Otsin treeningukaaslast Tartu MyFitnessist!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Otsin treeningukaaslast Tartu MyFitnessist!
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
Tuhkatriinu81.
-
AutorPostitused
-
oktoober 10, 2010 at 5:41 p.l. #21533
Tuhkatriinu81
MemberHei!
Tahaks end taas käsile võtta. Hetkel käin Tartu MyFitnessis (rühmatrennid ja ja jõusaal), aga pole kedagi, kellega tulemusi võrrelda, arutada ja koos motivatsiooni tõsta. Olen 28a ja naissoost.
Oleks tore leida keegi sarnases seisus..
oktoober 11, 2010 at 8:28 e.l. #278726vend vähk
ModeratorHei!Tahaks end taas käsile võtta. Hetkel käin Tartu MyFitnessis (rühatrennid ja ja jõusaal), aga pole kedagi, kellega tulemusi võrrelda, arutada ja koos motivatsiooni tõsta. Olen 28a ja naissoost.
Oleks tore leida keegi sarnases seisus..
Üleskutse on tunnustust väärt ja soovin rohkem selliseid julgeid postitusi! Kahekesi on oluliselt kergem ja motiveerivam treenida ja keha arendada, aga palju sõltub treeningukaaslasest. Siinkohal hoiatan, et kahekesi treenides kipuvad pausid teinekord liiga pikaks minema(jutustamine erinevatel päevateemadel, pereprobleemid jne) ning samuti võib treeningukaaslasest sõltuvusse jääda- näiteks umbes nii, et minu treeningkaaslane on terve nädala reisil ja mina ka teen nüüd pausi, et teda oodata ja koos edasi treenida. Ok, kaaslane tuleb tagasi ja on saanud reisilt mingi hirmsa haiguse- jälle põhjus eemal olemiseks! Võite ju hakata kõik vaidlema, et nii see ei ole, aga paraku olen oma 18 aasta jooksul erinevates maailma jõusaalides näinud nii mõndagi. Eesmärgid peavad olema väga paigas ning treeningukaaslased peavad üksteist toetama igal sammul! Jutt käib just sellest ajast kui ollakse koos treeninud juba 2-3 kuud ja siis võib mott langeda.
Edu oma eesmärkide saavutamisel!
oktoober 12, 2010 at 11:33 e.l. #278879Tuhkatriinu81
MemberKuna käin enamasti rühmatrennides (lisaks enne või pärast veidi jõusaali mõnikord), siis pole seda jutuajamise ohtu väga karta. Kahjuks pole keegi vastanud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üleskutse on tunnustust väärt ja soovin rohkem selliseid julgeid postitusi! Kahekesi on oluliselt kergem ja motiveerivam treenida ja keha arendada, aga palju sõltub treeningukaaslasest. Siinkohal hoiatan, et kahekesi treenides kipuvad pausid teinekord liiga pikaks minema(jutustamine erinevatel päevateemadel, pereprobleemid jne) ning samuti võib treeningukaaslasest sõltuvusse jääda- näiteks umbes nii, et minu treeningkaaslane on terve nädala reisil ja mina ka teen nüüd pausi, et teda oodata ja koos edasi treenida. Ok, kaaslane tuleb tagasi ja on saanud reisilt mingi hirmsa haiguse- jälle põhjus eemal olemiseks! Võite ju hakata kõik vaidlema, et nii see ei ole, aga paraku olen oma 18 aasta jooksul erinevates maailma jõusaalides näinud nii mõndagi. Eesmärgid peavad olema väga paigas ning treeningukaaslased peavad üksteist toetama igal sammul! Jutt käib just sellest ajast kui ollakse koos treeninud juba 2-3 kuud ja siis võib mott langeda.Edu oma eesmärkide saavutamisel!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.