Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2012 at 10:52 e.l. #191331
Ott Kiivikas
MemberMeenub üks lugu sellest, kuidas loomadel oli igav ja siis rebasel tuli geniaalne plaan hakata lätlaseid mängima. Seltskonnas olid veel karu, jänes ja peni. Teised olid rebase avaldusest vaimustuses ja küsisid, et kuidas siis lätlaseid mängida? Rebane selgitas, et esmalt peaks omale läti nimed panema- Rebane on uue nimega Reebis, Karu on Kaarus ja Jänes on Jäänis. Peni solvus selle asja peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selles suhtes, et Kiivikas on ka kergelt läti nimi- “S” on lõpus
Eks need mulkide esivanemad on kõik omal ajal seal üle piiri käinud koerust tegemas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mäletan, et kui lapsena käisime Lätis korvpallivõistlustel, siis ka nende meete nimedele, kelle nimes S lõpus ei olnud, pandi see kohapealses võistlus protkollis lisaks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2012 at 7:19 p.l. #102135Ott Kiivikas
MemberTänase päeva helgemad hetked jäid Revalisse, kus tegime Airega presentatsiooni ja samal ajal võtisn üles huvitavat materiali Sagori kükki -soolost….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hea, et maja omale kohale jäi. Alustasime varem, sest tavaliselt on just noored saalis varem ja nii ka oli – ühesõnaga kõva möll käis ja joojate hordid tulid üksteise järel oaasi (ehk meie boksi) janu kustutama.Plaanisin täna ise teha jalgu ,kuid pea oli uimane ja otsustasin lükata trenni homseks. Kui enesetunne ei ole kõige paerem, siis kuulake sisetunnet, see ei peta.
Mõned pildid ka saalist
veebruar 28, 2012 at 10:22 e.l. #184476Ott Kiivikas
MemberTäna on enesetunne juba tunduvalt parem ja eilne trenni vahelejätmine on ennast 100% õigustanud. Seega loodan täna teha korraliku jalatrenni Revalis ja jällegi superseeriad…eks õhtul kirjutan kuidas läks.
Siit moraal, et kui tunned et ei ole minekut, kuula sisetunnet ja lähtu sellest, parem üks päev oodata kui pärast 4 päeva siruli olla.
veebruar 28, 2012 at 6:02 p.l. #190105Ott Kiivikas
MemberSool on tänase päeva võtmesõna! Just niiviisi võin alustada järjekordset blogisissekannet, sest ilma soolata ei teagi kuidas trenni lõpuni oleksin toimetanud. Tegin jalgu nagu varem ka kirjutasin ja alustasin jooksuga 3 km soojenduseks.
Olen viimasel ajal olnud trennis dressipluusiga ja selge, et seeläbi higistan ka rohkem kuna palvam on lihtsalt. Kõigepealt 2×6 superseeria säärte sirutusi see näeb välja siis nii, et panen raskuse millega suudan teha 5-6 kordust mõnikord ka 8 ja siis vähendan raskust järjest 5 korda või kui tunne on et jõudu on siis teen paar seeriat ühe ja sama raskusega, paus ca 10 – 20 sek.
Peale seda jalapressi samuti kaks 6 superseeriat (350kg – 280kg 8-5 kordust seerias)
Peale seda 2×3 superseeriat käärkükke – peale seda olid jalad päris pehmed sest 30 seeriat pumpamist oli tehtud…
Edasi Ben Johnson, seal sain teha neljase superseeria kui tagareied tõmbasid mõlemad krampi. Ei jäänudki muud üle kui Revali kohviksusse sammud seada ja lisasin kohe tugevalt soola oma Amino Rushi jooki ja läks ca 2-3 min kui krampidest ei olnud enam jälgegi – tavaliselt see ise enam üle ei lähe, niipea kui pingutad on jalad uuesti täiesti krampis, sest higistasin palju ja vett koos mineraalidega lendas koralikult välja. Ja jätkasin trenni panin veel ühe 4 superseeria Ben Johsnonit 5-6 kordust täisamplituudiga ja paus ca 20 sek. seeria vahel.
