Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
oktoober 13, 2011 at 8:28 e.l. #317359
Ott Kiivikas
MemberViisad käes – seega kõik sõidu õnnestumiseks on teoorias olemas. Sain kätte ka oma India viisa ja lennupiletid – nüüd murjamid minu käest ei pääse…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Laksud hakkavad käima. Kaal oli hommikuks kukkunud 86,2 kilo peale. Asi selles et eile olid jälle pikad seeriad 25 -sed õlg ja rind (pikkade seeriatega tõmbab ka vett korralikult lihasesse), enne viimast toidukorda oli kaal 88,4kilo (mis on tavaliselt peale sööki kaal), nähes et kaal on juba piisavalt kõrge, otsustasin ,et jätan õhtul oma kolm “Oti tervisemuna” söömata, tavaliselt soolan neid veel korralikult + hapukurk + tomat. Jätsin ära ja jõin tassi meega teedja mõned aminohappekapslid ja Omega 3 ning Joint + . lisaks päevakübara ekstrakst, et haigusepoiss ligi ei hiiliks. Ööga tuli maha 2,2 kilo (ehk siis ca kilo rohkem kui planeerisin, tahtsin ära näha 87,0 või 86 lõpp). Ega midagi panin täna toitu juurde ja asi liigub igal juhul õiges suunas.oktoober 13, 2011 at 8:44 e.l. #317360susim
MemberViisad käes – seega kõik sõidu õnnestumiseks on teoorias olemas. Sain kätte ka oma India viisa ja lennupiletid – nüüd murjamid minu käest ei pääse…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Laksud hakkavad käima. Kaal oli hommikuks kukkunud 86,2 kilo peale. Asi selles et eile olid jälle pikad seeriad 25 -sed õlg ja rind (pikkade seeriatega tõmbab ka vett korralikult lihasesse), enne viimast toidukorda oli kaal 88,4kilo (mis on tavaliselt peale sööki kaal), nähes et kaal on juba piisavalt kõrge, otsustasin ,et jätan õhtul oma kolm “Oti tervisemuna” söömata, tavaliselt soolan neid veel korralikult + hapukurk + tomat. Jätsin ära ja jõin tassi meega teedja mõned aminohappekapslid ja Omega 3 ning Joint + . lisaks päevakübara ekstrakst, et haigusepoiss ligi ei hiiliks. Ööga tuli maha 2,2 kilo (ehk siis ca kilo rohkem kui planeerisin, tahtsin ära näha 87,0 või 86 lõpp). Ega midagi panin täna toitu juurde ja asi liigub igal juhul õiges suunas.86.2kg?Ott sinust pole varsti seal miskit jarel ka teised kaasaarvatud,koik te nallutate seal?jube moelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid edu teile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 9:07 e.l. #317362vend vähk
ModeratorViisad käes – seega kõik sõidu õnnestumiseks on teoorias olemas. Sain kätte ka oma India viisa ja lennupiletid – nüüd murjamid minu käest ei pääse…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Laksud hakkavad käima. Kaal oli hommikuks kukkunud 86,2 kilo peale. Asi selles et eile olid jälle pikad seeriad 25 -sed õlg ja rind (pikkade seeriatega tõmbab ka vett korralikult lihasesse), enne viimast toidukorda oli kaal 88,4kilo (mis on tavaliselt peale sööki kaal), nähes et kaal on juba piisavalt kõrge, otsustasin ,et jätan õhtul oma kolm “Oti tervisemuna” söömata, tavaliselt soolan neid veel korralikult + hapukurk + tomat. Jätsin ära ja jõin tassi meega teedja mõned aminohappekapslid ja Omega 3 ning Joint + . lisaks päevakübara ekstrakst, et haigusepoiss ligi ei hiiliks. Ööga tuli maha 2,2 kilo (ehk siis ca kilo rohkem kui planeerisin, tahtsin ära näha 87,0 või 86 lõpp). Ega midagi panin täna toitu juurde ja asi liigub igal juhul õiges suunas.Vägev!
