niššitoode, need on pealt pehmest nahast ja megatugeva tallaga, jalas ülimugavad olen proovinud.
august 3, 2012 at 5:48 p.l. #321155Ott Kiivikas
MemberTäna siis rinnatrenn, kummaline oli see, et eilsest jalatrennist ei olnud täna mitte valusad põved, vaid hoopis õlad….
)põlved kusjuures olid täna väga heas seisukorras) Ja seda mitte lihasvalu, vaid liigestes, ma kaldun arvama, et see võib olla eilsetest raskustest kui kang selga võtta on õlad suht taha vajutatud ja kui raskused on suured, siis midagi võis seal ära venitada. Jõutõstjad ehk oskavad kommenteerida, varem pole sellist pulli olnud ja ka raskust 355 samuti ei ole varem seljas olnud.Seega kui eile oli rinnamõttes supertunne ja olin enam kui veendunud, et saan uued numbrid ette, siis trennis ei olnud väga kindel kas õlgadest üldse teha laseb, õnneks lasi.
1) Lamades kangi surumine
110kg/8, 130/5, 150/4, 172,5/1 (katse oli parem kui eelmine trenn, praktiliselt oli juba üleval kui Ets pidi siiki natuke aitama), proovisin ka uuesti kuid sama lugu.
2) Hoidmisi sirgetel kätel 260kg/17 sek, 250kg/20 sek
3) Kaldpink smithil surumine
87/8, 107/6, 127/4, 150/2 (eelmise korraga +2,5kg), 162,5kg/1 (väikse abiga)
4) Lamades hantlite surumine
48kg/10, 65/4 (eelmise korraga +1 kordus)
5) Lendamisi küljele hantlid
17/10, 25/8, 27/6, 27/6
6) Svung
60/6, 80/5, 100/2
7) Lamades prantsuse surumine
50/10, 60/10, 70/8 – varuga, tasapisi võtan jälle koormust üles, et mitte uuesti vigastada
Rööbaspuudel surumine 60kg/5, 60/5, 60/5 (korralik seeria, peale rinda ja õlga)näitajad on ikkagi suht max lähedal, homme seljatrenn ja loodetavasti saab ka seal jälle kuhugi juurde panna. Väike soov on ehk 85kg hantliga teha rohkem kui 21 kordust, elame näeme…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis siin ikka üks video räägib rohkem kui 1000 sõna
august 3, 2012 at 6:00 p.l. #321159Tragl
MemberVäga ilus! Mul on küsimus, miks hantlitega rinnalt surumist tegid, kui kangiga juba tehtud oli?
august 3, 2012 at 6:18 p.l. #321160tarmop
MemberSelline küsimus Ott: milliste jalanõudega sa tavaliselt rasket kükitrenni teed? Kas mingid spetsiaalsed tõstmisjalanõud või tavalised jooksu/spordi jalatsid? Küsin seetõttu et rääkisin kord ühe endise jõutõstjaga kes ütles et kui raskused seal 200kg ja ülegi siis selline pehme tallaga spordijalats lihtsalt pressitakse nii suure raskuse all kokku ja on üpris ebastabiilne nii et tahaks teada kuidas Eesti parim kulturist on selle asja lahendanud.
Pean ennast raskekaallaseks, 105kg võistluskaal. Kuna olen raske, siis just kandade säästmise eesmärgil teen trenni pehmete Nike tossudege, sellistega millel on nö vedrud taga, shox nimetatakse neid. Kükkimisel kuni 150kg on ok, üle selle hakkavad tossud all ujuma. Korra isegi 180kg-ga ühe seeria teinud ja seetõttu “kepsud” all tudisema võtnud, napilt kukkumisest pääsesin. Ehk siis olenevalt tossust usun et veerand tonni kandadel kannab ära, üle selle vähemalt shox vajub läbi.