Edasi säärtele istudes 6 surperseeria ja peale seda kõhtu 6 superseeria ja lõpetuskes lõdvstuseks jooksu 2 km. J akordagi ei andnud krambid enam endast märku. Seega sool trennikotti kaasa!
veebruar 28, 2012 at 7:40 p.l. #189792ville1
MemberTere Ott! Palju sa oma karjääri jooksul oled teinud trenni nii nagu seda teevad jõutõstjad, e siis arendanud eelkõige max jõudu ja kordused jäävad kuni 3-4. Et oled sa niimoodi periodiseerinud kus oled ainult nii lähenenud?
veebruar 28, 2012 at 7:44 p.l. #189784fantomin
MemberSool ehk naatriumkloriid on vana hea krampide vastane nipp.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma paljudele seda lisaks magneesiumile ja piisavas koguses vedeliku tarbimisele seevitanud, kuid ega keegi sellest huvitatud pole siiani eriti olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga sinu pealt siis tõestus, et abi sellest on (y)veebruar 28, 2012 at 8:45 p.l. #189514Archangel
MemberSool ehk naatriumkloriid on vana hea krampide vastane nipp.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma paljudele seda lisaks magneesiumile ja piisavas koguses vedeliku tarbimisele seevitanud, kuid ega keegi sellest huvitatud pole siiani eriti olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga sinu pealt siis tõestus, et abi sellest on (y)Jep, vana tuntud ravi. Kalmus on ka seda igal võimalikul hetkel soovitanud inimestele ning olen seda ka ise teinud. Imestan, kui spordi-ringkondades see ikka veel kanda piisavalt tugevalt kinnitanud ei ole…
veebruar 29, 2012 at 8:30 p.l. #187582Ott Kiivikas
MemberJep, vana tuntud ravi. Kalmus on ka seda igal võimalikul hetkel soovitanud inimestele ning olen seda ka ise teinud. Imestan, kui spordi-ringkondades see ikka veel kanda piisavalt tugevalt kinnitanud ei ole…
Soolaga ehk naatriumklorridiga olen ka mina oma elus väga palju manipuleerinud ja kogu aeg veendunud, et põhiline krampide tekke algus on selgelt vähene soolakogus toidus, meie oleme seda teadlikult teinud, kuid neil kellel see tekkinud on nö juhulikult ilma ise soolakoguseid teadlikult vähendamata ei oska põhjust otsida soolast ja pigem arstide soovitusel tõstavad magneesiumi kogust. Ma ei ole suurte koguste magneesiumiga manipuleerinud ja seeläbi ei oska ka öelda kuivõrd magneesium neid krampe nii kiiresti leevendab. Selge, et ka minu teadmisi pidi ei ole ka teadlaste jaoks päris selge teooria miks krambid tekkivad, teada on see, et tegemist on närviimpulssidega ja kuna magneediumi üks paljudest funktsioonidest on närvisüsteemi rahustav toime, siis seeläbi teda ka soovitatakse.
veebruar 29, 2012 at 8:39 p.l. #187489Ott Kiivikas
MemberTänane päev. Kuna päva peale oli planeeritud erineviad üritusi ,siis käisin trennis juba ennelõunat. Vahelduse mõttes tegin Spartas ja minu imestus oli suur kui keset päeva oli saalis näha eakaid pensionäre, kes askeldasid trenazööride kallal, puhas antiagening…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rohkem võiks sellist asja jõusaalides näha, minule tegi rõõmu.Pumpasin jälle supersette ja oluline on see, et jõud hetkel säilib, pole mõtet unistada ,et see praegu kasvama peaks, kus kehakaal selgelt langeb. Nii ,et iga päev kus vähemalt samade raskustega saab treenitud on kordaminek.
Peale seda käsisin Fokni koolis THK treeningualast seminari tegemas, kõigepealt tunnike teooriat – saal oli puupüsti õpilasi täis ja peale seda jõusaalis praktiline osa. Mulle väga meeldis, õpilased pidasid ennast korralikult üleval, kohati tuli korrale kutsuda, kuid suures piirdes sellise rahva hulga kohta ok.
