Skip to main content

Ott Kiivikale

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Ott Kiivikale

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 48 total)
  • Autor
    Postitused
    Indrek2
    Member

no kui tagumik juba tõuseb siis on ikka midagi valesti, siis on vist tõesti varastamisega. Aga no siin tuleb veel mängu see, et kuidas trenni tehes keha hoida ja kuidas tuleks käituda võistlustel. Sest on ju päris palju asju mida võistlustel ei või teha aga muidu tohib. Sest just treenimise puhul on igal pool soovitatud selg võimalikult kaardus hoida. Sest seda viisi saab kasutada jalgu, et jalad suruksid õlad rohkem vastu pinki ja on võimalik kasutada veits suuremaid raskusi. Ise ka mind huvitab kuidamoodi on kasulikum rinnale?

Indrek2
    Member

“võistlustel ei või teha, aga treeningul tehakse”

Ott Kiivikas
    Member

Kui teen lamades surumisi on ka endal selg kaardus, oluline on see, et ei harjuks puusasid üles tõstma ( ehk tagumiku kergitama), loomulikult ainult juhul kui on käsil viimased kordused ja kedagi julgestamas ei ole, seda nimetatakse pettekordused.

Indrek2
    Member

Selline küsimus et olen juba mitu korda teile kirjutanud millist püramiidi ma kasutan. Ja mul on selline küsimus, et kui ma keskendun ainult lihaste kasvatamisele kas siis jõud peabki väga aeglaselt arenema? Eelise aasta dets. alguses surusin u. 83 kilo. Nüüd proovisin 90kg. Aga see ei tule kohe kuidagi? Kas jõud peabki nii aeglaselt arenema.(kas kõik on normaalne) või on kuskil viga sees?

Anonüümne
    Guest

Kui sa oled keskendunud lihase kasvatamisele, ma ei saa aru miks see jõud sind nii väga kotib. Vahel tuleb ikka ette seisakuid. Areng toimub hüppeliselt.

Indrek2
    Member

tegelikult see jõud ei kotigi. aga no lihtsalt küsisin igaks juhux et ega midagi valesti pole. Suur aitähh sulle!!!

Ott Kiivikas
    Member

See, et jõunäitajad mingil lihasrühmal ei arene, ei ole veel näitaja, et lihase kuju muutuda ei võiks, ega ka ise ei ole viimase paari aasta jooksul suutnud lamades surumise tulemust parandada, mis ei tähenda, et kulturismis tulemused poleks paranenud. Loomulikult on jõunäitajate suurenemine indikaator, et mingi progress on käimas, kuid see ei pruugi ka alati väljenduda lihase kuju muutuses. Ära muretse küll ta varsti jälle edasi läheb.

renku
    Member

Tihti on enne nii, et suureneb lihase ümbermõõt ja jõud tuleb hiljem hüppeliselt järgi. Ei ole mõtet muretseda, küll see lihas ka kasvama hakkab, kui trenn, toit ja puhkus on omal kohal.

Indrek2
    Member

tänan teid kõikki suurepäraste nõuannete eest!!!

Indrek2
    Member

selline küsimus veel teile, et kas see uus surumise kava mis on pandud üles tööriistade alla, kas see on ainult jõu kasvatamisex või sobib see ka lihase kasvux. Siin on palju räägitud et just lihas tulex enne korralikult välja treenida ja siis palju parem max jõudu treenida, aga kas see kava sobib ka lihaste kasvatamisex?

Anonüümne
    Guest

See kava on jõukava.

Ott Kiivikas
    Member

See kava on pigem neile, kes soovivad parandada ja võistelda lamades surumises, kulturismi kava erineb ikkagi oluliselt sellest.

Indrek2
    Member

suured tänud!

Indrek2
    Member

Mul endal koolis olemas jõusaal ja seal olemas ka paar blokk seadet. Üks on alla tõmbamisega. Davidsoni masinad. Teine masin on jalgadele. Aga need on kuidagi nii kerged. Näitekx triipsepsit saab teha täisraskusega. Kas need peavadki nii kerged olema, et nagu tuleks teha rohkem kordusi? kas blokk seadmetele kehtib sama asi et tuleks teha seeriad 4×8 ja 4×10? või ongi nii et tuleks teha meeletult pikad seerjad?

Vitali30
    Member

Masinad on erinevate konstruktsiooniga, ma olen ise ka mõnda sellist näinud, ühesugused masinad, aga ühe peal on kergem kui teisel harjutusi teha (raskuseste poolest). Väga meletult palju kordusi ka ei tasu teha, sest võib tekkida ületrenimis oht, lihaste kasv jääb seisma! Oled õgel teel ja ei tasu muretseda, et kerge on, leija moodust raskuse suurendada!

Minu arvamus selle küsimuse kohta!

Edu!!!!

Vitali

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 48 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.