Otsime treenitud kehaga mehi reklaami jaoks.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Otsin/pakun tööd » Otsime treenitud kehaga mehi reklaami jaoks.
- This topic has 21 replies, 11 voices, and was last updated 13 years, 1 month tagasi by
Hypix.
-
AutorPostitused
-
august 28, 2012 at 5:57 p.l. #322849
Ott Kiivikas
MemberOtti kutsusin ka isegi vahepeal on federikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga võtted läbi, kes väljavaliti
Mingis seltskonnas kutsuti mind jah see aeg Frederikuks. Maa peod need olid päris pöörased, rahvas fännas tol ajal seda õlu ikka korralikult…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Liikusin nagu superstaar see aeg ringi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda lasti ka ikka söögi alla ja peale….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 6:05 p.l. #322852tarmop
MemberMingis seltskonnas kutsuti mind jah see aeg Frederikuks. Maa peod need olid päris pöörased, rahvas fännas tol ajal seda õlu ikka korralikult…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Liikusin nagu superstaar see aeg ringi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda lasti ka ikka söögi alla ja peale….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ai, kus nüüd tulistas.
Ise õlle ma see aeg eriti ei joonud, aga kuna see nii haige reklaam oli siis … käis lihtsalt hüüdnimena frederik küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 6:05 p.l. #322853Archangel
MemberMingis seltskonnas kutsuti mind jah see aeg Frederikuks. Maa peod need olid päris pöörased, rahvas fännas tol ajal seda õlu ikka korralikult…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mäletan ainult seda, et kui sõbraga kord võtsime paar tosinat keset talve siis sõbra kaotasin igal juhul lumetormis ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alles järgmine päev, kui pilt seletama hakkas tuli hirm sisse. Õnneks oli ta kuidagi bussini kõmpinud ja seal pildi tasku pannud. Kui kolmas ring linnale peale läks siis lõpuks sai luugid lahti ja õiges kohas maha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 7:02 p.l. #322858vend vähk
ModeratorAi, kus nüüd tulistas.
Ise õlle ma see aeg eriti ei joonud, aga kuna see nii haige reklaam oli siis … käis lihtsalt hüüdnimena frederik küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Frederik Kiivikas on ju tegelikult ilus nimi küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 7:49 e.l. #322890Martin Mägi
MemberKui mul plika lasteaias käis, siis seal oli ka üks Frederik. Lapsed ütlesid talle Vedelik.
august 29, 2012 at 8:04 e.l. #322892vend vähk
ModeratorKui mul plika lasteaias käis, siis seal oli ka üks Frederik. Lapsed ütlesid talle Vedelik.
Suuremaks saab, siis arendatakse seda nime edasi vedelik- Libesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2013 at 7:06 p.l. #333568Hypix
MemberFrederik tegi sponsorlust ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.