Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 17, 2012 at 9:33 e.l. #249440
shreku
MemberNatuke siis tänasest trennist ka. Kuna olen kaks päeva korralikult söönud, nädala sees söön ka kuid pigem nädala sees kaal langeb ja nädala lõpus söön par päeva teadlikult vabamalt, et siiski kaalu koguda. Täna siis sõin päeval kaks korraliku toidukorda ja enne trenni Workout Shock kuhu lisasin eraldi beta – alaniini. Pani mõnusa surina sisse ja siis trenni, eesmärgiga mingid korralikumad numbrid suruda. Algselt pidin minema koos Olegiga, kuid ta tuli tunnike hiljem kohale kuna ei saanud pagassist trenniasju kätte..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Õnneks oli askeldamas Reval – Spordi rammunaine Laura, keda ka endale appi palusin, tema ka tunnistajaks tänasele seeriale.1) Lamades surumine kangiga
90kg/10, 120/5, 140/5, 160/3, 170/2 (viimane kordus abiga) ja siis proovisin veel 175kg/1 (siin jäi poole peal seisma ja Laura pisut aitas), kuid väga hea seeria, ei mäletagi kunas trennis üldse sellist raskust surumises käes hoidsin),lõppu veel 150/4 hetkeseisuga usun et kui mitte niipalju alla teha siis 180 tuuris peaks sees olema, mis on suht rekordi lähedal 185kg olen surunud. Kuid kindlasti kaalusin rohkem, hetkel hommikune kaal 92 tuuris, mõni päev rohke teine päev vähem (peale trenni kaalusin 91,6kg).
2) Kalpingil smithil surumine
87kg/8, 107/5, 127/5, 137/3, 147/2 (viimane seeria, viimane kordus abiga) – samuti pole tükk aega niipalju kaldpingil surunud.
3) Lamades hantlite surumine
40kg/10, 50kg/5, 60kg/5 – (samuti väga hea tulemus, tavaliselt surusin esimeses või teises harjutuses sama palju).
4) Trenazööril surumine (sealon kaal lbs.)
170/12, 230/6, 290/6 (põhjas kaalupakk)’
Lisaks 4 eri harjutust õlga samuti korralike raskustega. Täna oli korralik purakas sees, olin kohe vaimselt valmis uusi raskusi ette võtma. Vaatan ,et ühel nädalal ei saa korraga panna triitsale juurde ja samas rinnale eelmine kord nii oligi. See nädal tegin kergema triitsa ja kohe sai rinnale juurde panna. Sama kehtib ka biitsa ja selja kohta.
Ei saanud ka täna ilma jooksuta, tegin kergelt 10km (57 min). Selle nädala saldo siis 56km jooksu ajaliselt 5 tundi ja 25 min. Ühesõnaga risti – vastu igasugusele kulturismi loogikale ja “teadusele”. Aga nii praktilised kogemused tulevadki ja ei ole vaja otsida goolgest mida mingi asja kohta kirjutatakse kui saad selle ise praktikas läbi proovida. Viimase kuu jooksumaht peaks tulema üle 200km….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja samal ajal on kõik baasharjutuste näitajad kasvanud.EKV jõutõstmises veebruaris võiks juba sellise surumise osaga minna küll. Ega kükk ja tõmme ka kehvad ole.
jaanuar 17, 2012 at 10:02 e.l. #249381Ott Kiivikas
MemberKuni 93 kilos võiks ilma varustuseta 600 + kilo kokku teha kükk 200+ kilo surumine 160 ja tõmme seal 240+ kilo. Ma ei ole veel ära otsustanud oma osalemist – saan aru ,et seal palju enam aega ei ole registreerimiseks.
jaanuar 17, 2012 at 10:06 e.l. #249377shreku
MemberKuni 93 kilos võiks ilma varustuseta 600 + kilo kokku teha kükk 200+ kilo surumine 160 ja tõmme seal 240+ kilo. Ma ei ole veel ära otsustanud oma osalemist – saan aru ,et seal palju enam aega ei ole registreerimiseks.
Eelregistreerimine toimub ajavahemikus 09.01 -25.01. Pärast eelregistreerimise lõppu võistlejaid juurde ei registreerita. Lõplik registreerimine toimub ajavahemikus 26.01 – 04.02.2012. Pärast lõplikku registreerimist ei saa enam võistlejate nimekirjast sportlasi maha võtta ega muuta valitud kehakaaluklassi.
jaanuar 17, 2012 at 10:10 e.l. #249368IVARK
Member60 võtta maast on naljaasi, olen ka 75 kilosed ise võtnud ja maha tagasi pannud….
