Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 28, 2012 at 10:52 p.l. #252436
Aimar Kuusnõmm
Membervaru veel on, lisaks veel keskendumine ka, muidugi kui 3me võistlust teha siis kükk ja surumine väsitavad ning kulutavad energiat ning jõutõmbe max raskus veidi kannatab selle all.
jaanuar 29, 2012 at 7:10 e.l. #237690Ott Kiivikas
MemberMinu jaoks muidugi need 1 kordustega ülesminekuid või ütleme nii, et 1-3 kordust ei kurna niipalju kui pikad seeriad, kuid kindlasti on raskem samal päeval keskenduda kõigile kolmele alale korraga. Harjumatuks kujuneb kindlast pigem see, et seeria vaheline paus läheb pikaks….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juba küki ajal kui üles läkisme imestas Kaido, et juba tahad jälle minna, et arvesta võistlusel läheb sul 10 min enne kui uuesti katsele saad…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2012 at 10:43 e.l. #237541Sarge
MemberKui koos trenni tegime, siis minu arust läksid tõmbega üle 200 kilo.
Hantlitega surumise videod on küll asjalikud. Kui keegi minu kodu jõusaalis pillub, siis kohe käratan, et “Sinu hantlid või!? Ei ole? Miks sa pillud siis?
Kolme nädala pärast proovime ka Mariusega algraskused ära ja tuleme lammutama. Praegu baastreeningu pealt tuleme – saame maxid teada võistlustel ja siis hakkame EMV valmistuma, milleks on meil päris suured plaanid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.jaanuar 29, 2012 at 11:26 e.l. #237482Ott Kiivikas
Memberjaanuar 29, 2012 at 12:06 p.l. #237378rennosport
MemberMa ei tea, kas keegi on juba maininud, kuid alla lastes püüa varbad sisse keerata, nii väldid varba peale kukkumist. Ilmselt on seda lihtsam nii teha, kui kang ülevalt pauguga maha lasta, siis ei suru raskus enam pöiale ja on lihtsam pöida keerata. Kangist hakkab ainult kahju:) Eks see üks katseeksitusmeetod ole:D
jaanuar 29, 2012 at 12:13 p.l. #237375Ott Kiivikas
MemberMa ei tea, kas keegi on juba maininud, kuid alla lastes püüa varbad sisse keerata, nii väldid varba peale kukkumist. Ilmselt on seda lihtsam nii teha, kui kang ülevalt pauguga maha lasta, siis ei suru raskus enam pöiale ja on lihtsam pöida keerata. Kangist hakkab ainult kahju:) Eks see üks katseeksitusmeetod ole:D
Kuna eile toimetasin üksi – st. et ei olnud nö jõutõstespetse kohal, siis ei jõudnud ise selle peale mõelda, jätsin teadliku varu. Kui natuke saab veel laiemalt võtta väheneb jällegi ka tõmbamise maa, olen näinud kuidas poisid tõmbavad ja jalad pannakse vaid mõni mill ketastest eemale, kuid allalastes ei ole vaadnud mida nad nende jalgadega teevad, tõenäoliselt pööravad, sest ega sa 350 ei lase vaikselt alla, nii et oleks aega vaadata kas läheb varvaste peale või mitte. Igaljuhul tänu hea soovituse eest.
jaanuar 29, 2012 at 2:46 p.l. #237183rennosport
MemberKui jalad vastu kettaid panna, siis saab varvastega veidi kaasa aidata, kui kang maast tõusma hakkab:D
jaanuar 29, 2012 at 8:45 p.l. #236400Ott Kiivikas
MemberTäna täiesti puhkasin trennist nagu olen seda ka iga viiepäevase mikrotsükli järel teinud. Jäin nädalaga väga rahule, sest täitsin suuresti treeningul seatud eesmärgid, saada jõu osas paika oma hetkeseis ja selle pealt on hea liikuda edasi. See nädal sain kogusummaks 210 + 165 + 230= 605kg, mis juba minu algset prognoosi +600kg kokku saada EKV vähem kui kuu pärast oleks nagu miinimum programm. Tegelikult arvan ,et kui suudan kükkida 215 -220kg oleks kükis rahul. Surumine 170kg ja tõmme 250 siis võiks loota kogusummat sinna 630 – 640 tuuri.Kuid oleks poleks vaatame mis tuleb.
