Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
mai 30, 2012 at 12:41 e.l. #107593
trewe
Memberhttp://www.tallegg.ee/tooted/tootegrupid/_kanasnakid/chick-snack
Täna Selveris viimane kampaania päev ja saab 1.5 euriga, mälu ütleb, et tavahind on vist 2 euri kanti?
mai 30, 2012 at 5:11 e.l. #93446renku
MemberSuht sarnane sisaldus Juku juustuga, seal 40 % valku ja 10 % rasva, aga kardetavasti nii hästi ei seisa. Kunagi oli olemas ka 5 %-lise rasvasisaldusega Juku juust, aga enam ei ole seda poodidest leidnud.
mai 30, 2012 at 5:44 e.l. #93433Ott Kiivikas
MemberHinda oskab keegi öelda? Kas sama kirves värk, kui Beef Jerky?
Mis soolal viga?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi selles, et kui lihtsalt istud autos 24h, siis soola sisse küttes lähed korralikult paiste. Kuna tavatoidust tuleb soola ka niikuinii, siis ise eraldi sinna lihale ei lisaks seda sellises koguses (3% 100gr). Kuid tavapäeval kui treenin nagu ma seda teen ,siis on selline soolakogus igati ok ja vastupidi peabki seda toidule lisama, sest higistan suht palju (trenni jooksul kaalulangus 2-3 kilo, sellega koos tuleb ka soola välja korralikult)
mai 30, 2012 at 7:37 e.l. #93275gmaster
MemberHinda oskab keegi öelda? Kas sama kirves värk, kui Beef Jerky?
Tunduvalt odavam.
mai 30, 2012 at 5:59 p.l. #91929Ott Kiivikas
MemberPeale eilset trenni tuli järsku selline väsimus peale et ei oskagi kirjeldada, lihtsalt istud diivanil ja ei jõua kätt ka tõsta, kuidagi jube tühi ja terve keha on valus, liigesed annavad tunda, silmad on rasked – täpselt nagu hakkaks haigeks jääma. Kuna eile oli meil Nataliaga 8.aastapäev tutvumisest, siis tulin koju šampuse, tordi ja stritsliga….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundisn, et kui midagi suuremat ei söö, siis täna trenni ei jõua. Vaatamata sellele, et laupäeval oli korralik laadimine, kuid olen praegu trennis ikka iga kord lammutanud ja aeroobset ka korralikult teinud, seega kulutus on suur. Egas midagi laadisin ,siis tordi ja stritsliga, peale šampust ja õhtupoole veel pakk kohupiima magusa jogurti ja banaaniga – ikka korralik kausitäis, enesetunne paranes märgatavalt, väsimus oli muidugi ikka sees. Otsustasin ,et lähen varem magama ja nii ka tegin, uni oli rahutu ja täpselt nagu haiguse ajal, selline erk uni – justkui ei magakski.Hommikul oli siiski enesetunne parem ja otsustasin et võtan trenniasjad kaasa. Päeval viisin auto hooldusesse, sest üks kumm jooksis mitme päeva peale tühjemaks ja enne pikka sõitu ei taha riskida. Hoolduses selgus, et mingi isepuhastusfilter on täis ja, et ei oldud kindel, kas selle jonksu saab (uus maksab ca 2000€…..
), puhastati ära ja väidetavalt saadi korda, seega homme lähen autole järgi ja loodetavasti laseb ikka puhkusele sõita.Trenni läksin väikse kahtlusega, et kas õnnestub korralik jalapäev teha. Enne nagu ikka Shock ja Betakas sisse ja laks tuli üles ja jala Revalisse.
Kerge jooks 1,5km. ja siis kükkima
100kg/8, 130/6, 150/5, 175/5, 185/3 (kõik raw – seega ca +10 kilo 8 päevaga)
Hackkükke 100kg/8, 120/8, 140/6, 160/5, 190/5 (raw – tuli isegi kergemini kui viimane trenn 180 ga, kõik põhja välja, seega +10kg), tahtsin teha video ,kuid telefon oli tühi.
lisaks Ben Johnsonit 5 seeriat sääri ja alaselga keretõsteid pukil 40kg lisaraskusega. Lõpetuseks jooksu 2,5km.
Seega väga korralik trenn ja natuke veel ja jõuan sinnamaale, kus kevahoojaks valmistudes maksimaalselt jõudsin.
Homme tegus päev, vaja nii asjad kokku panna kui tööülesandeid üle anda.
mai 30, 2012 at 8:00 p.l. #91810htilga
MemberBeetakat panen 1 kuhjaga supilusikatäie enne trenni ca 5-7 gr.
Mõtlesid vist teelusikat?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2012 at 8:27 p.l. #91782Ott Kiivikas
MemberMõtlesid vist teelusikat?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sedant nüüd küll jah et teelusikatäis, kuid tundub et laksab….