Öeldakse, et kui tugev oled siis ei tunne…. Tegelikult on asi tehnikas ja ka jõus, kuid paljud ei valda eelkõige tehnikat – kui näen kuidas nad üritavad näiteks 48 kiloseid võtta, siis tõmmatakse küll biitsepsite küll ma ei tea millega. Kõigepealt võtad maast, sirge seljaga pool kükk asendist nagu jõutõmme, siis toetad hantli otsad põlvedele ja istud, nii et hantli otsad toetavad põlvedele. Siis viskad pikali, tõstad põlvega kaasa aidates ühe käega hantli õla juurde ja tood teise põlvega tõugates teise hantli rinna peale järgi. Sama moodi kui seeria lõpetad, tood põlved vastu ja lased hantlid esmalt põlvedele ja siis tõused püsti ja paned maha. Nii lihtne see ongi… 
Ma pean siis vaatama tulema ja võibolla tunde võtma, et kuidas asi käib, olen proovinud samamoodi ja ei saa käppa kuidagi.
jaanuar 17, 2012 at 10:12 e.l. #249353Ott Kiivikas
MemberEks ma arutan nädalalõpus korraldajatega saunapeol asjad läbi ja siis otsustan mis ma teen…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu viimane võistlus jõutõstmise kolmevõistluses oli kui ma õigesti mäletan siis ehk aastal 97 või 98., ühesõnaga eelmisel sajandil…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2012 at 8:17 p.l. #248479Ott Kiivikas
MemberMa pean siis vaatama tulema ja võibolla tunde võtma, et kuidas asi käib, olen proovinud samamoodi ja ei saa käppa kuidagi.
No personaalid, need on eriti magusa hinnaga, tere tulemast…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke tänasest päevast ka tööasjadel ei peatu pikemalt, tööd on ja see on peamine. Õhtul täiendasingi Fitshop Sparta riiuleid ja jäin samas ka lõõgastusprotesduuridele ehk sauna. Muideks saabusid GASP trennikotid, mida vahepeal ei toodetud, seega kui kellegil trennikotti vaja siis nii Telliskivi kui Sparta Fitshopis on need nüüd olemas.
Saun oli hea – samuti külm vesi peale kuuma sauna. Rahvast käis saunast üksjagu läbi ja iga leilitiiruga mida kokku tegin 4 sai uuele seltskonnale räägitud sauna kasulikusest ja iga kord kui lavale istusin keegi ka minu arvamust selle kohta küsis…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Riietusruumis trehvasin veel maailmameistri treeneriga, võib öelda, et kohtusid siis kaks maailmameistri treenerit…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Fredi nimelt ja sai põgusalt ka erinevaid treeningteooriad kiirelt läbi arutatud. Frediga on alati vahva rääkida, oleme küll iga üks oma mingite veendumustega kuid jõusaalitrenn on ka laiem kui ainult väita et on üks tee kuidas tippu minna – ei ole, nagu elu on näidanud küll süüakse ja treenitakse väga erinevalt ja lõpptulemuse on vaevumärgatavalt erinev kui sedagi.Peale trenni käisin Selverist läbi ,see mis jääb sinna Audentese juurde, ma tavaliselt seal ei käi, kuid täna jäi tee peale. Kohe sisse mines hüppasid ligi mingid tüübid, kes seal oma plaate müüsid, ma ei pidanud vajalikuks kohe seisma jääda ja välja tulles püüdsid mu uuesti kinni, mulle on ikka lihtsam läheneda kui võhivõõrale….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hakkasid rääkima, et nemad sõidavad Euroopa touril ja kuidas nad lõpuks kogu maailma ära vallutavad oma muusikaga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (mulle meenus kohe Raivo Piiber – ühest meie intervjuust kui ma intervujeerisin Lätist koju sõidul ja kuidas õpilane Christina pidi kõigepealt võtma skalbid Põhjamaades ja siis mujal maailmas….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , Raivo ära pahanda, see lihtsalt meenus….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Kuulasin huviga ja küsisin ka küsimusi, et kust see maailmavallutus pihta hakkab jne. selgus, et idaeuroopast – küsisin, et kas siis veneamaalt, kuid ei selguse et avkontsert toimub Ungaris. No ühesõnaga küsisin ja uurisin mis mind huvitas ja selge, et minu süda on juba selline, et kas mul on seda asja vaja või ei, kui ma näen, et inimesed ajavad mingit oma asja südamega nagu ka mina oma tegemisi, siis lihtsalt ostsin selle plaadi 15€ ja ütlesin poistele, kes väidetavalt olid tulnud Pärnust kohale, et Tallinnas Selveri ees plaate müütada. Mul ei jäänud ikka selle bändi nimi meelde, plaat on autos homme kirjutan , mis selle bändi nimi oli – ehk keegi teab tausta, et kas abi läks ikka õigesse kohta või on mingid petised….ikka tahad uskuda, et oled head teinud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ükspäev mäletan andsin ühele kodutule 2€ – hüppas ligi ja tunnistas ausalt üles, et kodu ja tööd ei ole ja abi oleks vaja, ilma mingi bussipileti jutu või mõne muu legendiga mida tavaliselt tehakse. Ega ta ei küsinudki eurosid vaid sente, kuid mis sa nende eest ikka saad ja andsin siis 2€. Paar päeva hiljem vaatan hommikul kanal2 ja näitab kodututele tehtud tasuta sauna, see oli jõulude paiku ja seda tüüpi kellele ma raha andsin ja tüübilt võeti intervjuu, kus ütles, et ega kodutu elul ei ole häda midagi ,et kui enne anti sente (krooni aeg) siis nüüd antakse isegi 2€…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot sellised lood, mis on sõnum, tehke head ja see tuleb teile tagasi, vaatamata sellele, kas küsija on heade kavatsustega, teie tegite head!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2012 at 8:28 p.l. #248405gmaster
MemberHoiad karmapunkte kõrgel
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2012 at 8:32 p.l. #248400Ott Kiivikas
MemberHoiad karmapunkte kõrgel
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimetage seda kuidas soovite, see peab tulema südamest nagu öeldakse headust raha eest ei osta nagu ka tervist, seda saab enesetunde rahustamiseks nii tõlgendada, kuid tunne on olulisem nii summast kui kõigest muust.
