Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2012 at 6:38 e.l. #221302
Ott Kiivikas
MemberEnnäe Õpilane Taru hommikul Terevisioonis rääkimas Noosroostöö (just nii oli ta tekst kirjutatud nime alla) selgitamas kuidas Eesti noored käituvad ja mil moel vaba aega veedavad.
veebruar 9, 2012 at 6:48 e.l. #221280lkv
MemberEnnäe Õpilane Taru hommikul Terevisioonis rääkimas Noosroostöö (just nii oli ta tekst kirjutatud nime alla) selgitamas kuidas Eesti noored käituvad ja mil moel vaba aega veedavad.
Juhtusin ka seda vaatama ja mul on tunne, et osalesin ka ise selles uuringus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2012 at 8:36 e.l. #221119rennosport
MemberSurumises ei loeta teinekord päris korralikke katseid ära, kui kuskilt miskit nihkub.
Ma vaatasin, et puusast veidi võbeleb surumise ajal. Ma ei ole kindel, et selle pärast ära ei loeta, kuid valmis peab olema selleks)
veebruar 9, 2012 at 9:02 e.l. #221106Ott Kiivikas
MemberSurumises ei loeta teinekord päris korralikke katseid ära, kui kuskilt miskit nihkub.
Ma vaatasin, et puusast veidi võbeleb surumise ajal. Ma ei ole kindel, et selle pärast ära ei loeta, kuid valmis peab olema selleks)
Tuharalihas läheb pingesse ja see tekitab selle, samas see lahti pingi küljest ei tule – eks kohtunikud on pädevamad ütleme, kuid minuteada kui ei fikseerita, et tagumik tõusis täiesti pingilt, siis see võbelus takistuseks ei saa….Aga valmis olen selleks, et ei võbeleks, mitte et ei loetaks..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2012 at 9:05 e.l. #221095Ott Kiivikas
MemberEile filmisime sisse siis võimlaiku uue ala Atlheltic fitnessis (nö Gym variandiks – mitte võistlusteks), mida siis üle maailma hakatakse propageerima, kas see saab just see olema, seda veel ei tea, kuid see on nö katsetus -sest gym varinadis on maailmas kohti kus sõudeergomeetreid ei ole ja selleks püütakse leida lahendust, mis võiks nö seda vastupidavusosa asendada minimaalsete vahenditega ja esialgu võiks see olla stepilaud.
Proovisime esialgu 1 min – kuna olin juba alla jooksnud 6 km ja kangitrenni teinud, siis see 1 min -pidi ikka pingutama, samas vastupidavuseks saab hakata seda nimetama kui tulb hüpata vähemalt 2 min.
veebruar 9, 2012 at 10:42 e.l. #221021Ott Kiivikas
MemberTäna õige pea sean sammud siis Revalisse kus kõigepealt treenin ise, täna siis selga ja peale seda vaatan poiste vormid üle. Proovin ka jõutõmmet natuke raskemat vaatame kuidas tuleb ja eks aparaat on ka kaasas, seega võib oodata õhtupoole jällegi treeningu ja poseerimisalast materiali loota. Püsige lainel…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2012 at 11:43 e.l. #220908rait83
Membertee siis 250 ära ja pane video ülesse
veebruar 9, 2012 at 6:02 p.l. #220172Ott Kiivikas
MemberTänane seljatrenn, alustasin siis kerge jooksuga tegin 2 km soojenduseks. Peale seda esimese asjana jõutõmme, proovisin sumo – stiilis ja alustasin kergelt ülesminekut 70/5, 120/5, 160/1, 190/1, 220/1, 230/1, 240/1, 230/1 . Ütleme nii ,et esmärki ei täitnud, täna oleks 250kg tõenäoliselt üle jõu käinud, juba soojenduse aeg tundsin ,et reie siseosad (poolkõõlus ja poolkilelihas) ei ole täiesti jalapäevast ära taastunud ja ilma kangitagi alla minnes oli selline väsimus sees. Siim ja treener Kaido õpetasid mis suutsid, kuid täna ei olnud lihtsalt minu päev, tundisn et õhtuks olin päris kutu. Oli ka 5 trennipäev jutti ja koormusi olen nädalast nädalasse tõstnud, samas toiduga tagasi hoidnud ja nii oligi hommikused numbrid 91,4 kilo. Eks peab laskma puhata ja selga olen eriti treeninud lisaks, st. et jalapäeval saab stabiilselt kükiga mahvi ja lisaks olen hakanud tegema good morningut ja eraldi siis seljapäeval alaseljaharjutused ja viimased kolm nädalat ka iga nädal tõmme – mida tavaliselt ma kunagi ni tihti ei tee.
Enne võistlus ma nüüd rohkem tõmmet punnima ei hakka ja lasen taastuda ja loodan ,selle ja ka tehnika parandamise arvelt natuke lisa saada , see 250 oleks tulemus milega rahule jääksin.
