Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2012 at 4:43 p.l. #144367
Archangel
MemberMa unustasin vist tookord kui küsisid vastata kunas ma kohapeal olen ja täna olin jah päeval Revalis trennis ja peale seda käsisin Elionis tegemas treeningualast koolitust, homme samuti, seega seekord ei trehvanud. Aga millega meie aju Rebasepoiss hätta jäi, kas saan kuidagi kirjavahetuses aidata vastata millegile? Loodan ,et auhind leiab ikkagi koheselt sinu ettevalmistuses rakendust, täna panen ka välja oma lisandite valiku mida hetkel kasutan ja mille pealt olen oma vormi teinud.
Hätta jäime esialgu sellega, et mis see auhind olema pidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Ma ise ka kiiruga ei pannud sinu seda pilti tähele, mis sul lisandist pandud oli, seega mõtlesin, et sa kohapeal pakud midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, blogi uurides otsustati, et eks see kreatiini-potsik ja sheiker auhinna jaoks pildina oli välja toodud ja kätte ma selle ka sain.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutusse läheb jah suht koheselt. Vana kreatiin pm. otsas ja hakkasingi just mõtlema, kus juurde saada.
Sinu lisanditest enam huviaks mind pigem sinu tavatoitumise numbrid. Sest nendel põhineb enamus vormi tegemist – lisandid siiski menüü optimiseerimiseks ning keha töövõimekuse võimendamiseks. Ainult neile lootes jääb elulõpuni põrsaks, kui baas paigas pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2012 at 6:15 p.l. #143901Ott Kiivikas
MemberHätta jäime esialgu sellega, et mis see auhind olema pidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Ma ise ka kiiruga ei pannud sinu seda pilti tähele, mis sul lisandist pandud oli, seega mõtlesin, et sa kohapeal pakud midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, blogi uurides otsustati, et eks see kreatiini-potsik ja sheiker auhinna jaoks pildina oli välja toodud ja kätte ma selle ka sain.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutusse läheb jah suht koheselt. Vana kreatiin pm. otsas ja hakkasingi just mõtlema, kus juurde saada.
Sinu lisanditest enam huviaks mind pigem sinu tavatoitumise numbrid. Sest nendel põhineb enamus vormi tegemist – lisandid siiski menüü optimiseerimiseks ning keha töövõimekuse võimendamiseks. Ainult neile lootes jääb elulõpuni põrsaks, kui baas paigas pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi selge, toitumise ja treeningu kohta teen põhjalikuma kokkuvõtte meie suvelaagrisse 16 -22 juuli ,seal tuleb see ühe koolituse osana ja mõeldud just 3 või enama tasemega treenerite täiendkoolitusena, kes praegu või tulevikus soovivad tegeleda eelkõige just võistlejate sportlaste treenimisega või ise võistlusspordis kaasa lüües. Sellepärast mul ei ole mõtet siin detailset ülevaadet ära tuua, vastasel juhul ei ole mul midagi lisaks suvel esitada. Vaatame ära millega hooaeg kulmineerub ja koolitust teeme igaljuhul sõltumata EM tulemusest, kuid selge, et seal kehvasti ei lähe kui asjad kulgevad samamoodi edasi nagu nad praegu läinud on.
Toidulisandite kohta on mulle ka facebooki postitatud, et mida ma söön ja mida soovitan eks need asjad on siit vahelduva eduga ka läbi käinud, panen nad välja ühe pildina ja kuidas neid päeva lõikes kasutan:
Hera 80 ja Protein Block 50:50 (kokku 40 gr. hommikul pudru sisse)
Workout Shock enne trenni unisematel päevadel või kui plaanis ennast ületada 2 spl. 300ml veega enne trenni.