mai 31, 2012 at 8:12 e.l. #91694LauraL
Membermai 31, 2012 at 8:36 e.l. #91618Ott Kiivikas
MemberSee vist esimene koomiks kus kulturistid läbi käivad…..aga Ott tegi juba enne jah tegusi kui väikeOtt peale tuli….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2012 at 9:33 e.l. #91484vend vähk
ModeratorPeale eilset trenni tuli järsku selline väsimus peale et ei oskagi kirjeldada, lihtsalt istud diivanil ja ei jõua kätt ka tõsta, kuidagi jube tühi ja terve keha on valus, liigesed annavad tunda, silmad on rasked – täpselt nagu hakkaks haigeks jääma. Kuna eile oli meil Nataliaga 8.aastapäev tutvumisest, siis tulin koju šampuse, tordi ja stritsliga….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundisn, et kui midagi suuremat ei söö, siis täna trenni ei jõua. Vaatamata sellele, et laupäeval oli korralik laadimine, kuid olen praegu trennis ikka iga kord lammutanud ja aeroobset ka korralikult teinud, seega kulutus on suur. Egas midagi laadisin ,siis tordi ja stritsliga, peale šampust ja õhtupoole veel pakk kohupiima magusa jogurti ja banaaniga – ikka korralik kausitäis, enesetunne paranes märgatavalt, väsimus oli muidugi ikka sees. Otsustasin ,et lähen varem magama ja nii ka tegin, uni oli rahutu ja täpselt nagu haiguse ajal, selline erk uni – justkui ei magakski.Hommikul oli siiski enesetunne parem ja otsustasin et võtan trenniasjad kaasa. Päeval viisin auto hooldusesse, sest üks kumm jooksis mitme päeva peale tühjemaks ja enne pikka sõitu ei taha riskida. Hoolduses selgus, et mingi isepuhastusfilter on täis ja, et ei oldud kindel, kas selle jonksu saab (uus maksab ca 2000€…..
), puhastati ära ja väidetavalt saadi korda, seega homme lähen autole järgi ja loodetavasti laseb ikka puhkusele sõita.Trenni läksin väikse kahtlusega, et kas õnnestub korralik jalapäev teha. Enne nagu ikka Shock ja Betakas sisse ja laks tuli üles ja jala Revalisse.
Kerge jooks 1,5km. ja siis kükkima
100kg/8, 130/6, 150/5, 175/5, 185/3 (kõik raw – seega ca +10 kilo 8 päevaga)
Hackkükke 100kg/8, 120/8, 140/6, 160/5, 190/5 (raw – tuli isegi kergemini kui viimane trenn 180 ga, kõik põhja välja, seega +10kg), tahtsin teha video ,kuid telefon oli tühi.
lisaks Ben Johnsonit 5 seeriat sääri ja alaselga keretõsteid pukil 40kg lisaraskusega. Lõpetuseks jooksu 2,5km.
Seega väga korralik trenn ja natuke veel ja jõuan sinnamaale, kus kevahoojaks valmistudes maksimaalselt jõudsin.
Homme tegus päev, vaja nii asjad kokku panna kui tööülesandeid üle anda.
Welcome to the club!
Mina olen juba teist nädalat jalamees, sest eelmisel nädalal jooksis minu masina mootor ilusal selgel päikesepaistelisel päeval ja väga hea tee peal kokku. Kolb lendas tükkideks ja väidetavalt sellest mootorist enam asja ei saa ühe autospetsialisti kinnitusel. Esimese hooga hakkasimegi uut mootorit otsima, aga nüüd kuulsime ka ühe teise spetsialisti seisukoha ära, et äkki annab seda mootorit ikka taastada. Ütlen ausalt- LAND ROVER esindus on hetkel viimane koht, kuhu ma torman. Viimane kord võtsid nad minult tavalise tagatule vahetuse eest 100 EUR! Selle raha eest oleksin ise ka ilma käte ja jalgadeta, kruvikeeraja hammaste vahel selle lambi ära vahetanud
. RÖÖVLID!!! mai 31, 2012 at 12:57 p.l. #91259Ott Kiivikas
MemberWelcome to the club!
Mina olen juba teist nädalat jalamees, sest eelmisel nädalal jooksis minu masina mootor ilusal selgel päikesepaistelisel päeval ja väga hea tee peal kokku. Kolb lendas tükkideks ja väidetavalt sellest mootorist enam asja ei saa ühe autospetsialisti kinnitusel. Esimese hooga hakkasimegi uut mootorit otsima, aga nüüd kuulsime ka ühe teise spetsialisti seisukoha ära, et äkki annab seda mootorit ikka taastada. Ütlen ausalt- LAND ROVER esindus on hetkel viimane koht, kuhu ma torman. Viimane kord võtsid nad minult tavalise tagatule vahetuse eest 100 EUR! Selle raha eest oleksin ise ka ilma käte ja jalgadeta, kruvikeeraja hammaste vahel selle lambi ära vahetanud
mai 31, 2012 at 7:08 p.l. #90412Ott Kiivikas
MemberNii ettevalmistused sõiduks tehtud, asjad enam vähem koos, viimane trenngi Spartas tehtud. Pidi olema puhkepäev, kuid nagunii paar päeva ei saa trenni teha, sega mõtelsin ,et teen ette ära, kerge jooks 30 min 5 km, lisaks lõuatõmbed, kõhtu, triitsepsi surumisi – selline üldkeha trenn.
Toidulisandite kasti vean ka kaasa, et mine sa tea kuidas toitu kätte sattub, et oleks varu kaasas.
Väike ülevaade kaasavõetavast toidulisanditekastist.
mai 31, 2012 at 7:18 p.l. #90912htilga
MemberShock hoiab autoroolis üleval
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2012 at 7:22 p.l. #90884Tragl
MemberWelcome to the club!
mai 31, 2012 at 7:30 p.l. #90797batmannu
MemberMinu kehale hera tooted ei sobi. tekitavad jubedat aknet lihtsalt!
edu laagris!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.