Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2011 at 8:31 e.l. #288473
vend vähk
ModeratorVägevad pildid! Tore üritus ja Revalis oli nii palju tuttavaid nägusid! Tuleb vist Revalisse tagasi kolida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2011 at 8:32 e.l. #288474vend vähk
ModeratorOtsuse-taadi ettekanne oli muidugi kuulamisväärt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otsuse-taadi parim ettekanne oli 2009 aastal Leedus Balti Matši eelõhtul hotellis seoses nende karvadega, mis oleks vaja otsa ette kleepida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Puhas kuld
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 1, 2011 at 8:44 e.l. #288475Ott Kiivikas
MemberKelle andmed on terivsekaardil – keegi ei ole veel pakkunud, vihjeks niipalju ,et tegemist on võistlejaga eesti kulturismi ja fitnessi maastikul.
veebruar 1, 2011 at 8:53 e.l. #288476Ott Kiivikas
MemberLisan veel niipalju, et olen täna jällegi kohal Reval – Spordis kella 16.30 – 19.00 (täna on lubanud suurem osa naisperest tulla ülevaatusele), lisaks sellele ka Oleg. Peab ütlema, et eile nägin teda trennis ja mees ei ole vahepealset aega niisama ära raisanud, on päris korralikult paisunud (81,5kg), olgu öeldud, et kui aasta tagasi alles alustaisme koostööd, siis oli ta kuskil 75-76kilo. Usun, et kevadel näitab mees korralikult edasiminekut.
veebruar 1, 2011 at 12:16 p.l. #288500BRIKI
MemberMa arvan, et jõuan kuskil kell pool 6 või 6 Revalisse.
veebruar 1, 2011 at 12:18 p.l. #288501Raivo Piiber
MemberOtsuse-taadi parim ettekanne oli 2009 aastal Leedus Balti Matši eelõhtul hotellis seoses nende karvadega, mis oleks vaja otsa ette kleepida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Puhas kuld
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda ma kahjuks ei kuulnud, me vist olime siis hotellist väljas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma kuulsin kokkuvõtet pärast võistlusi ärasõidul, bensiinijaamas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2011 at 12:25 p.l. #288503gmaster
MemberLisan veel niipalju, et olen täna jällegi kohal Reval – Spordis kella 16.30 – 19.00 (täna on lubanud suurem osa naisperest tulla ülevaatusele), lisaks sellele ka Oleg. Peab ütlema, et eile nägin teda trennis ja mees ei ole vahepealset aega niisama ära raisanud, on päris korralikult paisunud (81,5kg), olgu öeldud, et kui aasta tagasi alles alustaisme koostööd, siis oli ta kuskil 75-76kilo. Usun, et kevadel näitab mees korralikult edasiminekut.Pool sellest lisakaalust on vist kätesse läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2011 at 7:17 e.l. #288630Ott Kiivikas
MemberPool sellest lisakaalust on vist kätesse läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käed olid tal enne juba tugevad, kuid eks need on tänaseks ka vel paisunud – panin eilseid vormipilte Reval – Spordi noorterühma teema alla, seal on näha terve keha, siis saab parema pildi. Too päev ta käsi treeniski, siis tundub ikka, et kuidagi jämedada tunduvad kehaga võrreldes.
veebruar 2, 2011 at 10:01 e.l. #288663Ott Kiivikas
Memberveebruar 2, 2011 at 12:44 p.l. #288692Ott Kiivikas
MemberKäisin vahepeal õues -tegin aeroobset, nimelt kes käinud on siis teavad, et ega autoga vahepeal Telliskivi Fitshopi ette ei pääsenud (olgu öeldud, et see eest on platsil parkimiskohti küll). Vaatasin ,et sula lähen proovin kas hakkab labidas ja kang selle ettekuhjunud jäähunniku peale. Mõeldud tehtud, õnneks sulaga oli pinnas lahti paremini sulanud ja sain hooga lahti lüüa. Viskasin ka kohe teepeale, kus autode ülesõites see hetkega veeks muutus. Lõhkusin ja vahepeal puhkasin, vaatan et kaks koolipoissi no vanus vast 10 tuuris tulevad koolist ja möödudes Telliskivi Fitshopi reklaamist, mis tänaval on viskasid minu pilti lumepallidga….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsin, et “poisid mis tegite?” – vastavad, et vikasime lumepalliga. Ma küsin, et ” Miks te mind pallidega loobite?”. Nemad omakorda vaatavad imestunult ja küsivad, “sa oled Ott Kiivikas vä…?”. Ma ütlen, et olen küll, mis siis ega siis kohe pallidega loopima ei pea, nemad kohe, et kas autogrammi saab? Ma küsin, et peale seda kui te mind loobite, miks peaks mul olema soov seda teha. Natuke mõtlesid ja ei osanud midagi vastata, ma ütlesin ok otsige nüüd paberid pliiatsid välja ja ärge selliseid lollusi enam tehke, andsidki siis päevikud (ma ei tea kas sinna sisse kirjutada tohib, aga kuhugi tagumisele lehele panin). Ütlesin ,et selle asemel, et loopida võiksite küsida, kas härral abi ei ole vaja…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot selline lugu elust enesest. Aga jah nüüd on sissesõit lahti, nii et kes soovib saab Telliskivi treppi.
