Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2011 at 3:50 p.l. #315397
47
MemberBookinghouse.ee’ga on ka endal jamasid olnud, kuid need on siiski lahenenud. Soovitan sul Estravelist pakkumist küsida. Nad tihti kaevavad väga mõistlikud variandid välja ja äri ajamine nendega on alati korrektne.
oktoober 1, 2011 at 4:03 p.l. #315399Anonüümne
GuestOtt ,kuidas võistlustega on, kas võistled millalgi
oktoober 1, 2011 at 4:48 p.l. #315407Ott Kiivikas
MemberOtt ,kuidas võistlustega on, kas võistled millalgiVõistlen kolme nädala pärast Põhjamaade meistrivõistlustel 21-23 okt, siis nädal hiljem EMV Salmes 30okt. Siis MM Indias 03-07 nov ja Tallinnas Maailmakarikal 19-20 nov. Tallinna võistlus on ka ühtlasi minu 90. kulturismivõistlus….
oktoober 1, 2011 at 5:20 p.l. #315413Anonüümne
GuestSiis ju päris tihe graafik. Edu ja anna endast võistustel parim.
oktoober 1, 2011 at 5:27 p.l. #315414Ott Kiivikas
MemberTäna oli siis trennivaba päev, käisin Sparta lahtiste uste päeval, vaatasin ka natuke Fitness Five võistlust. Kella 16 paiku läksime Revali, et seal vabakavasid harjutada. Kõigepealt vaatsime Olegi uue vabakava üle ja seekord õnnestus juba päris hästi….
Ei kahtlegi ,et ta MM selle maksimaalselt hästi teeb, samas näen ka et vorm paraneb päev- päevalt, seega ka keha osas usun ,et teeb oma parima vormi.Peale seda tegi Natalia oma vabakava- seegi õnnestus kohe esimesel katsel 100%, seega ka selles osas ei ole muret ja ka füüsiline vorm paraneb päev – päevalt, seega usun et teeb ka oma max ära.
Kui põrand oli soojaks tehtud, siis läks maestro ise peale ja lasi Natalial omale kava seada. Asi selles, et aastaid istud muidu ainult oma mõtetes ja liigutustes kinni ja et natukenegi kava värskendada, on vaja profesionaalset nõu. Selge, et kulturismipoose ei muuda, kuid nii üleminekuid kui erinevaid nüansse annab kava juures sättida, alates käte asendisd, keha hoiakust jne. Ja ise ennast kõrvalt ei näe, võid teha nö kihvti asja, kuid eemalt vaadates ei pruugi see hea ollagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et kondikava saime paika ja nüüd peab ainult lihvima. Esmaesitlus siis PM.Soovitan ka teistel võistlejatel juba täna kava peale mõelda, mitte tegeleda sellega võistluseelsel õhtul…
oktoober 1, 2011 at 8:01 p.l. #315457CKY
MemberMis moodi saaks Natalia PRO kaardi teenida?MM võit?
oktoober 2, 2011 at 5:43 e.l. #315484Ott Kiivikas
MemberMis moodi saaks Natalia PRO kaardi teenida?MM võit?Tänapäeval ei pea PRO kaardi saamiseks enam amatööride maailmameistriks tulema. PRO kaart on tegelikult sellevõrra devalveerunud, et põhimõtteliselt kui oled tulnud riigi meistriks või võitnud mingi oma regiooni võistluse, on võimalik teha taotlus IFBB Pro divisjonile, tasuda siis mingi maks, mis selle PRO kaardiga kaasneb ja oledki PRO….Natalia saaks kindlasti selle juba senisaavutatud tulemuste põhjal, kuid ega see “PRO -ks” olemine mingeid hüvesid kaasa ei too, tiirutad ikka mööda võistlusi, enamus USA -pinnal ja seal on natuke süsteem teine kui EM või MM võistlustel, et väga raske on teiste riikide sportlastel ennast USA -s maksma panna. Näitena Natalia võistluskaaslane Oksana Grišina, kesoli selle aasta Ms. Fitness Olympial 5.koht ja kellel on supervabakava ja ka väga super välimus, kuid keda on selgelt alahinnatud mitmed aastad. Seal on veel mitmeid kellega Natalia koos on võistelnud (Regiane Da Silva, Diana Monteiro jne.)
