OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12.
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12.
- This topic has 199 replies, 43 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
detsember 11, 2009 at 12:34 e.l. #241421
vend vähk
ModeratorTere-tere armas rahvas!
Jõudsime Miku ja Indrekuga edukalt kohale ja kõik sujus suurepäraselt. Lennukid jõudsid õigeaegselt ja üks mees oli meil IFBB sildiga lennujaamas vastas ning tõi hotelli. Mikk avastas just, et telekas on ka eesti keelsed kirjad ning hetkel ta tegelebki eesti keele lugemisega ja tunneb sellest siirast heameelt. Kaal peaks meil mõlemal enam-vähem paigas olema ja hotellis on ka igas toas vann. Vajadusel saame siis kuumas vannis viimase vee välja kui homme peaks selles suhtes probleeme tekkima enne kaalumist. Indrek on meie kõrvaltoas ning lammutab seal midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikul saame kokku ja läheme ilmselt linna. Koridoris kõib hetkel ka suur kolin- vene koondis on kohal ja üritavad joogiautomaadist coca-colat välja peksta

Mikk juba nohiseb- magab.
Ise veel nokitsen siin natuke ja vaatan päevateemad üle ning räägin hommikul poistele ka. Kui viitsin, siis panen ka mõne uue pildi üles. Kaalumine alles homme õhtul.
Loodan, et lõpus arve väga suureks ei lähe- neti kasutamine on siin hotellis 14 € – 24 tundi.
Hoiame ühendust!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2009 at 12:55 e.l. #241422vend vähk
ModeratorKohalik aeg on kohe 02:00 öösel. Mikk ikka vahel piilub, mis ma siin nokitsen, aga jõmm hakkab vaikselt magama jääma. Panen mõned pildid eilsest ja tänasest päevast peale ja hommikul annan juba kaameraga tuld!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma alguses vaatsin hämaras, et maestro Otsusel on selline okkaline soeng, aga taustaks oli mingi okaskera
detsember 11, 2009 at 12:59 e.l. #241423vend vähk
ModeratorVõib öelda, et meil on nüüd Mikuga leiavd ühes kapis ja jagame voodit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõned pildid hotellist:
Üks edev mees näitab veel vormi
Siia vanni uputame vee (naha alt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )detsember 11, 2009 at 2:28 e.l. #241424Arnold
MemberJõudu poisid!
Andke vägev lahing ja hoidke Eesti lipp kõrgel!
Surm punanahkadele!
detsember 11, 2009 at 5:57 e.l. #241428Samakamees
MemberValus pole nii kuiv olla?
detsember 11, 2009 at 6:51 e.l. #241430vend vähk
ModeratorValus pole nii kuiv olla?
Vahel kipitab tuhara piirkonnas, aga muidu kõik ok
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2009 at 6:53 e.l. #241432Samakamees
MemberRääkige nüüd toidust kah. Mis hommikuks sõite
detsember 11, 2009 at 6:57 e.l. #241433vend vähk
ModeratorHommikust!
Nagu näha, olen mina juba üleval ja uneaega on hetkel olnud alla 4 tunni. Hotellis algas liikumine ja uni läks ära. Karupoeg Mikk veel magab, aga kui ta peaks ärkama, siis otsime üles maestro Otsuse ja paneme päevaplaani kokku. Isiklikult mina loodan kohe Madridi minna mingi sõidukiga, sest täna terve päev aega ja niisama siin passida oleks ka lame. Siis saaks kindlasti häid pilte ja oleks õhtuseks kaalumiseks tagasi. Kui koondised saabuma hakkavad, siis tahaks kaameraga platsis olla ja kaalumise ka kategooriate kaupa jäädvustada. Enesetunne on hetkel hea ning oma elu parimast vormist püüan veel pilte teha. Ma nüüd natuke tegelen veel nende piltidega, mis eile said tehtud.
Jälgige liikumist!
detsember 11, 2009 at 7:02 e.l. #241434vend vähk
ModeratorRääkige nüüd toidust kah. Mis hommikuks sõite
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HAhahahaaaa! Väga hea küsimus! Mina isiklikult närin praegu Fitshop kauplustest saadavat uut megahitti- GERIMAX närimistabletti, mis sisaldab muuhulgas guaranat. Selline tõsine energialaks ja seda ma närisin ka öösel ning sellest ka ilmselt nii lühike uneaeg.
NB!!!! Mikk korraks tegi silmad lahti ja palus, et ma kirjutaksin, et ta näeb praegu paljastest naistest und. Ega ma ka tagasihoidlik poiss ei ole ja kirjutangi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …krt, loodan, et mees meie ühise voodi nüüd ära ei reosta
detsember 11, 2009 at 7:08 e.l. #241436Samakamees
MemberHAhahahaaaa! Väga hea küsimus! Mina isiklikult närin praegu Fitshop kauplustest saadavat uut megahitti- GERIMAX närimistabletti, mis sisaldab muuhulgas guaranat. Selline tõsine energialaks ja seda ma närisin ka öösel ning sellest ka ilmselt nii lühike uneaeg.NB!!!! Mikk korraks tegi silmad lahti ja palus, et ma kirjutaksin, et ta näeb praegu paljastest naistest und. Ega ma ka tagasihoidlik poiss ei ole ja kirjutangi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …krt, loodan, et mees meie ühise voodi nüüd ära ei reosta 
Ma pole siiamaani neid julgenud proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Midagi Mikule

