Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2011 at 8:30 e.l. #316510
Kristjan-Johannes Konsap
MemberSoovin edu kõigile võistlejaile ja loodan ,et fännid tulevad nii mind kui oma sportlasi, kellele nad kaasa elavad ka kohapeale vaatama. Vormi osas luban ,et pettuma ei pea. Nagu öeldakse “laksud hakkavad käima….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ” ja Põhjamaa taevas lööb jällekord heledaks.Probleemide kadalippu läbides polnud viimase hetkeni kindel, kas saan tulla võistluseid kaema, kuid õnneks kellelegi kõrgemale ma ikka meeldin. Mõtlesin, et paneks ise ka hea meelega käe külge, kui korraldamisel abi vaja on. Suure tõenäosusega tulen täna kaalumisele ka.
Ja laksutamise kohta: LUGEJA FOTOD: Kehtna kohal sähvisid virmalised Teisipäevase ülevaatuse lakse oli Ida-Virumaa metsadeni näha, kui öösel ahjuvalves olin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2011 at 8:54 e.l. #316468lkv
MemberVäga armas saade oli! Loodan, et poisid nüüd neiusid fotodega pühapäeval pikali ei jookse..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2011 at 10:24 e.l. #316436Ott Kiivikas
MemberVäga armas saade oli! Loodan, et poisid nüüd neiusid fotodega pühapäeval pikali ei jookse..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan ,et fotopoed on juba ummistunud poissmeestest, kes raamiga pilte soovivad tellida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2011 at 12:21 p.l. #316380Ott Kiivikas
Memberoktoober 29, 2011 at 12:23 p.l. #316389Ott Kiivikas
Memberoktoober 29, 2011 at 12:25 p.l. #316393Ott Kiivikas
Memberoktoober 29, 2011 at 12:28 p.l. #316352Ott Kiivikas
Memberoktoober 29, 2011 at 12:30 p.l. #316346Ott Kiivikas
Memberoktoober 29, 2011 at 12:33 p.l. #316315Ott Kiivikas
Memberoktoober 30, 2011 at 7:44 e.l. #315937AnneP
MemberI assume that apparently these names (??) represent Slovakia at IFBB Worlds..
Marian Cambal
Rasto Solár
Laco Kuzder
Igor Kočiš
Adam Cibuľa
Photos from yday’s show – http://www.eastlabs.biz/article/2241
oktoober 30, 2011 at 7:50 e.l. #315914AnneP
Member2010 Nordic Championships over all winner Ayad Musa represents Norway at the Worlds..
oktoober 31, 2011 at 7:58 e.l. #314975Ott Kiivikas
Member13 x Eesti absoluutne meister!!!! Õnne 13 võib öelda. Maganud olen vähe ca 4 tundi, kuid ega siin aega pikutada ei ole, sest juba 72 tunni pärast olen lendamas India poole. Ja sinna 72 tunni sisse jääb oi kui palju tegemisi, kindlasti ka 9 tundi trenni, et veel teravust juurde saada. Eks pikema kokkuvõtte kirjutan siis kui kuskil lennujaamas aega tekkib, kuid eile üle jupi aja oli tõesti väga hea enesetunne ja eelküige rahulolu iseendaga – ja see ongi kõige olulisem, siis asjad sujuvad.
Täna olen õhtul loodetavasti koos esimese Bikini fitnessi Eesti meistriga “Ringvaate” saates, saade algab 19.00 – loodan ,et kokkuleppe osas ei ole muutusi. Täna on ka enamus juba eilsetest sangaritest Eesti fotos, pildistamas MM raames tulevaks fotonäituseks, ma ise vahetasin Olegiga aja ja lähen homme.
PÄEVAPILT
oktoober 31, 2011 at 7:35 p.l. #314636Ott Kiivikas
MemberEsimene kvaliteetsem pilt ka EMV -loodetavasti jõutakse lähiajal ka galerii välja panna. Krt. vorm oli hea küll, ega väga teravamat pilti ja ka piisavalt massiivset pilti ei olegi väga kõrvale panna. Võrdluste puhul näen, mida saan veel MM ks parandada. Selge, et kaaluvähendmine paneb triipe veel juurde, p – kuid peaasi ,et massivsus ära ei kao selle arvelt, sest MM massiga ikka kedagi ei üllata…
Täna olin ikka päris kutu, poole päeva pealt läksin koju magama ja peale seda läks paremaks ja tegi n3 tundi trenni, sealhulgas 1 tunnike aeroobset. Õhtu saan juba oma rütmi tagasi ja loodan, enne ärasõitu saada kaalunumbrid 85,6 kg peale, siis jääb kohapeale ca 1 -1,5 kilo sisse tõmmata. Vastastest eriti midagi ei tea, tuleb selle aasta Arnold classic amateur võitja slovakk Cambal ja eelmise aasta Põhjamaade abs meister Norrast – seal hea võimaluse revanz võtta.
Kaks kiiret päeva veel ees – loodan, kõik asjad jõuda ära teha mis olen plaaninud ja siis on heaks vahelduseks väike väljasõit.
oktoober 31, 2011 at 7:51 p.l. #314557Ott Kiivikas
MemberVenemaal tuleb MM vaid üks sportlane Igor Losev, ta on varem olnud -80kg. Seega tundub, et kui venelased ei saa kontrollida dopingutestide saatust ei saadeta ka kamandat välja. Hea seegi, eelmine kord oli neil igas katis mehed väljas.
oktoober 31, 2011 at 8:47 p.l. #314420Ott Kiivikas
MemberVaatasin 10 päeva ilmaprognoosi Indias ja + 33-36 kraadi stabiilselt….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ülikonna peab ikka kaasa vedama, sest samal ajal toimub ka maailmakongress, kus me Nataliaga osaleme. Loomulikult kui peaks ime juhtuma ja ma finaali peaks saama, siis saadan Natalia. Samas peab kohapeal veel palju tööd tegema, et klassika MM final entry forme saaks ja kui on veel maid, kes ei ole oma osalemisest klassika MM teavitanud, siis nendega tuleb tööd teha…. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.