Tegin täna saunatiiru ja peale seda külma dušši , kordasin protseduuri kolm korda – väga mõnus taastumiseks. Aeroobset enda mõttes tegin sellel nädalal ikka praktiliselt 0 – lähedale….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> st. et 25 km jooksu ehk siis rohkem kui poole vähem tavalisest, kuid see tundus tõesti nagu poleks üldse teinud. Järgmine nädal tõstan mahtu natuke tagasi, ühtlasi hakkan kaalunumbritega allapoole jooksma. Täna ei õnnestunud vormipilte teha, kuid teen seda tuleval nädalal.Toimus siis Team Kiivikas kokkusaamine, kus arutasime edasist tegevuskava ja teami liikmetele saadan välja ka sellekohase info millest juttu oli, kuid õige pea peaks hakkama ka teami tegemistest rohkem ülevaadet ja materiali hakkama tulema.
Homme ootan siis kõiki huvilisi Audentes Fitnessi presentatsioonile kella 17.30 – 19.30 ni olen kohal ja pakun Fasti hitt – tooteid, Amino Rush, Workout Shock, Recovery Feed ja batoone.
jaanuar 29, 2012 at 9:24 p.l. #236365Marko Terasmaa
MemberRevali tõstpõrand on juba päris ära kulunud, pärast olid sokid pinde täis ja põrand oli natuke libe ka, ma ei tea kas seal tõmbesusse EKV võib kasutada, kuid midagi peab spetsidega läbi rääkima, kuidas ja mismoodi võistlustel teha, et tehnika piagas oleks ja mingit libisiemist ei oleks.
Jalatsid on iga ala juures kohustuslikud. Sokkides ega paljajalu ei ole lubatud.
Juhin kõigi võistlejate tähelepanu, et võistlusjuhendis on seekord ka varustusereeglid välja toodud.Pöörake nõuetele kindlasti tähelepanu, sest erandeid ei tehta! Et hiljem ei oleks vaidlusi ja solvumisi… Head trenni! Link juhendile ka: http://powerlifting.ee/index.php?page=uudised&uuid=91
jaanuar 30, 2012 at 7:21 e.l. #236335Ott Kiivikas
MemberJalatsid on iga ala juures kohustuslikud. Sokkides ega paljajalu ei ole lubatud.
Juhin kõigi võistlejate tähelepanu, et võistlusjuhendis on seekord ka varustusereeglid välja toodud.Pöörake nõuetele kindlasti tähelepanu, sest erandeid ei tehta! Et hiljem ei oleks vaidlusi ja solvumisi… Head trenni! Link juhendile ka: http://powerlifting….uudised&uuid=91
Tänud Marko, et sa sellele tähelepanu juhid, sest ise saan küll ka Kaido käest info, kuid kõigil ei ole paratamatult alati spetsialisti käe pärast võtta ja siis kohapeal võistlusel ei tekkiks üllatusi ,et ma ei teadnud….
jaanuar 30, 2012 at 7:51 p.l. #234880Ott Kiivikas
MemberPäev õhtus, tulin mitte kaua aega tagasi Audentes Fitnessist, kus tegi nii trenni kui toidulisandite presentatsiooni. Trenn ise oli kergemat sorti, tegin käsi nii biitseps kui triitseps, lisaks käsivarred ja kõht. Eelmisel nädalal tegin suurte raskustega, see nädal teen kergematega ja tõstan samas natuke aeroobse töö mahtu. Jookus tegi ntäna 6 km, proovin hoida vastavalt tundele, mingeid mahurekordeid plaanis ei ole, kogu dieedi vältel püüan hoida selle nii 5- 7 km trenni kohta, siis tuleb nädala maht sinna 35 – 40 km tuuri, mis meie spordiala arvestades on küll ja küll.