Peale seda käsisin Eesti Tippmodelli esilinastusel Solarise keskuses – olen ise ka tulevastes osades mõnes episoodis ja seega läksin vaatama ja pean tunnistama et ei kahetse. Avalöök tuleb esmaspäeval Kanal2 ja esimene osa oli vähemalt minu jaoks naljakam kui ETV vana -aasta õhtu programm, kus püütakse nalja teha, kuid seal tulid naljad elust enesest, seega soovitan vaadata. Ma ei ole kunagi olnud selle daate fänn, on see ikka rohkem selline naiste saade olnud, kuid seda vaatasin ka ise huviga ja saal rõkkas naerda….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan ,et järgnevates osades see huumor ära ei kao.Homme siis perenaise sünnipäev – võite ise ette kujutada, palju siis tegemist on….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilt ka siis loengusaalist
märts 2, 2012 at 12:47 p.l. #270741Ott Kiivikas
MemberNii selle nädala viimane tööpäev käsil ja ütleme nii, et asjad sujuvad. Trenni kohapealt täna puhkan, eile tegin selga ja biitsepsit superseeriaid ja ausalt öeldes võttis päris kutuks, seega tundsin ,et tänane puhkepäev trennist kulub marjaks ära.
Kaalunumbrid on hakanud nüüd langema, mäletatavasti superseeriate peale üleminekuga jäi kaal püsima, kuigi endale tundus, et pilt läks teravamaks. Nüüd ei ole kaks nädalat vormipilte teinud ja loodetavasti teen seda nädalavahetusel, siis hea võrrelda. Hommikul oli kaal 90,4 kilo seega alustasin hommikuse numbri juurest 92,0 kui ma õigesti mäletan. 4 nädalaga siis 1,6 kilo mis teeb keskmiseks 0,4 kilo nädalas mis on suht ideaalilähedane tempo, säilitmaks lihaseid. Vaadates kalendrisse, siis täpselt 5 nädala pärast teen hooaja avavõistluse Taanis Loaded Cupil – olen sinna juba registreerunud ja lisaks plaanib seal võistelda Martin Münz athletic fitnessis, seega kavatseme sealt üksteist aidata, siis mõlemil lihtsam. EM -jääb 9 nädalat, mis tegelikult on päris pikk aeg, st. et saan rahulikult vormi timmida ja loodetavasti olla enne valmis nii ,et viimastel nädalatel ei ole vaja enam lõhkuda – elame näeme…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile vaatasin jälle Õpilaste vorme üle ja loodetavasti nii mõnigi neist üllatab kevadistel võistlustel väga hea vormiga.
Ega siin pikka pidu ei ole, varsti peab grmmilaadungi ka ära tellima, sest läheb kevadiseks värvimiseks..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Munadepühad ka tulemas, saab ühe jutiga üle tõmmata…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2012 at 12:57 p.l. #133585IVARK
MemberNii selle nädala viimane tööpäev käsil ja ütleme nii, et asjad sujuvad. Trenni kohapealt täna puhkan, eile tegin selga ja biitsepsit superseeriaid ja ausalt öeldes võttis päris kutuks, seega tundsin ,et tänane puhkepäev trennist kulub marjaks ära.
Kaalunumbrid on hakanud nüüd langema, mäletatavasti superseeriate peale üleminekuga jäi kaal püsima, kuigi endale tundus, et pilt läks teravamaks. Nüüd ei ole kaks nädalat vormipilte teinud ja loodetavasti teen seda nädalavahetusel, siis hea võrrelda. Hommikul oli kaal 90,4 kilo seega alustasin hommikuse numbri juurest 92,0 kui ma õigesti mäletan. 4 nädalaga siis 1,6 kilo mis teeb keskmiseks 0,4 kilo nädalas mis on suht ideaalilähedane tempo, säilitmaks lihaseid. Vaadates kalendrisse, siis täpselt 5 nädala pärast teen hooaja avavõistluse Taanis Loaded Cupil – olen sinna juba registreerunud ja lisaks plaanib seal võistelda Martin Münz athletic fitnessis, seega kavatseme sealt üksteist aidata, siis mõlemil lihtsam. EM -jääb 9 nädalat, mis tegelikult on päris pikk aeg, st. et saan rahulikult vormi timmida ja loodetavasti olla enne valmis nii ,et viimastel nädalatel ei ole vaja enam lõhkuda – elame näeme…

Eile vaatasin jälle Õpilaste vorme üle ja loodetavasti nii mõnigi neist üllatab kevadistel võistlustel väga hea vormiga.