Amino Rush (puudub pildilt toode oli kodust otsa saanud, 2 spl trenni aeg segatuna 700ml veega)
HTR +Dextro peale trenni esimest 60 – 80 gr + 40 gr. dextrot
Joint+ (4 kapslit enne magamaminekut)
Omega 3 (3 kapslit enne magamaminekut)
Geen Tea 2 kaplit päevas 1 hommikul 1 õhtul
Pump+ (puudub pildilt 4 kaplit enne magamaminekut)
MZB (enne magamainekut 2 kapslit)
aprill 10, 2012 at 6:30 p.l. #143829htilga
MemberHuvi pärast uurin, et miks Pump+ enne magamaminekut?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2012 at 7:00 p.l. #143743Ott Kiivikas
MemberHuvi pärast uurin, et miks Pump+ enne magamaminekut?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pump + koostises ei ole midagi ergutavat, vaid põhitoimeained arginiin ja kre -alkalyn, neid võib vabalt ka enne magamist kasutada kuna magades enamus taastumisprotsesse toimub ja arginiin eriti kiirendab taastumist ja aitab tõsta kasvuhormooni taset, mis omakorda on eelduseks lihasmassi kasvule.
Enne trenni on Shock piisav laks
aprill 11, 2012 at 7:24 e.l. #143223fantomin
Memberhttp://www.health.harvard.edu/press_releases/Is-peanut-butter-healthy
Tegelikult – miks ka mitte?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2012 at 8:16 e.l. #143195Ott Kiivikas
Memberhttp://www.health.ha…-butter-healthy
Tegelikult – miks ka mitte?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus ei olegi selles, et pähklivõi oleks mingi rämpstoit mida kasutama ei peaks. Asi lihtsalt selles, et ta on suht rasvane toit ja kes vähegi toitumisega kursis on siis nii valgu kui rasva seedimine on organismi jaoks tunduvalt pikaajalise protses kui süsivesikute. Võistlustel ,eriti lavataga pead olema valmis kohe lavale minema, tihti ei tea ka täpselt kunas ja siis süües möödaminnes seal pool purki seda pähklivõid, selgub pärast laval, et kuidagi lihas ei taha täis minna ja kõhus on raske. Lavatagune toit peab olema väga kergesti seeditav, et see ei hakkaks segama põhitegevust.
aprill 11, 2012 at 10:06 e.l. #143027htilga
MemberKüsimus ei olegi selles, et pähklivõi oleks mingi rämpstoit mida kasutama ei peaks. Asi lihtsalt selles, et ta on suht rasvane toit ja kes vähegi toitumisega kursis on siis nii valgu kui rasva seedimine on organismi jaoks tunduvalt pikaajalise protses kui süsivesikute. Võistlustel ,eriti lavataga pead olema valmis kohe lavale minema, tihti ei tea ka täpselt kunas ja siis süües möödaminnes seal pool purki seda pähklivõid, selgub pärast laval, et kuidagi lihas ei taha täis minna ja kõhus on raske. Lavatagune toit peab olema väga kergesti seeditav, et see ei hakkaks segama põhitegevust.
Äkki neil on seal purgis tegelikult midagi muud? Pähklivõi purk aga valiti sellepärast, et konkurente eksitada / valele teele suunata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2012 at 10:35 e.l. #142969Rainerr
MemberÄkki neil on seal purgis tegelikult midagi muud? Pähklivõi purk aga valiti sellepärast, et konkurente eksitada / valele teele suunata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milleks ? Ega laadimisel kasutatavad toiduained ka saladus ei ole. Küsimus siiski kogustes ja individuaalsuses.
aprill 11, 2012 at 10:40 e.l. #142962htilga
MemberMilleks ? Ega laadimisel kasutatavad toiduained ka saladus ei ole. Küsimus siiski kogustes ja individuaalsuses.