Kui läheb siiski raskeks, siis enne otsustavaid lahinguid võib ka eelviimaseks ööseks sooja pesu ööseks selga tõmmata- ajab vett veel paremini välja. Küll mina juba tean
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 9:30 e.l. #317366vrsm
MemberSee toidupoodides käimine on kohati väga raske teema. inimesed, kes teavad, et mul on võistlusdieet, kohe väga suure huviga tulevad toidupoes uurima, et mis asju ma siis endale ostan toidulauale? Sellised poolvõõrad lihtsalt passivad ja las nad siis arvavad, et vend Vähk ostabki endale dieedi ajal titetoitu, koeratoitu, LEGO auto, limonaadi, pamperseid ja kooki. Paljud vist ei tea, et mul on kaks last, koer ja tige naine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pampersid ja koeratoit – SEALT see vorm siis tulebki!
kohe lippan poodi…
oktoober 13, 2011 at 9:41 e.l. #317369Ott Kiivikas
Member86.2kg?Ott sinust pole varsti seal miskit jarel ka teised kaasaarvatud,koik te nallutate seal?jube moelda
Kuid edu teile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sulan nagu kevadine lumi….Oluline ei ole see palju kaalud, vaid see kuidas välja näed…Ma olen juba piisavalt kaua vaadanud kuidas väikesed mehed kuldmedalied kaelas koju veavad ja keegi ei küsi palju nad kaalusid- vaid see kuidas nad välja nägid…Kulturismi võlu ongi selles, et mida räbalam (loe väiksem ja viletsam ja aukus näoga riietes välja näed) , seda parem on üldjuhul lõpptulemus. Põskedega poisid ja suurte jopedega mehed on atraktiivsed riietes, kuid laval neile üldjuhul medaleid kaela ei panda…
Tsiteerides minu kunagist treenerit O.Annust – Lavataga saatsid mind kaasvõistlejate kaastundlikud pilgud kui oma lohvakates dressides ja aukus põskedega kohale ilmusin, kuid kui tuli aeg vahetada dressid poseerimispükste vastu oli kaasvõistlejate kaastundlik mulje kadunud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuldsed sõnad…oktoober 13, 2011 at 9:47 e.l. #317373vend vähk
ModeratorSulan nagu kevadine lumi….Oluline ei ole see palju kaalud, vaid see kuidas välja näed…Ma olen juba piisavalt kaua vaadanud kuidas väikesed mehed kuldmedalied kaelas koju veavad ja keegi ei küsi palju nad kaalusid- vaid see kuidas nad välja nägid…Kulturismi võlu ongi selles, et mida räbalam (loe väiksem ja viletsam ja aukus näoga riietes välja näed) , seda parem on üldjuhul lõpptulemus. Põskedega poisid ja suurte jopedega mehed on atraktiivsed riietes, kuid laval neile üldjuhul medaleid kaela ei panda…Tsiteerides minu kunagist treenerit O.Annust – Lavataga saatsid mind kaasvõistlejate kaastundlikud pilgud kui oma lohvakates dressides ja aukus põskedega kohale ilmusin, kuid kui tuli aeg vahetada dressid poseerimispükste vastu oli kaasvõistlejate kaastundlik mulje kadunud….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuldsed sõnad…Selles suhtes, et peaksime enne Eesti meistrivõistluseid rääkima filmiprodutsentidega- äkki neil on praegu vaja vangilaagrifilmidesse kõrvalosatäitjaid nälginud nägude ja soonilise ihuga? Selles suhtes, et nagu vangiriided selga ja läheb!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 10:18 e.l. #317374susim