veebruar 3, 2011 at 9:36 e.l. #288789Ott Kiivikas
MemberTäna on trennist puhkepäev, sest olen järjest 5 päeva treeninud. Kõik sujub plaanipäraselt ja iga nädal toimub kindla mikrotsükli läbides edasiminek raskuste osas, olgu see siis püramiid 5×5 või 15 -sed seeriad. See nädal tegingi 15 seeriad ja sain põhilistele mõõdtavatele harjutustele (lamades surumine, hack – kükk, jalapress raskust juurde panna).
Eile oli jalapäev
1) Säärte sirutused ette vaba raskus trenazöör
47kg/15, 57/15, 57/15, 57/15
2) Hackükke trenzööril (kükin nii, et ülemises asendis on pinge sees, st. ei lase puhata)
110kg/15, 110/15, 110/15, 110/15 viimane oli päris raske
3) Jalapress (vana masin)
260kg/15, 260/15, 260/15, 260/15
4) Harkkükk hantel käes
52kg/15, 52/15, 52/15, 52/15
5) Kõhuli jalgade kõverdamine
80- ploki auk/15, 80/15, 80/13, 70/15
6) Säärtele pöiasirutus jalad ees
75kg/15, 80/15, 85/14
7) Istudes trenazöör säärtele
50/15, 50/15, 50/15
Kõhtu 2 harjutustPeale trenni saun ja külm bassein (viimane kord oli vesi eriti külm, kui tavaliselt saab ikka natuke seal peale sauna mõnuleda, siis eile ei olnud pikka juttu tundsin kuidas külm keha kangeks muudab sekunditega…vesi vast +4 oli) Aga enesetunne on super kui sealt välja tuled. Tavaliseltteeme 3 tiiru sauan ja sama palju basseini peale. Täna pole eriti eilset jalatrenni tundagi….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme alustan uuesti püramiidi ja siis peaks jällegi raskusi proovida suurendada. Kaal püsib hommikul 93 – 93,5 ja õhtul 95 tuuris. Ega juurde ei plaanigi võtta, kuu lõpust lähen dieedile enne kindlasti ka vormipildid eks siis paistab ,kas nende jõunäitajate suurendamine on ka kuidagi välimusse oma jälje jätnud.
veebruar 3, 2011 at 10:28 e.l. #288792vend vähk
ModeratorViisakas pilt. Ma ise ka kannan ülikonda suhteliselt harva ja siis on väga paljudel imestusest suured silmad. Kusjuures õigetes mõõtudes ülikonnas tunnen ma ennast isegi paremini kui dressides
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2011 at 10:50 e.l. #288802Ott Kiivikas
MemberMul ongi see jama, et kui keegi kuskil reklaamiks või koolituse reklaamimiseks küsib viisakamas riides pilti ,siis nalajalt kataloogist ei leiagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2011 at 8:57 p.l. #288961Bonsuna
MemberTervitused taas!
Et siis kuidas esmaspäevaga jääb? Oled Revalis ja pakud kokse? Teeme trenni? Kas operaatorkulturist Joker võib üritust jäädvustama tulla?
Hetkel plaanin nii nagu jutt oli, et piinaks biitsa- triitsa vahelduvalt ja ehk ka kõhtu pärast?
Viimati saigi koos treenitud siis /pildil/ ja ega pole ka kokku löönud peale kassahitiks saanud B: H&K esilinastuse üritust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2011 at 6:51 e.l. #288974Ott Kiivikas
MemberTrenni ikka teeme, muidu ju tugevaks ei saa…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõbra Jokkeri võid kaasa võtta ega ma keelata ei saa, lõppude lõpuks tehakse lihtsalt üks ühistreening,loodame, et noorematel vaatajatel on kahe veterani käest hiljem ehk midagi õppida. Kui mitte muud, siis vähemalt seda, et peale üksteise sõimamist on võimalik siiski koos ühel treeningul olla….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõenäoliselt tuleb kerge biitsatrenn 48 kiloste hantitega ja prantsalst peaks ka kergelt 90kg kangiga tegema, sina ehk isegi rohkem. Pean vist suurema laadimise enne korraldama, et ilusasti trenn vastu pidada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole välistatud, et mul tekkib idee sulle veel käerauad peale panna, muidugi kui õnnestub…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.