Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
detsember 9, 2011 at 10:36 e.l. #282956
Archangel
MemberEks nii ta ole.
Idee poolest oleksime võinud juba ammu bensiinimootoritega autod erru saata ning reipalt vesiniku peal sõita. Aga Pole need muutused lihtsad tulema.
detsember 9, 2011 at 11:02 e.l. #282944Ott Kiivikas
MemberSee asi ei muutu enne kui süsteem muutub selliseks nagu Rootsis, kus iga kell võib sulle narkorühm sisse tulla ja sulle testi teha, rääkimata siis võistlustel kontrollimisest. Et ei pea alaliit ise tellima, aga kui on teada et võistlus toimub, siis kontrollid lihtsalt tulevad. Selge, et eri maades toimub see erinevalt ja ega üleöö siin midagi ei muutu.
detsember 9, 2011 at 11:27 e.l. #282941Ott Kiivikas
MemberVahelduseks midagi rõõmsamat ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teisipäeval 6. detsembril olid Estonia Talveaeda kutsutud viimasel poolaastal edukalt esinenud sportlased ja treenerid. See on EOK poolt traditsiooniks saanud üritus, kus kaks korda aastas peetakse meeles sportlasi ,kes on käesoleval aastal edukalt Eestit esindanud rahvusvahelistel tiitlivõistlustel.
Sportlasi ja treenereid autasustas EOK president Hr.Mart Siimann ja peasekretär Toomas Tõnise.
Eesti spordile on see aasta olnud päris edukas, kokku on võidetud 123 medalit rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt ja aasta ei ole veel läbi, sest käimas on veel võistlusi.
EKFL -jaoks on see aasta olnud läbi 45. aastase kulturismiajaloo kõige edukam. Kokku on võidetud 12 tiitlivõistluste medalit ja lisaks hulgaliselt finaalikohti suurvõistlustel. Esmakordselt toodi koju kaks maailmameistritiitlit: Taavi Koovit klassikalises kulturismis ja Oleg Anissimov fitnessis, lisaks Natalia Nazarenko – Kiivika hõbemedal MM -lt ja Euroopa absoluutne meistritiitel fitnessis.
Autasustamis tseremooniale olid lisaks sportlastele palutud ka nende treenerid: Fred Antson ja Ott Kiivikas samuti alaliidu president Arnold Tokko.
detsember 9, 2011 at 12:20 p.l. #282917seenjor
MemberProbleem on selles, et sportlased ise tahavad võita. Ning paljud teevad selle jaoks ükskõik mida.
Kui mõni esimese otsa mees on niivõrd kaval, et suudab kontrolle vältida ning keemia abiga super tulemusi teha, siis vaatavad ka talle järgnevad mehed, et muud üle ei jää ja peab kasutama – sest vastasel juhul esikohale asja ei ole. NIng nendest järgmised vaatavad ka sama jne jne jne.
Probleem ongi selles, kui võidutahe ületab seda mida olemasolevate reeglitega lubatud teha on. Otsitakse lahendusi kuidas oma puudujääke likvideerida mistahes viisil.
Mõelge, mis toimub sportlase peas, kui ta enda arust annab endast 100% ning ikka ei ole tipule lähedal. Paljude jaoks on see ebanormaalselt demoraliseeriv. Ning paljud rabavadki “lahenduste” järele kuna ei olda nõus reaalsusega, et vbl olemasolev geneetika ja töötahe ei ole lihtsalt piisav, et tippu jõuda. Kes see ikka tahaks tunnistada kaotust ning kogu senine elu pm. minema visata.
Aga faktid on, et mitte igaüks pole loodud võrdselt ning tippu mõni lihtsalt ei jõua. Tehku mis teeb. Ning selline reaalsus pole lihtsalt kõigile vastuvõetav.
Ma tean, et mulle küll ei oleks, kui saaksin peale 10-t aastat oma elu pühendamist mingile spordile lõpuks selgeks, et mu geneetika pole just kõige parem selle ala jaoks ning ma lihtsalt ei suuda ühegi valemiga (olgu siis vaimne või füüsiline) tippu jõuda. Mul oleks täielik “fuk this shit” tunne, ning ma arvatavasti prooviksin ka kuidagi oma võimeid “parandada”.
