Tänan usalduse eest, ma mingi aeg tagasi lasin silmadega need artiklid üle, eriti põhjalikult ei süvenenud, kuid ütlen veel kord, igaüks peaks enesele sobiva kava leidma katse-eksitus meetodil. St. on olemas põhiprintsiibid, kuid koormustaluvus, taastumine jne. on inimestel erinev. Keskenduma ei peaks niivõrd treeningkavale kui toitumisele ja puhkusele. Ma näen iga päev inimesi, kes treenivad tunduvalt rohkem kui mina, kuid nende tulemus erineb oluliselt sellest kuhu ma jõudnud olen. Treening võtab päevasest ajast 1,5-2 tundi kuid ülejäänud aja peaksime keskenduma eelpool mainitud tegevusele. Minu arvamus on selline, et treenides 2x nädalas ei ole võimalik saavutada märkimisväärset progressi, see võib toimida ainult treeninguid alustades esimestel kuudel. NB! tule oma särgile järele.
Mina treenin 2 korda nädalas ja arvan,et keskmine Eesti inimene peakski treenima 2 korda nädalas.Enamik treenivad küll 5-6 korda nädalas,aga progress peaaegu puudub,kuna treenitakse lihtsalt üle.Kõige suurem häda ongi selles,et ei suudeta saalist eemal olla,kuna kangesti tahaks treenida.