Mul on selline probleem, et öösiti ärkan üles ja on kusehäda. Tõusen siis ülesse ja käin kusel ära ja uni tuleb uuesti. Kui ei käi kusel siis ei tule und, isegi kui ei ole väga suur häda. Aga mul on see jama juba 3 kuud. Ma arvasin, et söön liiga hilja ja seetõttu on selline jama, kuid süües ka 4h ja 5h enne magama minekut ei olnud tolku. Enne tuttu asumist käin ka alati kusel ära. Mida teha, et saaks normaalselt järjest magada???
sitax kõva probleem kah, tavaline asi ju et öösel mitu korda kusel käid, mul kyll. ja mis hiline söömine? ma söön joon vahetult enne magamaminekut ja ka öösel kui kusel käin käin ka kylmkapijuurest läbi ikka et syya ja juua…
a see vedelik mida oled tarbind peab ju kuskile minema, mida keha ära ei tarbi, et siis kas higistad või kused ju loomulikult välja-nii palju kui jood
Oi ,oi!!See on paha probleem küll…Mul oli sama jama ,aga olen juba peaaegu lahti saanud…Sa pead piirama siis kindlasti vedeliku tarbimist… Ja kas sa oled nii kõvasti trenni teinud ,et neerud pagast ära???Kindlasti mine arsti juurde
Huvitav. Ma küll joon piisavalt ja ka öösel joon, aga kusel ei käi. Minul on hoopis janu öösiti. Voodi all hoian alati pudelit ja öö jooksul ikka pool liitrit kindlasti ära joon. Vahel isegi rohkem. Aga kusel ei käi.
mul oli ka suvel se jama vähe aega nu.aga se läks iseenesest üle.mudu ma joon iki enne magamaminekut iki kõhu täis sis un hää magama jääda.aga jube nõme oli ööse ülesse ärgata ja urineerima minna.mul oli juba päris hirm nahas et mis värk nüüd un.mudu pole ma kunagi keset ööd ülesse ärkand.sest ma iki magan nagu kivi.