Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2012 at 9:32 e.l. #75827
Ott Kiivikas
MemberNii hommikune jooksuke 12 km tehtud ja peale seda ka kohustuslik jõuharjutuste programm. Hommikul on hea ära teha, siis päev otsa vaba – puhkusel pean silmas, tavaliselt ma hommikune trennija ei ole, raske ennast käima saada. Enne trenni banaan alla, lisaks Amino Rush + tass kohvi, vahest ka Shock kui unisem olek on ja joosta kannatab hommikul hästi. Mõni päev on mere ääres kõva tuul, siis on meie ca 6 km tiirul lõigud mis on allatuult, seal lausa lendaks ja siis tulevad otsad vastu mäge ja vastutuulega, siis on küll kohati tunne, et jää seisma…kuid harjub ära, täna oli vaiksem, sest eile sadas päev otsa vahetpidamata ja soja 11-13 kraadi , tule veel suve otsima…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuid praegu on kogu euroopas mingi madalrõhkkond et isegi lõuna – Prantsusmaal on sajune ja jahedam tavalisest.Täna vaatame, mis ette võtame kas lõbustuspark või üks suur Saint Micheli katedraal vajab üle vaatamist (see on pildi järgi väga võimas asi – asub nagu poolsaarel ja on ehitatud nagu mäe otsa).
juuni 13, 2012 at 2:19 p.l. #75441egle eller-nabi
MemberMa käisin aastaid tagasi Orlandos Disneylandis. Tuleb tunnistada, et täiskasvanutele oli seal isegi rohkem atraktsioone kui lastele
Ameerika mäed jne..LAHE KOGEMUS OLI!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 13, 2012 at 3:25 p.l. #75414ROtter
Membersest eile sadas päev otsa vahetpidamata ja soja 11-13 kraadi , tule veel suve otsima…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuid praegu on kogu euroopas mingi madalrõhkkond et isegi lõuna – Prantsusmaal on sajune ja jahedam tavalisest.Täna vaatame, mis ette võtame kas lõbustuspark või üks suur Saint Micheli katedraal vajab üle vaatamist (see on pildi järgi väga võimas asi – asub nagu poolsaarel ja on ehitatud nagu mäe otsa).
Meil Tartus oli päev otsa +20 *, päike paistis terve päeva, isegi krokodill ujus Anne kanalis.

http://www.delfi.ee/…i.d?id=64536942
Nii et, enne kui Pariisi lähed, käi Tartus ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 13, 2012 at 5:22 p.l. #75229Ott Kiivikas
MemberMa käisin aastaid tagasi Orlandos Disneylandis. Tuleb tunnistada, et täiskasvanutele oli seal isegi rohkem atraktsioone kui lastele
Ameerika mäed jne..LAHE KOGEMUS OLI!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna käisime ühes teises meie ligidal olevas pargis Festyland. Selline väiksem park (peale Disneylandi möllu, oli suht inimtühi, seega nagu privaatlõbustuspark), kuskil järjekorda ei olnud ja mõne atraktsioonipeal olime ainult oma perega. Üks konkreetne okseratas oli ka…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selline suur haamer kõikus ja samal ajal käis ringi ka ja rahvas ikka karjus peal, nii mõnigi oli maha tulles täiesti kaame näost….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> viskas korralikult puude latvade kõrgusele. Ilma näitab aga paranemise märke ja hetkel on juba päike väljas.juuni 13, 2012 at 5:23 p.l. #75192Ott Kiivikas
MemberMeil Tartus oli päev otsa +20 *, päike paistis terve päeva, isegi krokodill ujus Anne kanalis.

