Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2012 at 1:22 p.l. #152901
rennosport
MemberTeisalt tähendab see seda, et aprilli kuus ostame kõik poest poolenisti ära haudunud tibusid munade asemel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2012 at 6:12 p.l. #152348Ott Kiivikas
MemberTänane trenn näitas jällegi seda,et liigun õiges suunas, st. et energiat on ja jõunäitajad on jätkuvalt head.
Kõigepealt jooksin soojenduseks 3 km ja peale seda alustasin tugevamat jalapäeva
1) Kükk kang turjal
100/6, 120/5, 140/5, 150/5, 160/5, 170/5, 180/5 (kõik seeriad varuga) raw
2) Jalapress (vana masin – arvan ,et ca 100 kilo raskem teha kui uutel masinatel) raw
200/8, 250kg/6, 300/6, 340/6, 380/6, 420kg/5
3) Hackkükke
110/6, 130/6, 150/5, 170/5, 190/5 kõik raw ja põhja
4) Säärte sirutused ette
3 s 59 – 86kg 7-10 kordust
5) Käärkükke smithil
77/8, 107/8, 127/8, 137/8, 137/8
6) Ben Johnsonit
5 seeriat 8 – 10 kordust
7) Good morning
4 seeriat 60 – 80 kg
lisaks säär, kõht ja tuharatrenazöör.
Jõunäitajad on suures osas säilinud ja aeroobse trenni vähendamine võistluste eel on ennast õigustanud. Enestunne hea ja energiat küll – seega sööge süsikaid ja tehke trenni, kes trenni teha ei viitsi see ärgu söögu…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav oli jälle vaadata palju kaal kukub trenniga. Enne trenni kaal 90,3 kg ja peale tenni kui olin trenni ajal joonud 1,2 liitrit tagasi oli peale trenni kaal 88,5 kg ehk 1,8 kilo kukkus 2,5 tunnise trenniga.Homme sõidan Raplasse tegema lasteaia direkotirtle loengut nii toitumise kui treeningu teemadel, peale seda ülikonna proovi, nimelt EOK täitevkomitee liikmetele õmmeldakse eraldi ülikonnad ja lõpuks saan Montonist endale sobiva loodetavasti, usun et tellin lisaks ka sellise variandi millega erinevatel üritustel kannatab käia. Ammu plaanisin minna ja nüüd tuli võimalus koju kätte….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ‘märts 27, 2012 at 6:32 p.l. #152265Kristjan-Johannes Konsap
Membermärts 27, 2012 at 6:34 p.l. #152255Ott Kiivikas
MemberTänud Kirp, panen kõrvataha, ükski senine ülikond ei ole mind sportlikuks teinud ehk juhtub see uue mudeliga, mis mõõtude järgi õmmeldakse. Enne võistlusi on paras aeg ka minna mõõte andma – samas, ega ma ka hooajaväliselt ei ole 10 kilo raskem….
märts 27, 2012 at 6:42 p.l. #152238rait83
Memberkust see muna hind nüüd nii lakke hüppas? Võru selveri munalett oli tavalistest munadest tühi, pole sellist pilti enne näinud.
märts 27, 2012 at 6:57 p.l. #152185htilga
Memberkust see muna hind nüüd nii lakke hüppas? Võru selveri munalett oli tavalistest munadest tühi, pole sellist pilti enne näinud.
Mingi Euroopa Nõukogu direktiiv kanade õnne / heaolu tingimuse osas
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kanad said endale avaramad puurid, kus peab olema siblimisala, küüneviil, õrs puhkamiseks ja eraldatud munemiskoht.
märts 27, 2012 at 7:47 p.l. #152039Sarge
MemberSee on haige, et enne inimestel polnud munade järele vajadus ja nüüd järsku on kõik letid tühjad. Mis nad nende munadega teevad – külmutavad ära???
“>märts 27, 2012 at 7:55 p.l. #152035joonast
MemberAjakirjandus ka asjatult süvendas inimestes paanikat ning nii need paljud inimesed koguvad mõtetult neid mune kokku. Munafirmadele on see loomulikult kasulik
märts 28, 2012 at 9:57 e.l. #151367vend vähk
ModeratorMingi Euroopa Nõukogu direktiiv kanade õnne / heaolu tingimuse osas
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kanad said endale avaramad puurid, kus peab olema siblimisala, küüneviil, õrs puhkamiseks ja eraldatud munemiskoht.
Ühesõnaga nõutakse kanadele inimõiguseid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2012 at 10:21 e.l. #151265Patella
MemberMina nägin eile poes pruune mune. Valgeid aetakse taga.
märts 28, 2012 at 10:23 e.l. #151262vend vähk
ModeratorMina nägin eile poes pruune mune. Valgeid aetakse taga.
Munadepühadeks hakatakse tumedaid munasid emailiga valgeks värvima
märts 28, 2012 at 6:56 p.l. #150576Ott Kiivikas
MemberEi tea kas see nii peabki lema, kuid ka täna sain kinnitust, et jõunäitajad säilivad ja seda 9 päeva enne võistlust. Tegin siis rinda, õlga ja triitsepsit.
