Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuni 16, 2012 at 9:43 e.l. #71943
Ott Kiivikas
MemberKa hommikune kerge ujumine tehtud, täna siis jutti 1 tund ja 40 min ja distantsiliselt orienteeruvalt 4 km….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa nüüd aeroobika kunn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunagi sai My Fitnessis käidud, siis trenni lõppu 40min 1,2km, mis teeb tunni tempoks 1,8km ja 1,55 kohta 3,45km, seega ujud selle aja jooksul 1km rohkem. Kui veel arvestada, et pidid minuga võrreldes veidi üle kahe korra rohkem pöördeid tegema, siis kipun arvama, et oled vale ala valinud, Indrek Seile konkurendiks olnud või siis olen ise aeglane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Turvalist koju sõitu teile seal! Täna mõõtsin veel pikkade sammudega basseini üle ja tuli 12 m täis küll. Ma pean arvestust jah ajaliselt, korra lugesin 30 min jooksul otsad üle ja peale seda ei viitsi enam lugeda ja peab siis selle põhjal arvestust eks tempo on kogu distantsi vältel suht sama. Huvitav on see, et ka näiteks ligi 2 tunnise ujumise järel liasväsimust ei tekki, võib – olla põhjus ka selles, et hommikul viskan šokolaadi saia ja AMINO RUSHI alla enne kui distantsile lähen….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pöörded samas minuarust kiirendavad, muidugi kui pöörata oskad, minu pöörded on kindlasti kaugel ideaalsest tehnikast, kuid lahtitõukega liuglen poolde basseini, seega enamus ajast ongi üks liuglemine ja tõukamine, selline 400 poolkükki päevas….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mõned pildid ka minu treeningsaalist
mingid musklihaktaised on ka selle aeroobse sügamise peale veel alles, kuid jalad on nagu kriipsud…
juuni 16, 2012 at 9:55 e.l. #71802Ott Kiivikas
Memberjuuni 16, 2012 at 10:01 e.l. #71764Ott Kiivikas
Memberjuuni 16, 2012 at 10:28 e.l. #71654night596
MemberOskab keegi öelda , millest võivad tekkdia tuhara lihas valud , mul valutab vasak tuhar , seal kus on vasaku jala kont täpsem koht oleks reieluu ja puusaluu kinnitus kohas. , valu tekkis eile aeroobsed trenni tehes ja selle tagajärjel edasi joosta enam ei saanud ja kas täna oleks mõistlik aeroobsed teha , kõndida saab , aga ei tea kas joosta suudab .
juuni 16, 2012 at 10:33 e.l. #71608gmaster
MemberOskab keegi öelda , millest võivad tekkdia tuhara lihas valud , mul valutab vasak tuhar , seal kus on vasaku jala kont täpsem koht oleks reieluu ja puusaluu kinnitus kohas. , valu tekkis eile aeroobsed trenni tehes ja selle tagajärjel edasi joosta enam ei saanud ja kas täna oleks mõistlik aeroobsed teha , kõndida saab , aga ei tea kas joosta suudab .
Vbl tuharalihas pitsus n ischiadicuse kinni, sel juhul annaks nädalakese puhkust.
juuni 16, 2012 at 10:52 e.l. #71545night596
MemberAga muidu ülejäänud lihaseid võib treenida ja jalgadele annaks puhkust 1 nädala , sest mul plaani kohalselt täna jala, kõhu ja kätte päev , siis peaks jalad välja jätma ?
Ja pm kui see valu hakkab veel esinema oleks mõistlik pöörduda arsti juurde ?
juuni 17, 2012 at 9:50 e.l. #69833gmaster
MemberAga muidu ülejäänud lihaseid võib treenida ja jalgadele annaks puhkust 1 nädala , sest mul plaani kohalselt täna jala, kõhu ja kätte päev , siis peaks jalad välja jätma ?
Ja pm kui see valu hakkab veel esinema oleks mõistlik pöörduda arsti juurde ?