Väga õige jutt.
Ise ma olen endale teadvustand et olen geneetiliselt vale ala peal. Peab olema rahul ka nende saavutustega. Aga paljud sellest aru ei saa.
Meil mõningad, isegi väikese, kohaliku rinnaltsurumise võistluse jaoks pushivad end teatud ainetega üles. Saaks ainult 10 kg. juurde.
Üks oli viimane võistlus päris õnnetu. Ta arvas et võistlus toimub 2 nädalat hiljem ja jäi “pudru” söömisega hiljaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2011 at 7:32 p.l. #181597Ott Kiivikas
MemberTöönädal läbi ja trennid tehtud – esimene tugevam trenninädal ja ütleme nii ,et ei ole vormil viga. Täna tegin seljatrenni ja viimase harjutusena tegin jõutõmmet 180kg/6 seeria, sinna jäi veel ka kerge varu, seega ei ole paha, sest kaal ka jätkuvalt 89,0kg hommikul. St. on tõusnud kilokese, kuid eks see on ka normaalne, sest tugeva trenniga, tõmbab ikka vett ka korralikult lihasesse.
Eile tegin rinnatrenni ja läksin tasa ja targu nagu ka täna kus jäi varu sisse, sest esimene käetrenn, pingutasin selgelt üle, seega parem jätta sisse ja nädal nädala kaupa välja lasta.
Homme liigun siis Viljandisse, kus olen Vivaspordis saalis nõustamas ja segan ka toidulisandeid. Lisaks presenteerin ka uut raamatut “Revitalisatsioon ehk kuidas elada 100 aastaseks”. Õige pea peaks tulema välja ka selle lisatrükk, seega ärge kiirustage liigselt jõulukinkide ostmisega, vaid oodake ära kui raamat välja tuleb. Kohe – kohe on tulemas ka järgmise 2012 aasta seinakalender – sellel aastal siis “Sambad” teemal – ehk siis kuulsast fotosessioonist teeme ka kalendri – vihjena see tuleb vinge…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homne päevakava – ja ootan aktiivset osavõttu Viljandis!
detsember 11, 2011 at 6:48 p.l. #278209Ott Kiivikas
MemberNädalavahetus seljataga ja uus töönädal kohe kohe hakkamas. Nädalavahetus möödus Viljandis nostalgilises seltskonnas ja väga lõbusalt….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vivaspordi jõulupidu oli väga vahva, päeval olin treeneriametis koos tippsõudja Kaspar Taimsooga, tema aitas läbi viia sõudmise võistlusi, mina võtsin vastu rööbaspuudel surumise ja rippumise tulemusi. Rahvast tegelikult päevases osas eriti ei olnud, kuid seda osavõtlikumad olid mulgid õhtuses programmis….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai käidud saunas ja jääaugus – super tunne peale seda, külma õlut ka veel peale sauna ja väga hea. Õhtul mängisin siis oma selle hooaja esimese jõuluvana Vivaspordi rahvale ja oli ütlemata lõbus. Õhtul jätkus pidu kohalikus ööklubis, koos Skyplussi hommikuprogrammi teijatega, nendega tisksusime hommuni välja…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olgu öeldud, et minu viimasest käigust nende hommikuprogrammi muutus niipalju ,et Kivisaar hakkas trennis käima…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii , et minu missioon on täidetud kui suudan tuua mõnegi inimese spordi juurde.Tore oli näha koolivendi ja naabripoisse, keda ma ei olnud mõndasi 15 – 20 aastat näinud, tükk tegemist oli inimeste äratundmisega…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundubki ,et keha vananeb, kuid sisu oli meestel sama nagu 15 aastat tagasi. Igal juhul väga meeleolukas nädalavahetus ja väga palju positiivseid emotsioone sai.detsember 12, 2011 at 8:43 p.l. #280717Ott Kiivikas