Nüüd kui plaan suuremaid raskuseid proovida võtan tõstekingad kaasa
august 3, 2012 at 6:23 p.l. #321161tarmop
MemberOtt, 172,5×1 ei loe, 172,5×0 ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 3, 2012 at 7:04 p.l. #321167Ott Kiivikas
MemberOtt, 172,5×1 ei loe, 172,5×0 ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma ju kirjutasin ,et aidati….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga ilus! Mul on küsimus, miks hantlitega rinnalt surumist tegid, kui kangiga juba tehtud oli?
Mu rinna ülaosa on tugevam kui alaosa, kui vaadata kui väike on vahe ca 10 kilo raskuses vaid ja raskel päeval teen hantleid sest need panevad ka palju stabiliseerivaid lihaseid tööle, sest vaja kontrollida veel käte asendit. Kergemal päeval teen 4-5 harjutust rinnale, seega midagi tuleb veel kavva lisada peale lamdes surumise…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2012 at 6:21 e.l. #321186Ott Kiivikas
Memberaugust 4, 2012 at 7:04 e.l. #321190tarmop
MemberNo ma ju kirjutasin ,et aidati….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See puhas tögamine, saad esmaspäeval kommida mu 180kg katset
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2012 at 7:20 e.l. #321193Ott Kiivikas
MemberSee puhas tögamine, saad esmaspäeval kommida mu 180kg katset
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma saan ju huumorist aru (nagu oled kuulnud katsete ajal huuuumor….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), jääme huviga ootama 180 seeriat, pakun et sa 4 kordust ära ei tee….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2012 at 3:21 p.l. #321232Ott Kiivikas
MemberTänast sissekannet on lust alustada, sest oleks selliseid trenne rohkem nagu täna, siis oleks elu veel ilusam….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole ammu sellisel tõusulainel olnud nagu praegu ja iga trenn vaata ,et õnnestub mingis harjutuses teha uusi rekordeid. Tundb, et trenniskeem mille peas koostanud olen toimib ja kogu selle ümber olev atmosfäär samuti, vastasel juhul ei läheks kõik nii libedalt. Ärme unustame ka Fasti toidulisandeid ja korraliku tavatoitu….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne trenni tass kohvi + beta-alaniin
Kõigepealt tegin jooksu 3 km ja peale seda alustasin jõutõmbega
120kg/8, 160/8, 180/6, 200kg/12 (see on ka rekordi kordamine, olen seda aastaid tagasi teinud, kuid nüüd ka videos olemas), oli kohe hommikust saati tunne, et 10 kordust ei ole probleem teha ja tuli isegi 12 ja video vaadates kahetsen ,et paari lisakordust ei teinud, oli sees veel küll. Eks ma teen selle ka mingi hetk üle…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasi lõuatõmbeid
4 seeriat 15 kg lisaraskust igas seerias 5 kordust
3) Ühe käega hantli tõmbed – kindel eesmärk oli teha üle 21 korduse ja see ka õnnestus
85/6 ja siis pikk seeria 85/23 -parema käega ja 85kg/24 kordust vasaku käega – tegemise aeg nagu ikka kipun lugema viltu ja arvasin tegein 25 ära, pärast linti üle vaadates sain siiski vaid 24 kordust….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> las midagi jääb varusse ka.4) Cybexil kitsa haardega tõmed
110kg/10, 140/6, 160/6, 185/6 – siin ka viimases seerias uus rekord
5) Õlatagaosale trenazööril
91kg/10, 91kg+25kg/10, 91kg+30kg/8 – kaks viimast seeriat uued rekordid
6) Trapetsile õlakehitus kang seljataga smithil
107/10, 157/10, 197/10, 227/5 – kaks viimast seeriat uued rekordid
7) Biitsepitele seistes kangiga
50kg/6, 55/6, 60/6, 65/5
lisaks käsivarsi ja kõhtu, lõpuks veel jooksu 3 km seega kokku 6 km jooksu.
Täna tundusid kõik raskused juba kätte võttes kergemad, ei tea millega see asi ükskord lõppeb….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2012 at 3:44 p.l. #321235Ott Kiivikas
MemberSiin siis veel videokokkuvõte muudest harjutustest ja rekorditest!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.