Skip to main content

öösel tööl kas tohib või ei – süüa

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » öösel tööl kas tohib või ei – süüa

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    enreico
    Member

Tere, töötan ka öösiti teen norm jõu trenni kõik laabub. Areng hea jne.

Küsimus on selles, et kas tohib ja palju öösel ja mida täpselt ning kas üldse süüja. Eesmärk on lihastega kasvada ikkagi. Siiani ei ole söönud juba aasta, või siis tiba midagi. Ei tunne öö söömise kohta hästi. Kõht on ikka öösel päris õõnes.

shreku
    Member

No kui kõht on tühi ja segab magamist, siis söö öösel.Ega ta paha ei tee. Soovitaks mingit lahjat kodujuustu või kohupiima.

Ma pole küll Oldman, aga söö nagu sa tavaliselt sööd, ehk siis päeval.

Ja ei tahaks uskuda, et öösiti töötades areng hea saab olla. Endal kogemus olemas.

kõhulihas15
    Member

hea et ma kah süüa oskan kirjutada.

Mr.Y
    Member

Kui siiani pole söönud ja areng on hea, siis milles probleem? Võid ju samamoodi jätkaka siis ?

enreico
    Member

Tähendab ikka, küsiks kas saab või võib süüa öösel kuna piinelda on raske. MIDA TOHIB ja kuidas need mõijutavad organismi, rasvumist ja kasvamist jne.

shreku
    Member

Minu isklik soovitus oleks, et söö. soovitan julgelt süüa rasvavaeseid ja valgurikkaid toite.

Kui oled tööl 8h, siis söö 2korda üks tops N: alma rasvatut kodujuustu. vaata kuidas mõjub. Kui on neg. mõju proovi midagi muud. Julge peab olema katsetama.

Creek
    Member

Täiesti nõus, söö kui kõht tühi, ega keha töötab öösel ärkvel olles sama moodi kui siis kui sa päeval ärkvel oled. Pigem on see point, et võiks olla vähemalt tund vahet sellel kui viimati sõid ja sellel kuna magama lähed aga muidugi tühja kõhuga pole ka mõtet voodi ronida, segab und.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.