MemberSulan nagu kevadine lumi….Oluline ei ole see palju kaalud, vaid see kuidas välja näed…Ma olen juba piisavalt kaua vaadanud kuidas väikesed mehed kuldmedalied kaelas koju veavad ja keegi ei küsi palju nad kaalusid- vaid see kuidas nad välja nägid…Kulturismi võlu ongi selles, et mida räbalam (loe väiksem ja viletsam ja aukus näoga riietes välja näed) , seda parem on üldjuhul lõpptulemus. Põskedega poisid ja suurte jopedega mehed on atraktiivsed riietes, kuid laval neile üldjuhul medaleid kaela ei panda…Tsiteerides minu kunagist treenerit O.Annust – Lavataga saatsid mind kaasvõistlejate kaastundlikud pilgud kui oma lohvakates dressides ja aukus põskedega kohale ilmusin, kuid kui tuli aeg vahetada dressid poseerimispükste vastu oli kaasvõistlejate kaastundlik mulje kadunud….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuldsed sõnad…Oige ta ole jah,endalgi kaal juba selline nagu olin eelmisel aastal 2 paeva ennem lavale minekut. Veel minna 2,5 nadalat ja sulatada on veel kui pilti vaadata peeglisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 10:41 e.l. #317380Ott Kiivikas
MemberVäljavõte viimasest IFBB Newsletterist – Osaleb üle 80 riigi sportlased Meeste kulturismi MM Indias (varsem osalejate maade rekord on 73 riiki), seega paras loomaaed tuleb ikka kokku….aga nad ei pääse…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>The Organizing Committee of the 65″ Men´s World Amateur Championship under the dynamic leadership of Mr. Sanjay More, General Secretary of IBBF is working at full speed to accommodate athletes and delegates for more of 80 countries, who will participate in this great event. More info (inspection report)
oktoober 14, 2011 at 2:49 p.l. #317586vend vähk
ModeratorVäljavõte viimasest IFBB Newsletterist – Osaleb üle 80 riigi sportlased Meeste kulturismi MM Indias (varsem osalejate maade rekord on 73 riiki), seega paras loomaaed tuleb ikka kokku….aga nad ei pääse…
The Organizing Committee of the 65″ Men´s World Amateur Championship under the dynamic leadership of Mr. Sanjay More, General Secretary of IBBF is working at full speed to accommodate athletes and delegates for more of 80 countries, who will participate in this great event. More info (inspection report)
Ootame põnevusega mis Issanda loomaaed seal kokku tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2011 at 9:33 e.l. #318063Ott Kiivikas
MemberReisilt tagasi ja pikemalt ei ole mõtet midagi hakata ümber kirjutama, sest kes luges Serbia fitnessi MM reportaazi, see on minu tegemistega vägagi kursis. Kes ei lugenud, siis palun lugege siit
Muus osas on asi niikaugel ,et sellel nädalavahetusel saame selgust, mis seisus ma siis tegelikult olen – kui ikkagi tekkib võimaluse ennast kõrvutada kellegagi, sest üksi peegli ees on kõik heas vormis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav oli, see et ma ei saanud nädalavahetusel kordagi kaaluda ja täna hommikul oli kaal ilusasti 100gr. pealt seal kus soovisin, et see see nädal oleks ehk siis 86,7kg. Tegutsesin täpselt tunde järgi ja andsin toitu, kui tundus, et kõht läheb tühjaks ja hoidsin tagasi kui nälga ei olnud, seega olen selles osas igati rahul, et kogemustepagasit suudan ära kasutada nii ,et sisetunne suudab protsessi kordineerida.Tugevaid trenn enam ei tee – st. et suurte raskustega, jääb selline intensiivne pumpamine (natuke sarnane sellele Bulli trennile, lihtsalt selle vahega, et maht on suur kui intensiivus mitte – temal olid mõlemad 120%…). Ehk eesmärk on ikakgi veel rasva põletada, kuid mitte lihast hävitada.
Vaatasin üle ka võistlejate listi ja minu kaalus palju mehi ei ole 5 tk, kuid olulisem oleks seekord võita mitte ainult oma kategooria vaid ka absoluutkategooria, igal juhul annan oma parima. Tänasest hakkan nahka grimmi jaoks ette valmistama ehk teisisõnu koorima – et grimm paremini peale saaks. Igal juhul andis nädalavahetuse võistlus enesekindlust, et uus grimm peab ilusasti ja sellega probleeme ei tekkinud. Trenni teen veel kuni neljapäevani, reede on taastumise päev ja laupäev võistlus.