Ega siin pikka pidu ei ole, varsti peab grmmilaadungi ka ära tellima, sest läheb kevadiseks värvimiseks..
Munadepühad ka tulemas, saab ühe jutiga üle tõmmata… 
Küll on hea lugeda, selline ladus jutt. Eriti viimane lause on hea.
märts 2, 2012 at 1:06 p.l. #135550Ott Kiivikas
MemberEga ma suurem asi kirjamees ei ole – jutt tuleb ikka sorvamalt, neid suleseppasid on siin ikka kordades andekamaid, kuid midagi peab oma tegemistest ikka kirjutama, et järeltulevaid põlvesid kursis hoida, mida esivanemad kunagi tegid….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ütleme nii ,et – blogi on justkui koopasein kuhu esiisad omal ajal seina peale märgid jätsid. Õnneks või kahjuks on tänapäeva sein palju kirkam nii oma väljenduste kui ka kirjavaesuse poolest – esivanemad jätsid fantaasiale rohkem ruumi ja märkidest arusaamiseks pidid teadlased palju vaeva nägeme ja legende juurde mõtlema. Praegu on asi vastupidine öeldakse ikka nii otse et fantaasiaks väga ruumi ei jäeta….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2012 at 12:30 p.l. #164633Ott Kiivikas
MemberRõõm on teatada, et Fitshopi on jõudnud kohale kauaoodatud magneesium, täna on seda võimalus osta Sparta Fitshopist ja veebipoest, nädala alguses juba Telliskivist ja järgmise nädala alguses saadame ka Tartu ja Pärnu Fitshopi. Mulle endale meeldib see kreemi variant rohkem, korra määrid käed kokku ja kulturismitrenni puhul vähemalt rohkem ei ole olnud vaja lisada. Ja tuubi sain ca kuu tagasi ja olen sealt jaganud nii trennis teistele proovimiseks, kui ise olen kasutamisel kui jõutõstmisvõistlustel poistele, seega harrastajale jätkub sealt mitmeks kuuks.
Link poodi tootetutvustuse juurde: http://fitshop.fitness.ee/treeningvarustus/1/readmore/648/GripGel/
märts 3, 2012 at 8:14 p.l. #184173Ott Kiivikas
MemberKaks nädalat möödas ja tegin uue pildistamise, kaal pildistamise hetkel 92,0 kilo (täna olin natuke rohkem kui teistel päevadel). Tasapisi läheb justkui teravamaks, selge et see mingi valmisprodukt ei ole, kuid kui vaatan kalendrisse, siis 9 nädalat enne põhivõistlust on pilt heas seisus ja vaadetes seda ,et kaalun rohkem kui sügisel, siis isegi kui siit veel 3 kilo pekki maha saab peaks jääma rohkem alles kui sügisel, seega oleme kõigi eelduste kohapealt suutunud ka lihasmassi taastada.
Mis siin ikka jutustada
9 weeks out 92,0kg
märts 3, 2012 at 8:28 p.l. #184138Ott Kiivikas
MemberTäna tegin jalgu siis natuke sellist jõutõstja trenni et 5 – stega üles ja lõpetuseks 1 seid. Kükkis läksin kuni 170 ni ei hakanud rohkem panema, sest selg oli natuke pinges, peale seda proovisin hacki ja tegin sellise seeria 100/5, 130/5, 160/5, 180/5, 200/3, 220/1, proovisin ka 240kg/1 (väikse abiga) ja peale seda panin peale 275 ja kergelt ka valged sidemed kuid ramm oli otsas, lootusetu katse ei olnud, kuid natuke palju täna.
Katsed siis videos siin
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.