Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 28, 2012 at 7:17 e.l. #238340
Ott Kiivikas
MemberTäna on plaanis trennis ära proovida jõutõmme, et saada aimu millistest algraskustest me EKV rääkida saame. Kui kükis ja surumises oli juba enne proovimist mul mingi oma tunne sees palju võiks hetkel tulla, siis tõmbe osas seda ei ole eks õhtul on pilt selles osas ka juba selgem. Allesjäänud kuuga proovin veel lisa saada, kuid samas peab hakkama pihta ka võistluseelne dieet, proovin lähipäevil ära teha ka vormipildid, et algseis ära fikseerida, kuid selge, et dieet keeruline ei tule kuna kaal on suht madal 92 kilo hommikul, seega esimeseks võistluseks mida plaanin teha on Loaded Cup Taanis, seal peaks olema hommikune kaal 88 kilo, sellisel juhul peaks juba kuu enne EM olema ka pilt juba päris terav ja siis saan jällegi lõpuosa rahus toimetada ja mõelda taktikaliselt kas olla laval – 90 kg või pressin ka EM -ks -85 kilo sisse.
Huvitav oleks teada kas keegi veel Taani plaanib võistlema minna, Imre – kas sa kevadel võistelda plaanid? Tean, et Rück, Raigo ja Taavi ei tee kaasa, selles osas puudub üldse ettekujutus kes kevadeks valmistuvad. Kolja Kornõshevi nägin ja tema valmistub, lubas teha korraliku vormi, elame – näeme.
jaanuar 28, 2012 at 7:42 e.l. #238273Ott Kiivikas
MemberHuvitav on see, et vaatsin aastataguseid numbreid ja üllatusena märkasin ,et kui võrrelda seisu aastataguse ajaga, siis hetke jõunäitajad on selgelt suuremad, kusjuures kaal on paar kilo kergem, nii näiteks lamades prantuses surumine aasta tagasi samal ajal 85 kilo/6 – viimane trenn tegin nüüd 100/8, kükk oli ka aasta tagasi tugev 4×5 200kg (sidemetaga tehtud), usun, et praegu teen sidemetega selle ka ära. Jõutõmme seljapäeva lõpus 180/6 hetkel olen teinud 200/5 (kusjuures esimese harjutusena tuli siis 225/5, seega täna võiks sellest tuletada ,et esimese harjutusena tõmbe puhul võivad tulla korralikud numbrid), surumisi ei saanud teha – olid vigastused, seega surumine on hetkel selgelt selle kaalu kohta parim mis mul üldse olnud on. Kui surusin kunagi rekordi 185 kilo siis kaalusin kuskil 100 kilo tuuri.
jaanuar 28, 2012 at 8:11 e.l. #238261rait83
Memberlaksad 250 ära?
jaanuar 28, 2012 at 8:19 e.l. #238262Ott Kiivikas
Memberlaksad 250 ära?
Miinimum programm võiks selline olla, alla selle ei saa nagu tulemuseks nimetadagi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2012 at 8:20 e.l. #238250rait83
Memberraskeks läheb siis sinuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2012 at 8:33 e.l. #238242Ott Kiivikas
Memberjaanuar 28, 2012 at 8:34 e.l. #238236Ott Kiivikas
Memberraskeks läheb siis sinuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes ütles, et minuga peaks kerge olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2012 at 8:37 e.l. #238227Ott Kiivikas
Memberjaanuar 28, 2012 at 7:46 p.l. #237840Ott Kiivikas
MemberTänane trenn ühelpool, proovisin siis tugevamalt tõmmet teha. Kuna päeval magasin ,siis ausalt öeldes olin trenni minnes veel natuke uimane ja ei olnud sellist purakat sees eks oli ka viies trennipäev jutti ja nädala sees on juba üksjagu vägitegusid tehtud nii jalatrennis kui rinnale.
