Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2011 at 12:45 p.l. #272831
vend vähk
Moderatordetsember 22, 2011 at 2:02 p.l. #272814renku
MemberPühendaksin oma 500+ Fitti siis Rainer Neemsalule, kui on võimalik otse suunata talle.
detsember 22, 2011 at 6:30 p.l. #272611Ott Kiivikas
MemberLamades surumise võistlus seljataga, mis seal salata miinimumprogramm sai täidetud 160kg (kehakaal 91,0kg) ja 9 mehe konkurentsis 4. koht 101, millegiga wilksi. Viimasel katsel proovisin ka 165, kuid sedakorda jäi see alistamata. Kui vaadata ajalugu ,siis on toimund tagasiminek, sest 3 aastat tagasi sain tulemuse 167,5kg – kuid siis keskendusin ka rohkem surumisele ja kaal oli ka natuke suurem. Viimased aastad ei ole küll vigastustele viidates küll lihtsalt sellepärast, et kulturismis pole vahet surud sa 160, 170 või 180 ega ainuüksi sellepärast sind laval keegi ettepoole ei pane. Ja rind on mul lihase mõttes alati olnud üks tugevamaid lihaseid seega ei ole viimasel ajal sinna palju energiat suunanud. Võitis Jalmar Mäe, teine oli Aless ja kolmas Günter Koovit. Tulemused avalikustatakse ka õige pea. Õnnestus seljataha jätta ka veteranide maailmameister Hr. Randmäe – au oli koos kahe maailimameistriga võistelda, noorem ja priskem veel seekord pääses….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kokkuvõttes oli tore võistlus ega ise oma rekordeid ei proovi, kuid osalen teinekordki kui ilma varustuseta saab suruda. Tänud Kaidole ja Triinule korralduse eest! Ja mis põhiline ma jäin terveks! Õnnelik lõpp….22.12.2011
detsember 22, 2011 at 6:32 p.l. #272679Ott Kiivikas
MemberPühendaksin oma 500+ Fitti siis Rainer Neemsalule, kui on võimalik otse suunata talle.
Ma panen selle fondi ja lisan selle Raineri kontole kui fittide kandmiseks läheb. Tänud Renku!
detsember 22, 2011 at 7:00 p.l. #272673Sarge
MemberKui need haardkoor treenijad on tõesti nii haarkoorid, miks nad siis alternatiive ei suuda välja mõelda?
detsember 22, 2011 at 8:46 p.l. #272598gmaster
MemberTulles tagasi selle heategevusürituse juurde, siis “Jõulutunnel” on ka minu jaoks sellel aastal 25.12. kui fitid laialijagamisele lähevad ja sedakorda annan välja 280€ eest fitte, mida ei olegi nii vähe. Siiani on pakutud kahte nime Rainerit ja Pauli, kuid kas on veel kulturismimaastikul tegijaid kes vääriksid tuge kokku võiks olla 3-4 nime siis tuleks per kärss 70 – 90€.
Ma paneks sinna potti tagasihoidlikult selle:
Poolteist tundi teiping.ee teenuseid: massaaži, kinesioteipingut ja muud füsioterapeutilist pudi-padi – seni on enamus väga rahule jäänud..

Kas lasen neil kaartidel telliskivi postkasti ilmuda?
detsember 22, 2011 at 9:25 p.l. #272576Ott Kiivikas
MemberGeorg kus nüüd läks alles kingisadu lahti….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga hea usun, et nii mõnelegi noormehele kuluvad need protseduurid ära. Usun et saame ka kokku leppida, kellele mida anname ja nö võitja saab sinuga juba ühendust võtta. Väga hea et hakkasite vaatama laiemat pilti – head võib teha ka mõne muu teenuse või vajaliku asjaga. Laiendame piire kui keegi tunneb veel et tal on midagi noortele anda kas siis materiaalset või miks mitte ka moraalset…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis andke teada, samas hea ja loetav koht kus oma teenustele reklaami teha.detsember 22, 2011 at 10:19 p.l. #28577647
MemberMinu 350+ fitti võib ka noorsportlaste fitipatta pista:) Pole küll palju, kuid midagi ikka.
detsember 23, 2011 at 6:36 e.l. #272519Ott Kiivikas
MemberMinu 350+ fitti võib ka noorsportlaste fitipatta pista:) Pole küll palju, kuid midagi ikka.