Kogu jutu mõte ja ka minu enda ideoloogia on olnud, et parem olla hea amatöör kui “kehv proff”. Pro nimi on minuarust see, miks paljud sinna üldse lähevad, nad ei ole amatöörideski suutnud läbi lüüa ja arvavad, et suudavad proffides. Nii on ka mitmed mehed kellega ise olen koos võistelnud ja ka võitnud siirdund profiks -202lbs kategooriasse ja ega neil seal suurt midagi teha ei ole, jääb nö see laval seismise ja osalemise rõõm, samas mõnel amatöörvõistlusel võiks saavutada ikkagi medalikohti.
oktoober 2, 2011 at 5:50 e.l. #315488Aile
MemberTänapäeval ei pea PRO kaardi saamiseks enam amatööride maailmameistriks tulema. PRO kaart on tegelikult sellevõrra devalveerunud, et põhimõtteliselt kui oled tulnud riigi meistriks või võitnud mingi oma regiooni võistluse, on võimalik teha taotlus IFBB Pro divisjonile, tasuda siis mingi maks, mis selle PRO kaardiga kaasneb ja oledki PRO….Natalia saaks kindlasti selle juba senisaavutatud tulemuste põhjal, kuid ega see “PRO -ks” olemine mingeid hüvesid kaasa ei too, tiirutad ikka mööda võistlusi, enamus USA -pinnal ja seal on natuke süsteem teine kui EM või MM võistlustel, et väga raske on teiste riikide sportlastel ennast USA -s maksma panna. Näitena Natalia võistluskaaslane Oksana Grišina, kesoli selle aasta Ms. Fitness Olympial 5.koht ja kellel on supervabakava ja ka väga super välimus, kuid keda on selgelt alahinnatud mitmed aastad. Seal on veel mitmeid kellega Natalia koos on võistelnud (Regiane Da Silva, Diana Monteiro jne.)Kogu jutu mõte ja ka minu enda ideoloogia on olnud, et parem olla hea amatöör kui kehv proff. Pro nimi on minuarust see, miks paljud sinna üldse lähevad, nad ei ole amatöörideski suutnud läbi lüüa ja arvavad, et suudavad proffides. Nii on ka mitmed mehed kellega ise olen koos võistelnud ja ka võitnud siirdund profiks -202lbs kategooriasse ja ega neil seal suurt midagi teha ei ole, jääb nö see laval seismise ja osalemise rõõm, samas mõnel amatöörvõistlusel võiks saavutada ikkagi medalikohti.
M2letan, et Inna Uit kurtis sedasama “m88davaatamist ja alahindamist”.
Kehv pro…spbiks siin jutum2rkidesse.
oktoober 2, 2011 at 5:54 e.l. #315489Ott Kiivikas
MemberParandatud…
Mul on tunne ka, et mõni mees arvab ,et kui ta saab PRO -kaardi ,siis ta “iseenesest” muutub Phil Heathiks või Jay Cutleriks….. 
Aga kuna enamus kohtunike on USA -st ja seal on omaette veel see probleem, kes mis toidulisandite firmat esindab, sest iga suurfirma tahab, et tema reklaaminägu oleks nr1. Ja see omakorda muudab subjektiivse ala veelgi mõjutatavamaks….
oktoober 2, 2011 at 11:03 e.l. #315520CKY
MemberOletame, et tuleb MM võit. Kas plaan on ikka edasi võistelda amatöörides?
oktoober 2, 2011 at 12:02 p.l. #315525Ott Kiivikas
MemberOletame, et tuleb MM võit. Kas plaan on ikka edasi võistelda amatöörides?Eks sellele saame vastused peale MM -i, oletama ei hakka praegu on väga selge eesmärk teha maksimum täpselt 2 nädala pärast pühapäeval ja just sellel kellaajal MM finaalis ja eks peale seda paistab, millised emotsioonid ja mõtted siis tekkivad.
oktoober 2, 2011 at 6:07 p.l. #315592Ott Kiivikas
MemberTänane jalatrenn tehtud. Kui eelmisel korral tegin rõhuga suured raskused, siis täna rohkem tunnetuse peale ja pikemad seeriad.
