Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2011 at 2:22 p.l. #307619
Ott Kiivikas
MemberTäna siis jalatrenn – viimane enne võistlusi. Kohal on ka “Ringvaade” kes selle trenni kaasa teeb, eeldatavasti läheb homme eetrisse, ülevaade ka hetkel trabitavatest toidulisanditest. Eks ma annan oma panuse, et jalad homme ikka “pehemed” oleksid kaastreenitaval – ennegi seda poissmeeste peol eksperimenteeritud….
november 14, 2011 at 5:42 p.l. #305863siekmak
MemberTere seline küsimus tekkinud ,et osadel piltidel (eelmisel lehel ntx) on rinnalihas teatud poosides nagu kaheks ? Ülemine ja alumine osa millest see tingitud on ?
november 14, 2011 at 5:44 p.l. #305859Kask
MemberSest lihas on kokkutõmbunud.
november 14, 2011 at 7:21 p.l. #305795Ott Kiivikas
MemberTere seline küsimus tekkinud ,et osadel piltidel (eelmisel lehel ntx) on rinnalihas teatud poosides nagu kaheks ? Ülemine ja alumine osa millest see tingitud on ?
Geneetika – igal ühel on lihaste kinnitus ja kuju natuke isemoodi, minul on nii…
november 14, 2011 at 7:29 p.l. #305763Ott Kiivikas
MemberJalatrenn koos Hannes Hermakülaga tehtud – loodame, et ta järgnevatel päevadel veel omal jalal käib….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eetris peaks see olema kas kolmapäevases või neljapäevases “Ringvaate” saates. Saatejuht kinkis ärritamiseks mulle trenni lõpus ka tordi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme hommikul siis Sky Plussis 8-10 hommiku. Ja kell 8.10 Uuno raadio. Peale seda lähen EOK infotundi, kus räägitakse järgmise aasta spordi rahastamisest, uute kriteeriumide rakendamisel peaks ka kulturismil ja fitnessil olema suurem materiaalne toetus riigi poolt – elame näeme.
Kolm viimast trenni lisaks palju MM korraldusega seotud tegemisi – kuid suures plaanis on asi kontrolli all.
november 15, 2011 at 10:12 e.l. #305478Pents
MemberKas “Projekt Kivisaar” pandigi käima?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2011 at 10:32 e.l. #305475viki667
Memberhttp://skyplus.fm/new/listen.php?type=hommik&date=2011-11-15
alates 8:06
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2011 at 11:41 e.l. #305430Ott Kiivikas
MemberKas “Projekt Kivisaar” pandigi käima?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ütleme nii ,et läbirääkimised käivad….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2011 at 1:04 p.l. #305369Janar Rückenberg
MemberTavaliselt ma sellistel teemadel sõna ei võta, kuid antud olukorras ei saa ma mitte vaiki olla. Kuulasin ka netist natukene seda programmi ja ausalt öeldes ma ei saa aru, kuidas üks mees ikka nii lolli juttu saab ajada…Ma saan aru, et tegemist sellise tavalise meelelahutusliku hommikuse mulinaga, kuid siiski, meesterahvas, alustades sellest sheikidele “löga” nime andmisest, söömiskapriisidest ja lõpetades küsimustega, et “aga kas need lihased plahvatada ka võivad” või “kas need lihased trenni ajal nahka ka puruks rebivad”…ma ei tea…sellised need jutupaunikust mölalõuad fa fa vennad ilmselt ongi kõik. Otile au, et üritas vähegi tavakeeles kõike kaitsta ja selgitada, aga veelkord tõestus sellest, kui rumalad ollakse, isegi meesterahvad…ma ei tea…Kivisaar või kes iganes, no kui nii lolli juttu peaks ajama, ma ei teeks suudki lahti.
november 15, 2011 at 1:16 p.l. #305353Ott Kiivikas
MemberEks see peegeldab keskmise Eesti mehe arusaama elust, oma tervisest ja ka silmaringist, mis jääb väljaspoole oma tegevusvaldkonda.
november 15, 2011 at 1:18 p.l. #305351Pents
MemberÄra võta kõike nii tõsiselt..talle makstakse, et seal hommikuti mula ajab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks nad proovisid teemale tavainimese seisukohast läheneda.. ma olen hullemaidki müüte kuulnud, kui seal küsitud rebenemise jne kohta
november 15, 2011 at 3:28 p.l. #305272Bonsuna
MemberTegelikult on Kivisaar lihtsalt tark ja väga-hea saatejuht. Teab kuidas asju serveerida. Rääkida rahvakeeles nii nagu enamus asju näeb-mõistb ja just seepärast ta popp ongi. Teha “nägu”, et oled – hingad enamusega ühes rütmis ja rahavas armastab sind. Saatejuhina väga oluline. Kohe kindlasti ei ole selline vend nii loll, et ei teaks seda lihaste plahvatamise võimalikkust või võimatust. Sama jutt nende lisandite ja plöga teema kohta. Enamus inimesi, aga just sellisel arvamusel on lisanditest. Teate ja olete kuulnud ju isegi kus toidulisandeid lausa steroidideks või lihtsalt keemiaks peetakse. Vaadakem maailma natuke avatumate silmadega sõbrad, mitte kõike vaid enda igapäeva tegemiste vaatevinklist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2011 at 3:31 p.l. #305261htilga
MemberKas seda kuskil kuulata ka saab? Täitsa huvi tekkis kohe!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2011 at 4:46 p.l. #305168Pents
MemberSiin teemas tiba eespool on link olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2011 at 6:02 p.l. #305138htilga
MemberSiin teemas tiba eespool on link olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
Mõnus kuulamine, ja oli ju aru saada et Kivisaar tegi niisama huumorit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.