MemberEsimene tööpäev seljataga ja päris tegus. Hommikul helistati ,et jõusaaliseadmed on kohal ja päeval sai korraliku aeroobse nende mahavõtmise ja sissetarmisega, õnneks leidus hulgaliselt abikäsi, nii et kokkuvõttes läks asi ladusamalt kui oleks võinud arvata. Homme veel kokku keerata ja kodanik Fokin saab oma THK korralikult hakata trenni tegema….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikul viisin auto hooldusesse ja päeval tuli siis taksoga ringi kimada, homme saan kätte, tehti regulaarhooldus ja mingi tehase asi oli ka mis nad ise ära vahetasid, kuid pean Hondat kiitma, siiani on teeninud väga hästi. Alates 2005a olen Hondaga sõitnud ja mitte kordagi ei ole probleeme teepeal juhtunud…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna viisin auto Catwesi – siis oli mõistlik ka Spartasse vahelduseks trenni minna – rahvast oli palju nagu esmaspäeviti saalides ikka, peremees Mart ütles, et isegi rahulik täna..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuna tegin käsi, siis ei olnud ka seadmete osas eri nõudmisi, enamus ikka vabaraskused ja plokk. Kõhtu proovisin uut HOIST firma pinki ja töötas küll superhästi, tegemise lõpuks olid juba küljed nii valusad, näis mis homme saab…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juurde ikka aeroobset kokku siis möödaminnes 5 km jooksu – see aitab hoida kaalunumbrid kontrolli all, nii olin õhtul enne viimast toidukorda 0,5 kilo kergem kui hommikul enne esimest toidukorda, st. et saan täiesti normaalse kalorrazi juures olla ja ei lähe põrsaks kätte ära.Riietusruumis trehvasin ka meie esiklkassikuid Rigot ja hr. maailmameistrit, kui viimane oli ikka inimese näoga, siis Raigol olid juba korralikud põsed tekkinud ja ütles, et parem kui ma Raini ei näeks….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega vendadel on ikka sum- summid korralikult kallal käinud.Homme paugutan siis jalgu, tunne on et ehk tuleb midagi enamat kui eelmisel nädalal. Eks sellest kirjutan juba homme.
detsember 13, 2011 at 8:19 p.l. #279797Ott Kiivikas
MemberTäna oli siis füüsiliselt jällegi töine päev – tuli eile sisse tassitud trenazöörid lahti võtta ja omakorda kokku panna – see võttis oma neli tundi, kuid saime saali lõpuks üles. Tegin pilte ka eks panen õige pea välja. Vähemasti alates tänasest saavad Tallinna Tööstus Haridus Keskuse õpilased tasuta jõusaali kasutada. Koolipoistele on seal küll kõik vajalik olemas, homme tulevad veel rattad ja sõudeergomeeter ja ongi ka kardio osas esmane hädavajalik olemas.
Pole harjunud füüsilist tööd tegema….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja peale seda olingi päris kutu, läksin trenni ja peale esimest harjutust tundsin ,et paras vägistamine ja jätsin trenni pooleli ja otsustasin ,et teen jalgu uuesti homme, vaatame mis vahe on kui kontoris istun ära ja õhtul lähen.Täna piirdusin 1 harjutusega milleks oli täiskükk kangiga: algus oli ok, tegin ilma sidemeteta 100/12, 130/8, 150/8 varuga, siis panin kergelt sidemed – olin koju unustanud soojendussokid ja ilma nendeta on sidemed suht ebamugavad peal, seega panin 170kg tegin 6 seeria, kuid kuidagi raske oli, kuna viimane trenn jalale tegin 180/6 ja midagi jäi sisse ka panin seekord 185kg, sidusin sidemed tugevamini ja siis oli eriti ebamugav teha, segas täiega, seega ei saanud kükile korralikult keskenduda ja tegin 185kg/3 seeria ja siis loobusin, vaatasin ,et toss on väljas ja läksin ära sauna.