Ilusat unistamist
detsember 11, 2009 at 7:17 e.l. #241438vend vähk
ModeratorSelles suhtes, et päris nälga ei jää! Mul on veel kapi peal terve suur ampull “FITNESS EXPLODERIT”! Sellega loodan vastu pidada lõunani ja eks siis paistab, mis edasi saab. Kui nüüd hommikul kontrollkaalu üles leiaksin, siis läheks elukene natuke lihtsamaks. Hetkel usun, et olen küll 78,5-79 kg, aga kaalumiseks pean arvestama 77,5 kg-ga igaks juhuks kui juhtub, et pikkuseks mõõdetakse näiteks 173, 5 cm…
Nendele, kes veel ei tea, siis klassikalises kulturismis on oluline pikkus ja sellest arvutatakse ka võistluskaal. Pikkus võib olla igal pool erinev. Nii juhtus, et eelmisel aastal olin ühel nädalal Soomes 176,5 cm ja paari nädala pärast Hispaania võistlusel just 174 cm ning pikkuse vahe oli 2,5 cm.
Kategoorias -175 cm võistluskaal: Pikkus – 100 + 4 kg, ehk siis näiteks 174 cm – 100 + 4 kg KOKKU: 78 kg
Miku kategoorias -180 cm võistluskaal: Pikkus – 100 + 6 kg
detsember 11, 2009 at 7:21 e.l. #241440vend vähk
ModeratorMa pole siiamaani neid julgenud proovida
Midagi Mikule

Ilusat unistamist
No see on ilus tüdruk küll!

Meil siin väljas juba valgeks läinud. Sooja peaks täna tulema max 15 kraadi- jube külm!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hakkan vaikselt tegutsema. Karupoeg nohiseb ainult teki all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2009 at 7:51 e.l. #241454Ott Kiivikas
MemberMina olen täna küll enamus päevast majast väljas, mängime ju kulturistidega G4S jõulupeol pöialpoisse koos teiste tuntud Eesti näitlejate/lauljatega. Ja lavapeal on korraga nii Bonsuna Team kui Fitness.ee Team
detsember 11, 2009 at 7:56 e.l. #241456vend vähk
ModeratorMina olen täna küll enamus päevast majast väljas, mängime ju kulturistidega G4S jõulupeol pöialpoisse koos teiste tuntud Eesti näitlejate/lauljatega. Ja lavapeal on korraga nii Bonsuna Team kui Fitness.ee Team
Tänud juba alustatud reportaazi eest – näen kohe, et asendamatuid inimesi pole olemas, reportaaz on väga operatiivne ja loodetavasti sündmuste keeriste alustades ka pildirohke.
Ilusat päeva ja head kaalu jõudmist!
Tänud, Ott!
Niipea kui uut pildimaterjali või teateid on, siis annan teada! Edu õhtusel G4S üritusel kõikidele kulturistidele ja pidage vastu!
detsember 11, 2009 at 7:56 e.l. #241457mahezo
MemberMa ei tea missugused sinu nn. vastased on aga pilt on küll super minumeelest.Mida kaalu numbrid näitavad?
Uhuhuu , nonoo, pane edasi , super vorm! teiste piltide peal ei näinud sa nii hea välja!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.