Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2012 at 3:41 p.l. #216421
vend vähk
ModeratorOti vorm on võistlusväliselt päris hea. Kindlasti peab kogu aeg sisse tooma uuendusi nagu sellised 250 kg hoidmised ning rohkesti teravust ka toidulauale. Ma ise ka hetkel ligi 90 kg ja tore oleks Otiga mingil päeval koos poseerida ning võrrelda sellist poolpehmet vormi. Kuuldavasti Ott on varsti “maale” tulemas ja siis võiks midagi põnevat korraldada kui aega on
veebruar 12, 2012 at 7:04 p.l. #215867Ott Kiivikas
MemberOti vorm on võistlusväliselt päris hea. Kindlasti peab kogu aeg sisse tooma uuendusi nagu sellised 250 kg hoidmised ning rohkesti teravust ka toidulauale. Ma ise ka hetkel ligi 90 kg ja tore oleks Otiga mingil päeval koos poseerida ning võrrelda sellist poolpehmet vormi. Kuuldavasti Ott on varsti “maale” tulemas ja siis võiks midagi põnevat korraldada kui aega on

Ma olen Tartus 16 veebruar ja vaatan kas see päev mul trenn üldse on kipub vist olem vaba päev, mis iseenesest ei ole paha, sest tulen ikkagi tööasjus. Aga ega dressi mahaviskamise vastu mul ei ole midagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2012 at 7:22 p.l. #215771Ott Kiivikas
MemberTänane trenn, tegin jalgu, peab ütlema, et ega mingeid ootusi ei olnud, sest selg oli viimasest tõmbest ikka väga valus, mitte treeningust tingitud valu, vaid ikka mingi trauma. Kui varem on olnud selline närvivalu, kuid nüüd olen midagi muud vigastanud, tõenäoliselt mingi lihase venitus.Kaks päeva olen võtnu diklofenaki ja teipinud selja ja see on ka aidanud. Nii helistasin treener Kaidole, et ta täna kohale ei tulekski, sest ei olnud kindel kas üldse kükkida saan.
Jooksin soojaks 2 km ja siis hakkasin kükkima, kang tundus kohe soojenduse ajal kerge seljas.
100kg/8, 130/5, 150/5, 170/10 ja kuna see ei tundunud raske ja et mitte selga proovile panna tegin otsa veel 170/12 – ilma sidemeteta ja peab ütlema, et jäi midagi veel sisse ka, nii et 1 pika seeria puhul võiks rääkida ka 14-15 kordusest. See oli päris hea üllatus, jalad on iga nädalaga läinud tugevamaks, vaatamata sellele, et ka sellel nädalal tuli jooksu 40 km…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mis on järjekordne tõestus sellele, et kõik ei ole siin nii must-valge kui ilmaavarustest lugeda võib.Kuid selg iseenesest annab praegugi tunda, seega ei ole kindel kas hakkan üldse EKV jõutõstmises võistlema, sest peaeesmärk on tulla Euroopa meistriks kulturismis sellel kevadel ja see teadmine, et asjaolude kokkulangemisel on selline asi reaalne motiveerib rohkem kui võistlus, kus võib trauma kaasneda. Tuleb olukorda reaalselt hinnata ja väärtushinnangud paika panna.
Siin siis videotõestus 170kg x 12 raw
veebruar 12, 2012 at 7:31 p.l. #215745Tim.
MemberOleks kindlasti kihvt sind näha võistlemas EKV’l, tööd samuti teinud tohutult selle suunas, aga arusaadav ka kõhkluste tekkimine.
veebruar 12, 2012 at 7:31 p.l. #215743kaido leesmann
MemberNo loodame et selg ikka vastu peab! Sa oled rahva juba pöördesse ajanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2012 at 7:52 p.l. #215720Ott Kiivikas
Memberveebruar 12, 2012 at 8:16 p.l. #215577rait83
Membertule ikka välja ekv-l
veebruar 12, 2012 at 8:24 p.l. #215533Ott Kiivikas
Membertule ikka välja ekv-l
Eks ma vaatan, kuidas tervis on, sest nagu ütlesin ,et kui oled juba mitmest kohast teibitud ja näed ka et korraliku vigastuseni on veel vaid juuksekarva jagu vaja, siis teades ennast, et kui ma juba võistlustele tulen ,siis mitte osalema vaid oma parimat andma, siis ennan endale ikka enne korralikult aru ,kas maksab tervisega riskida või ei. Oma sportlaskarjääri jooskul olen juba tõestanud rohkem kui enamus võisteljaid kamba peale kokku seega ega mul midagi seeläbi saavutamata ei jää, oluline on ikka sihik hoida peaeesmärgil, milleks on kulturism ja neid jõunumbreid saan ma ka saalis teha, nii et need nii vaatajatele kui endale rõõmu pakuvad. Aga eks ma nädala seedin ja vaatan mis seisus ma olen, sest selge, et koorumused ei lange vaid pigem tõusevad…
veebruar 12, 2012 at 9:27 p.l. #215340Ott Kiivikas
MemberMinu käest on tihti küsitud, kuidas ma teen harjutust nimega Ben Johnson, täna võtsin selle videosse ja loodan ,et neile kes seda varem ei teinud või ei osanud teha, saab asi selgemaks, head vaatamist!
veebruar 12, 2012 at 10:52 p.l. #215279trewe
MemberKust selline nimi küll? Internetist sellise nimega harjutuse kohta vasteid pole, kuid olen seda kohanud küll. Mis selle levinum nimi olla võiks?
veebruar 13, 2012 at 3:33 e.l. #215244Etsiga
MemberKust selline nimi küll? Internetist sellise nimega harjutuse kohta vasteid pole, kuid olen seda kohanud küll. Mis selle levinum nimi olla võiks?
Mina olen kuulud, et inglise keeles inimesed nimetavad seda haamriks. Eks siin ole ka oma loogika
veebruar 13, 2012 at 6:40 e.l. #215123Mart Muru
MemberReietagaosa killer, Ben Johnson = kunagine tippsprinter.
veebruar 13, 2012 at 7:14 e.l. #215082Ott Kiivikas
MemberEestikeelset vastet nagu te teate ei ole kõigil harjutustel paigas nagu seda on inglise keeles. Kuid see nimi tuli sellest, et väidetavalt kunagine tippssprinter Ben Johnson seda oma treeningutel kasutas ja minu mäletamist mööda hakkas seda esmalt vähemalt Revalis propageerima treener Fred Antson. Mäletan , et algu lkui sai proovitud, siis käisin kokku nagu liigendnuga, nüüd ei ole probleem iteha 10-12 täisamplituudiga kordust seerias.
veebruar 13, 2012 at 9:00 e.l. #214997rait83
glute ham raise
veebruar 13, 2012 at 9:15 e.l. #214976gmaster
MemberEnne saab sellega hakkama tõenäoliselt Natalia, tema on hea kokk. Mina teen selliseid lihtsamaid roogasid, kuid mis on selge ja mida ma pidevalt rõhutan ,et tervislik toit peab olema samas ka isuäratav ja ka maitsev. Seega kui on natuke fantaasiat ja ka teadmisi, siis saab kokku panna päris maitsva menüü. Tihti tõmmatakse tavainimeste puhul võrdusmärk ainult kapsalehe=tervisliku toitumise vahele, tegelikuses on võimalusi palju rohkem.
Talleggile oleks päris hea promotrikk mingi selline väljaanne teha, ükskõik mis formaadis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usun et siinsed loeks huviga. Leiaks kindlasti palju lihtsaid ja superhäid toitusid, mille peale ise võib-olla ei tuleks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.