Ott Kiivikale
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Ott Kiivikale
- This topic has 12 replies, 6 voices, and was last updated 21 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 14, 2004 at 5:54 p.l. #2127
siil_udus
MemberKäin jõusaalis tavaliselt 3 korda nädalas (E, K, R). Kas järgnev protein no. 1 kasutamise ajaplaan on efektne ja annab häid tulemusi?
– Enne trenni 40g Protein No1-e 500ml ARCTIC spordijoogiga (trennipäevadel ehk 3x nädalas)
– Õhtusöögi kõrvale (kl 18.00) 40g Protein No1-e 500ml piimaga (iga päev)
– Umbes kella 22 paiku õhtul 40g Protein No1-e 500ml ARCTIC spordijoogiga (trennipäevadel ehk 3x nädalas)
Nii kuluks kuus keskmiselt 2.5 pakki.
Või pole enne magamaminekut nii suurt mõtet seda toodet manustada?
Kui seda kuus 13x vähem teeks (ehk siis jätaks kella 22 paiku iga trennipäev võtmata), kuluks keskmiselt 1.8 pakki kuus, mis tuleb tunduvalt soodsam.
Ja kui kaua seda kasutama peaks, et tulemusi silmaga näha oleks?
märts 14, 2004 at 7:00 p.l. #36947Bert
Memberkalliks ei lähe natuke?? ma ei saa aru, miks sa seda nii palju pead võtma?? 1x päevas 40 piisab täiesti… miks sa pead võtma 40g enne trenni ja siis 40 enne magama minekut… 3x nädalas.. ma nagu saan aru et nädalas 3x võtad sa 3 korda 40g… ja ma leian et seda on liiga palju.. see ainult minu arvamus! igastahes EDU sulle!
märts 14, 2004 at 7:28 p.l. #36948mystikal
Memberei ütleks, et nüüd kindlasti liiga palju…peaksid kirja panema oma tavalise toitumise (mitu korda päevas, millist toitu jne) ja kindlasti oma kaalu, kas sa oled nö hardgainer või tahad rasva lihaseks muuta…
märts 14, 2004 at 7:29 p.l. #36949siil_udus
MemberKaalun 67kg ja olen pigem hardgainer. St, rasva on ka vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide Bert, ma olen teisi teemasid lugedes aru saanud, et seda on isegi vähe.
märts 14, 2004 at 7:32 p.l. #36950siil_udus
MemberJa toitun 3x päevas.
Hommikuti võileivad, lõunal tavaliselt praad või supp. Õhtuti samuti praad või mõni hautatud toit.
märts 14, 2004 at 7:36 p.l. #36951Bert
Member
Vähe?? wow.. aga noh, eks ta ikka oleneb ka, kui intensiivselt sa trenni teed ja mida sööd jne. selles suhtes ma väga ei oska veel kaasa rääkida, kuna hakkan ise aprilli algusest valku võtma.. aga muiudgi olen palju uurind ja jätkan
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2004 at 8:45 p.l. #36952Anonüümne
GuestKui tahad et sul mingeid tulemusi silmaga näha oleks, siis peab kõigepealt tavatoitumine korras olema. See et sa mingeid pulbreid manustad ei pruugi mingeid muutusi esile tuua.
Minu arust piisaks, kui sa tarbiks valgupulbrit enne, ja siis kohe peale treni.
Ma pole küll Ott, kuid tean isegi et sul ei tule midagi välja kui toitumine pole paigas.
Edu!
märts 15, 2004 at 1:29 p.l. #36953mystikal
Memberbohemianrhapsody’l on õigus toitumine peab olema paigas. Ise kaalusin kui alustasin treeningutega sinust paar kilo vähem ja sain paari esimese kuuga ainult toitumise ja jõutrenniga kaalu tõstetud u. 6-7kg. Kindlasti peaksid võimaluse korral toituma tihedamini, vähemalt 4 korda päevas. Kui mälu ei peta tahtis keha 2g keha kg kohta valku ehk sinu puhul u. 140 g valku päevas. Et siis valgupulbrit võid nii küll manustada aga rõhku pööra kindlasti ka tavalisele toidule, valgurikas juku juust, kohupiim jne. Kindlasti kirjutab peatselt ka hr. Kiivkias ise ja annab asjalikku nõu!
märts 15, 2004 at 5:16 p.l. #36954siil_udus
MemberTänud teile nõuannete eest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jääme siis oti arvamust ka ootama.
märts 16, 2004 at 6:36 e.l. #36955Ott Kiivikas
MemberJuttu juba oli tavatoitumise korda seadmisest, kui tavatoit ei kompenseeri ära puuduolevat valguosa, siis võib selle rahulikult võtta toidulisast. Kindlasti ei ole mõtet shake juua koos tavatoiduga, see peaks olema ikka eraldi toidukord. Ise kasutan 3 shake ööpäevas, 1 enne trenni 1 tund + banaan, teine vahetult peale trenni + banaan (+ süsivesikud), kolmas öösel valk + vesi.
märts 16, 2004 at 3:09 p.l. #36956tarts79
MemberTere. Mul selline küsimus. Võtan praegu rasvapõletaja tablette L – Carnitin ja teen nädalas viis korda trenni. Kui võtan rasva põletajaid, kas siis on mõtet proteiini võtta
( Protein no. 1 ).
Paluks hea ettepanek efektiivseks rasvapõletamiseks.
Tänan
märts 17, 2004 at 8:16 p.l. #36957siil_udus
Memberok, sain targemaks.
märts 18, 2004 at 6:26 e.l. #36958Ott Kiivikas
MemberRasvapõletuse eelduseks on see, et kulutad rohkem energiat kui toiduga tagasi sööd. Rasvapõletus toimub madalamal pulsisagedusel üldjuhul pole soovitav teha üle 140 l/min. sagedusel. See peab olema kestev aeroobne tegevus, lisaks jõusaalipoolel intensiivne treening, lühikesed puhkepausid. Kõigepealt soojendus, siis jõuharjutused, siis aeroobne treening (ratas, jooksurada, stepper või ellips), minimaalselt 30 min. treenituse tõustes ka rohkem. Peale trenni kindlasti taastusjook, kus on segatud süsivesikud ja valgud suhe 2;1, kaks osa süsivesikuid, üks osa valku ( 60 – 80gr + 30 – 40gr.)Edu.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.