jaanuar 17, 2012 at 9:08 p.l. #248367Sarge
MemberBändi nimi on Defrage.
Kui ma nüüd ausalt ütlen, siis mul on kahju, et sa plaadi ostsid, sest enamus inimesi sellest pundist ei vääri lihtsalt seda. Räägiks pika jutu nende kohta, aga pole õige koht selleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Loodan, et su enesetunde rahustamise protsessi ära ei rikkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.jaanuar 17, 2012 at 9:17 p.l. #248324Ott Kiivikas
MemberBändi nimi on Defrage.
Kui ma nüüd ausalt ütlen, siis mul on kahju, et sa plaadi ostsid, sest enamus inimesi sellest pundist ei vääri lihtsalt seda. Räägiks pika jutu nende kohta, aga pole õige koht selleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Loodan, et su enesetunde rahustamise protsessi ära ei rikkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Oli jah seesama….krt. ära riku kaifi ära…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> las ma elan oma heategija staatusega vähemalt ühe öö….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2012 at 9:37 p.l. #248297Raivo Piiber
MemberHei, Ott
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei pahanda, täitsa naljakas lugu oli sellega ju, kuidas Argo Balti matši 4. koha saavutamiseks treenis 4 olümpiatsüklit ja Christina läheb üle klassikasse ja Pärle bodyfitnessi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see DefRage müüb parklates ja kaubanduskeskustes oma plaate juba aastaid ja umbes sama kaua räägivad nad ka oma Euroopa ja Maailma vallutamise juttu, Pärnus on nad jõudnud juba kõik ära tüüdata ja tegelikult nende eest me siia udusele Albionile põgenesimegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2012 at 10:00 p.l. #248283Sarge
MemberAga see DefRage müüb parklates ja kaubanduskeskustes oma plaate juba aastaid ja umbes sama kaua räägivad nad ka oma Euroopa ja Maailma vallutamise juttu, Pärnus on nad jõudnud juba kõik ära tüüdata ja tegelikult nende eest me siia udusele Albionile põgenesimegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kogusid (kerjasid) raha, et tuurile minna ja läksid hoopis Egiptusesse puhkama selle raha eest. Lisaks nende “vabaaja veetmine” on kriminaalselt karistatav.
jaanuar 17, 2012 at 10:15 p.l. #242307Raivo Piiber
MemberKogusid (kerjasid) raha, et tuurile minna ja läksid hoopis Egiptusesse puhkama selle raha eest. Lisaks nende “vabaaja veetmine” on kriminaalselt karistatav.
Jap, seda nad tegid küll …
jaanuar 18, 2012 at 7:23 e.l. #240806Ott Kiivikas
MemberÜhesõnaga, kes järgmine kord, nende maailmavallutajateküüsi langevad ja on eelnevalt kasvõi minu blogist teiste – kes asjasse on tõenäoliselt rohkem pühendunud kommentaare kuulnud ja ma ei pea nende inimeste arvamuses kahtlema, sest neid inimesi ma tunnen, siis tehke omad järeldused….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis seal ikka elu läheb edasi ja heateod ei jää karistamata…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna alustan siis uut mikrotsüklit ja tugevamd trennis tulevad kätele ja jalgadele , selg ja rind, õlg teen erinevate tempodega – vahelduseks. Kuid täna päeval plaanis kindlasti Revalis 100kg prantslast teha ja vaatab ehk vee lühtteist…Õhtul aga olen ilumaailmas, nimelt “Eesti otsib supermodelli saates”… tõotab tulla huvitav ja silmailu pakkuv õhtupoolik….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2012 at 7:30 e.l. #240345ROtter
MemberOli jah seesama….krt. ära riku kaifi ära…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> las ma elan oma heategija staatusega vähemalt ühe öö….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.reporter.ee/2011/11/12/defrage-peksis-kulalistemaja-segi/
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.