Õnneks olen õppinud keha kuulama ja tavaliselt tegin trenni lõpuni, kuid mingit rahuldust ei saanud, kuid oli vaja ikka ära teha, nüüd kui ei tule jätan pooleli (neid trenne ei ole palju ehk paar aastas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja tulen järgmisel päeval ja üldjuhul on kohe ka teine minek. Seega soovitus, ärge vägisi punnige ja laske loom välja siis kui tunnete, et tunne on super.Täna valutas kõht meeletult eile Spartas tehtud HOISTI trenazöörist nagu poleks varem kõhtu treeinudki – ei mäletagi kunas kõhulihased viimane kord nii valusad olid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2011 at 8:30 p.l. #279761Aimar Kuusnõmm
MemberSaid tunda meie hargipäeva elu siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peale füüsilist tööd trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2011 at 3:27 p.l. #278273Ott Kiivikas
MemberSaid tunda meie hargipäeva elu siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peale füüsilist tööd trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma olen kunagi ka käinud peale füüsilist tööd trennis ja eks sellega harjub ka ära, viga on selles kui harva käid nii ,siis tõmbab plätuks eriti kui toitu ka juurde ei viska – süüa saab igal juhul nii rohkem, seegi positiivne…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panen mõned pildid uuest Tööstushariduskeskuse saalist – kui Fokin mandliopist ära taastub saab seal lammutama hakata.
detsember 14, 2011 at 4:26 p.l. #278228z3nka
MemberVäga viisakas. Paistab,et peeglitest on puudus.
detsember 14, 2011 at 7:26 p.l. #278051Ott Kiivikas
MemberVäga viisakas. Paistab,et peeglitest on puudus.
Peeglid kindlasti tulevad ei ole jõutud veel panna. Kaks spinninguratast ja concept2 on ka olemas, seega koolipoisid peaksid saama oma trenni küll seal ära tehtud. Kettaid on ka 257 kilo seega tõmbeseeriaks paras…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peaasi ,et oma kooli poistele pidavat see tasuta olema – mis noortele on põhiline, peaasi ,et ei kuku kohe lõhkuma (tihti see kahjuks nii on, seega loodan ,et keegi hoiab seal ikka korda). Näidistreeningu teen järgmise aasta alguses.detsember 14, 2011 at 7:53 p.l. #278030Ott Kiivikas
MemberTäna proovisin siis uuesti jalgu teha, ütleme nii, et energeetilises mõttes oli ikka hoopis teine tera, kui päev möödus valdavalt kontoris, olin 8.30 – 18 tööl, mis ei ole ka teab mis lühike päev, kuid see eest oli õhtul kohe ootus trenni järele.
Proovisin täpselt sama raskusega kükki ja sain sellise seeria: 100kg/12, 130/8, 150/8, 170/6, 185/5 ehk + 2 kordust võrreldes eilsega. Vaatamata sellele, et eile ei teinud palju jalga kokku 6 seeriat oli täna natuke siiski tunda, eile oli jalg värskem kuid energiat ei olnud, täna vastupidi – seega usun et õige pildi saan nädala pärast, siis peaks nii taastuse kui energia osas olema seis parem.
Lisaks tegin astumisi 3 seeriat 80 -85kg
Lai kükk hantel käes: 4 seeriat igas 15 kordust 60kg
Jalapress smithimasinal 4 seeriat (137 – 227kg 10 -15 kordust)
Säärte sirutusi ette 4 seeriat kokku siis jalale ette 20 seeriat
Tagaosale Ben Johnson – 3 seeriat
Sirgete jalgadega tõmme 3 seeriat
Säärt 4 seeriat
Jooksu kokku 3 km.
detsember 14, 2011 at 8:39 p.l. #278019Aimar Kuusnõmm
MemberSaal kooliõpilastele kena aga Põranda valik just kiita pole:) 1 hantli või ketta maha kukkumine juba rikub.
detsember 14, 2011 at 8:43 p.l. #278014htilga
MemberMis seal ikka, tuleb lihtsalt vastav põrandakate tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> näiteks mingid kummimatid? -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.