Presentatsioon läks hästi, rahvast oli nagu murdu – kui vaadata seda möllu, siis on tunne, et Eesti rahvas ikka spordib küll. Ja nii igal esmaspäeval eri klubides tiireldes on hea näha ka vanu tuttavaid, Audentes muidugi “kubises” endistest spordilegendidest: Marek Kaleta, Ants Kiisa, Tõnu Kaukis, Rano Pehka, Jaak Uudmäe jne.
Hommikul sain siis kätte uue telfoni Samsung Galaxy Note, igavesti peene pill, iseasi kui ssuudaks õppida sellega tööd ka tegema, siis saaks materiali oluliselt rohkem toota. Täna on alles pilt suht selgusetu, kuid küll ma õpin ja kaasan ka targemaid protsessi. Siiani on minu telfonikasutus olnud vaid helistamine, sõnumid ja äratuskell, nüüd siis püüan noortega sammu pidada….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme möllan juba Revalis jalgu, seega õhtul olen palatsis kui on kambajõmme andke märku.
jaanuar 30, 2012 at 8:52 p.l. #234763Aimar Kuusnõmm
lisaks veel seda, et kangist ei tohi üleval lahti lasta vaid peab kaasa saatma kätega. vastasel juhul ei saa katset kirja.
jaanuar 31, 2012 at 9:35 p.l. #233119Ott Kiivikas
MemberTäna tegin siis jalgu ja läks täitsa hästi kuna eelmisel nädalal tegin selliseid 1-3 kordust siis täna natuke pikemaid sette ehk 5 -seid.
Kõigepealt jooksu 3 km soojaks
1) Säärte sirutused ette 4 seeriat (50 -75kg 15-10 kordust)
2) Kükke siis ilma sidemeteta, et võistlusteks harjuks
100kg/8, 120/8, 140/6, 160/6, 170/5 – need kõik ilma vöö ja sidemeteta ja siis vöö peale ja 180/5, 180/5, 180/5 – viimane seeria on ka videos olemas, kuid ei ole suutnud veel ära õppida kuidas seda maha laadida ja üles panna…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3) Astumisi kang turjal 3 seeriat (60-70kg)
4) Hark-kükk hantel käes
65kg/12, 75/10, 85/10, 85/10, 85/12 – ei ole nii raskega teinudki ja sinna jäi veel varu, seega see peaks sumole ka juurde andma. Olemas seeria ka videos, loodetavasti õnnestub millalgi siiski üles panna.
lisaks veel tagaosa ja säär ning lõpetuseks jooks 2 km seega kokku 5km.
Järgmine nädal teen raskema küki arvan ,et sellised 3 -sed 190kg, täna jäi kerge varu ka veel sisse, seega usun et allesjäänud 3,5 nädalat kükkides peaks jõunäitajaid natukenegi suurendama, sest ega ma praegu nö jõusuunitlusega olen treeninud mõned nädalad, seega reservi peaks olema.
Kaal langeb, peale trenni olin 91,3kg – seega 0,7 kilo vähem kui hommikul enne esimest toidukorda ja ega mida, laadima…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see tähendabki, et minu jaoks see dieedi mõte seisneb selles, et söön normaalselt ja enam kahel päeval nädalas ei lae, vaid laen ühel…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2012 at 7:16 e.l. #232414Ott Kiivikas
MemberÜhe asja tegin eile trenni lõpus veel jalapress 100kg x100 kordust, see pani sellise pumba jalga, nii et veresooned tulid läbi liibukate nagu ööussid…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegin Revalis selle vana pressi peal, ütleme nii et see 100 seal on nagu teistel pressidel 150 – 200 kilo. Aga sinna jäi varu veel ka, seega usun , et olen suuteline ka suurema raskusega tegema. Ega seda teha on mõte aeg – ajalt nii ehmatamiseks. Täna on jalad ikka eilset korralikult tunda eriti tuhar ja tagaosad.Täna plaanis siis saun ja enne seda kerge aeroobne – mingi jooksusuts tõenäoliselt ca 45 min – kuid vaatan mis seisus jalad on.
veebruar 1, 2012 at 7:43 e.l. #232364