ortopeed vs spordiarst
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » ortopeed vs spordiarst
- This topic has 56 replies, 21 voices, and was last updated 14 years, 6 months tagasi by
Arx07.
-
AutorPostitused
-
juuli 11, 2011 at 7:47 e.l. #307535
Aile
MemberMiskipärast pole neid inimesi veel leitud, kellel oleks see mütoloogiline tark pea.Ega ka neid kes suudaks allergiad ja muud immuunhäired elimineerida.
Või kui, siis on neid üks miljonist.
Aga usk peab jääma ja ka lootus.
Eh…seda mytoloogilist pead on raske leida jah. …ja teiste probleeme on ikka kergem avastada kui iseenese omi.
Minu astma on suhteliselt (ptui, ptui, ptui…) kontrolli all.
Koerte allergia on muutunud pea olematuks. M6ned muud allergeenid toimivad siis, kui immuunosysteem n6rgeneb, muidu on OK.
Mina ytlen enesele tavaliselt…Ikka edasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2011 at 8:06 e.l. #307539Aile
MemberHuvitav jah, mis minu keha loogika on. Panen tüki niklit naha vastu ning mõne minutiga on punane ja sügelev jne.Et siis täpsemalt, mis minu kehal puudu on, ning kus on asja loogika. Et minu keha jaoks on Nikkel ülimalt mürgine ja tappev kraam, kuigi enamik inimesi keda ma tean ei ole sellega mingeid probleeme. Mida kuradit nemad söövad, et neile asi halba ei tee. Kuna vist isegi higistades eritub niklit, siis eriti pekkis. Enda higi vastu allergia. Mõnna.
Eks kuskil sügaval mingi loogika on. Loodan, et see kunagi ka avastatakse ja elimineeritakse. Krooniline nohu terve elu olnud. Ainuüksi ilma selleta oleks päris lahe juba elada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu tilkuva nina kohta ytleb minu mystiline ema tavaliselt, et oma vanematele on vaja andeks anda, siis saab ka nohust lahti.
juuli 11, 2011 at 8:28 e.l. #307544batmannu
Member50 EEK on tavapolikliinikus, aga erakliinikutes nagu Ortopeediaarstid jms ei ole see mitte 50. Ise maksan enne 500 ühekordselt, kui 15 korda 50 EEK eest tagasi, sest ravi ei anna tulemusi.kui tagasi kutsutakse, siis teist korda ju visiiditasu pole..
kallid sportlased, palun viige ennast ravivõimalustega kurssi!
juuli 11, 2011 at 9:29 e.l. #307555gmaster
MemberSelleks, et ennast efektiivselt ravida, peab ise meditsiini õppima minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 14, 2011 at 4:38 p.l. #307858batmannu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hahaha, tuleb lihtsalt leida adekvaatne perearst
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 14, 2011 at 5:16 p.l. #307862Mart Muru
MemberMõistusel on keha üle ikka tohutu kontroll. Inimene tihtipeale mõtleb ennast haigeks. Miskipärast on lihtsam uskuda, et kehal on midagi viga/ haigus küljes kui uskuda, et ollakse täiesti terve.
juuli 14, 2011 at 5:25 p.l. #307863Aile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ja naa…
Nyyd on farmaatsiat88stustel k6va k2pp sees. Kasvatamine k2ib ikka teatud vaimus.
juuli 14, 2011 at 6:05 p.l. #307871ROtter
MemberMõistusel on keha üle ikka tohutu kontroll. Inimene tihtipeale mõtleb ennast haigeks. Miskipärast on lihtsam uskuda, et kehal on midagi viga/ haigus küljes kui uskuda, et ollakse täiesti terve.Kehal on samuti mõistuse üle kontroll.
juuli 14, 2011 at 6:46 p.l. #307873gmaster
Memberhahaha, tuleb lihtsalt leida adekvaatne perearst
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja see adekvaatne perearst suunab sind mitteadekvaatsete spetsialistide juurde..
juuli 14, 2011 at 11:11 p.l. #307888AlanBStard
Moderatorhahaha, tuleb lihtsalt leida adekvaatne perearst
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne tuleb leida nõel heinakuhjast ja kinni püüda tuul väljal.
Lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 15, 2011 at 6:24 e.l. #307890IVARK
MemberMa panin ennast ortopeediakeskusesse kirja, aja sain septembri lõpuks. Valu lööb niikuinii aeg ajalt välja, seni olen kasutanud ibuprofeni, mis väheke ka põletikuvastast toimet evib ja on aidanud. Mingit imet ei maksa oodata arstidelt aga vähemalt ortopeediakeskuse kohta olen häid sõnu kuulnud. Seniks väldin liigselt koormavaid harjutusi.
juuli 17, 2011 at 5:36 e.l. #307979Arx07
MemberOskab keegi öelda, mis selle kraami nimi on mida see dr. Annus süstib kõigile? Kas perearst/õde süstiksid kah seda kui vajadust on, natuke mage oodata kuu aega järjekorras ühe süsti pärast ja maksta ~30 euri asja eest.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.