1) Kõigepealt säärte sirutsed ette seisatustega ja lihtsalt tunnetuse peale 7 seeriat (10 – 15x)
2) Jalapress (vana masin) ühe jalaga 5 seeriat (90 – 140kg 12-10kg)
3) Üle tüki aja tegin astumis kang turjal 4 seeriat (50kg/40 sammu, 70kg/40 sammu, 90kg/20sammu, 90kg /20 sammu) – homme on tõenäoliselt kann valus..

4) Narrikükk 4 seeriat (10-12kordust)
5) Harkkükk hantel käes 4 seeriat (62kilo 15 kordust igas seerias)
6) Ben Johnson 5 seeriat (10-12 kordust)
7) Säärtele 2 harjutust 7 seeriat
Alaselg trenazööril 5 seeriat (80kg 12 kordust)9) Kõhtu 7 seeriat
Aeroobset soojendus 4 km 24 min, peale jalatrenni alustasin ka jooksuga, jalad /reie nelipealihased olid mõlemad juba jalatrennist täiesti krampis, kuid vaatasin, et kiiruse lisades andsid krambid järgi ja võhma oli, nii et jooksin nö uue rekordi 4 km 21 min (kokku siis 8 km, päeval käisin veel 5km jala ka, nii et päris korralik aeroobne maht oli täna) -arvestades et peale jalatrenni jooksin viimase kilomeetri 13,0km/h, siis on see päris ok tempo ja ega see, nö max pingutus ei olnud. Jooks rõhutan veel, on hakanud järjest rohkem meeldima.
Pilt läheb ka järjest teravamaks, selge et päris täpselt saan aru ,kus ma olen, siis kui ma ikka saan kellegi “kuivikuga” kõrvuti olla, praegu saalis selliseid ei leidu ,seega ei saa enda hetkeseisu adekvaatselt hinnata. Fakt on see, et psüholoogiliselt olen valmis tegema, elu ehk ühte parimat vormi ja õnneks et MM finaalini, kus see peaks realiseeruma on täpselt tänase seisuga 5 nädalat, mis on päris pikk aeg tegelikult, eriti kui oled tippvormile juba praegu päris lähedal. Järgmine nädal ehk teen uued vormipildid ka – täna ei olnud aparaati käepärast.
Päeval magasin 1,5 tundi, päris hea on vähemalt ühel päeval nädalas saada päeval magada.
oktoober 3, 2011 at 7:33 e.l. #315626vend vähk
ModeratorTänapäeval ei pea PRO kaardi saamiseks enam amatööride maailmameistriks tulema. PRO kaart on tegelikult sellevõrra devalveerunud, et põhimõtteliselt kui oled tulnud riigi meistriks või võitnud mingi oma regiooni võistluse, on võimalik teha taotlus IFBB Pro divisjonile, tasuda siis mingi maks, mis selle PRO kaardiga kaasneb ja oledki PRO….Natalia saaks kindlasti selle juba senisaavutatud tulemuste põhjal, kuid ega see “PRO -ks” olemine mingeid hüvesid kaasa ei too, tiirutad ikka mööda võistlusi, enamus USA -pinnal ja seal on natuke süsteem teine kui EM või MM võistlustel, et väga raske on teiste riikide sportlastel ennast USA -s maksma panna. Näitena Natalia võistluskaaslane Oksana Grišina, kesoli selle aasta Ms. Fitness Olympial 5.koht ja kellel on supervabakava ja ka väga super välimus, kuid keda on selgelt alahinnatud mitmed aastad. Seal on veel mitmeid kellega Natalia koos on võistelnud (Regiane Da Silva, Diana Monteiro jne.)Kogu jutu mõte ja ka minu enda ideoloogia on olnud, et parem olla hea amatöör kui “kehv proff”. Pro nimi on minuarust see, miks paljud sinna üldse lähevad, nad ei ole amatöörideski suutnud läbi lüüa ja arvavad, et suudavad proffides. Nii on ka mitmed mehed kellega ise olen koos võistelnud ja ka võitnud siirdund profiks -202lbs kategooriasse ja ega neil seal suurt midagi teha ei ole, jääb nö see laval seismise ja osalemise rõõm, samas mõnel amatöörvõistlusel võiks saavutada ikkagi medalikohti.
