Skip to main content

Otsin lasteraamatut

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Otsin lasteraamatut

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Rebane
    Keymaster

Nii.

Kui kellelgi satub olema mingit infot, KUSTKOHAST saada raamatut ‘Ennemuistsed jutud Reinuvader Rebasest (Ernst-Peterson Särgava)’ oleks ilgelt tänulik. Võibolla tahad isegi enda omast loobuda? Anna teada igal juhul – võin vabalt ka osta.

Eriti seff oleks, kui kellelgi on pakkuda ‘vana kooli’ väljaannet (mäletan väiksest peast, et pehmete kaantega oli).

Anyways, igasugune info, kust raamatut leida võiks, on tänuväärne.

P.S. Paistab et uudistrükk on igalpoolt välja müüdud :???:”>

Vahue
    Member

Mine raamatukokku!

Rebane
    Keymaster

Mine raamatukokku!

Raamatukogus laenutatakse raamatuid, mul oleks vaja üht eksemplari, mida raamaturiiulisse panna, et teda suure masenduse korral lugeda saaks – ilma et ma peaks teda pidevalt raamatukogust otsima minema.

Ühesõnaga – OSTUSOOV on.

Vahue
    Member

Kui kohe kuidagi raamatut ei leia, siis viimase võimalusena tasuks vaadata antikvariaatidesse. Esimesena tuleb silme ette hr.Aia antiik, mis asub Vana-Viru tn. VW või WV passaazist risti üle tee. Nõrganärvilistel mitte siseneda!

jrx
    Member

Netis on muidu Tõnu Aava sisseloetud audiod olemas. Puhas kuld.

Rebane
    Keymaster

Netis on muidu Tõnu Aava sisseloetud audiod olemas. Puhas kuld.

Jap. Aga ma olen vanakooli vend – tahan paberist, mida katsuda ja lehitseda ja nuusutada ja patsutada :???:”>

Mob
    Member

:???:”> äkki saab kuskilt interneti poest?

või lähed raamatukokku, laenad raamatu ja ütled, et sa kaotasid selle ära, siis sa pead maksma 1X-3X hinna, arvatavasti 1X-se.

Rebane
    Keymaster

Esimesena tuleb silme ette hr.Aia antiik, mis asub Vana-Viru tn. VW või WV passaazist risti üle tee.

Tänud. Leidsin raamatu täpselt sealt, kus ütlesid.

igati seff koht, toad on raamatuid täis nii et kui kedagi huvitavad kah raamtud, minge ja uurige koht üle.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.