Tänud – saab lisatud!
detsember 23, 2011 at 9:41 e.l. #272421Ott Kiivikas
MemberÕige pea suundun lennujaama, kus missioonilt saabud sõber Eduard. Ka seekord on mul kaal kaasas ja loodame, et kodanik on eelmisest vastaskäigust teinud omad järeldused ja seekord on rõõmustavamad kaalunumbrid mind ees ootamas. Mälu värskendamiseks, et eelmine kord oli plaan võtta maha 99 kilo pealt 90 kilo peale ja see ebaõnnestus, koju saabudes näitas kaal 98kilo…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära minnes sai pandud uued eesmärgid ja ka seekord ootan kaalunmbreid mitte rohkem kui 91 kilo riitega, st. et ilma oleks alla 90 ne poiss. Ühesõnaga võtan kaamera kaasa ja jäädvustam selle hetke kas siis kiitmiseks, et tubli said hakkama või siis häbipostiks panen välja siia….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – kui ka seekord eesmärgid ei peaks täituma.detsember 23, 2011 at 12:15 p.l. #272264kronik
MemberTere
Tellisin umbes 2007 a. Teie käest toitumiskava, seal lõpus oli, et võin küsimustega julgelt Teie poole pöörduda, loodan, et pakkumine on veel jõus.
Olen 28 a. noormees, küsimus on just toitumise koha pealt, valke ja rasvu tarbin piisavalt aga süsivesikuid kindlasti vähem, kui toitumiskavades soovitatud.
Tegelen nüüdseks põhiliselt keharaskusega treenimisega ja käin pisut jooksmas, nii igapäev. Trenn kestab kokku koos jooksmisega umbes 40- 50 min.
Ei hakka pikalt oma toitumisest kirjutama, katsun lühidalt pildi edasi anda. Valgud, õlid, vitamiinid, puu- juurviljad jne , nende tarbimine on hea aga süsivesikuid vähe. Kuidas see pikemas perspektiivis mõjuda võib?
Lugupidamisega
detsember 23, 2011 at 10:09 p.l. #272016Ott Kiivikas
MemberTere
Tellisin umbes 2007 a. Teie käest toitumiskava, seal lõpus oli, et võin küsimustega julgelt Teie poole pöörduda, loodan, et pakkumine on veel jõus.
Olen 28 a. noormees, küsimus on just toitumise koha pealt, valke ja rasvu tarbin piisavalt aga süsivesikuid kindlasti vähem, kui toitumiskavades soovitatud.
Tegelen nüüdseks põhiliselt keharaskusega treenimisega ja käin pisut jooksmas, nii igapäev. Trenn kestab kokku koos jooksmisega umbes 40- 50 min.
Ei hakka pikalt oma toitumisest kirjutama, katsun lühidalt pildi edasi anda. Valgud, õlid, vitamiinid, puu- juurviljad jne , nende tarbimine on hea aga süsivesikuid vähe. Kuidas see pikemas perspektiivis mõjuda võib?
Lugupidamisega
Tere,
Sama sisuga kiri potsats mu postkasti mõni aeg tagasi, ma ei ole jõudnud sellele veel vastata, kindlasti teen seda, palun kannatust. Uskuge mind, et sama sisuga kirju saabub mulle iga päev ja ma ei jõua neile kohe vastata, kuigi tundub, et mis seal ikka oodata, mul on ka muid tööasju millele pean koheselt vastama, seega palun kannatust.
Mõistvale suhtumisele lootma jäädes.
detsember 24, 2011 at 8:47 e.l. #271957Ott Kiivikas
MemberKõigepealt ilusaid jõule kõigile! Loodan ,et jõuluvana on teile ka sellel aastal armuline ja toob teile eelkõige tervist, armastust, positiivseid emotsioone, meeldejäävaid sündmusi ja huvitavaid elamusi.