Muid jah, tuharat võib kergelt venitada.
Edaspidi jah, igaks juhuks arstile.
juuni 21, 2012 at 1:06 p.l. #56438Ott Kiivikas
MemberNii sõbrad olen kodus tagasi, kirjutan lähiajalt pikemalt, tööl olen juba tänase seisuga tagasi ,seega julgesti võite helistada või Telliskivist läbi tulla. Homsest olen Viljandis juba Suvespartakiaadi ette valimistamas. Täna nägin siis ka ära Rändauhinna, mille võidab Spartakiaadi parim meeskond, peab ütlema, et vägavägev asi, kaalult hinnanguliselt 30+ kilo kaaluv “Oti Hantel”.
Seega kõigil , kellel ei ole Jaanipäeva plaane veel tehtud, tulge Viljandisse Sammuli Puhkekülla. Lisainfo http://www.sammuli.ee
Päevakava:
EKFL ja spordiklubi Vivasport Fitness kutsuvad: sellel Jaanipäeval, 23.06, Viljandi järve ääres, Sammuli Puhkekülas, Jaanipäeva Spartakiaad. Tegemist on kogupereüritusega ja laste peale on seal mõeldud, seega pered kaasa! Üllatusesineja Retrodisko!
Hea meel on teavitada, et Jaanipäeva Spartakiaad 2012 piletid on nüüd saadaval.
Osta pilet Piletilevist
Piletid saadaval ka FitShopis
Aeroobikamaraton:
Nonstop Aeroobikamaraton (ca 4 tundi) 13.00 – 17.00
Juhendajad: Enn Meiesaar, Riina Suhhotskaja, Katrin Väli, Sirli Tamm
Ajakava:
10.00 – 11.00 Kogunemine
12.00 Pidulik avamine ja paraad
12.30 – 14.00 Spordialad
13.00 – 17.00 Aeroobikamaraton
14.00 – 15.00 Lõuna
15.00 – 18.30 Spordialad
18.30 – 20.00 Saun. Ujumine. Söömine.
20.00 – Autasustamine
Samal teemal:
Jaanipäeva Spartakiaad: kõik on kutsutud!
Lõbus saab olema, selles ei ole kahtlust!
juuni 24, 2012 at 3:50 p.l. #51022Ott Kiivikas
MemberNii Spartakiaad peetud ja võitja selgunud, kelleks oli Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi! “Oti Hantel” on hoiul kuni järgmise Spartakiaadini Tartlaste käes.
Üritusest nii pildimateriali kui video, seega eks jupikaupa paneme paremad palad välja. Vaatamata kehvale ilmale, sai üritus ilusasti täismahus plaanitult läbi viidud ja usun ,et osalejad ei kahetsenud et kohale tulid. Endast niipalju, et hommikul ärkasin kõva kurguvalu peale ja suutsin pika väljasoldud päevaga ennast ära külmetada, nii et hetel on nii kurk kui takka otsa ka palvik. Seega kogu energia läheb hetkel ravitsemisele.
Tänan kõiki, kes osa võtsid, tänu teile sai üritus teoks ja eriline tänu Viljandi Vivasport Fitness klubile, kes selle ürituse ülse ellu kutsus! Loodame et kujuneb välja pikaajaline traditsioon üksteisega mõõtu võtta ja tulevikus on erinevad ettepanekud formaadi osas teretulnud.
juuni 24, 2012 at 8:02 p.l. #50399Ott Kiivikas
Memberjuuni 24, 2012 at 8:05 p.l. #50238Ott Kiivikas
Memberjuuni 24, 2012 at 8:08 p.l. #50105Ott Kiivikas
Memberjuuni 24, 2012 at 8:12 p.l. #49986Ott Kiivikas
Memberjuuni 24, 2012 at 8:19 p.l. #49822Ott Kiivikas
Memberjuuni 24, 2012 at 8:21 p.l. #49750Ott Kiivikas
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.