OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12.
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12.
- This topic has 199 replies, 43 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
detsember 4, 2009 at 1:01 p.l. #239678
vend vähk
ModeratorMM ametlik lehekülg lisainfoga:
detsember 4, 2009 at 1:50 p.l. #239695JACKO
MemberValmistun.Seda harjutust teen hetkel iga päev, aga umbes 5 minutit väga väikeste vahedega reie pealmisele ning 5 minutit väga väikeste vahedega reie tagumisele osale. Nii ta vaikselt areneb. Jalad on MM-il kindlasti üks minu trumpidest

Triibutab, triibutab…
detsember 4, 2009 at 8:31 p.l. #239797vend vähk
ModeratorTänased, 04.detsembri 2009 õhtused pildid.
Klassikalise kulturismi maailma meistrivõistlusteni aega 1 nädal.
Pikkus: 175 cm
Kaal: 79,5 kg
Pildistatud Tartu Fittest jõusaalis.
Toidulisanditest: FAST Green Tea, Burner, Omega3, UNIVERSAL Ripped fast, N1T, fat burner for woman(oluliselt paremad kui meeste rasvapõletajad!), lisaks erinevaid multivitamiine.
Täna oli kokku 4 trenni: Hommikul kl 07:30 Bodypump, päeval kl 14:00 käisin jooksmas umbes 30 minutit, 17:30-19:15 jõusaal(universaaltreening- kõik lihased suuruse järjekorras baasharjutustega ning vahelduseks eriharjutusi), 19:30-20:35 bodypump. Lõpetuseks saun. Nüüd lähen ööklubisse

Vabaseis on hetkel võimsam natuke. See on ka üks minu trumpidest, millega loodan kohe esimesel päeval MM-il lõigata. Küljelt poosid on paremaks läinud, aga peab veel kõvasti harjutama.
Triibutab küll, aga võiks natuke parem olla.
Selga olen hakanud treenima tõsisemalt. Uuesti olen oma treeningutesse lisanud bulloveri suure hantliga, lisaks erinevaid tõmbeid ja venitusi.
Lopsakam kui varem. Nüüd on ka jalad külje pealt teravamaks läinud, kannikas lõikab ka triipe.
Natuke võiks veel teravust olla. Muidugi oleks head kaamerat vaja läinud.
Kõhul ei ole nagu midagi võrrelda- see mul võistlusteks ikka selline. detsember 4, 2009 at 8:46 p.l. #239801Sten
MemberTänased, 04.detsembri 2009 õhtused pildid.Klassikalise kulturismi maailma meistrivõistlusteni aega 1 nädal.
Toidulisanditest: FAST Green Tea, Burner, Omega3, UNIVERSAL Ripped fast, N1T, fat burner for woman(oluliselt paremad kui meeste rasvapõletajad!), lisaks erinevaid multivitamiine.
Täna oli kokku 4 trenni: Hommikul kl 07:30 Bodypump, päeval kl 14:00 käisin jooksmas umbes 30 minutit, 17:30-19:15 jõusaal(universaaltreening- kõik lihased suuruse järjekorras baasharjutustega ning vahelduseks eriharjutusi), 19:30-20:35 bodypump. Lõpetuseks saun. Nüüd lähen ööklubisse

Pidasin oluliseks täna välja tuua ka oma treeningute mahu ja intensiivsuse. Midagi ei tule niisama tablette krõbistades. Minu dieet algas augustis ja lõppeb sellel aastal loodetavasti 14.detsembril. Ei oskagi öelda, mis saab järgmisest hooajast. Elame näeme.
Vaadake pilte ja sööge sardelli ja tundke elust rõõmu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vabaseis on hetkel võimsam natuke. See on ka üks minu trumpidest, millega loodan kohe esimesel päeval MM-il lõigata. Küljelt poosid on paremaks läinud, aga peab veel kõvasti harjutama.
Selga olen hakanud treenima tõsisemalt. Uuesti olen oma treeningutesse lisanud bulloveri suure hantliga, lisaks erinevaid tõmbeid ja venitusi.
Lopsakam kui varem. Nüüd on ka jalad külje pealt teravamaks läinud, kannikas lõikab ka triipe.
Kõhul ei ole nagu midagi võrrelda- see mul võistlusteks ikka selline. Tänud ilusa suure ja punase nime eest

Aga vorm on sul tõesti supper ja ootan huviga seda võitlust-kergelt siin ei saa keegi miskit.
detsember 4, 2009 at 8:53 p.l. #239803vend vähk
ModeratorLoodan, et see on natuke rohkem kui kohaliku konnatiigi kõige väiksema konna vorm. Võin ju ennast ka 100 kiloseks rasvapalliks süüa ja Eesti lavalaudadel mõnele hullule muljet avaldada, aga selliseks kuivikuks ajamine on palju raskem, aga huvitavam. Mütsiga lööma ei lähe ning loodan, et ka Mikk paugutab korralikult nendel võistlustel.
detsember 4, 2009 at 9:00 p.l. #239806timo116
MemberVorm on super jube praegu, kadedaks teeb
detsember 4, 2009 at 9:05 p.l. #239807vend vähk
ModeratorVorm on super jube praegu, kadedaks teeb
detsember 4, 2009 at 9:08 p.l. #239808emmimees
MemberVorm tundub küll WOW
detsember 4, 2009 at 9:12 p.l. #239809vend vähk
ModeratorVorm tundub küll WOW
Jah, mingit jama ei oleks hakanud üles panema

Ma nüüd club Maasikasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tagasi varahommikul
detsember 4, 2009 at 11:54 p.l. #239824Sten
MemberJah, mingit jama ei oleks hakanud üles panema
Ma nüüd club Maasikasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tagasi varahommikul

Seal club Maasikas harjutad tantsulaval vabakava?
detsember 5, 2009 at 1:16 e.l. #239829vend vähk
ModeratorSeal club Maasikas harjutad tantsulaval vabakava?
detsember 5, 2009 at 2:43 e.l. #239830V.K
Memberjube lausa palju sa vähk suudad treenida ja seda eriti veel dieedil olles! Ma viskaks küll päeva lõpuks pildi tasku
detsember 5, 2009 at 8:16 e.l. #239842vend vähk
Moderatorjube lausa palju sa vähk suudad treenida ja seda eriti veel dieedil olles! Ma viskaks küll päeva lõpuks pildi tasku
detsember 5, 2009 at 9:34 e.l. #239870AnneP
MemberLooks really good, Imre!
detsember 5, 2009 at 9:34 e.l. #239871Samakamees
MemberTänased, 04.detsembri 2009 õhtused pildid.Klassikalise kulturismi maailma meistrivõistlusteni aega 1 nädal.

Pidasin oluliseks täna välja tuua ka oma treeningute mahu ja intensiivsuse. Midagi ei tule niisama tablette krõbistades. Minu dieet algas augustis ja lõppeb sellel aastal loodetavasti 14.detsembril. Ei oskagi öelda, mis saab järgmisest hooajast. Elame näeme.
Vaadake pilte ja sööge sardelli ja tundke elust rõõmu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kõhul ei ole nagu midagi võrrelda- see mul võistlusteks ikka selline. Kurat niimoodi triibutab, et valus on vaadata
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.