Alustan sealt kus pooleli jäin eile blogi kirjutades, et ruttasin lennujaama ja nagu lubatud kaal kaasas. Sõber Ets saabus Amestedami lennuga nagu hiljem selgus, oli tõstetud äriklassi – kus siis sööki jooki ohtramalt pakutakse, kuid vaene mees loobus kõigest, sest teadis, kes tal lennujaamas kaaluga vastas on….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja siis saabus tõehetk, kaal ei tohtinud olla koos saabaste ja riietega(pikad püksid+t-särk) rohkem kui 90,9kg , st et ilma varustuseta ca 89kilo ja mees astus kaalule hinge kinni pidades kaal näitas 90,5kg (mäletatavasti eelmine kord 98…), seega ülesanne sai täidetud! Ma nägin juba siis kui ta eemalt tuli ,et nägu on peeneks jäänud, siis sain aru, et seekord on ta oma ülesannet tõsiselt võtnud, igal juhul näitas, et kui väga soovi siis saavad kõik hakkama, tubli!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lennujaamast edasi suundusin Spartasse trenni, tegin selga. Loomulikult ei saanud ma üle ega ümber Hoisti uutest seadmetest. Tegin traktorit ja uskumatult kuidas iga liigutus selja töösse võttis, korralik venitus ja pingi osa mis toetab vastu rinda on nii mugav, et ei pressi rinnakorvi sisse. Ja tõme lõpp – tavaliselt kipub tulema keha pingi küljest lahti ,seal on vastupidi, istmiku osa liigub vastu ja oled rinnaga vastu pinki ja saad õlad maksimaalselt taha vedada, et seljalihaste kontraktsioon maksimaalne oleks. Sattusin hoogu ja tegin seal 12 seeriat…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks ülatõmmet plokil ja veel kitsast ülatõmmet plokil seega kokku 24 seeriat selga, lisaks trapetsit 6 seeriat ja alaselg+kõht 8+8 seeriat.Kuna jalg näitas paranemise märke, proovisin trenni lõpus joosta, no ei saanud jalg nii sügeles jooksma….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegin 2 km rahulikus tempos, ei hakanud rohkem pingutama. Koju tulles panin veel kinesioteibi peale ja peab ütleme, et täna on justkui jalg veel paremas seisus, see teip on ikka imeasi küll, tunned et võtab sellise lihaspinge maha, muidu oli jalg nagu kangevõitu nagu pinges.Peale trenni tegin veel korraliku sauna, puhtaks peab ju saama, enne jõule…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pani imestama, et päris palju rahvast oli trennis, st. et tavaliselt oli selline lühendatud tööpäev enne pühi nii ,et saal oli rahvast juba pooltühi, kuid nüüd oli selgelt rohkem harjutajaid saalis.Õhtul käisin siis Etsil külas ja kuna tema täitis ka eesmärgi kaalunumbri mõttes, siis tegime korraliku laadimise söögi – joogiga ja pits haljast ka juurde. Kõige huvitavam on see, et hommikul ei olnud mitteüks gramm kaal tõusnud võrreldes eelmise päeva kaaluga….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja väga hea, et ei olnud võite ette kujutada kui iga selle laadimisega +2-3 kilo juurde tuleks. Ega tänagi ilma laadimata saa, kuid päeval kindel plaan aeroobset teha ehk siis tunnike jooksu kui õnnestub.Soovin veelkord rahulikke jõule teile kõigile!
detsember 24, 2011 at 1:50 p.l. #271757Sarge
MemberEi suutnud ise ka jalgu paigal hoida. Pidi täna jalatrenn olema, aga jõusaal kinni siin. Tartu jaoks pole aega, et sinna bussiga minna ja auto võimalust polnud. Sõber kutsus jooksma ja sai siis rahulikus tempos täpselt poolteist tundi joostud, 13.3km tuli kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Polnud ikka päris pikka aega jooksnud ja ma usun, et homme ei kõnni korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Häid jõule, Ott!
detsember 24, 2011 at 2:05 p.l. #271743Rainer Palm
MemberIlusaid jõule Ott !!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.