http://www.delfi.ee/…i.d?id=64536942
Nii et, enne kui Pariisi lähed, käi Tartus ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nuustakul öeldaks jah et on vqaja enne ära käia, peab tunnistama, et enne jõudsin vist Pariisi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Krokodilli ei näinud ka siinses loomaaias, kuid leemurid jalutasid küll vabalt ringi….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 13, 2012 at 6:35 p.l. #75110Ott Kiivikas
Memberjuuni 13, 2012 at 6:48 p.l. #75098Ott Kiivikas
Memberjuuni 13, 2012 at 6:48 p.l. #75095Raivo Piiber
MemberVale riigi valisid puhkamiseks, Ott
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olime 2 nädalat mai lõpus-juuni alguses Itaalias ja vaid korra saime vihma, sedagi lühiajaliselt. Enamasti oli juba hommikul kell 8 +20 soojakraadi, keskmine neil päevadel oli 30 tuuris ja max oli päeval, kui külastasime Roomat – mina fikseerisin +40, teised nägid 41 ka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Prantsusmaa kiirteed on Itaalia omadega võrreldes kehvemas seisus ja krdi kallid – Itaaliast läbi Šveitsi ja Prantsusmaa koju Inglismaale sõites kogesime seda täiega: kohati tuli paarikümnekilomeetrise jupi eest maksta ca €4.90, kusjuures teelõik oli ka valgustamata (sõitsime öösel) ja selline künkad-mättad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamasti aga siiski sõidetavas olukorras, hambad just välja ei põrunud. Itaalias sõitsime põhjast lõunasse – Milaano ligidalt Napolini välja mööda A1 ca 650km ja see lõbu maksis ca €7 per 100km, tee oli tasane kui laudlina ja sirge nagu mõne Aafrika riigi riigipiir, 130km/h oli lausa lust sõita (kiiremini seal ei lubata, kuigi paljud sõidavad)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 14, 2012 at 9:18 e.l. #74307Ott Kiivikas
MemberVale riigi valisid puhkamiseks, Ott
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olime 2 nädalat mai lõpus-juuni alguses Itaalias ja vaid korra saime vihma, sedagi lühiajaliselt. Enamasti oli juba hommikul kell 8 +20 soojakraadi, keskmine neil päevadel oli 30 tuuris ja max oli päeval, kui külastasime Roomat – mina fikseerisin +40, teised nägid 41 ka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Prantsusmaa kiirteed on Itaalia omadega võrreldes kehvemas seisus ja krdi kallid – Itaaliast läbi Šveitsi ja Prantsusmaa koju Inglismaale sõites kogesime seda täiega: kohati tuli paarikümnekilomeetrise jupi eest maksta ca €4.90, kusjuures teelõik oli ka valgustamata (sõitsime öösel) ja selline künkad-mättad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamasti aga siiski sõidetavas olukorras, hambad just välja ei põrunud. Itaalias sõitsime põhjast lõunasse – Milaano ligidalt Napolini välja mööda A1 ca 650km ja see lõbu maksis ca €7 per 100km, tee oli tasane kui laudlina ja sirge nagu mõne Aafrika riigi riigipiir, 130km/h oli lausa lust sõita (kiiremini seal ei lubata, kuigi paljud sõidavad)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen Itaalias lihtsalt juba palju käinud – kuigi see on ka üks väheseid riike kuhu võib alati tagasi minna, lihtsalt kliima on hea ja vaatamist ka üksjagu. Siin on ka kiirteede maksud, kuid midagi väga hullu ei ole veel kogenud, sellest ma aru ei saa, kuida sakslased oma väga korras teede eest ei võta teemaksu, kuid teised ümberkaudu, kellel need teed nii heas korras ei ole võtavad iga väikese lõigu eest….
Prantsusmaal olen samuti enne mõned kprrad käinud, kuid just lõuna pool, seekord tulime teadlikult üles ja ega ma ise ka mingi päikse maniakk ei ole, tore on kui paistab ,kuid ka eestis olen üliharva päikse käes päevitamas – pean silmas.juuni 14, 2012 at 6:25 p.l. #73667Ott Kiivikas
MemberMõned pildid ka eilsest päevast
Natalia ja Emmi Jurassic pargis
soojendusatraktsioon
see oli siis see põhiline okseratas – õhtuni oli endal ka selline läbiraputatud tunne käisin 3 korda selle peal, seal oli seltkond, kes pani vist 10 korda jutti….ma ei tea mis kosmonautidega tegemist oli, kuid ma ei olnud hullema atraktsiooni peal oma elus küll käinud.
Vigur käib üles nagu kellapendel ja samas käib veel teistpidi ringi… ja lõpus viskab ülemise otsa nii kõrgele et oled pea alaspidi maa poole, nii paarikümne meetri kõrgusel….