1) Lamades kangi surumine
100/8, 120/6, 130/5, 140/5, 160/3 (viimast kordust viimases seerias aidati)
2) Kaldpink smithil surumine
77/8, 97/6, 107/6, 117/5, 127/4, 137/3 (vimane kordus abiga)
3) Lamades hantlite surumine
50kg/6, 60/5 (siit ka all video) – mõlemad seeriad varuga ja viimases veel 60/5
4) Trenazööril surumine 4 s – kuni kaalupakk põhjas 5 kordust.
Lisaks õlga ja triitsa.
Ma ei tea mis Revalis toimub, kuid kunagisest tõsisest töösaalist on saanud koht, kus õhtul ei ole lihtsalt võtta julgestajat, hea et Vändriku Ints oli saalis, kuid ühtegi sellist tegijat 2 tunni jooksul ei olnud appi võtta, kes teab kuidas aidata, enamus seltskonnast on sellised kes ise abi vajavad…mitte paha pärast, kuid see on reaalsus, et kui kutsud inimese taha, keda peab ise tegemise käigus välja õpetama, on see ohtlikum kui ise tegemine. Nii punnisin triitsa nii, et kõigepealt tegin ületõmbe ja siis sain suruma hakata. Palju on soomekeelset publikut, toimub vist integratsioon, eestlased soome ja soomlased eestisse – vähemasti Revalis on riietusruumis juba kohati rohkem soome keelt kuulda kui eesti.
Kõik tegijad on vist Spartasse üle kolinud????….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kolmas harjutus lamades hantlite surumine – pura on veel sees küll 13 tööseeria.
aprill 1, 2012 at 4:40 p.l. #280886Ott Kiivikas
MemberHullumeelne nädalavahetus õhtus….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaatamata tegusale ja pingelisele päevaplaanile mis viimastel päevadel seoses Reval Cupile ja koolitusele olid, andsid need mõlemad mulle juurde lisaenergiat ja sära nende inimeste silmis kes osalesid kandusid ka mulle endale…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahan tänad kõiki abilisis kes aitasid nii võistluse korralduses kui koolituse korralduses ja kõiki kes osalesid ja andsid oma panuse ürituse õnnestumiseks!
Reval Cup – selge et ise seistes külje pealt võistlus jälgides ei hakka ma kommenteerima võistluste tulemust ja seda mis saali paistis ja selleks olidki meil kohtunikud – neli lausa rahvusvahelise kategooria omad. Selge, et tulemused olid ka mulle üllatavad ja usun ,et aeg ajalt on selline raputamine kasulik, et võidab mees, keda vaevalt et enne võistlust oleks keegi absoluudi võitjaks pakkunud – kihlvekontoris oleks Siimu pealt võinud teenida päris korralikult….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on ka hea näide, et vaikselt oma asja ajades ja mõistusega treenides on võimalik parandada väga korralikult lühikese ajaga oma vormi. Siim oli ikka päris tummaks löödud….heas mõttes.Naised olid ilusad ja tase bikinis oli päris hea, Triinule loodetavasti leiame EKV ka väärilised vastased.
Võistlus jooksis kiiremini kui oleks lootnud, kuid usun et kellegil selle vastu ei ole, sest tavaliselt on vastupidi, alustasime täpselt 14.00 ja 15.30 oli läbi. Panen välja ka mõned järelpeopildid – tort oli fantastiline, ma küll ei võtnud tükkigi, kuid silmadega sõin,…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan ,et need kes sõid võivad kinnitada.Mõlemil päeval olin trennis juba enne kella 7 hommikul, et enne võistlust ja koolitust tahtsin lihtsalt ära teha, sest ei olnud kindel et päraste neam energiat on. Nii et mõlemil päeval 12 tunnised päevad, kuid olen rahul et kõik õnnestus.
Kõige parem tunne oli see kui sõidad 6.40 hommikul trenn ja teeääres kakerdavad tegelased alles pidust koju – siis saad aru, et tegeled õige asjaga….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine nädal ei tule kergem ja kuna olen reedel juba Taanis, siis tuleb eeloleval nädalal mõelda ka rohkem oma ettevalmistuse peale.
aprill 1, 2012 at 4:48 p.l. #280973htilga
MemberKindlasti on maru hea tunne pärast neid tegusaid päevi, et ikka 100% läheb kogu aeg asja ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2012 at 4:53 p.l. #281547Ott Kiivikas
MemberKindlasti on maru hea tunne pärast neid tegusaid päevi, et ikka 100% läheb kogu aeg asja ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik see emotsioon mida sa näed ja mida ma saan inimestelt tagasi motiveerib seda jälle uuesti ette võtma. Seekord töötas meekond super hästi Team Kiivikas oli uuel tasemel, just eelmine kord arutasin Mikuga, tegime kogu töö kolmekesi ära, nüüd oli pingirea jaoks abiline rääkimata kõigest muust detailidest mis vajasid lahendamist, nii selgus 10 min enne võistluse algust, et otseülekandega on probleeme ja Mikk kes pidi võistlejaid lava taga kokku korjama ja mulle kategooriate kaupa ette tooma, ei saa otseülekannet jätta omapead ja nii delegeerisin selle Eduardile – Afganistaani sõbrale, kes polnud elus vist enne kulturismivõistlusel käinudki ja sai minuarust väga hästi lavataga hakkama. Selliste inimestega on lust koostööd teha.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.