Jooksin kõigepealt 4 km soojaks 23 min. ja peale seda jõutõmme kitsa haardega
70kg/5, 110/5, 140/3, 170/3, 200/2, 225/1, 240/0 – proovisin ,kuid ei olnud lihtsalt emotsionaalset powerit et tõmmata ja ei tundnud nagu jalgades korraliku pinget alguses, mille pealt saaks tõmmata. Selge, et see ei olnud päris see, mida ootasin ,kuid ega ei ole tükk aega üle 200 kilo üldse proovinudki. Siis otsustasin ,et prooviks sumo – stiilis tõmmata.
võtsin kangi pealt maha niipalju, et jäi 140/3, 170/3, 190/1, 210/ ja kuna eelmise katsed sumos tulid kergemini, siis proovisin ka 230/1 ja tegin selle ka ilusasti ära, isegi nii ,et ei pannud vöödki peale. Hiiglane võttis selle ka videosse – juhtusime lihtsalt samal ajal trenni ja poiss oli kodus jälle käimas, oli teine ära habetanud nagu tšetseeni võitleja…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuna sumo puhul ei tundnud selga üldse, enamus jalatöö, siis lähen kindlasti EKV selle tehnikaga peale ja olen enam kui kindel ,et 250 ei tohiks probleem olla.Isegi vaadates täna kui palju seeriaid ma all tegin, lubab seda igal juhul loota. Ja teen ka spetsiaalharjutusi juurde et poolkõõlus ja poolkilelihast tugevamaks saada ja sumo puhul on mul suht hea jalgade painduvus asendiks, see muudab lihtsamaks tõmbamise ja jalgades on juba all korralik pinge sees.Pärast veel eri harjutusi selga peale nii lõuatõmbeid, ühe käega hantli tõmbeid jne.
jaanuar 28, 2012 at 7:56 p.l. #237783Ott Kiivikas
MemberSelle sumostiilipuhul oli üks hirm veel, et selline tunne, et lased kangi endale varvaste peale, kuigi jätsin mõlemilt poolt ca 5 cm vahet ketaste juurest. Revali tõstpõrand on juba päris ära kulunud, pärast olid sokid pinde täis ja põrand oli natuke libe ka, ma ei tea kas seal tõmbesusse EKV võib kasutada, kuid midagi peab spetsidega läbi rääkima, kuidas ja mismoodi võistlustel teha, et tehnika piagas oleks ja mingit libisiemist ei oleks.
jaanuar 28, 2012 at 8:12 p.l. #237751kaido leesmann
MemberTubli Ott!
Piisavalt on veel aega ka, et saad kõiki kolme ala lihvida!
jaanuar 28, 2012 at 8:18 p.l. #237745Ott Kiivikas
MemberTubli Ott!
Piisavalt on veel aega ka, et saad kõiki kolme ala lihvida!
Selles osas on kontrolli all – esimese proovimise kohta olen rahul ja enam vähem saan aru, millised raskused algraskusteks valida ja paari nädala jooksul saab sellele veel kinnitust. Põhiline on see, et vaatamata korralikele raskustele on keha sellele ilusasti vastu pidanud, pean silmas just kükk ja surumine, sest tõbes on see vigastuse tekkimise oht korraliku tehinka puhul oluliselt väiksem, eriti selle sumo stiili puhul.
jaanuar 28, 2012 at 9:05 p.l. #237717mihkelvaino
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2012 at 9:23 p.l. #237719Ott Kiivikas
MemberTänud Mihkel – pilt annab palju juurde, võid siin numbreid kirjutada, kuid vidost näeb ära kuidas läks. Esmaspäeval saan siis kätte oma uue telefoni mingi Samsungi uue mudeli, sellega peaks saam siis hakata ise tootma, nii et lugupeetud blogilugejad, ellega peaks blogi veelgi paremaks minema.
jaanuar 28, 2012 at 10:06 p.l. #252567Paul.K.
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea Ott !
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.