Kuid siin tänased katsed 220kg (üritasin kiirusega panna, kuid nö mitte kõige parem sooritus)
230 proovisin oma tavapärase tehnikaga alt seistes asendist
veebruar 9, 2012 at 6:36 p.l. #220137Ott Kiivikas
Member240kg maast lahtisaamine on seni suurim probleem, lõpp tuleb kergemini
veebruar 9, 2012 at 7:00 p.l. #220110LauraL
MemberJärgmine kord proovi selle uue IPF kangiga, muidu äkki võistlustel ehmud, et nii kare on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga muidu see tunne on mõnus, kui trennis oled pidanud sileda kangiga tegema ja siis võistlustel ainult tõmbad – ei pea haardele mõtlemagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2012 at 7:02 p.l. #220108Ott Kiivikas
MemberJärgmine kord proovi selle uue IPF kangiga, muidu äkki võistlustel ehmud, et nii kare on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga muidu see tunne on mõnus, kui trennis oled pidanud sileda kangiga tegema ja siis võistlustel ainult tõmbad – ei pea haardele mõtlemagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle juba öeldi, et küll kang on parem ja põrand on parem ja üldse pidavat kang ise maast lahti hüppama võistlustel….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga täna nagu öelda, segasid halval tantsijal munad ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2012 at 7:55 p.l. #219963kaido leesmann
MemberTuharalihas läheb pingesse ja see tekitab selle, samas see lahti pingi küljest ei tule – eks kohtunikud on pädevamad ütleme, kuid minuteada kui ei fikseerita, et tagumik tõusis täiesti pingilt, siis see võbelus takistuseks ei saa….Aga valmis olen selleks, et ei võbeleks, mitte et ei loetaks..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Surumise katsed olid mõlemad määrustepärased. Aga nagu rääkisime täna ka trennis tuleks pinget rohkem sees hoida, siis oleks tulemus veelgi suurem!
veebruar 9, 2012 at 7:58 p.l. #219937kaido leesmann
MemberVb tõesti kitsalt saad sa ennast paremini realiseerida. Praegu kaob laialt see asend ära ja selg tuleb kohe sisse.
Aga ma usun, et reserv on juba ainuüksi korraliku põranda ja õige kangi pealt!
veebruar 9, 2012 at 8:08 p.l. #219934Ott Kiivikas
MemberVb tõesti kitsalt saad sa ennast paremini realiseerida. Praegu kaob laialt see asend ära ja selg tuleb kohe sisse.
Aga ma usun, et reserv on juba ainuüksi korraliku põranda ja õige kangi pealt!
Tead eelmine kord kui keerasin jalad veel rohkem väljapoole, ei tundnud ma selga üldse ja tõmbasin rohkem jala pealt ja ütlesingi pelae seda, et ma ei saa aru, kus seal see selg töötab, täna keerasin jalad natuke sissepool ka Siimu soovitusel, kuid siis tundsin, et tehnika lagunes ja kangutasin seljaga, nii et praegugi kange, õnneks ei midagi hullu, tookord tõmbasin veel peale seda kui olin juba kitsalt alla tõmmanud ja ei pannud vöödki peale 230 juures. Seega usun, et seal on minu jaoks reservi, sest just seda hantliga harjutust teen ka hästi väljapööratud jalgadega. Nüüd peab laskma seljal taastuda.
veebruar 10, 2012 at 6:01 p.l. #218638Ott Kiivikas
MemberTöönädal läbi ja enamus asju mis sai plaanitud need ka tehtud said. Selge, et ega töö kunagi otsa ei saa ja selelst ei tohi lasta endal stressi tekkida, sest muidu lihased ei kasva…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks need tööasjad on ka nii, et kustutad tuld pidevalt, st. tegeled asjadega mida enam kuhugi edasi lükata ei saa, kuid niimoodi saab enamus asju vähemalt tehtud.Trennist tegin puhkepäeva, sest 5 päeva jutti sai juba müratud, kuigi eile õhtul olin päris väsinud ja selg kange jõutõmbest, täna oli siiski juba trenni isu, mis on hea märk ,sest ületreeningu puhul see soov puudub. Käisin lihtsalt Revalis saunas – väga mõnus 3 tiiru soe, külm ja lihased muutuvad jälle pehmeks.
Homme peaks mulle külla saabuma sportlane Lätist, nimelt sealne kulturismiliit palus minu abi, et aitaksin nende juunioril poseerimist õpetada, sest kohapealses IFBB liigas hetkel märkimisväärseid tegelasi ei ole ja seega on vaja abi väljast otsida. Olen varem käinud ka sealsetele treeneritele jõusaalialast koolitust tegemas ja võtsin seekordse palve ka vastu – mis seal ikka, muidu kardan ,et Mikk sõidab juuniorites nagu teerulliga üle, peab aitama mõne võrdväärse konkurendi kasvatada…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pühapäeval siis järjekordne ühistreening Team Kiivikas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.