Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
aprill 29, 2012 at 9:41 e.l. #123356
Ott Kiivikas
Memberaprill 29, 2012 at 9:45 e.l. #123352Ott Kiivikas
Memberaprill 29, 2012 at 8:25 p.l. #122401Ott Kiivikas
Memberaprill 30, 2012 at 6:29 p.l. #121465Ott Kiivikas
MemberViimane jalatrenn tehtud, mis oli üllatav, et jõudu oli kuidagi paremate päevade tasemel, vaatamata sellele, et hommikune kaal oli suht madal 86,6kg, siis päeval enne trenni Revali suht täpselt kaalul 88,5kg. Säärte sirutusi, mis ei ole küll parim jõunäitajate võrdlemiseks läksin kuni kaalupaki põhja välja ja seda normaalse tehikaga, lihtsalt uidagi oli pura sees, tavaliselt ei tee sellise raskusega. Ka jalapressil, mis on parem mõõdupuuks läksin vanal jalapressil kuni 400kg ja tegin veel varuga 8 kordust ja seda ilma igasuguste põlve soojendus või tugevate sidemetata, parematel päevadel olen seal 450 6 teinud, usun et ka täna oleksin selleks suuteline olnud, lihtsalt arvasin , et jätan varu ,et mitte liigseid riske võtta, lisaks veel käärkükke kuni 127kg 8 kordust ja muid jalaharjutusi, lisaks jooksu 6 km. Kaal langes trenni lõpuks 86,8kiloni. Kuid neljapäeval peab juba olema 85,0kg, selge et teen ära, kuid päeval tuleb ikka kraan korraks kinni keerata.
Veel on jäänud kaks trenni siin Eestis ja midagi liigutan ka ehk Hispaanias, sest võistlus on alles pühapäeval. Pilt läheb ikka teravamaks ja usun ,et suudan näidata oma tippvormi õigel päeval. Väljalend on kolmapäeva lõunal kell 13.10.
aprill 30, 2012 at 6:42 p.l. #121414Rainerr
MemberNendel piltidel näitad korralikku grimmi. Baltikaid läbi vaadates jäi mulle meelde selline õlist läikiv ja tumedate jooksva grimmi juttidega kaetud vorm.
mai 1, 2012 at 10:35 e.l. #121189egle eller-nabi
MemberGrimm jooksis Otil tõesti lausa ojana alla. Ei teagi kas grimmi eripära või laval liiga kuum. Võrreldes Eesti ja Riia võistlusega oli laval tõesti kuumem.
mai 1, 2012 at 10:40 e.l. #121181Sarge
MemberKui lavale läksin, oli tunne nagu oleks solaariumis.
mai 1, 2012 at 11:50 e.l. #121165Ott Kiivikas
MemberEga jooksis mul Loaded Cupil ka Jan Tana – kui pidin 4 korda järjest poosid läbi tegema. Naiste võistlusaladega võrreldes on kulturismis pingutus kordades suurem ja tugeva lavavalguse – eriti kui ei ole külmad lambid hakkab, lihtsalt palav ja inimeste higierituvus on ka erinev, ma hakkan suht kiiresti higistama. EM ja MM ei pea järjest tegema poose läbi, st teed alguses oma 1 tiiru poose, kui saad 15 sekka siis mõne ajapärast teed uuesti poosid läbi ja vastavalt sellele, kuhu sa kohtunike arvates kuulud kas kohad 1-5, 6-10, 11-15 saad veel ühe väljakutse, kuid need on kõik parjate vahedega, st. saad vahepeal tagareas hinge tõmmata ja maha jahtuda. Mul on järel veel ka Jan Tanat, tõenäoliselt teen EM -veel sellega läbi, et kindla peale minna.
mai 1, 2012 at 12:47 p.l. #120931egle eller-nabi
MemberEMile minejatele meigi osas väike kingitus Spartas.Jätsin sulle ja Mikule kõige tugevama meigi põhja ja Krissule ka üht teist. Et te näod säraksid
Tervitused Kairitilt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2012 at 4:03 p.l. #120797Ott Kiivikas
MemberEMile minejatele meigi osas väike kingitus Spartas.Jätsin sulle ja Mikule kõige tugevama meigi põhja ja Krissule ka üht teist. Et te näod säraksid
Tervitused Kairitilt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud sain kingitused kätte, anname endast parima, et look – super oleks! Kairitile tervitused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2012 at 8:26 p.l. #119736Ott Kiivikas
MemberEga midagi asjad on koos ja hommikune trenn veel jäänud ja kell 13.10 juba stardime. Õhtul oleme juba kohapeal ja saame ennast sisse sättida eks paistab kui hea netiühendus seal on, mäletan varaemast ajast, et oli kordi kus see lonkas ja vastupidi, sai teha hästi reportaazi. Igal juhul on aparaat ja arvuti kaasas, loodame parimat!
mai 8, 2012 at 6:17 p.l. #112228Ott Kiivikas
MemberNonii kevadhooaeg läbi ja võib öelda tagasivaadates, et siiani edukaim minu 19 aasta pikkuses võistluskarjääris, just kevadhooaega silmas pidades. 4 võistlusest 3 võitu ja 1 teine koht ja 1 punkt jäi lahutama EM kullast.
Täna on juba inimese tunne ja väsimust vähem, eile olin alles plätu….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd võtan paar nädalat rahulikumalt ja siis uuesti algavad ülesehitustööd sügiseks, kus hooaja põhieesmärk Equadoris toimuv MM. Ega siin rahulikult olla ei saa, sest palju tööasju, millele keskenduma peab ja juba reedel läheb uuesti sõiduks Horvaatiasse EM -le. Peale seda tagasi kaks nädalat ja siis uuesti Euroopa tour plaanis, seega reisimisest saab jällegi pikaks ajaks isu täis.Eks kui juba tõsisemalt hakkan treenima, siis kirjutan ka programmist millised mõtted seoses trennidega on.
Selline näeb välja kevadhooaja saak 4 võistlusega
mai 8, 2012 at 6:47 p.l. #112157htilga
MemberKorralik saak, palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks see EM kuld on hea järgmisel juubel-võistlusaastal kena võtta, kui 20. täis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2012 at 7:12 p.l. #112149Ott Kiivikas
MemberKorralik saak, palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks see EM kuld on hea järgmisel juubel-võistlusaastal kena võtta, kui 20. täis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmise aastal saab tähistada nii 100 võistlust kui 20 aastat lavalaudu….ja miks mitte seda ilmestada ka mõne tiitlivõiduga. Järgmisel aastal on kolm tiitlivõistlust ,kuid ma ei ole kindel et Maailmamängudel on enam kulturismi kategooriat, tuginedes viimaste mängude dopingukontrollide tulemustele. Jääb alles tõenäoliselt klassika ja fitness.
mai 8, 2012 at 7:54 p.l. #112019Ott Kiivikas
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.