Täna vaja veel minna anda intervjuu Tallinna televisiooni ja Eesti raadiosse, lisaks võistlejate ülevaatus Revalis + oma trenn. seega üksjagu tihe graafik.
oktoober 19, 2011 at 5:34 p.l. #318211Ott Kiivikas
MemberPikk päev õhtus. Mis ta nüüd pikem on kui eelmised, kuid lihtsalt kell 4.00 läks uni ära ja kõik…Sama pull oli 2003 kui tegin enda ka ühe teravaima vormi, kus lihtsalt uni läks iga päev vara ära, samas treeningkoormus oli suur. Proovisin uuesti magama jääda, kuid ei õnnestunud ja kell 5.00 sõin juba hommikusööki ja peale kella 6 olin juba trennis. Suur oli minu üllatus kui arvasin ,et sellest kujuneb mingi privaat treening, paistis et unetuid on peale minu veel lausa 10-15 inimest toimetas kella 6 paiku Revali jõusaalis. Agaramad olevat aga juba 5.47 uksetaga….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küsiti muidugi, mis mina sinna hommikul ära unustasin. Tegin korraliku seljatrenni ja käe, mille vahele segasin 10 min jookuslõigud (ehk siis 10 min jooksu, siis selg, 10 min jooksu, siis biitseps, 10 min. jooksu kõht) , sellise süsteemiga oli päris mõnus aeroobset teha.Kaal hommikul jätkuvalt 86,7kg. ja praegu rohkem langetada enne PM ei plaani, järgmisel nädalal käin ka 86,4 peal ära enne EMV. Pilt justkui läheb iga päevaga teravamaks, kuid kas sellest piisab näitab ära PM. Täna käis läbi ka Raigo – andsin veel soovitusi mida võistlustele kaasa võtta, sest on kaks eri asja kas käia võistlemas kulturismi või jõutõstmises…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna käivad juba ettevalmistused grimmimiseks, st. kaks korda naha koorimist, sama ka homme, veel karvad maha ja grimm peale. Toidu hoian täpselt nii nagu olen söönud, st. et kui see pilt on täna hea, siis ei ole mõtet seda mingi tühjendamise ja laadimisega ära käkkida. Kui ma kuulen ja loen kuidas osa seltsimehi loodavad siis viimae minutiga teha mingeid ime vorme, kui viimastel päevadel hakkavad manipuleerima, siis ma vaatan ja kuulan seda imestusega…. Kui pekk ei ole enne võistlusi ära põletatud, siis imesid ei juhtu…Mida lähemal suudate hoida oma toitumise sellele, millega olete harjunud dieedi ajal, seda tõenäosem on head vormi ka laval näidata. Selge, et ei ole mõtet nälgida päev enne, kuid ka kaloraazi kahekordistamist enne võistlust puhates ei pea ma ka otstarebekaks. Kuid eks igaüks ise teab mis teeb.
4. nov pidin lendama Itaaliasse ühele ROK sportlaskomisjoni foormile, kuid see sattub täpselt kokku minu sõiduga MM India ja seega delegeerisin selle edasi sportlaskomisjoni liikmle Jaak Maele. Eks seda reisimist tuleb siin nii, et küllalt saab….
Homme lugege Õhtulehte ,seal peaks tulema persoonilugu Olegist.
Ise harjutan homme vabakava, teen viimase trenni ja tegelen muude võistlusettevalmistavate asjadega, et reede varahommikul saaksime edukalt startida PM.
oktoober 21, 2011 at 7:37 e.l. #318359JACKO
MemberPikk päev õhtus. Mis ta nüüd pikem on kui eelmised, kuid lihtsalt kell 4.00 läks uni ära ja kõik…Sama pull oli 2003 kui tegin enda ka ühe teravaima vormi, kus lihtsalt uni läks iga päev vara ära, samas treeningkoormus oli suur. Proovisin uuesti magama jääda, kuid ei õnnestunud ja kell 5.00 sõin juba hommikusööki ja peale kella 6 olin juba trennis. Suur oli minu üllatus kui arvasin ,et sellest kujuneb mingi privaat treening, paistis et unetuid on peale minu veel lausa 10-15 inimest toimetas kella 6 paiku Revali jõusaalis. Agaramad olevat aga juba 5.47 uksetaga….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küsiti muidugi, mis mina sinna hommikul ära unustasin. Tegin korraliku seljatrenni ja käe, mille vahele segasin 10 min jookuslõigud (ehk siis 10 min jooksu, siis selg, 10 min jooksu, siis biitseps, 10 min. jooksu kõht) , sellise süsteemiga oli päris mõnus aeroobset teha.