Selleks, et teised näilikku järgi teeks, mille tõttu on eksitajal võimalik (ohvrite arvelt) paremale kohale tõusta – suht utoopia aga võimalik ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Individuaalsuse küsimus hajub natuke selle taustal, et Ott ütles, et antud toode oli populaarne võistlejate seas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koguse osas tekitab kahtlusi asjaolu, et juba nendel paaril pildil oli võistlejal purk koos parajalt suure lusikaga käes (iseasi, et palju siis söödi aga teatud eeldused tekivad).
aprill 11, 2012 at 10:47 e.l. #142952Rainerr
MemberSelleks, et teised näilikku järgi teeks, mille tõttu on eksitajal võimalik (ohvrite arvelt) paremale kohale tõusta – suht utoopia aga võimalik ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Individuaalsuse küsimus hajub natuke selle taustal, et Ott ütles, et antud toode oli populaarne võistlejate seas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koguse osas tekitab kahtlusi asjaolu, et juba nendel paaril pildil oli võistlejal purk koos parajalt suure lusikaga käes (iseasi, et palju siis söödi aga teatud eeldused tekivad).
Individuaalsust ja kogust silmas pidades ei mõelnud ma seda pähklivõid, vaid tavalisi süsivesikuterikkaid toiduaineid. S.T ühele sobivad kummikommid, teisele riisigaletid, kolmandale sefiir. Ja ilmselge on ju, et 75kg mees ei lae niipalju kui 90kgne.
aprill 11, 2012 at 10:54 e.l. #142931htilga
MemberIndividuaalsust ja kogust silmas pidades ei mõelnud ma seda pähklivõid, vaid tavalisi süsivesikuterikkaid toiduaineid. S.T ühele sobivad kummikommid, teisele riisigaletid, kolmandale sefiir. Ja ilmselge on ju, et 75kg mees ei lae niipalju kui 90kgne.
Küsimus polnud üldteoreetiline, vaid olukorraspetsiifilis-praktiline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2012 at 11:35 e.l. #142912Rainerr
MemberKüsimus polnud üldteoreetiline, vaid olukorraspetsiifilis-praktiline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 11, 2012 at 11:38 e.l. #142908htilga
MemberOkei. Küsimus polnud selles, et “mida võiks teha”, vaid selles, et “mida tõenäoliselt tehti”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Ma kirjutasin, et “äkki oli purgis midagi muud peale pähklivõi” ,mille peale sina vastad, et “milleks?” ja pärast ütled, et mõtlesid hoopis süsivesikuid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes, et sa tulid ju hoopis mingist muust asjast rääkima ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2012 at 1:56 p.l. #142629Ott Kiivikas
MemberPäris huvitav mõttevahetus on siin vahepeal tekkinud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu öeldakse palju kära ei millestki…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2012 at 7:16 p.l. #142354Ott Kiivikas
MemberTänane trenn andis jällegi kinnitust sellest, et ettevalmistus on kontrolli all ja panen kogu oma kogemustepagasi mängu ,et tulemus maksimaalne oleks. Sain üle pika aja teha trenni sõber Etsiga ja koos tegemine enne võistlusi eriti motiveerib pingutama ja täna oli nii energiat kui tahet kohe trenni algusest peale ja olen viimase paari ööga maganud tagasi neid unetunde, mis nädalavahetusel võlgu jäid.
Pole just tihti seda, et dieedi ajal müned uued rekordid saad mõnedes harjutustes , täna just nii läks ja lihtsalt oli powerit sees.
Kõigepealt jooksin 3 km ja peale seda
1) T – Kangi tõmbed
80kg/10, 100/10, 120/8, 130/6, 145/6 – uus rekord!
2) Kitsa haardega tõmbed ülalt Cybexil
100kg/10, 120/8, 140/6, 160/6, 170/6 – samuti uus rekord.
3) Trenazöör vaba raskus alatõmbed
100kg/10, 120/10, 140/8, 160/6
4) Pullover trenazööril
118kg/ 10, 132/8, 141/8, 141 – põhjas + 10kg/8, 141kg+20 kg lisaraskust /6 – uus rekord.
5) Ühe käega hantli tõmbed küljele’
85kg/6, 85/8
6) Lõuatõmbamine 6x .6x
7) Trapets kang seljataga smith
137/10, 157/8, 177/8, 197/6
Good morning50/12, 70kg/8, 80/8, 90/8, 90/7
Jooksu lõpetuseks 3 km
Video siis T -Kangi tõmmetest.
=
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.