Õnnetused jõusaalis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Õnnetused jõusaalis
- This topic has 61 replies, 45 voices, and was last updated 15 years, 9 months tagasi by
inside14.
-
AutorPostitused
-
oktoober 8, 2008 at 6:31 p.l. #15195
marko69
MemberÕhtust? Kui paljudel on jõusaalis äpardusi juhtunud? Endal on kangi surudes käed paar korda välja surnud ja ükskord kõik kettad kukkusid killadi-kolladi alla.
Võib postitada ka videosid! ( ;
oktoober 8, 2008 at 6:38 p.l. #168287Savage
Memberkui horisontaalis käsikute surumisel järsku käed otsad annavad, effekti annab kui raskused on suured ja käsikud tulevad hea pauguga vastu õlgu
oktoober 8, 2008 at 6:39 p.l. #168288Annika Pärtel
MemberMittenaljakad:
Alaselja vigastus jalapressil (aasta oli vist 2004 kui ma ei eksi, pead ei anna…), peal oli 200kg ja natuke peale…krõks käis läbi ja pärast mitu nädalat oli liikumine valus. Arstile minna ei viitsinud. Kreemitasin. Sai korda.
Vasak õlg on ka paar korda välja käinud, ei pidanud arvestust, et millal täpselt. Natuke annab vahel harva tunda (nt hantlitega lendamise ajal)
Trenni pole nende pärast pooleli jätnud, alati leiab asendust.
Ai jh, kord ammu, kui Planetis treenisin, siis peale suurt punnimist hakkasin rinnaltsurumise järgselt kangi tagasi panema- nõrgem käsi andis loomulikult alla ja kettad läksid oma teed
Nu mis teha…Naljakad (vist)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>:Pärnus Tegijate Treeningu filmimise ajal klubis Tervisex (kahjuks-õnneks lindile ei jäänud…vist)…kui hakkasin selga peale seeriat venitama, haarasin selleks kinni piisaval kõrgusel puuris asuvast kangist ja hakkasin peaaegu rippu täie keharaskusega….kang kurivaim aga otsustas minu venimise ajal suuna ülevalt minu poole võtta ja…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … jäi sirgetele kätele üles istuma, mina olin hetkega ülimadalas kükis ja kaaskondlased küsisid imestunult: mis tõmbled seal???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ja vahel lõhkeb mul mõni veresoon trennis
oktoober 8, 2008 at 6:44 p.l. #168290marko69
MemberAlaselja vigastus jalapressil (aasta oli vist 2004 kui ma ei eksi, pead ei anna…), peal oli 200kg ja natuke peale…krõks käis läbi ja pärast mitu nädalat oli liikumine valus. Arstile minna ei viitsinud. Kreemitasin. Sai korda.Vasak õlg on ka paar korda välja käinud, ei pidanud arvestust, et millal täpselt. Natuke annab vahel harva tunda (nt hantlitega lendamise ajal)
Muud märkimisväärset pole olnud. Sinikad, mõni suurest pingutusest lõhkenud veresoon- ikka juhtub
oktoober 8, 2008 at 6:56 p.l. #168294Annika Pärtel
MemberJalapressi tehes on tihti nii et võtab selja ja tagumiku läbi, sest neile on suunatud nii suur koormus.Seda viimast võtab enamasti siis, kui jalad liiga kõrgele asetatud…
oktoober 8, 2008 at 7:24 p.l. #168296vares3636
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=k4NwVYLqGco
Esimene kord nägin sain hea kõhulihase trenni
oktoober 8, 2008 at 7:48 p.l. #168299Capricorn
MemberPardihääl+tilgad:

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2008 at 8:01 p.l. #168300gmaster
Member2. siin päris hea.. http://www.youtube.com/watch?v=SiMtypKJQ9I…feature=related
oktoober 8, 2008 at 8:09 p.l. #168302noPAINnoGAIN
Memberhttp://uk.youtube.com/watch?v=gcD4efIT1u0&…feature=related
oktoober 8, 2008 at 8:09 p.l. #168303marko69
Memberhttp://uk.youtube.com/watch?v=6EDcH3jPsyA&NR=1
Vaadake seda, siis tuleb suur kükiisu peale. Kõik kes te seda teete, teiega võib ka nii juhtuda. Ise kükki ei tee enam (:
oktoober 8, 2008 at 8:14 p.l. #168304Bonsuna
MemberIse: Olen kunagi kükkides nii hoogu läinud (pikad seeriad), et alt üles tulles olen kaotanud tasakaalu ja kukkunud põlvili, sealt edasi kadus jaks ka alaseljast, kang jäi turjale ja ise kõhuli. Tol korral õnneks endale häda ei teinud.
Kinnise kangiga kunagi trapetsit tehes (rihmadega) otsustas 300kg juures vasaku käe rihm pooleks minna, hetkega oli kang vastu maad ja mina paremat kättpidi seal küljes. Liigutus oli vast väga koom kõrvalt vaadates. Jällegi sel korral haiget ei saanud.
Algusaastatel mitmel korral selga treenides, laialt plokil kuklataha tõmbed… tross katkenud ja hea kolakaga kangi vastu pead või kaela tõmmanud. (eks ka üks põhjus miks ma peast soe enamsti hiljem) Ühel korral lõi kaalika ikka päris lõhki, verd tuli mulinal. Saunalinast sai siis rebitud mehine side ja turban pähe keeratud. Trenn läks täie auruga lõpuni.
