Skip to main content

Ostan rauda ja kuulan nõuandeid

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ostan rauda ja kuulan nõuandeid

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
    punnitaja
    Member

Olen algaja siin ja soovin osta reguleeritavad hantlid (mida raskemad seda paremad ).Olen ka regul-pingist ja kangist huvitatud või universaalsest aparaadist.

Poes pole ma rasketehnikat näinud ,küll aga kergemat sorti ja halva kvaliteediga tehnikat.

Soov on kodutrenni teha , lisakilodest vabaneda ja õieti tervislikult toituda.Tahan ka küsida optimeeritud treeningkava kohta. Kas 2 päeva kava on mõeldav ,või pean vähemalt 3ks tegema.Mõne hea

eestikeelse raamatu või video võtaks ka ?

Kui sul seonduvat infot, võiksid kirjutada.tänan

Niipalju täpsustuseks et hantlid võiksid olla 35-65kg kanti ja peaks võimaldama ka sättida 10-20kg.Hinnaks kuni 3000.-

Mul jäi silma see leht http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…3&act_pr=99 sellega seoses tekkis mul küsimus; et alguses on tekst Hantlid Tellimisega 10-65kg ,aga tegelt on kuni 40kg.

Huvitav mitu ketast(mitme kg) sisaldab üks 40kg hantel,kas on kellelgi kogemusi nendega, või teab universaalsemaid hantleid või aparaati. Kokku hinnaskaala 10 000kr , kas aparaat või varustus kokku .

Kui ainult reguleeritav pink võtta ja hantlid ,siis peaks praktiliselt kõiki ülekeha lihaseid võimalik treenida olema.

Autor
    Postitused
Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.