Vanaema vedasime ka ameerika mägedele
Daamid hobustel
Fitnessi Euroopa meister ei saanud ka hobuse seljas ilma trikitamiseta
juuni 14, 2012 at 6:41 p.l. #73639Ott Kiivikas
Memberjuuni 14, 2012 at 6:46 p.l. #73628Ott Kiivikas
Membersuuri katedraale on Prantusmaal palju, ühe sellise juures ka pildistatud – väga võimsad ehitised on
Et asi liiga turismikeskseks ei läheks siis natuke ka toidust, ma ei tea palju nad neid valgeid baguette siin ära söövad, kuid inimesed veavade neid poest sülemistega välja. Ise olen vahepeal ka natuke lõdvemalt söönud – sest ka kulutus oli suur kui viitsid nädalas 100km joosta, siis ei ole proleem ka päevas 1l jäätis sisse süüa, nii et kaal sellest ei muutu….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd on isu täis ja normaalse toidu juures tagasi, magustoit pigem kasulikum, puuviljad maitsestamata joguritga – mis on omakorda segatud vaniljemaitselise Hera 80 -ga….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2012 at 9:43 p.l. #72289Ott Kiivikas
MemberTänane päev õhtus ja enam vähem ühes rütmis need siin mööduvad, hommikul trenn, täna ei olnud jooksule soovi minna ja tegin kõigepealt jõuharjutused, jälle erineva haardega lõuatõmbed, kätekõverdused, triitsepsisurumised ja kõhuharjutused, peale seda tunnike ujumist – viimane on kohe eriti meeldima hakanud, nii tegin täna ka teise seansi õhtupoole, seega kokku 1.55 min ujumist, niipalju ei ole ma päeva jooksul kunagi ujnud, kilometraazilt kuskil 4,4km. Varem läks lihas kohe hirmus täis ja ei jaksanud ujuda, nüüd võin jutti mitu tundi ujuda ja pole probleemi. Muud ei ole midagi kuid bassein on pisike 12m pikk ja seal annab edasi – tagasi sügada kahe tunniga tuleb 400 otsa… samas on ta ka ühest otsast nii madal, et 5 aastasel lapsel ei jookse vesi suhu kui kikivarvul seisab. Ja põhi on kare, et pead vaatama, et ümberpöödel põlvi põhjas marraskile ei tõmbaks.
Kuid pole hullu, aeroobne vorm on praegu meeletu, peab vist triatloni ette võtma, sest jooks ja ujumine on küll enda kohta praegu väga head, küll seda ratast jaksab ka sõita…
Muudest tegemistest käisime päeval krokodillifarmis, lisaks neile elukaile, mida oli seal paarisaja ümber oli ka hiidkilpkonnasid kuni 200kg- selliseid mürakaid ei olnud oma silmaga veel näinud ja erinevaid roomajaid, igas mõõdus – seega päris meelelahutuslik päev oli.
Homme viimast päeva siin Prantsusmaal ja ülehomme sõidame Saksamaale, seal peatume paar päeva Berliinis – siis saab ehk ka korraliku jõusaali juba trenni, sellest tunnen ainsana puudust, muud aeroobset saab siin kohapeal vehkida nii et ei jõua ära teha…
juuni 16, 2012 at 6:42 e.l. #72139Draakon40
MemberTuli just sama mõte lugedes, et valmistud justkui triatloniks:) Ja lõuatõmbeid-triitsa kah uhad teha, Athletic fitness ootab proovimist!
juuni 16, 2012 at 7:20 e.l. #72074tarmop
MemberSa nüüd aeroobika kunn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi sai My Fitnessis käidud, siis trenni lõppu 40min 1,2km, mis teeb tunni tempoks 1,8km ja 1,55 kohta 3,45km, seega ujud selle aja jooksul 1km rohkem. Kui veel arvestada, et pidid minuga võrreldes veidi üle kahe korra rohkem pöördeid tegema, siis kipun arvama, et oled vale ala valinud, Indrek Seile konkurendiks olnud või siis olen ise aeglane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Turvalist koju sõitu teile seal!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.