Kusjuures mul on Facebookis mitusada IFBB pro võistlejat ning enamus täiesti tundmatud sportlased ning mõned vägagi kaheldava vormi ja proportsioonidega. See pro teema on tõesti täiega devalveerunud.
oktoober 3, 2011 at 7:35 e.l. #315627vend vähk
ModeratorTänane jalatrenn tehtud. Kui eelmisel korral tegin rõhuga suured raskused, siis täna rohkem tunnetuse peale ja pikemad seeriad.1) Kõigepealt säärte sirutsed ette seisatustega ja lihtsalt tunnetuse peale 7 seeriat (10 – 15x)
2) Jalapress (vana masin) ühe jalaga 5 seeriat (90 – 140kg 12-10kg)
3) Üle tüki aja tegin astumis kang turjal 4 seeriat (50kg/40 sammu, 70kg/40 sammu, 90kg/20sammu, 90kg /20 sammu) – homme on tõenäoliselt kann valus..

4) Narrikükk 4 seeriat (10-12kordust)
5) Harkkükk hantel käes 4 seeriat (62kilo 15 kordust igas seerias)
6) Ben Johnson 5 seeriat (10-12 kordust)
7) Säärtele 2 harjutust 7 seeriat
Alaselg trenazööril 5 seeriat (80kg 12 kordust)9) Kõhtu 7 seeriat
Aeroobset soojendus 4 km 24 min, peale jalatrenni alustasin ka jooksuga, jalad /reie nelipealihased olid mõlemad juba jalatrennist täiesti krampis, kuid vaatasin, et kiiruse lisades andsid krambid järgi ja võhma oli, nii et jooksin nö uue rekordi 4 km 21 min (kokku siis 8 km, päeval käisin veel 5km jala ka, nii et päris korralik aeroobne maht oli täna) -arvestades et peale jalatrenni jooksin viimase kilomeetri 13,0km/h, siis on see päris ok tempo ja ega see, nö max pingutus ei olnud. Jooks rõhutan veel, on hakanud järjest rohkem meeldima.
Pilt läheb ka järjest teravamaks, selge et päris täpselt saan aru ,kus ma olen, siis kui ma ikka saan kellegi “kuivikuga” kõrvuti olla, praegu saalis selliseid ei leidu ,seega ei saa enda hetkeseisu adekvaatselt hinnata. Fakt on see, et psüholoogiliselt olen valmis tegema, elu ehk ühte parimat vormi ja õnneks et MM finaalini, kus see peaks realiseeruma on täpselt tänase seisuga 5 nädalat, mis on päris pikk aeg tegelikult, eriti kui oled tippvormile juba praegu päris lähedal. Järgmine nädal ehk teen uued vormipildid ka – täna ei olnud aparaati käepärast.
Päeval magasin 1,5 tundi, päris hea on vähemalt ühel päeval nädalas saada päeval magada.
Kusjuures minu jaoks on MM-ini alla 50 päeva väga lühike aeg. Selline tunne et kohe-kohe. Aeg läheb lennates.
oktoober 3, 2011 at 8:48 e.l. #315635Ott Kiivikas
MemberSee enne võistlus aja mõte on kohati nii vastandik, ükspäev vaatad, et aega on nii vähe jäänud ja samas teine päev vaatad, et ikka üksjagu palju – seega täpselt see muutub niisamuti nagu võistluseelne meeleolu (ja selle kõikumine)….

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.