Kaal hommikul jätkuvalt 86,7kg. ja praegu rohkem langetada enne PM ei plaani, järgmisel nädalal käin ka 86,4 peal ära enne EMV. Pilt justkui läheb iga päevaga teravamaks, kuid kas sellest piisab näitab ära PM. Täna käis läbi ka Raigo – andsin veel soovitusi mida võistlustele kaasa võtta, sest on kaks eri asja kas käia võistlemas kulturismi või jõutõstmises…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna käivad juba ettevalmistused grimmimiseks, st. kaks korda naha koorimist, sama ka homme, veel karvad maha ja grimm peale. Toidu hoian täpselt nii nagu olen söönud, st. et kui see pilt on täna hea, siis ei ole mõtet seda mingi tühjendamise ja laadimisega ära käkkida. Kui ma kuulen ja loen kuidas osa seltsimehi loodavad siis viimae minutiga teha mingeid ime vorme, kui viimastel päevadel hakkavad manipuleerima, siis ma vaatan ja kuulan seda imestusega…. Kui pekk ei ole enne võistlusi ära põletatud, siis imesid ei juhtu…Mida lähemal suudate hoida oma toitumise sellele, millega olete harjunud dieedi ajal, seda tõenäosem on head vormi ka laval näidata. Selge, et ei ole mõtet nälgida päev enne, kuid ka kaloraazi kahekordistamist enne võistlust puhates ei pea ma ka otstarebekaks. Kuid eks igaüks ise teab mis teeb.
4. nov pidin lendama Itaaliasse ühele ROK sportlaskomisjoni foormile, kuid see sattub täpselt kokku minu sõiduga MM India ja seega delegeerisin selle edasi sportlaskomisjoni liikmle Jaak Maele. Eks seda reisimist tuleb siin nii, et küllalt saab….
Homme lugege Õhtulehte ,seal peaks tulema persoonilugu Olegist.
Ise harjutan homme vabakava, teen viimase trenni ja tegelen muude võistlusettevalmistavate asjadega, et reede varahommikul saaksime edukalt startida PM.
Jõudu igatahes kogu Eesti koondisele PM võistlustel ning loodame ikka parimaid kohtasid:P
oktoober 21, 2011 at 11:02 e.l. #318392htilga
MemberToidu hoian täpselt nii nagu olen söönud, st. et kui see pilt on täna hea, siis ei ole mõtet seda mingi tühjendamise ja laadimisega ära käkkida. Kui ma kuulen ja loen kuidas osa seltsimehi loodavad siis viimae minutiga teha mingeid ime vorme, kui viimastel päevadel hakkavad manipuleerima, siis ma vaatan ja kuulan seda imestusega…. Kui pekk ei ole enne võistlusi ära põletatud, siis imesid ei juhtu…Mida lähemal suudate hoida oma toitumise sellele, millega olete harjunud dieedi ajal, seda tõenäosem on head vormi ka laval näidata. Selge, et ei ole mõtet nälgida päev enne, kuid ka kaloraazi kahekordistamist enne võistlust puhates ei pea ma ka otstarebekaks. Kuid eks igaüks ise teab mis teeb.
Oti lähenemine tundub ikka kõige mõistlikum
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> säilitad maksimaalselt dieedi ajal lihasmassi, et tehtud töö raisku ei läheks. Ma ise mõtlen ka, et mis kasu on pikast tööst, kui viimaste päevadega ~pool sellest ära kaotada, ei ole ju eriti ratsionaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks sa säilitad veel seeläbi hea enesetunde ja teed asja seetõttu rõõmuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks siin võti ole järjepidevus ja püsiv tahe.oktoober 21, 2011 at 11:20 e.l. #318401Ott Kiivikas
MemberTeen reportaazi põhjamaa teemas, oleme kohal ja kõik on kontrolli all, vorm on terav ja enesetunne super. Eks õhtul saame aimu, mis vastased on…..
oktoober 23, 2011 at 7:43 e.l. #318637AnneP
MemberVideo of Germany’s qualification – http://clips.team-andro.com/watch/53fa70ec…-2011-dbfv-team
Serkan Cetin
Peter Baers
Eddi Derzapf
Boris Goebel
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.