Päris mitmel korral ja erinevates saalides on lahtisest uksest või aknast sisse lennanud varblane keda siis saalis taga ajanud ja uuesti oma loomulikku keskkonda pidanud aitama. Loomulikult on hirminud tiivuline paraja purtsu pihku sittunud. (igal korral)
Pärast väsitavat seeriat on pingist päris mitmel korral mööda istutud.
Keegi teine: Kord tegi üks mees saalis plokiga triitsepsit, seistes ülepea. Võttis käepideme ja vedas selle poolde saali PM. Keeras siis ringi ja hakkas ülepea sellega venitama, paar-kolm korda sai teha kui masint tuli seinast lahti ja kimas mehele järgi, mees kõhuli masin seljas. Naerda said nii teised kui mees ise.
Üks kurbnaljakas seik veel. Noored kergejõustiklased käisid kunagi, (eks käivad siiani) meil Elvas Spordiliidu saalis treenimas. aasta oli siis 90,3, Siis oli see saal eraomand ja kuna olin seal põhijärelevaataja, et asjad sujuks ja keegi masinaid ei lammutaks lolli peaga siis sai teiste klubide treeneritle sõnad ses osas peale loetud. Need siis omakorda oma õpilastele.
Ühel päeval tegin oma trennijärgset pedaalimist rattal kui noored saali tulid oma tavapäraseid harjutusi tegema. Treener luges sõnad peale, et masinatega mitte kolistada ja plokke pauguga lahti lasta ei tohi. Üks väikemees hakkas siis triitsa ploki juures mingit selgtriits harjutust tegema. Ise ta käepidet kätte ei ülatanud võtma, treener tõmbas selle talle alla ja poiss kukkus vehkima. Veel ja veel ja veel, väsimus tegi oma töö, treeneri sõnad meeles ei julgenud ta aga käepidet käest lasta. Teeb seal veel midagi ja ei tee ka enam vaatasin. Lõpuks seisab käed üleval , hoiab käepidemest kinni ja nägu läheb mossi, kannatab, treener ei märka. Mina vana masoegopiider vaatan, et mis juhtub. Lõpuks hakkas poiss nutma aga lahti ei lasknud, alles siis otsustas noor loll Kalmus sinna minna ja poisi ära päästa. Poisi oma treener ei näinudki seda.
Nüüd on sellest väiksest poisist kasvanud arvestatav korvpalliäss, on masinaga pea ühepikkune, rääkisin talle alles hiljuti selle loo ja ta mäletas seda isegi, saime koos naerda.
Vat , midagi vahel ikka juhtub.
oktoober 8, 2008 at 8:35 p.l. #168307gmaster
MemberVenis korvpalluriks
oktoober 8, 2008 at 8:47 p.l. #168310gymer
MemberNäide algajast e. minust.
Jalapress:
Ladusin kettad peale, võtsin positsiooni, tegin 10x ära, pähh, köki-möki. Hops, uued kettad juurde, davai, 3x ära, ning siis, käis plõks, ja oli tunne nagu oleks vanaisa oma 05 (Lada) mulle peale parkinud, hing kinni, nägu muutis värve kiiremini kui valgusfoor. Olles sõpradega (esimest ja viimast korda, nendele) saalis, oli mark ägisema hakata, nii ma siis seal kägaras oma elu silmade eest läbi lasin, kuni lõpuks välja päästeti.
Rinnalt surumine:
Enam vähem nagu eelmine seik, seekord ei aidatud välja, lasin kangi rinnale ja veeretasin kõhule (minu jaoks teeruliieffekt), ning sain kuidagi püsti.
Enam kangi ei tee kunagi üksi e. ei teegi, kuna käin hommikuti ja saalis pole kedagi. See vb. mõnele tundub suht pussy, a mis teha, enam ei tiku kangi alla.
___
Aus olla, siis raskused, mõlema teema puhul olid sellised, mida enamus foorumlased hommikuks söövad, aga mulle tundusid “normaalsed”. Teine asi, mis pähe sai õpitud: “Tra, ära tõmbale, kui ei oska!”
oktoober 8, 2008 at 8:54 p.l. #168311marko4589
Member
Mittenaljakad:Alaselja vigastus jalapressil (aasta oli vist 2004 kui ma ei eksi, pead ei anna…), peal oli 200kg ja natuke peale…krõks käis läbi ja pärast mitu nädalat oli liikumine valus. Arstile minna ei viitsinud. Kreemitasin. Sai korda.
oktoober 8, 2008 at 8:58 p.l. #168316gmaster
MemberTegin sõbraga nii 3a tagasi saalis trenni. Kangiga surumine. Peal oli mingi umbes 70kg. Tegin vist mingi 10 kordust… viimane tuli väga raskelt.. just hakkasin küünarnukke lukustama, kui põmaki! ma ei tea ise ka kuidas, aga kätest kadus jõud ja kang kukkus mitte otse alla, rinnakorvile, vaid kõhtu. Kõige hullem maksakas ever!
Olen ka korra kangi üle enda rullima pidanud.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.